Jump to content

Arsenal

Player
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Arsenal last won the day on February 26

Arsenal had the most liked content!

Community Reputation

59 Outstanding

About Arsenal

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. Pont ezert lesz ugyan olyan rossz, mint ez a mop
 2. Csak az elso alkalom nagy szopas. Ha megvannak mar a rank3 essencek, akkor egy, max 2 het alatt lesz hasznalhato altod. Azzal meg mar lehet boldogulni.
 3. Ha nagyon olcso az alap, akkor craftolj es add el vendornak a cuccot.
 4. Arsenal

  Legion

  Nem is kell mondani idopontot, aki megteheti az ugy is shadowlands-ezni fog.
 5. Ha ugyan azon a battle.net accounton van a wow account, amire áthelyezte, akkor nincsen jelentősége az áthelyezésnek, minden account-wide dolog battle.net accounthoz kötött és nem wow accounthoz. Hogyha meg másik battle.net accountján lévő wow accountra helyezte át, akkor meg biztos, hogy nem mentek át a karakterrel a mountok.
 6. Eredetin ha karaktert helyezel át, akkor azzal semmilyen account-wide dolog nem megy át a másik accountra, mivel ezek mind az accounthoz kötöttek, függetlenül attól, hogy melyik karakterrel szerezted meg. Szóval sehogy sem blizzlike ami itt megy karakter áthelyezéssel..
 7. Persze, hogy feature az, amikor eladok egy invincible-ös karaktert és nekem is marad az accountom egy copy úgy, hogy másik karakteren nincsen meg.
 8. Tök jó, hogy nincsenek gamebreaking bugok, csak rengeteg account-wide achievement, mount, title duplázódott a karakter kereskedelemmel és valahogy azóta sincsenek elvéve a duplikációk. A szerverek gazdasága is trágya, wodról taurira bugolt golddal sem lett semmi kezdve azon kívül, hogy az aktuális bug fixelve lett.
 9. Nemsokara valoszinuleg jon majd a blizzardtol bc szerver, azzal amugy sem nagyon lehetne versenyezni, hehe
 10. Eredetin tobbet kapna, gyere eredetizni, dupla xp van amugy is.
 11. Volt erre "emberetek", de ha jól tudom, neki is harapófogóval kellett kihúzni belőled a szavakat, szóval elég kontraproduktív volt az egész kezdeményezés.
 12. Be kéne látni végre, hogy ilyen szempontok alapján, ilyen kevés player mellett felesleges megkülönböztetni a szervereket. Utána semmi akadálya nem lenne szerintem a CRZ-nek (ha már a merge nem jöhet szóba, aminél nyilván ezek a szempontok szintén közrejátszanak.)
 13. Ha ennyire a cr-t akarjátok erőltetni és nincsen tervben a merge, akkor mikor lesznek végre cr zónák, hogy az a ~300 aktív fő wodon találkozhasson másokkal is ingame?
 14. Több embert érdekelne, de mire eljutnak oda, hogy legion láthatárra kerüljön, már nem marad annyi játékos, hogy bárkit is bevonzzon. Lehet jó legion szervert csinálni, de senki sem fog rajta játszani, ha meglátják, hogy az átlag player szám 500 körül vegetál.
×
×
 • Create New...