Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

generion

Felhasználók
 • Tartalomszám

  40
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  1

generion ekkor volt utoljára a nap nyertese: November 7

generion által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

5 Semleges

Névjegy

 • Rang
  Tag

Legutóbbi profil látogatók

64 profil megtekintés
 1. MoP GUILD HC Progress

  És azt lehet tudni, hogy mikor lesz megvágva az UN videó?
 2. MoP GUILD HC Progress

  @NeanEz nem szókiforgatás, csak leírtam emberi nyelven, amit próbálsz már makogni 10 hozzászólásod óta. Arról próbálsz meg meggyőzni mindenkit, hogy 45 milliós árbevételű cég (ami már egyébként is rejtély, hogy hogy merül fel benned, ha elvi alapon nem fizetsz játékért) hogyhogy nem nyal ki téged fényesre és ha egy bugot is meglátsz, akkor felhatalmazva érzed magad arra, hogy gátlástalan legyél. Mert ez csak egy szar tört szerver szar szabályzattal és szar fejlesztőkkel, konkrétan most az egész itt játszó közösséget arcon köpted, hogy szerinted szabad beleokádni mindenbe, mert ez a logikus, más pedig a szabad döntéséből lehet idióta. Ha nincs időd karit húzni, nincs időd elitet húzni, nincs időd progresselni, akkor szarrábugolod magad uldumban, terrokarban, vaultsban, mindenhol, kitradelhetitek a 3k ratinget 5v5ben meg rbgn, a többieknek meg pofája lapos, nem okoztok ezzel senkinek hátrányt, meg amúgy is a szerver ezt megengedte. Egyébként ha ennyire beleszarsz a játék folyamatába, akkor összedobok neked egy privát szervert, ahol alapból megvan az összes acsid és az összes geared, utána gyönyörködhetsz magadban stormwind főterén, ha neked a magára a játékra sincs időd, csak erre. És képzeld, ez pénzbe se kerül, úgyhogy nem kell érte fizetned. És te vagy a cukifiú, mert egyedüliként bevallod, hogy beleszartok mindenbe, ezért köszönetet kell mondanunk.
 3. MoP GUILD HC Progress

  A lényeg, hogy nean szerint ezen a szerveren szabad bugolni, mert itt semmi nem jegyződik, bezzeg eredetin. Szóval az az ő szabad döntésük, hogy bugolnak, az meg a ti szabad döntésetek,, hogy nem bannoljátok le az egész guildet a rákba.
 4. Általános PC HelpDesk

  Vannak olyan oldalak, ahol tömegével publikálják a hardverteszteket. És ahol nem az a standard, hogy mindenre max pontot adnak 2 szavas indokolással, sőt mi több, összehasonlító összegzéseket is végeznek időközönként (feltűnne, ha a ezer forintos és a 60 ezer forintos billentyűzetre is azt mondják, hogy fasza), az már hitelesebbnek mondható, mint az, hogy belinkelsz valami faszit, aki rácsodálkozik, hogy van gumitalpa a billentyűzetnek.
 5. A jelenlegi pvp system.

  Ha felemeljük a resiliencet 77%-ra (5.4.8) és a fatigue-t 60%-ra (5.4.8), akkor ugyanott lennénk, mint most, mert mindkettő 33%-kal csökkenti a healing és damage outputot. Annyit változtatna, hogy kevésbé lenne burstorientált az aréna és megjelenhetnének a dd compok. Ez már önmagában pozitív változás elméletben, csak mivel a TT nem kisérletez, ezért ezt a gyakorlatban nem próbálhattuk ki.
 6. Általános PC HelpDesk

  Szponzorált tartalmakat ne linkelj, felesleges. Amúgy szerintem a hama összes terméke valami bűnronda.
 7. Általános PC HelpDesk

  Akkor te az átlaghoz képest a háromszoros szóráson kívül esel.
 8. A jelenlegi pvp system.

  A TT sose érzett motivációt arra, hogy kísérletezzen a számokkal, lazán meg lehetett volna csinálni, hogy hetente új resi/fatigue kombót állítsanak be, és előbb-utóbb egy ideális páros felé konvergálódtak volna. Hasraütés szerűen beállították azokat jóleszazúgy alapon.
 9. Általános PC HelpDesk

  Billentyűzetek és a fejhallgatók más kategória, mint az egér, mert azoknak bírniuk kell 10+ évig. A billentyűzet esetében az emberekkel ezt el is sikerült hitetni, így kevésbé vagyunk érzékenyek arra, ha adott esetben felesleges funkciókért is kell fizetni, mert tudat alatt úgyis azt érezzük, hogy ilyen sok idő alatt csak lesz valami értelme. Ha másra nem jó, legalább viszonylag értékálló. Főleg ha olyan emberekről van szó, akiknek a szórakozásuk és a munkájuk is az, hogy a gép előtt ülnek.
 10. Általános PC HelpDesk

  Alapvetően a Razer problémás árazásával van a baj. A billentyűzet átcsúszott abba az ársávba, ahol nem tudja felvenni a versenyt például k70 vagy g810 (@crawen) ellen. Ebből a szempontból az összes gaming füles - tehát nem csak a Razer - problémás. Az orbweaver pedig kb egy félbevágott ergonomikus billentyűzet, amit túl sok mindennel nem igazán lehet összehasonlítani, mert az ilyenek alapból baromira drágák.
 11. Általános PC HelpDesk

  @KazóFelfele és lefele is kompatibilis egymással. A PCIE 3.0 annyival jobb, hogy kétszer akkora a sávszélessége. Hint: GTX1080Ti se éri el, csak akkor van értelme, amikor SLI/CF-be kötsz 4db kártyát és a CPU-nak szét kell osztania a PCIe busokat, mert jelenleg nem is tudom, hogy létezik-e olyan cpu, ami tud 4x16 szálat kezelni. Edit: i9-7980XE is csak 44 lanet tud kezelni.
 12. Villámkérdések - Villámválaszok

 13. Villámkérdések - Villámválaszok

  @Phalanx Ha csak annyit csinálsz, hogy beloggolsz a tailor-ench altjaiddal lecraftolni 2 secig a napi epic shardot és a silket, azzal már van 1000-1500 gold. 10 alttal ez máris hoz 10k goldot 2 perc alatt és nem kell órákig grindolni.
 14. Általános PC HelpDesk

  Én sokáig úgy használtam a laptopomat otthon, hogy rákötöttem az otthoni monitorra és akkor az integrált vezérlőjének kellett megbirkóznia egyszerre a HD kijelzővel meg a FullHD monitorral. Nyilván nem esett nehezére, amíg el nem kezdtem játszani. Tehát amíg nem 3D grafika orientált szoftvert próbálsz lenyomni a torkán, addig nem lesz probléma.
 15. Az Off offolója!

  Az emberi gondolkozás egy kicsit bonyolultabb absztrakció, mint hogy egy ilyen egyszerű képlettel le tudjuk írni az egészet. A hivatalos álláspont az, hogy a logika és a problémamegoldó készség fiatalkorban fejleszthető ~17 éves korig. A tudás és a memóriába beégetett többnyire felesleges dolgok pedig csak az eszköztáradat növeli.
×