Jump to content

Kazó

Player
 • Posts

  745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Kazó last won the day on September 15

Kazó had the most liked content!

Reputation

91 Outstanding

3 Followers

About Kazó

 • Rank
  Mentor
  Mentor
 • Birthday August 15

Recent Profile Visitors

1159 profile views
 1. A 2es opció nagyon izgalmasnak hangzik!
 2. Kazó

  Forma-1

  Megneztem amúgy a Schumacher filmet, jó lett, persze kurva sok dolgot kihagytak belőle ami minőségibbe tehette volna, de azért élvezhető volt így is. . Így ez a film gyakorlatilag egy lezárás az én szememben, sztem innentől már végképp nem hallunk felőle. Mindenki emlékeben úgy marad meg, ahogy ismertük.
 3. Kazó

  Forma-1

  Ja most már vágom, bár ettől még kurva cringe sztem. Tudom, hogy túlságosan régimódi vagyok a mai divathoz, de egy ekkora sztarkent így öltözni... Nekem sok.
 4. Kazó

  Forma-1

  Ennek mi baja amúgy?
 5. Szeretném megvétózni Phalanx Grand Master rangját
 6. Lehet a hsz-ek minőségét is figyeli a rendszer, ezért van ilyen kevés pontja Phalanx-nak.
 7. Kazó

  Forma-1

  Megnéztem most vagy 10x az esetet és arra jutottam, hogy a hurkageci a hibás. Wéber is kiemelte, hogy Verstappen a vonalon belül volt még, szóval szabályosan próbált előzni, ha nincs ott az a bánat plusz kerékvető, simán elfordulnak mindketten. Ez az előzés-típus pályakarakterisztikától függően szinte minden futamon megtörténik, pláne ilyen esetben amikor vki kijön a boxból hideg gumikon, a mögötte lévő pedig érthető módon bátrabb, mivel tudja, hogy gumielőnyben van. Meggyőződésem, hogy ezt Max-on kívül még elég sokan megtették volna. Nevetséges a büntetés, még Brundle is megvédte Verstappen-t, pedig ő brit és tudjuk, hogy ők geci elfogultak.
 8. Kazó

  Forma-1

  FIA is hozta a kötelezőt, 3 rajthelyes büntetés Verstappen-nek. Bár sok vizet nem zavar, mert amúgy is szar pályájuk és így megléphetik a motorcserét. De ettől még kabaré a döntés.
 9. Kazó

  Forma-1

  Bélféreg mazepin meg kipörgeti Mick-et, kiváncsi vagyok mikor pattan el a cérna Mick-nél. Rég nem volt ekkora nyymorék versenyző a mezőnyben
 10. Kazó

  Forma-1

  Hááát, ez eléggé unlucky volt, sztem is inkább versenybaleset, de Verstappen autója pattant meg a rázókőn, szóval ha nem is szándékosan, de ő okozta inkább a balesetet. Ellenben Hamilton nem hagyott semmi helyet. Büntetést semmiképp nem érdemel, ilyen a versenyzés. Verstappen vezetési stílusa rettenetesen bejön, így kell odamenni
 11. Kazó

  Forma-1

  Nem is arra értettem, hanem, hogy mennyi időbe telik neki megszoknia, nem csak az autót, de a környezetet is (lásd Ricciardo). De belegondolva, pont most a legideálisabb a váltás, mivel jövőre mindenki számára újak lesznek az autók, a gumik, szóval most lesz a legminimálisabb a hátránya. A versenyeztetés az, amit lehetetlen most előre megjósolni, de ha jól kezd, ne adj isten veri is Hamilton-t, akkor nagyon érdekes dolgok lesznek jövőre Kurva sok múlik azon, hogy az első 5-6 futamon hogy teljesít, mekkora hátránya lesz... A legjobb az lenne, ha kicsit szar lenne az autó, szopjanak csak kicsit a középmezőnyben, eleget voltak már elől
 12. Kazó

  Forma-1

  Na Bottas közben hivatalos, megy az Alfaba. Akkor csak meglépték, Russell mehet a Mercibe. Kiváncsi leszek mire megy Hamilton ellen, azért arra számítok, hogy néhány hónapra szüksége lesz, mire fel tudja venni a tempót. De itt volt az ideje.
×
×
 • Create New...