Jump to content

DDE

Player
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DDE last won the day on May 11 2019

DDE had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About DDE

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. DDE

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Hi, armoryn a character modelek miért nem töltenek be már egy ideje? Csak nálam van ez a probléma?
 2. DDE

  Általános PC HelpDesk

  Valaki tud egy jó online pc boltot Ausztriában, ahol csinálnak bios frissitést + összeszerelést és olyan alkatrészt választhatok a géphez amit akarok? Elég rosszak a tapasztalataim... vagy le van korlátozva a pc összerakó 5 alkatrészre , vagy azt se tudják mi az a bios ügyfélszolgálaton. Vagy esetleg aki már régóta a témában van meg tudja mondani, hogy hány hónapot kell várni még egy több mint 1 hónapja megjelent processzorra mire kapható lesz Mo.-on értelmes pc boltokban is? (Alzán kívül) Külföldön már minden szaros sarki boltba megkapod 210 €-ért itt meg semmi.... (ryzen 5 3600)
 3. DDE

  Általános PC HelpDesk

  Az mondjuk nem hangzik rosszul, de sikerült is most elbizonytalanítanod, mert az asus-ról kezdtem lemondani miután mindenhol az ASRock B450M Pro4 -et meg az MSI b450M Mortar -t látom ajánlásként ryzen 3600-hoz, micro atx házba. Viszont most ott van lehetőségként az asus egy jól szellőző házzal. Mindegy várok még egy kicsit aztán csak kiderül a gyakorlatban mi hogy teljesít Eredetileg is asus-t szerettem volna úgyhogy jó lenne annál maradni.
 4. DDE

  Általános PC HelpDesk

  Persze garanciának azért én sem venném ezt a táblázatot, azért is leszek kíváncsi a gyakorlati tesztekre. Majd azért írd meg, hogy szuperált Amúgy szerintem már nincs technológiai akadálya hogy egy 4+2-es lapot lehűtsenek ugyan olyan hatékonysággal bármilyen méretű lapon, inkább sok lapnál a rossz tervezés okozza a melegedést, vagy "spórolás". pl ez a mini itx lap 50k-ba kerül, úgyhogy lehet alapja a jó vrm helyezésnek.
 5. DDE

  Általános PC HelpDesk

  ( pcx-nél 5k az összeszerelés és 2,5k a bios frissítés, az áraik is elég jók) Nem a B550 alaplapokra gondolsz? Mert az még lesz pár hónap mire piacra kerül. Én még várok egy kicsit a 3600-zal, míg több infó lesz arról, hogyan is működik b450-es alaplapokkal a gyakorlatban. Amúgy Asus lapok többségének nem valami jó a vrm hűtése/hatékonysága, így az nem biztos, hogy megfelelően ki tudja hajtani a procit. Ez a táblázat alapján legalábbis lower end kategóriűba sorolják a b450-f -et: (igaz ryzen 2600-at már lower end-től ajánlja, de 3600-zal nem lőnék midrange alá)
 6. DDE

  Általános PC HelpDesk

  @Jackcarver Én nem vennék 3200mhz alatt ramot 3600as ryzenhez. Amúgy a Tomahawk nem rossz mobo, én is azt venném ha nem microAtx kellene BIOS kompatibilitás szempontjából is.
 7. DDE

  Általános PC HelpDesk

  Hi, tesómnak állítottam össze ezt a buildet otthoni használatra és szeretném kikérni a véleményetek róla. Mivel a gaming nem priós, ezért még gondolkoztam integrált vidikártyás procikon is (intel i5 9400, vagy ryzen 5 3400g), de mivel ragaszkodott a 3600-as ryzenhez és sok szempontból hosszútávon szerintem is megéri, ezért egy belépő szintű gpu-t választottam hozzá. Ami érdekelne igazából, hogy: MOBO: Ez egy micro atx-es mobo és nem tudom, hogy emiatt bármi hátránya van-e esetleg egy atx-essel szemben, ha egy 3600-as ryzent akarok beletenni (hatékonyság szempontjából). Esetleg tudtok e ajánlani megfelelőbb micro atx-es alaplapot? Olvastam valahol, hogy az asus alaplapok nem fognak olyan szintű kompatibilitást biztosítani 3000-es szériához, mint az msi-k pl. HDD: Ezekkel elég bajba vagyok, mert mindenhol csak azt látom hogy a failure rate az egekbe van , ezért is próbáltam minél újabbat választani, mert a tendencia azt mutatja, hogy egyre csökken a meghibásodások száma. Ami még probléma hogy, ez viszonylag egy csendes build lenne, ennek ellenére ez a hdd szerintem rohadt hangos lehet. Ha valaki tud ajánlani valami megbízható hdd-t (csendes gondolom amúgy se nagyon lesz) azt megköszönném Tudom, hogy a nagyobb tárhelyes hdd-k megbízhatóbbak, de nagyon nem kellene ennél több. Gaming Desktop Workstation 28% 96% 81% Bench Value CPU AMD Ryzen 5 3600 106% 122% GPU Nvidia GT 1030 18% - SSD Samsung 860 Evo 500GB 106% 207% HDD Seagate Barracuda 2TB (2018) 91% 87% RAM Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 C16 2x8GB 91% 168% MBD Asus PRIME B450M-A PSU FSP 500W Hyper M
 8. DDE

