Jump to content

Kazó

Player
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kazó last won the day on June 28 2018

Kazó had the most liked content!

Community Reputation

83 Outstanding

5 Followers

About Kazó

 • Rank
  Rare Member
 • Birthday August 15

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. Kazó

  Hearthstone

  Én aztán megvetem a Fagzzardot, de egyetértek. Ettől még a LoR jobban bejön már most is, szívesebben játszom. Nem csodálnám ha a konkurencia miatt is jöttek volna ezek a lépések.
 2. Kazó

  Hearthstone

  Na mi a vélemény az újdonságokról? Összességében sztem jó irányba terelik a játékot (jópár év késéssel igaz), viszont a dh-t már most utálom
 3. Kazó

  Az Off offolója!

  Annyiban igaza van, hogy ez így önmagában nem elég. Az otthon maradó gyerekekhez kell 1 vigyázó, annyi szabadság meg a világon nincs, hogy nyárig fedezze a szülőket. A rengeteg táppénz pedig komoly anyagi veszteség a családnak. Szóval az elmondottak alapján ez gecinagy káosz lesz... Remélhetőleg a kormányrendeletből kiderül a többi részlet is, ha van Az meg, hogy ez az ország nem áll készen erre, az egészen nyilvánvaló.
 4. Kazó

  Az Off offolója!

  Ez amúgy most csak az iskolákra vonatkozik, vagy a bölcsődék/óvodák is bezárnak?
 5. Kazó

  Forma-1

  Mondjuk a szabálykönyv pont arra van, hogy a kereten belül fejlesszenek, ha vmi szabályos akkor miért tiltják be, ha szabálytalan, miért nem azonnal? Persze tudom a választ, de akkor is.
 6. Kazó

  Forma-1

  Azért az érdekes, hoy az FIA már rég tudott róla, a Merci annak tudatában tartott ki a fejleszés mellett, hogy tudták, hogy szabályos lesz, erre most hirtelen mégis betiltják, de csak jövőre? Megvárták az első tesztet, majd miután kiderült, hogy geci op (legalább is annak tűnik) és óriási felháborodást vált ki (azta, de meglepő ), azonnal betiltották, de persze csak következő szezontól, nehogy már kárbavesszen a Merci munkája.
 7. Kazó

  Forma-1

  Idén legalább már a tesztek alatt eldől, hogy szar vb lesz, megspóroljuk a fölösleges izgalmakat Ez az újítás ha szabályosnak minősül akkor kuka az év.
 8. Kazó

  Hearthstone

  Na közben már bejutottam, egész jónak tűnik, de elsőre nagyon hosszú egy meccs
 9. Kazó

  Hearthstone

  Vki tolja a Riot játékával (LOR)? Tegnap indult az open beta amire kb. egyből a bejelentés után regeltem, de nem kaptam accesst pedig elvileg mindenki kapott :( Ha vki játszik vele, milyen?
 10. Kazó

  Forma-1

  Hamilton azért ma többször be lett csicskitva
 11. Kazó

  Forma-1

  Még szerencséjük, hogy már az idény végén történik ez, így nem kell huzamosabb ideig haragos légkörben lenniük... Ilyen hülyeséget már megint Vettel-től Télen meg kell válni tőle (nem fognak tudom).
×
×
 • Create New...