Jump to content

Chris

Admin
 • Posts

  685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Chris last won the day on October 25

Chris had the most liked content!

Reputation

393 Celebrity

About Chris

 • Rank
  Experienced
  Experienced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köszönöm @Phalanxhogy aggódsz és próbálod segíteni a munkákat, hogy hátha elfelejtettünk moderátorokat törölni, de nem felejtettük el.
 2. Te "néha" olyan badarságokat tudsz írni.....
 3. Sosem lehet tudni De mentségünkre szóljon, hogy tudtommal mi vagyunk az egyetlen szerver, ami átment ennyi kiegen. Nem hiába nem csinálják ezt mások....
 4. A playerspelleket általában ~2év megcsinálni. (BfA-ban értelmes core sincs, az is minimum 1 év) Legionben kb megvannak. Ergo már "csak" content van vissza. 9.x MINIMUM 3 év lenne, hogy valamennyire használható legyen. Arról nem is beszélve, hogy ha wotlk contentet akarsz 9.x-el olyan szinten unbalanced lenne az egész, hogy éveink mennének el a balanceal. Hatalmas időbefektetés lenne, aminek nem biztos a megtérülése sem. Akkor takarodj eredetire, és ne offolj tele minden témát. Külön biztos nem fogjuk berakni. Még mindig sok új featuret implementálunk nap mint nap, így még joslatokat nem tudok mondani, hogy kb mikorra lesz kész, de szerintem pár hónapon belül már valami közelítést tudok. Ha ő szeret vele játszani, akkor annak számára van értéke. Van kereskedelem és progress is Evermoonon. Azért mert te unod, van aki új és szereti. Az a baj, hogy olyan programozót nem tudunk megfizetni, amilyen elvárás lenne. Bedolgozásra van lehetőség. Kiszámlázza (igényel egy adószámot), és kifizetjük. Már többször volt erre példa. Az olyan játékosok, akik szeretik a WoW-ot és szeretnének vele foglalkozni, azok felkeresnek minket, hogy tanulnának. De az utóbbi 3-4 évben ez nagyon megcsappant.
 5. Sajnos de, sőt nagyobb munka 9.x -re megcsinálni a wotlk specifikus dolgokat, mint wotlk-ra ráhúzni 9.1.5 egy részét. De akkor már nem wotlk lenne, hanem valami kevert cucc, ami még több problémát okoz. Legion elkészítése minimum fele annyi időt vesz igénybe, mint ennek a megvalósítása.
 6. Addig teljesen felesleges, amíg nem biztos semmi PTR-re egybe kerül be. Egyszerűbb a fejlesztőknek jelenleg az.
 7. Ez rohadtul nem igaz. Várjuk az értelmes jelentkezőket, csak nem jönnek.
 8. @Waycrestszép ötletek, nagy poén lenne, de kizárt, hogy megvalósítsuk őket. Több oka van: 1. hatalmas időt vonna el (itt most több évről beszélek) 2. az itt játszó játékosok többsége a legiont várja 3. kevesen is vagyunk hozzá, modellesünk nincs is. És még sorolhatnám Úgymond az ilyen szerverrel telített a piac (esszesön, le a kalappal előttük, követjük mi is a munkásságukat.), de egy jó legion szerver hiány cikk, úgyhogy inkább arra koncentrálunk. Ritka ez, de kivételesen ebben Phalanxnak teljesen igaza van. Ne politizáljunk itt kérem szépen, de megjegyezném, hogy ha minket bíztak volna meg vele, biztosan nem halt volna le, valami olcsó infost megbíztak vele, hogy csinálja meg, azt kész. Nekünk van tapasztalunk a ddos mitigationben, és mindenféle támadásokkal kapcsolatban, nap mint nap kapjuk az áldást Biztosan Inkompetencia.... Annak semmi köze hozzá, hogy a privát WoW szervereken ~10-ed annyian játszanak összesen, mint 2010-ben. (Összesen, nem csak Taurin.) Összességében: Nem akarunk több custom contentet rakni WoTLK-ba. Kijön ICC, ruby utána migráljuk MOP/Legion-be a karikat. (a szerver tervek szerint továbbra is futni fog, a migráció önkéntes lesz.) Megy tovább a régi core-unkkal Cata-ra. (többen azért łrtak rám, hogy át-e lehet vinni mopra a karikat, ezért feltételeztem, hogy cata-ra már nincs is szükség, de most kaptam jó sok visszajelzést, úgyhogy akkor a régi core-ral elindítjuk. :)) Személyes vélemény (nem tükrözi a tauri álláspontját, csak szimplán magánszemélyként írom, nincs mögötte semmi piackutatás): Ez a custom contentes dolog pár embert vonzana csak be, nem érné meg a befektetett időt. Még az is lehet, hogy több ember menne el, mint amennyi jönne.
 9. Lehet már eléggé idejét múlt, de: "kösz, csikket nem szívok"
 10. Amúgy utánaolvastunk kicsit mikor raktuk fel, követ minden tevékenységet, számít a like/dislike, reakciók, válaszok stb.
×
×
 • Create New...