  Nem kapok jutalmat ?

  Don't stand in the fire! An item with its name in gray is a poor quality item and generally can be sold to a vendor. A Blizzard employee will NEVER ask for your password. If you enjoyed playing with someone, put them on your friends list! Ha nem csak loading screen tippekre vagy kíváncsi, akkor a válasz a kérdésedre az, hogy a raid leader, akivel a random raiden voltál több mint valószínű master loot-ot állított be. Ezt többnyire akkor használják ha olyanokkal játszanak akiket nem ismernek elkerülve ezzel azt, hogy elvigyenek olyan itemeket random emberek, amik nem feltétlenül kellenek nekik, vagy a raid leader akarja megszabni saját rendszere szerint kinek mit ad. Ilyenkor nem tudsz need/greed-elni, de belenézhetsz a bossba, hogy mit dobott, vagy látod chat ablakban, ha a raid leader lootolta és ha kell, akkor chaten tudsz szólni. LFR-en, ahogy írták feljebb is hetente csak egyszer kaphatsz lootot egy bossból, de ez többnyire gold lesz, csak ritkán dob itemet (amiket dungeon journalban tudsz meglesni bossonként, mit dobhat. Ezt shift+j kombinációval is előhívhatod). Ezen kívül kapsz belőlük egy táskát is, ami szintén dobhat használható cuccokat, armort vagy crafting itemeket. Szerdánként resetelnek a bossok.
 9. DDE

  Fejlesztés

  Szerintem most kell húzni egy merészet és 9.0 ! A címe lehetne Battle for Unban és olyan raidek lennének benne, amiket csak úgy tudsz végigvinni, ha megtalálod az összes exploitot és bugot.
 10. DDE

  Community Manager

  Új low effort vidijómat a Community Manager érdemelte ki az elmúlt hetekben végzett tevékenységével. @Beast Remélem poénként fogod fel majd. https://youtu.be/E9hoCb6xOg0
 11. DDE

  Tauri allyance vs horde 2.0

  Miiii? Még napokat kell várni? Én ezt nem bírom... GoT-ra vártam két évet most meg ez... Sose tudom meg, hogy én vagyok e az Allyance vs Hordhe legjobbja
 12. DDE

  Villámkérdések - Villámválaszok

  @Asgaard Igazad van benéztem. Azt hittem Warclown 5.4-re utal, és bár Chris Wotlk szerverről ír, a végén úgy gondoltam ha eredetileg 5.4 volt a kérdés, akkor arra reflektál. Ettől függetlenül a kérdés így is adott, hogy miért nem csak 5.4-re koncentrál mindenki, de Jack megválaszolta amire kíváncsi voltam végül is.
 13. DDE

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Azt nem lehetne esetleg, hogy az egész csapat dolgozzon rajta és csak ha kész, akkor a nem priós wotkl szerverrel? Ha tisztában vagytok vele, hogy kritikus időszak játékos vesztés szempontjából, akkor miért osztjátok meg ennyire a teamet?
 14. DDE

  [Website] TauriBay v2

  Hali, ami szerintem nagyon hasznos és többet ki lehetne hozni belőle, az a Score, amit egyelőre csak raid groupra vetítve lehet megnézni boss fightokon. Egy guildes lebontásban elég reprezentatív lenne a guilden belüli teljesítményre adott classon és specializáción belül. Mondjuk azt nehéz lenne belekalkulálni, hogy többen talentet váltanak bossonként, de valami átlagot biztos ki lehetne hozni a legjobb dps/hps eredményeket figyelembe véve.
 15. DDE

  Tauri Trailer EZ Win

  Most akkor nem én nyertem? :FeelsBadMan: Ennyi befektetett munka a semmiért. (lel)
×