Jump to content

Metcol

Player
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About Metcol

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tartsunk minden évben szavazást róla, az a demokratikus módszer.
 2. Metcol

  CANCEL WOTLK

  Ezzel csak a fejlesztőket sérted, már több mint 1 éve dolgoznak rajta. A szerverrel a launch után legalább egy fejlesztőnek biztosan kell majd vele folyamatosan foglalkozni. Itt nem csak pár hétről van szó hanem 2 project egyhuzamű futtatásáról. Már egy projectel is sokszor az a pribléma és a kifogás, hogy nincs elég fejlesztő. Mi lesz 2vel?
 3. Elvui 2.x verziók azok pár hónaposak, sok még a gond velük, nézz rá 1.24 re. Az elvileg stabil. https://github.com/ElvUI-MoP/ElvUI-5.4.8/releases/tag/1.24
 4. Only starfire, wrath and starsurge CRITS extend dot duration. It supposed to extend not refresh. In the video it also extends but the display is incorrect and it looks like as if it would refresh https://www.youtube.com/watch?v=QB1wbqwrcsY&t=680. If you look closely you can see that the duration is not 15 sec which is the base duration of the dots after "refresh", but rather the addon display bar is incorrect. Just read the tooltip of the dots.
 5. Szerintem kredit aukciós házon lenne érdemes elgondolkodni. Kreditet vagy goldot fel lehetne "tölteni" az aukciós házba egy bizonyos árért amit mások megvehetnének ezzel könnyítve a kredit/gold tranzakciókat.
 6. You can check the server status for faction distribution, as for top raiding guilds: afaik horde has more options, but alliance has some too, if you don't plan on raiding top level than I don't think faction matters. i'm not familiar with the pvp side of things tho.
 7. Rhc, lfr, bg, arena is cross realm between all realms, ah is cross realm between evermoon and tauri, you are going to have much easier time fiding eng speaking guild on evermoon than tauri so i suggest to go there. Check out the discord channel too.
 8. eddig lusta voltam megcsinálni mert néhány guild az adatok gyűjtése elött ölte de mostmár kész
 9. Update: sötét, világos téma: jobb felső sarok + kissebb nagyobb javítások
 10. Jelenleg van kereső a fő oldalon, lehet nehéz észrevenni, nem vagyok nagy designer. Gondoltam arra, hogy a navigációhoz teszem. Valami javaslat? @Asgaard Itemlevel/spec jelenleg azért van közvetlen a dps és a hps mellett mert a dps meg hps külön itemlevel/speccel történt. Nem tudtam ennél jobbat kitalálni egyenlőre. Erre is szívesen várok javaslatot.
 11. Egyes logokban való sortolás mindenféle infó alapján megcsinálva.
 12. Oksa köszi az infót. Ahogy jónak látod
 13. update: Guild/játékosról több információ megjelenítése Guild/játékos keresése Kill log megjelenítése
 14. Pap szín megváltoztatva, sötét táma lehet lesz de nem ígérek semmit. Minden bossról elérhető a 10es 25ös adat, gondolom nem kerested a navigáció miatt. Navot megváltoztattam.
×
×
 • Create New...