Jump to content

Chris

Admin
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Chris last won the day on May 12

Chris had the most liked content!

Community Reputation

368 Celebrity

About Chris

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chris

  Season zárás

  Szia! Jövő hét szerdáig megkapjátok a rewardokat, még nem volt reward osztás.
 2. Chris

  Az Off offolója!

  Ha a randomra joinolsz, szerver oldalon ugyanúgy azokba a specific queueba rak, amit a dobókockánál ír. Nincs semmi köze, hogy milyen gyorsan hív be, hogy ha specific-re, vagy randomra joinolsz. Nálad lehet az okozza a különbséget, hogy specificnél több insta van, mint randomnál kis szinten. Ha több role-ra jelentkezel, az csak visual, hogy DPS-hez rak. Valójában tank majd heal, majd dps a prio.
 3. Nekem tetszett a world questezés, tök jó volt látni, amikor egy zónát megcsinálok.
 4. Hi, i write a PM to you
 5. it's seems fixed. Check now.
 6. Hi! About 3 weeks ago we contacted the support team of our ISP (Internet Service Provider). Solving these kind of issues usually take around 1 month, but it might take longer than that, because it involves multiple ISPs until the source of the problem is found. Thank you for your patience
 7. Nem a capet növeljük 50%-kal, hanem amit arena ad conquestet, tehát 180 helyett 270-t fogsz kapni. Kb mintha item árak lennének csökkentve (pont ez a cél, csak az itemárak hardcodeolva vannak, így annak az átírása elég nehézkes.)
 8. Először is, engedjétek meg, hogy elnézést kérjek, hogy nem válaszoltam idáig. Kicsit durva heten vagyok túl. (Végre sikerült kialudnom magam) Amit írtam privibe, nem kell készpénznek venni Nem fogjuk berakni ingyen a geart, egyik szerverre sem, hisz az a legnagyobb. Nagyjából végigfutottam a topicot, rémlik olyan, hogy valaki fel is hozta, hogy igazából a PvE-be is beleszólna, nem is kicsit. Teljesen egyetértek. Az is kizárt, hogy csak WoD-ra rakjuk be, mert abból lenne igazán csak felháborodás. VISZONT: Van egy pici kompromisszumos megoldásom rá, ami talán kicsit kevésbé hagy rossz szájízt maga után. A conquest cap növelés nem lesz resetelve, és a conquest permanensen kap 50% növelést.
 9. Csak egy restart kell. Holnap reggel lesz, már javítva van ~1 hete.
×
×
 • Create New...