Jump to content

Daniel

Player
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Daniel last won the day on March 10

Daniel had the most liked content!

Community Reputation

146 Famous

1 Follower

About Daniel

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

728 profile views
 1. Bezzeg az én időmben még ha letörölted a launchert, letörölte a meghajtódat
 2. Tökmindegy kinek az instáival lesz kiadva, az csak egy példa volt arra, hogy mennyire low quality dolgok is simán bekerülnek élesbe közel 0 teszteléssel.
 3. Legjobban scriptelt = nincsenek gamebreaking bugok? Elég alacsony a standard
 4. Ezt a legjobban scripteltet hagyjuk már, bugtrackeren 1400 ticket van nyitva, changelogon meg február közepéig vissza tudok görgetni az első oldalon, elég jól tükrözi, hogy mennyire van karban tartva a mop.
 5. Itt már rég nem a priorizálással van a baj, hanem azzal, hogy egy seggel két lovat próbálnak megülni. PTR nélkül kiadni amúgy sincs értelme, elég megnézni pl Kriess összegányolt instáit, Nexusban mikor utoljára néztem 0 acsi működött, vagy például nyáron mikor ICC-t "javította meg", Sindra olyan idegbajt kapott, hogy 3 sec alatt wipeolta a 90-es teamet. Ha ezek élesben jönnek ki, akkor nehéz lesz a minőségi megoldásokkal reklámozni a szervert. Arról nem is beszélve, hogy 2020-ban már nem extra, hanem elvárás, hogy egy tízéves kieg instái működjenek. Senki nem fogja hanyatt vágni magát ilyenektől, hogy FULLY SCRIPTED INSTANCES/WORKING CROSSREALM/FESTERGUT BLIZZLIKE FINGIK Promo videós challengetől meg a mai napig a hideg ráz; a moposon is összesen 6 jelentkező volt, abból az egyik full képernyős vízjellel küldte be, egy másik meg privát drivehot linkelt, és nem volt hajlandó hozzáférést adni. Maradék 4 is erősen substandard volt, kb vakok között félszemű a király alapon nyert egy srác 75k kreditet azzal, hogy tudott videót vágni meg szöveget berakni rá.
 6. Pedig egy mrgl szintű igénytelen szar csak hobbiból összedobott cucc biztos nem venne el sok erőforrást.
 7. Zoomerek nem fognak 2-4x raten karaktert húzni lol
 8. elég sok effort lehet kijavítani a %d days ago fordítást
 9. well zoomereknél email = felesleges fos amivel regisztrálni kell helyekre, és end of story
 10. Daniel

  Az Off offolója!

  jaj de cuki egyem a husát
 11. Daniel

  Hitelesités?

  kompetencia
 12. Nekem levették az egyik account eladós banomat, mert "nem gondolta komolyan" ¯\_(ツ)_/¯
 13. Köszönöm, teljesen korrekt válasz, megérte azt a három hetet amibe telt a megfogalmazása.
 14. Egyébként nem sérti a szabályzatot, mivel 1) Ez is a játékélmény része 2) Nem használja ki senki tudatlanságát Ez alól ritka kivétel mikor Aithnenek olyanja van, hogy nekiáll whiteknightkodni, és valahonnan előhúz egy "ezt eredetin se hagyták" (de) kártyát. (Állítólag ha angolul írsz rá dc-n, akkor ez 100%-ban procol. Ha lengyelül, 200%) Meg át lehet menni ingyen Evermoonra levelingezni, gondolom azt a pár szót amit ezalatt esetleg használni kell angolul (hi, thanks, stb.) nem túl nagy dolog 2020-ban megtanulni.
×
×
 • Create New...