Jump to content

Dementor

Moderator
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dementor

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/08/1996

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Igen, erre gondoltam amúgy én is, csak kicsit hülyén írtam le. Ha player nyit reportot, még mindig assignolhat bárki, aki meglátja a reportot és joga van hozzá. Ezért Chrisnél tessék dörömbölni. Annyit még a bug trackerhez, hogy ott - a fórummal ellentétben - van pár feature, ami hasznos, pl. van státusza a reportnak, itt meg kb átnevezed a topikot [FIXED]-re. Az egy kicsit gány. Ugyanakkor közben rájöttem, hogy amúgy meg mindegy, mert úgysem lesz időm semmire.
 2. Maximum azt tudom elképzelni, hogy odaírjuk valahová a térkép környékére, hogy nincs minden spawn benn egyszerre. Nem hiszem, hogy jó ötlet leakelni, hogyan vannak a DB-ben pontosan a poolok. Off: Éppen csak randomra feljöttem fórumra, és megláttam ezt az alfórumot. Ez minek van itt? Bugtrackeren nyit valaki egy reportot és assignol rá, azt még észre is veszem.
 3. Dementor

  Sorozat ajánló

  Hmm próbálok olyat írni, ami még nem szerepel... A modernebb sci-fik kedvelőinek mindenképp ajánlanám a Dark Mattert a Stargate SG-1 készítőitől. Aki figyel, felfedezhet benne Stargate és Star Trek szereplőket. Illetve a Fireflyt, bár ezt sajnos érthetetlen módon már régen félbehagyták. Ebben is vannak Stargate szereplők. És ha már Stargate, ősszel jön egy rövid epizódos előzménysorozat, a Stargate Origins. Aki pedig vágyik egy WTF élményre, ne hagyja ki a Rick and Mortyt.
×
×
 • Create New...