Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

wtmalex

Felhasználók
 • Tartalomszám

  658
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  13

wtmalex ekkor volt utoljára a nap nyertese: Augusztus 10

wtmalex által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

70 Kiváló

2 Követő

Névjegy

Legutóbbi profil látogatók

500 profil megtekintés
 1. Az Off offolója!

  RIP Stefán Karl Stefánsson FeelsBadMan
 2. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Ama remélem már ctf-ben van.
 3. Forma-1

  És meg is erősítették. https://twitter.com/mclarenf1/status/1030065701107757056?s=21 Silly seasonnek lassan vége.
 4. Hearthstone

  Brode után még 1 fontos tag hagyja ott a HS teamet, rip
 5. MoP Guild Progress Topic

  guys pls, minden este legyen egy 1-2 oldalas habzás, alvás előtti esti mesének ideális.
 6. World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Nem para ,addig Wepinek még kiesik 1-2 rare mount Kappa
 7. MoP Guild Progress Topic

  Sosem voltak tbh
 8. Az Off offolója!

  Ettől nem hiszem, hogy bárki is szemrákot kapna. + elvből nem fogok más színt használni, mert különben Lisa Su szelleme éjjel rámtök és legyilkol Kappa
 9. Új interakciós lehetőség a postokhoz( like, memek stb)

  Amaterasu progress coming through
 10. Az Off offolója!

  ritmus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 11. Az Off offolója!

  @Tarko Az előre összeállított szett annak jó, aki nem tud erre időt pocsékolni (kb. egy délután, vagy annyi se), vagy lusta, vagy szimplán nincs érzéke az alap DIY-cuccokhoz. Cserébe gondolom, hogy többszörös áron veheti csak meg. @Petykónekem még a Nightclub is sok kb. 1 óra után, de ez már inkább ízlés kérdése. A Led stripnek a flash-ét az elején még jópárszor használtam, de elég hamar agyfaszt kaptam tőle, viszont egyszer haverokkal toltunk valami 2D játékot, amiben ugyanúgy változtak a színek, ahhoz pl tökéletes volt.
 12. Az Off offolója!

  Én is egy színűn használom, gépembe levő az pirosan világít (cuz AMD), az asztal alatti, ami a videón látszik, az meg sötétlilára van állítva. Csak nem mindegy, hogy lilán, vagy pirosas-kéken világít. Ezt a színváltó módot csak akkor használom, ha épp valakinek megmutatom a "setupom".
 13. Az Off offolója!

  Igen, mert amit te veszel az az olcsó fajta. A normális így néz ki (sry a potato qualityért, most csináltam gyorsan): Van egy másik videó is, amiben még jobban látszana, csak abba a szobám nagy része is benne van, szóval inkább nem rakom fel ide. https://www.gearbest.com/led-strips/pp_1071492.html?wid=1433363 Kínaiaktól rendeltem, nagyon olcsó, nagyon pöpec (igaz tápot nem adnak hozzá), csak a shipping time elég húzós, általában 1-1,5 hónapot várok 1-1 rendelésre.
 14. Az Off offolója!

  Igen, van RGB elosztó, de ha pl valaki a szoba egyik sarkába akar 1 métert, + még 1 métert a másik sarokba, a maradékot meg mondjuk a konyhába,akkor elég macerás összekötni őket. Másik: azt is nézd, hogy milyen a led szalag. Az olcsóbbik fajtán az R,G és a B LED külön-külön van, pár centi/milli távolságra. Ha csak 1-1 alapszínnel használod, akkor jó az is, viszont a színkeverés kicsit csúnya rajta. A picit drágábbiknál viszont mind3 szín egymás mellett van közvetlenül, így a kevert színt is faszán néz ki.
 15. Az Off offolója!

  A távirányító lehet ugyanaz, ezek a szalagok ugyanazon a frekin mennek (vagyis az összes eddigi amivel találkoztam). Ebből a controllerből kell több, aminek az egyik vége a 4 pines csati a szalaghoz, a másik meg a táphoz való kerek alakú csati. + 1 IR vevő, de az csak ott van rajta.
×