Jump to content

Chris

Admin
 • Posts

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Chris last won the day on September 14

Chris had the most liked content!

Reputation

384 Celebrity

About Chris

 • Rank
  Experienced
  Experienced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lehet már eléggé idejét múlt, de: "kösz, csikket nem szívok"
 2. Amúgy utánaolvastunk kicsit mikor raktuk fel, követ minden tevékenységet, számít a like/dislike, reakciók, válaszok stb.
 3. Pedig most van nyitva az ablak, most van értelme
 4. Chris

  Tauri kiegek

  Másképp gondolkodunk, programozóként az a szempont, hogy az alap legyen stabil. A régi content hozzá tartozik, hogy normális/üthető legyen. De nem csak kizárólag timewalking miatt készült wotlk. Nagyon sok alaprendszert érintő hibát javítottunk vele. A példád sajnos nem fedi le a valóságot, mert Timewalking már wodtól van, és abban is biztos vagyok, hogy hatalmas "sírás" lenne, ha nem lenne bent a kezdetektől. De fejlesztési szempontból nagyon sok érvet tudok felhozni wotlk mellet, a legfontosabb ebből: Kicsit "pihenni" tudunk a nagy hajrá előtt. A nagy előnye, hogy a dolgok többsége már nyitott könyv, és nem kellet hónapokat eltölteni a researchcsel, csak lehetett "darálni" a dolgokat. Ilyet nem nagyon csináltunk Cata óta, nagyon kemény, és unalmas volt mindennek utánanézni, így egy kis "megpihenés" után talán gyorsabban is tudunk haladni legionnel, és nem fásulunk bele az első bugreport után. (Legionnél még kevesebb dolog van dokumentálva.) Szóval számunkra a WotLK egy nagy holiday volt, aminek nagyon sok hasznos vonzata van/volt (Ebből mindenki profitált.). De már a Legion a prio, és daráljuk is rendesen :)
 5. Chris

  Tauri kiegek

  Sajnos tökéletesen értem a frusztrációd, még ha ennyire vulgáris és bántó is a megfogalmazás. Az a probléma, hogy a privát szerverek fejlesztése wotlk-val kb megszűnt. Senki nem ír cata, mop, wod, legion stb privát szervereket, nincs opensource-ban semmi. Mindent nekünk kell megcsinálni, ez hatalmas munka. Cata/mop-ot is mi írtuk teljesen kb 0-ról. Legionnel is ez a helyzet. Amik vannak wotlk fölötti szerverek, azok olyan állapotban is vannak.... Olyan állapotban már mi is rég elindíthattuk volna. De az auto-attack-oló mobok / autocomplete questek egy idő után eléggé el tudják venni az emberek kedvét a játéktól, ahogy ezt a többi privát szerver is tükrözi, amik "magas contenten" vannak. Én írnék szívesen dátumot, de mindig közbe jön valami akadály, ami napokat/heteket visz el. Mondok egy példát: Bejött legionbe egy új feature, ami lényegében a random enchantment továbbfejlesztett változata. Sehol nincs megírva rendesen és én adtam volna rá 1 hetet hogy kész lesz, de mindennek utána kellet nézni, sehol semmi dokumentáció róla, és végül >1 hónap volt megírni. Mondok egy másik példát: Nekünk minden official patchnél a fejlesztőeszközeinket hozzá kell igazítani ahhoz, ami nem kevés idő. Most pl szerda-péntek napi 14 órát dolgoztam, hogy meglegyen, ez is 3 nap mínusz. (Ez most kivételesen nagyon gyorsan megvolt, általában 1 hetet vesz igénybe) Van egy leakelt forrásunk egy másik privát szerverről, amiben konkrétan a játékos spelljeinek nagy része meg sincs írva, meg kb semmi. Még is rohadt sokan játszottak rajta, azóta már jól kiürült az is, nem hiába. WoTLK is legion project része, akármilyen hihetetlen. A timewalking dungeonok/raidek miatt, minden dungeon/raid újra lett írva, tesztelve lett. Ez nagy segítség, hisz a contentjében sokkal jobban kijönnek a hibák, emellett még bevételt is hozott nekünk, ergo dupla haszon. Tehát összegezve: - Nem szeretnénk szart kiadni a kezünkből - Ha már látjuk az egészet, hogy kezd összeállni, akkor lesz dátum is. - Igen, minél nagyobb expansiont csinálunk annál több idő lesz megcsinálni. - Ami jelenleg kész van legionből, az régen a seggünk alá volt tolva, de ilyen már nincs cata óta. Türelmeteket kérjük, hamarosan bővebb tájékoztatást adunk a legion állapotával.
 6. Chris

  Balance

  Hmm, ez tűrhetetlen, be is adok egy petíciót az etióp esélyegyenlőségi ombudsmannak
 7. Lehet nem írok többször ide, mert megöltem a partyt
 8. Mielőtt durva összeesküvés elméletek mennek: Már év elején le lett tisztázva, hogy én február vége felé nekiállok legionnek (neki is álltam), majd május környékén szépen elkezdenek csatlakozni a többiek. Semmi más nem áll a háttérben.
×
×
 • Create New...