Jump to content

Maxwell

Player
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maxwell last won the day on October 27 2019

Maxwell had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Maxwell

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Húzz addig másik karit evermoonon vagy kapcsolodj ki, szabadúlj ki a természetbe stb.
 2. Lófaszt nem full griv dkval kaptam solon 240ks Starsurget is.
 3. Origin is kibasznak ha nekiállsz hírdetni vagy az anyádról kezdesz beszélni ami senkit sem érdekel, mint a veszekedésedre sem kíváncsi senki.
 4. Skreamy karija volt, nem Atosy.
 5. fölöslegesen posztolsz tauri megint hozza a formáját dmg téren nézd meg fosretek wari 170ks slamek 0-24be üti meg a retek krux gyerek megint az érdekes unbalance dmgével jampizik furcsa mert más szkilles médzsek full grivben nem damolnak ekkorát de ez a szerencsétlen meg igen.
 6. Haladjunk szépen sorban, ha eddig már így volt maradjon is ilyen.
 7. Hali szeretnék érdeklődni mikor szándékoztok vissza tenni Arathi Basin, illet Eye of Storm mapokat rated bgre. Ha jól emlékszem Nimphel hisztizett anno mert nem szerette az a két bgt és kivettétek viszont se Nimphel se Destro nincs már és a League of Gladiators guild nevében szeretnélek megkérni titeket ,hogy tegyétek vissza ezt a két bgt ratedre. Off : Majdnem minden (heti 4-6 nap [vasárnap este 8tól fix rated bg]) 20:00-tól várja rated battlegroundra az ellenfeleket a League of Gladiators guild.
 8. Assát kérdezd meg ő elég jól tolja az opent, mint ahogy láthatod a combatlogba, bár hozzá teszem ,h uh presben voltam mint láthatod, nem volt idő prest váltani , mert kellet az aoe ,hogy kihozzam stealböl ha már felvette a berserket előlem :V Normális a srác, szerintem segít ha ráírsz. Tauri realmen van hordás.
 9. Trinyo, encsa, proccot fölösleges beírni arra van az ExtraCd addon, ami ezek mellet egyes talentokat is mutat pl dknál a Purgatory ,Rugonál Cheating Death,stbstb.
 10. Maxwell

  Tukui

  Érdekes,én 10sec alatt megtaláltam és működik.
 11. Üdv bg afkolók bejelentés : Realm Tauri : játékosok : Calculate , Märthä gilneas 90% át kint a vizent afkolták végig majd a hordás kezdőn a hajón 8v10 be loseoltuk a meccset, nem tudtuk afk reportal kidobatni öket mert becombatoltak ,hogy leessen a debuff. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=224WoWScrnShot_082117_180.jpg Realm Tauri : játékos : Hotshot, őt kitudtuk reportolni mert végig afkolta utánna bejött altjával afkolni http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=838WoWScrnShot_070617_003.jpg A hasonló bg afkolóka , jutalmazni kellene kezdésnek 3 napos bannokkal, mivel több ember játékát teszik tönkre.
×
×
 • Create New...