Jump to content

deepsany

Player
 • Posts

  572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by deepsany

 1. Egy 14 éves lány most elsírta magát
 2. Ez faszság, max az jöhet ki belőle, hogy a következő kieg jobban hasonlít rá(és remélhetőleg jobb lesz). FF14 lépéskényszerbe hozza a Blizzardot, remélhetőleg sikerül jól kijönni belőle.
 3. Kb. ugyanott vagy heirloomokkal, mint 2x szorzóval.
 4. A korona miatt csúsztak meg, a 9.0 is alig készült el a megjelenés eltolásával is.
 5. egyrészt ezt már láttam tőled 2 kieggel ezelőtt, másrészt remélem tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy 2 kieggel előre terveznek.
 6. Lich Kinget ICC-ben
 7. Higi LK-t rakja össze wotlkhoz, gondolom belső teszt szerveren van és nem postolta a change-eket. Ha befejezte, legionözik.
 8. én csak erre tudok gondolni: https://youtu.be/k3jlviX88iw?t=6
 9. 1. az arcok, akik whispelnek, hogy annyiért nem fog senki se eladni 2. a toxic arcok, akik eldüldözik az embereket 3. te amikor retailről beszélsz, miközben fingod nincs róla
 10. Yogg-Saron fixen dob fragmentet
 11. Március végén kigyógyultam a vírusból és még mindig nem kaptam meg az immunitás igazolást
 12. Ha AP-t grindoltál, akkor fél óra volt/nap, de aki progressre grindolta, az dungeont farmolt. Ráadásul a későbbi patchekben jelentősen javítottak rajta, sima mythic progress guildben azzal, hogy letoltam az ap-s wq-kat és a heti 15-ös m+t, kb. az 5. legnagyobb artifact weapon szintem volt. Teljesen opcionális, attól, hogy a top 20 raider guildek 5 karakterrel maxolták hc héten a fegyverüket, még egyáltalán nem kötelező, és tauri szinten elég erős kétségeim vannak, hogy bárki ezt tenné. Azok meg 0-24 Maw of Soulsban voltak, utána meg 3-4 dungeont spameltek. Új content érkezésekor mindig nőtt a játékosszám pár hónapra(mai napig így van ez), a nagy zuhanást a 2 éves SoO okozta. Retailen eddig mindenkitől csak dícséretet hallottam MoP-pal kapcsolatban.
 13. Ha egy 2k gses megver, ott nem a játékkal van a baj.
 14. Specific Dungeon-re tudsz joinolni.
 15. Phalanx se a közgazdasági ismereteiről híres...
 16. 1. A fedezete egy új kriptovalutának, ha nem átverés, általában egy ígéret, hasonlóan a részvényekhez. (pl. fejlesztés finanszíroz vele a kibocsátó cég) 2. A bányászatot úgy tudják szabályozni, ha korlátozzák a fejenként felhasználható áram mennyiségét, amivel csak azt érnék el, hogy mindenki céget alapítana rá és hirtelen gyárban dolgozna. 3. Betiltani felesleges, a blokklánc technológiában sok lehetőség van még, amit nem használunk ki rendesen. A szabályozásnak az átverések megakadályozására kell törekednie. 4. Az inflációt a bérek a növekedése ellensúlyozza alapvetően(a válság speciális téma). A bitcoinnak úgy próbálnak valós értéket csinálni, hogy egyre több helyen fogadják el fizetőeszközként. Szerintem hatalmas lufi jelenleg, de bármelyik kriptovaluta át tudná venni a szerepét, amiben ekkora befektetői bizalom van.(de ezt nehéz felépíteni)
×
×
 • Create New...