Jump to content

Mushu

Player
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mushu last won the day on May 15 2019

Mushu had the most liked content!

Community Reputation

24 Good

About Mushu

 • Rank
  Valuable Member

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Az "új" wotlk szerveren működni fog-e az egész hellscream vigils questline a Plains of Nazam questen keresztül a Get to getry-n át? Vagy bugos lesz mint mindig?
 2. Questelned kell hogy tovább tanulhasd. Menjél vissza halfhillbe.
 3. Ezt hogy a bű bánatban? Valamikor az idén, az év első negyedévében hagytam el személyi és lakcím kártyámat egy szerdai napon, tőlem 300km-re levő városban. Pénteken bementem otthon a kormányablakhoz, azonnal új lakcímkártyát kaptam és 1 hétre rá meg felvehettem az új személyimet. Nem kellett születési anyakönyvi kivonatot mutatnom. Jogosítványom volt nálam egyedül.
 4. Milyen problémájuk volt, ha szabad kérdezni? Eddig 7 ryzen procival rendelkező gépet raktam össze, egyikkel se volt baj. Amire én gondolok, az hogy ismerőseidnél előjöhetett hogy a 2000-es szériánál, ha régebbi alaplapokhoz használták, akkor bios update volt szükséges. Maradjál csak a ryzen 5 3600-nál, nem fogod megbánni.
 5. Na ez már valami. Az ilyeneket tök jó lenne hallani sűrűbben. Nem tudom hogy a többiek hogy vannak vele, de engem ez tud érdekelni.
 6. Mushu

  Community Manager

  Ilyen összegányolt módon inkább be se kerüljön.
 7. Mushu

  Community Manager

  Lejárt már a 2 hét.
 8. Most nem azért, de ha te itt olvasod a problémát, talán te még többször is találkozol vele mint mi, nem egyszerűbb neked megemlíteni hogy "Chris figyelj már, karakter eladásnál az account wide achik, mountok, title-k is átmennek másik accra. Elég komoly probléma, nem néznél rá?" Ilyenkor felmerül bennem hogy miért is várunk el kommunikációt a játékosok felé, hogy ha ti magatok közt sem teszitek meg.
 9. Valaki leírná hogy kivel mi történt? Nem teljesen értem.
 10. Mushu

  Community Manager

  Bannolgat world chaten?
 11. Raid finderen lehet volt, de valószínű hogy onnan is kirakták.
 12. Mushu

  Fejlesztés

  A topic olvasása után Chris bejelenti hogy 2 hét múlva bfa teszt szerver.
 13. Mushu

  Community Manager

  + a profil képed alá kapnál egy 4000x4000 méretű kávéscsészét is
×
×
 • Create New...