Jump to content

Chris

Admin
 • Content Count

  554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Chris last won the day on June 24

Chris had the most liked content!

Community Reputation

315 Celebrity

About Chris

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erről lesz egy összefoglaló. - Az első 2 hónapban nem lesznek VIP funkciók, csak maga a VIP. - Az összes itemet újra meg kell venni majd. - A VIP jog egységes lesz, azt nem kell külön venni.
 2. Chris

  WoLTK News and Updates

  HI @Gaia! Yes, sure! http://changelog.tauriwow.com/?category=wrath http://wotlk-bug.tauriwow.com
 3. Fel vagy véve! Mikor kezdesz?
 4. Minden hétköznap este restartolok. Ma azért maradt ki, mert 1. hétvége van, 2. annyira brutális átírást eszközöltem, hogy még teszt szerveren nézegetjük, hogy minden Oké-e, de holnap mindenféleképpen lesz restart.
 5. Ezért ennyire nem durva a helyzet:) @Magicka Először is köszi az építő jellegű kritikát. A legtöbb hiba, vagy globális gond, vagy MoP-ban is rossz. (A reportjaitok nagy része MoP-ban is rossz.) Sajnos mivel több DB projektből raktuk össze az LK-s db-t, ezért az equipmentekre kellet egy külön megoldás, ami időt vett igénybe és globálisan javítja (Ez már bekerült, de sajnos olyan ~100 npc-nek még mindig lehet, hogy rossz az equipmentje). Pont ezért nem raktuk ki még oldalra, hogy instant 80, gyertek tesztelni, mert akkor felesleges reportok születtek volna. Ha kiírjuk a report felé, hogy figy már az equipmenteket ne nézzétek, akkor az emberek 90%-a el sem olvasta volna. Tehát nagyon jó, hogy csak páran nézitek így az elején. Lassan kezdenek elfogyni a globális hibák, így jövő héten szerintem indíthatjuk is a 2. teszthullámot. (Ami abból áll, hogy kiírjuk mindenhova IS, hogy gyertek tesztelni stb) Amit meglepődve tapasztaltam, hogy MoP-ban modelid / visual hibák vannak northrenden. Ami rossz Pandában is, azokat mind visszamozgatjuk oda is. Előfordul néha sajnos, mivel elég sokszor MoP és LK is nyitva van, így lehet rossz kliensben lett tesztelve. Ilyenkor csak reopenljétek a taskot és bocsi érte. Nem találkoztam mostanában ilyen lezárással. Viszont tényleg vannak olyan hibák, amiknél nem éri meg az időbefektetést a profit. Ilyen esetben valóban zárunk le hasonló indokokkal jelentések. De ennek a száma kb elenyésző. Ez is egy icipicit túlzás, de érthető az álláspontod. Prof vendorok elég easyk lesznek. Az LK-s wodos proffos vendorokat berakom Ez se durva hiba Az a probléma, hogy a játékosok szerintem, ami egyszerű, azoknak a javítása szokott napokat igénybe venni, ami szerintük nehéz, az meg 5 perc. Jelen esetben ennél is ez a helyzet: Jövő héttől csatlakozik még 3 ember a bugjavításokhoz. Összességében én úgy látom, hogy ha ilyen királyul megy a tesztelés, és a javítás is felgyorsul, akkor simán tartható a 15.-e. u.i: Az instance portalokat ne jelentsétek, mert globálisan lesz az is fixelve
 6. Is, de sima beszélgetések chatben eventeknél pár helyen conversationt használ. Persze "Kicsit" túlterheltek vagyunk, így semmi értelme tesztelni, ha úgy sem tudjuk a közeljövőben javítani.
 7. Tarko: igazad van, pont ezért nem 100%-t írtam. Az összes kész, de nem biztos, hogy mindegyik helyesen működik.
 8. Player spellek / artifact / talentek / honortalentek ~90% Content mopig van meg, tehát: 0% Garrison/Class hall system: 80% Hiányzik 3 core feature: Conversation, megfelelő bonusid generálás, group finder Ha tippelnem kellene, akkor olyan 25%-on állunk valóban.
 9. Már nem dolgozunk rajta napi szinten. Kész van. A digitális aláírás megigénylése !!! hónapokat !!! vesz igénybe és nagyon macerás a folyamat, hogy lehitelesítsék a céget, illetve kemény pénzekbe is kerül.
 10. Már "stable"-nek minősítettük. Csak SmartScreen fogja meg, mert nincs digitális aláírás rajta.
 11. A vanilla nem volt hírdetve sehol, se reddit, se facebook, de szerintem még az oldalon sem. Sőt még dátum se lett hozzá bejelentve.
 12. Gondoltam egyértelmű, hogy hyjal-re írtam, amit írtam.
 13. asgard: Azért nem megy, mert a DB merge nem lett befejezve. Higi a core részeket húzta át, ma reggel 7-re fejeztem be az equipment migrációs scriptet, és a teljes DB data-t átrántottam MoP-ba. Ha új accot is regisztrálsz, instant banolni fogom. Nem kell itt a hergelés, hülyeségek terjesztése. Arról nem is beszélve, hogy ugyanazon lovagolsz már minimum 1 éve, és rohadtul unja mindenki.
 14. De amúgy főoldal devlog-ra gondoltam, lehet azt kellene megreformálni az új rendszerre
×
×
 • Create New...