Jump to content

Arsenal

Player
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Arsenal last won the day on October 16 2020

Arsenal had the most liked content!

Community Reputation

60 Outstanding

About Arsenal

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

631 profile views
 1. Biztos sok west world-ot nezett.
 2. Ppl "transferred" millions of gold from wod to tauri with moneybrau (from brawler's guild) because the money piles were usable by others on crossrealm until I reported it. Those few boosted character's price is nowhere near to the "transferred" gold's amount.
 3. Sikerult megragadnod a lenyeget. Ez az egesz arrol szol, hogy legyen hol jatszania a playereknek, nem pedig arrol, hogy aztan ugy cserelgessed a wodrol migralt karaktereket, ahogy az alsogatyaidat. Ha nem tetszik, ne migrald majd a karaktereidet, vagy ha migralni akarod es megunod, akkor huzzal ujat. Elso X szintet ugy is birod skippelni karakter boosttal.
 4. Amig Chrisek azt hiszik, hogy az az egyetlen jarhato ut, amit ok kitalaltak, addig hiaba vergodtok itt, nem lesz semmilyen valtozas.
 5. Ha fizecc annyit amennyit a munkaltatom, akkor jovok
 6. Pont ezert lesz ugyan olyan rossz, mint ez a mop
 7. Csak az elso alkalom nagy szopas. Ha megvannak mar a rank3 essencek, akkor egy, max 2 het alatt lesz hasznalhato altod. Azzal meg mar lehet boldogulni.
 8. Ha nagyon olcso az alap, akkor craftolj es add el vendornak a cuccot.
 9. Arsenal

  Legion

  Nem is kell mondani idopontot, aki megteheti az ugy is shadowlands-ezni fog.
 10. Ha ugyan azon a battle.net accounton van a wow account, amire áthelyezte, akkor nincsen jelentősége az áthelyezésnek, minden account-wide dolog battle.net accounthoz kötött és nem wow accounthoz. Hogyha meg másik battle.net accountján lévő wow accountra helyezte át, akkor meg biztos, hogy nem mentek át a karakterrel a mountok.
 11. Eredetin ha karaktert helyezel át, akkor azzal semmilyen account-wide dolog nem megy át a másik accountra, mivel ezek mind az accounthoz kötöttek, függetlenül attól, hogy melyik karakterrel szerezted meg. Szóval sehogy sem blizzlike ami itt megy karakter áthelyezéssel..
 12. Persze, hogy feature az, amikor eladok egy invincible-ös karaktert és nekem is marad az accountom egy copy úgy, hogy másik karakteren nincsen meg.
 13. Tök jó, hogy nincsenek gamebreaking bugok, csak rengeteg account-wide achievement, mount, title duplázódott a karakter kereskedelemmel és valahogy azóta sincsenek elvéve a duplikációk. A szerverek gazdasága is trágya, wodról taurira bugolt golddal sem lett semmi kezdve azon kívül, hogy az aktuális bug fixelve lett.
 14. Nemsokara valoszinuleg jon majd a blizzardtol bc szerver, azzal amugy sem nagyon lehetne versenyezni, hehe
×
×
 • Create New...