Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Everything posted by Daniel

 1. Daniel

  Chris élete kibeszélő

  Lehet csak a gerincét keresi
 2. Daniel

  Chris élete kibeszélő

  Ámen
 3. Daniel

  legion versus wotlk

  Az a helyzet, hogy aki wotlk-zni akar, az már játszik másik szerveren. Ahhoz meg elég erős marketing kéne, hogy az ottani x éves karakterüket feladják egy itteniért.
 4. Daniel

  Multiboxing in world BGs... is allowed?

  Pvp in multibox is not allowed by any means, and the person who reads the emails does not speak a single word in English, so you'd better report them here
 5. Daniel

  Az Off offolója!

  egész biztos h ezt nem linkelted már 3 éve?
 6. Daniel

  Population and New player potential loss

  Biztos tévedek, de szerintem az ő legfőbb érdekük az, hogy a játékosok elégedettek legyenek
 7. Daniel

  Mikor indul a szerver?

  "ledaráljuk 1 hónap alatt"
 8. Daniel

  Population and New player potential loss

  Kit érdekel bazmeg ostoba az is aki csinálja meg az is aki itt játszik még. Zsák a foltját...
 9. Daniel

  BG Fejlesztése, visszaélések miatt

  Megkapják a 15 perc desertert
 10. Daniel

  World Chat

 11. Daniel

  World Chat

  igen?
 12. Daniel

  Manipulálják a BG-ket?!

  Én 20-ból 19-et nyerek L
 13. Daniel

  Population and New player potential loss

  Implying pvp lenne a mergelt realm
 14. Daniel

  Population and New player potential loss

  Magadfajta nyomorékokkal senki nem akar, szóval ez most nem releváns :c
 15. Daniel

  Save the Tauri WoW

  Azért azt illik tudni, hogy ha egy vitában a megszólaló személyébe kötsz bele és nem abba amit mondott/írt, az elég erős jele annak, hogy semmi ellenérved nincs, csak whiteknightkodsz. Szerintem amúgy most messze nem Aithne a legnagyobb probléma, mert egyfelől jogos, hogy néha flegma a playerekkel, de még mindig ő az egyetlen aki egész nap elérhető irc-n és supportol nekik. Más a mostani teamből nem fog, attól meg a Jóisten óvjon, hogy megint szakajtsanak valahonnan egy beasthez vagy faszakockához hasonló idiótát. Tényleges döntést meg úgysem hoz semmiben, csak azt mondja vissza, ami Chrisék álláspontja. Sokkal nagyobb baj az, hogy nincs érdemi kommunikáció és vita a playerekkel, csak ki van adva, hogy ez lesz, és ha nem tetszik, el lehet menni.
 16. Daniel

  Save the Tauri WoW

  Szerintem tök felesleges megszavaztatni, ennyi playernél ez már nem tetszik-nem tetszik kérdése.
 17. Daniel

  Save the Tauri WoW

  Hát ha az Evermoonos merge topicra gondolsz, ott már megkaptál minden hivatalos választ amit lehetett, mert Aithnenél följebb senki se tud értelmezhető szöveget alkotni angolul. Amúgy igen, senkit nem érdekel, mit akarnak az emberek, Chris néha bedob ilyeneket, hogy "irodában beszéltük és szerintünk jó" meg "beszéltem több guild masterrel, és nálam ők az egész guildet képviselik", és ezzel le is van zárva, más véleménye nem számít. WoD mergre-ről is megkérdeztem 1-2 hete, annyit mondott, hogy már túl lett tárgyalva. Az meg már kit érdekel, hogy a legutóbbi tárgyalást azzal zárta le, hogy fú mennyi újdonság jön wodra, és ez majd rengeteg embert fog hozni. Hozott a lófaszt, még kevesebben lettek utána. Azt meg teljesen felfoghatatlannak tartom, hogy ezeket a problémákat már több mint egy éve toljuk neki, és semmi foganatja nem volt annak a több tucat topicnak ami ezekkel kapcsolatban nyílt, de wotlk szervert elkezdtek csinálni, mert egyszer egy random fb postban jött pár szavazat arra, hogy hú de jó lenne újra végigütni a tauris ulduart.
 18. Daniel

  Population and New player potential loss

  Not everyone on Evermoon speaks English either
 19. Daniel

  Population and New player potential loss

  You already play with them through the crossrealm
 20. Daniel

  Population and New player potential loss

  Evermoon players who would leave just because they have to play with Hungarians are on the same level as the Tauri players calling them names, so please don't advocate them this much. Since in most fields of gameplay the two realms are already intertwined through the crossrealm, I can't see the reasoning behind language/cultural (?) issues either. On the contrary, merging would only add one language/cultural group to Evermoon, whereas Evermoon, being not just English but international, has inherently many more of these groups mixed together. Admittedly though, it doesn't help the case that Chris (the owner, for those who didn't know) said just a month ago that speaking English should be forbidden on Tauri's world chat. And since you've been here from the start of Evermoon, you should remember that merging was already considered due to low population just a few months after launch, but then x2 leveling rates were thrown in as an incentive for those who were bored of leveling, and it kept the the server alive until population started to rose. The rest of it is just jabbering about numbers that are not backed up by any evidence, and the usual false assumption of Hungarians being racist and ignorant, which is, quite honestly, rather prejudicious from a moderator.
 21. Daniel

  New Players Bundle (NPB)

  It's been the same on reatail since MoP
 22. Daniel

  Population and New player potential loss

  That does not make your argument any more valid though
 23. Daniel

  Population and New player potential loss

  So merging two realms is more alienating than keeping them separately? I fail to see the logic behind that. Besides, you still have not proven by any means that those 'hordes of players' who would leave Evermoon in case of a merge exsit outside of your imagination. And again, this is not 'people want merge', it's 'realms have to merge'. It's also very unlikely that solving the guid issue would require more time or effort than the escapist feverdream of a wotlk relaunch.
 24. Daniel

  Population and New player potential loss

  So basically you don't want to make a poll because you assume from your personal experience that people wouldn't be in favor of a merge? In case you haven't noticed yet, this is no longer about liking it or not, it's crucial for the servers to survive. The rest of your arguments don't even make sense, they're just random assumptions and accusations trying to spite some people you don't like.
×