Jump to content

Kazó

Player
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kazó last won the day on June 28 2018

Kazó had the most liked content!

Community Reputation

84 Outstanding

5 Followers

About Kazó

 • Rank
  Rare Member
 • Birthday August 15

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. Kazó

  Forma-1

  Ez a DRS a modernkori F1 rákfenéje. Baromi "izgalmas" tudni, hogy a DRSnek köszönhetően úgy fogja lehagyni az előtte haladót az üldöző, mint egy Ferrari egy Trabantot, és még védekezni sem tud ellene ugye, mert 1: gecinagy sebességhátrányban van, 2: tiltják a szabályok... Hát mindjárt felidegesítem magam ez a szaron Műanyag szar.
 2. Kazó

  Forma-1

  Hajlamosak elfelejteni az emberek a nagy összehasonlítások közepette, hogy a nagy Ferrari dominancia mindössze 3 évet tartott. Ráadásul ott kőkeményen ellenük hozták meg az új szabályokat amivel végül sikert is értek el. Ehhez képest mi megy most? Ahogy mondod, fossá van szabályozva minden. Ilyen steril környezetben mégis mi a faszomon csodálkoznak? Muszáj Hamiltonból rekordert csinálni, az lesz majd a Liberty nagy sztorija. Vannak nagyon jó újítások az amerikai tulajoknak köszönhetően, de ez a mai F1 egy agyonszabályozott (lásd előzés, amin nem tudom túltenni magam) gumi és motorspórolós förtelem.
 3. Kazó

  Forma-1

  Igen egyébként pont ezen gondolkoztam futam közben, a modern(ebb) kori F1-ben már minden szirszarra hozzák be a SC-t. Most nem konkrétan a mai esetekre célzok, hanem általában. Bármi történik már SC... Nagyon szét van töredezve egy futam. Bár lehet a mercit akarják mindig visszahúzni ezzel
 4. Kazó

  Forma-1

  Egyébként hulladék futam volt megint, az utolsó pár perc izgalmat leszamitva. Bár jovoheten akár murisabb lehet majd kemény keverék nélkül
 5. Kazó

  Forma-1

  Ezzel el is dőlt a bajnokság, normál körülmények között nem hozza már be.
 6. Kazó

  Forma-1

  Régebben is mondtam, de megismétlem: ez a merci dominancia SOKKAL rosszabb, mint a Ferrarié volt annak idején. Sokkal sokkal rosszabb. Adok még 1 futamot ennek a szarnak aztán skippelem.
 7. Kazó

  Forma-1

  Vajon hoznak vkit Albon helyére már idény közben? Lul
 8. Kazó

  Forma-1

  A jó öreg 10 perc múlva eső 40 percig mondogatva, már hiányzott.
 9. Kazó

  Forma-1

  Hülyék ezek. Én értem, hogy a maga idejében top pilóta volt, de egy közepes képességű autóval nem fog tudni csodát tenni, pláne 39 évesen. Aztán majd nem győzik fogni a fejüket a GP2es motor és hasonló beszólások miatt
 10. Kazó

  Forma-1

  Habár nagyon adnám, ha Bottas vhogy behúzná ezt az évet, a házat semmiképp nem tenném rá 1 futam után. Igaz az így is tisztán látszott, hogy ha csak technikai hibák tömkelege nem fogja sújtani a mercit, akkor senki nem éri utol őket. Hamilton vszinű kettőzött erővel fog menni hétvégén, hogy javítson a kínos első futamon. Igaz ez további hibákra is késztetheti, szóval érdekes lehet.
 11. Kazó

  Forma-1

  Na jó kis futam lett ebből, megérte megnézni
 12. Kazó

  Forma-1

  Ejnye hamika...
 13. Kazó

  Forma-1

  Na így még lehet izgalom, csak a kerékvetőn kell megelőzniük a 2 mercit, oda ők úgyse mehetnek
 14. Kazó

  Forma-1

  Ez az év is sima merci győzelem lesz, vélhetően Hamilton-nal az élen. Ha ilyen basic pályán ennyire kivehető a fölényük, akkor egy technikásabb pályán csak még drasztikusabb lesz. Talán Verstappen majd hozhat némi izgalmat.
×
×
 • Create New...