Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Kazó

Felhasználók
 • Tartalomszám

  385
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  3

Kazó ekkor volt utoljára a nap nyertese: Április 9

Kazó által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

66 Kiváló

5 Követő

Névjegy

 • Rang
  Mester Tag
 • Születésnap Augusztus 15

Legutóbbi profil látogatók

271 profil megtekintés
 1. Az Off offolója!

  Vagy inkább ebben:
 2. Az Off offolója!

  Jól van, ezt kivételesen elnézem :SSS Gratulálok!
 3. Az Off offolója!

  Ezért most nem játszom veled hétvégén az ingyen WoW sub alkalmával. Hátatfordító gomba
 4. Az Off offolója!

  Igazán lekötelezel minket.
 5. World of Warcraft: Legion

  Battle for Azeroth™ is approaching fast, and everyone is needed back on the front lines. This weekend, we’re upgrading all inactive World of Warcraft accounts to grant returning players full access to the game* and all their characters—without a subscription—through June 24. Akkor ez csak a hétvégére szól ugye?
 6. Az Off offolója!

  @Phalanx Ok, de az a gyerek amúgyis meg akarta hágni azt a tehenet, csak kereste az alkalmat, hogy legyen mire ráfognia, hogy gyagyás. Hidd, el számos barátommal/haverommal szívtam együtt évekig, egyikük sem csinált ehhez hasonlót sem soha.
 7. Az Off offolója!

  Az nem a fű miatt volt, hanem mert alapból retardált volt az osztálytársad. És ha te már 1 tapasztalásból leszűrted a konzekvenciákat, akkor elmondom, hogy számtalan eset során sem találkoztam 1 olyan emberrel sem, aki olyan agresszívvá vált volna, mint egy átlagos részeg ember.
 8. Az Off offolója!

  Most kitörölted a hsz-emet, mert ebolanx-nak neveztem, sztem ez már túl kemény. Semmi sértőt nem írtam rá. Persze, hogy zavaró ha túlkapjátok, tök indokolatlan. Pár hetente kicsit felélénküla fórum, azon kívül halott az egész. Igen, szándékosan csinálja @Phalanx A világ egyre több országában/államában megtörténő legalizálásról hallottál már? Csak mert ez tény, még a te elborult, minden logikát és ésszerűséget nélkülöző felfogásoddal sem lehet ezt cáfolni
 9. Az Off offolója!

  Itt mindig így ment a moderálás, kényük-kedvük szerint döntötték el, mikor épp mi volt a szabályba ütköző
 10. Az Off offolója!

  Ilyenkor már nem válaszol persze, inkább lelép csak, hogy azt higgyük vmi dolga van, közbe meg max bedobtak neki egy db húst a pinceablakon keresztül.
 11. Az Off offolója!

  Na akkor még egyszer. Drága Phalanx, hány füves cigarettát szívtál már el életedben, hogy ennyire tájékozott vagy a témában? Mosolygó gomba.
 12. Az Off offolója!

  Vigyázz, mert addig kötekszel vele amíg be nem áll biztonságinak azt jól megmotoz... Bár ahhoz előbb fel kéne jönnie a pincéből.
 13. Az Off offolója!

 14. Az Off offolója!

 15. Az Off offolója!

×