Jump to content

Magicka

Player
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Magicka last won the day on August 2

Magicka had the most liked content!

Community Reputation

142 Famous

About Magicka

 • Rank
  Valuable Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ugyan már, hát nem kell ezt sajnálni. Mondjuk én egy kicsit meggyászoltam azt a rengeteg belefeccölt időt a bugkeresésbe, mert az tényleg kurva sok idő volt... Az admin aki javította a bugjaimat, biztosan látta, hogy elég lelkesen csináltam De hát így jártam. (jártunk 553-an ugyebár)
 2. De tényleg, hogy tervezik megmérni a keresletet pve-re? Mert azt írták hogy majd meglátják hogy lesz-e rá kereslet.. Pont EZ a poll volt az, ahol megmutatkozott a kereslet, hát ne szórakozzunk már Az lesz a teszt, hogy mennyien lesznek majd online ahhoz képest, hogy mennyien szavaztak? És ha túl kevés, lesz pve realm is? Vagy hogy tervezik?
 3. "Ez nem jelenti azt természetesen hogy a jövőben elzárkóznánk egy másik, PvE szabályrendszerű realmtól, ezt nyilván a kereslet fogja meghatározni. " Ezt a keresletet akkor végül is hogy fogják mérni?
 4. Ki van írva, ott van. Crystalsong update 2. "Kedves játékosok, Először is aknamély tisztelettel szeretnénk megköszönni azt a brutális mennyiségű munkát, amit a tesztelőink végeztek. Segítségükkel a bejelentésünk óta 809 új bugreport született és 1234 került lezárásra, a tervezett indulás, azaz július 15. óta ez 692 új és 959 lezárt bugreportot jelent. Nem tudunk elég hálásak lenni nektek, köszönjük hogy nem hagytatok unatkozni minket! Másrészt lezárult a rulesetről a szavazás, amelyen 672-665 arányban a Normal ruleset nyert a PvPvel szemben, ám a szavazatok körültekintő szűrése után a PvP rulesetet választottátok ki a realmnek 611-553 arányban. Ez nem jelenti azt természetesen hogy a jövőben elzárkóznánk egy másik, PvE szabályrendszerű realmtól, ezt nyilván a kereslet fogja meghatározni. Szerdán 9 órakor találkozunk! Tauri Team"
 5. mivel fel se lép a sok pve fan aki így csalódott, pontosan így van. Amúgy talán egy olyan taktikai lépés jó lenne most a tauritól hogy ha tényleg akarnak pve realmet, valami konkrét hírt kitenni róla, hogy nemtom megjegyezni benne, hogy elérhető lesz arra a realmra a karakter transfer 3-4 teljes napon át ingyenesen, miután megszerezték a realm firstet azon a realmen. Így TALÁN jönne a szeróra a sok pve fanból is több, mert felhúznak 1-2 karit míg megjön a pve realm, ingyen átmehetnek később, nincs mit veszíteniük. Tehát értitek, nem kell itthagyni az egész szerót mert pvp lesz, hanem felléphetnek fejlődni a későbbi pve realm reményében, fejlődhet, stb. Abba meg h 500+ embernek mennyire éri meg realmet nyitni, a wodra való tekintettel ne menjünk bele. De taurin és evermoonon is 400-800 ember van összesen online mindkét oldalon, szóval nem dobálózunk valami orbitális 6000-8000 számokkal sehol sem. Most valami kéne hogy minimalizáljuk a veszteséget. A legtöbb pve fannak ez a hír most kb annyi hogy kijelentettétek h mégse lesz wotlk realm. Aki nem szeret megbaszódni, az nem fog megbaszódni jönni. Aki meg szeret az jön. Így attól függővé tenni a pve realm nyitását, hogy mennyien lesznek a pvp szerón, elég értelmetlen. Mintha attól tennéd függővé egy hetero klubb nyitását, hogy mennyien mennek majd a homokos klubba A két tábor igénye teljesen eltér egymástól.
 6. A mai napon eddig kb 5 oldal bug reportot zártak le. Kevesebb mint 13 oldal bug maradt még. Megkérdezhetem mi történik, ha elfogynak a bug reportok 5ödike előtt? Mert ha tartjátok ezt az iramot, el fognak fogyni hamarabb. Van erre valami tervetek?
 7. A Tauri admin (@Chris) said its possible that we get a pve realm LATER, IF there is enough player who want it. He doesn't want to open 2 realm in the same time, and it is understable, but later, if it looks safe, and wanted, MAYBE they will open another realm for the option what lose this poll. (Just like they did it with evermoon.)
 8. https://bug.tauriwow.com/index.php?do=tasklist&project=8&status[0]=&order=dateclosed&sort=desc&pagenum=4 Ezen a honlapon látni, hogy csak a mai napon (30.-án) mindjárt több mint 4 oldal hibát javítottak ki. Nagy a hajtás, ezt a pár napot nyitás előtt úgy tűnik, elég jól meghúzzák. Jelenleg még 14 oldal lezáratlan hibajelentés van, ami azt jelenti hogy ha így haladnak, akkor az összes ismert hibát kijavíthatják kb 4 nap alatt.
 9. Guys you have only 2 days to modify the result of this poll. it will close in the first of august, so only 2 days we have. Time flies...
 10. Amúgy most jut eszembe hogy... Ha 7x szorzó lesz a szerveren, és rajtad van minden heirloom item... Ha van egy küldetés, ami 1x szorzón mondjuk 1000 XP-t adna. Akkor az alapból ad 7000-et, és ha rajtad van a heirloom vállas (+10% =700), heirloom chest (+10% = 700) tehát 8400 xp-t fog adni? Így mennyi idő lehet egy 80as? Ha abból indulunk ki, hogy WOD 15x szorzón van, és ott sem valami sok idő. Elképzelhető hogy 2-3 nap alatt meglehet a 80? Aki játszott már 7x szorzós LK szerón, nyilatkozzon már légyszi, mert ha tényleg így fel lehet rántani magad 80ra akkor nem felesleges ezen vitatkozni hogy world pvp? Úgy értem például STV-ben kb 2 órát ha leszel, nem?
 11. Reméljük minden rendben lesz jövő hétre, már csak cirka 7 és fél napjuk van rendbe tenni mindent, remélem sikerül nekik. Tök satisfying nézegetni közben a lezárt bugreportokat.
 12. "On 7/15/2019 at 2:08 PM, Lightguard said:" Ő ezt 2019-ben mondta még több mint 1 éve.
 13. Ezt honnan veszed? Tudsz említeni valami forrást, ahol ilyet olvastál? (Just asking.)
 14. Szia! Szerintem jobb, ha inkább ide nyitsz bugreportokat https://bug.tauriwow.com/index.php?do=tasklist&project=8 így jobban következő az adminoknak is.
×
×
 • Create New...