Jump to content

deepsany

Player
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

deepsany last won the day on May 9

deepsany had the most liked content!

Community Reputation

114 Famous

About deepsany

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

1787 profile views
 1. Kb. ugyanott vagy heirloomokkal, mint 2x szorzóval.
 2. A korona miatt csúsztak meg, a 9.0 is alig készült el a megjelenés eltolásával is.
 3. egyrészt ezt már láttam tőled 2 kieggel ezelőtt, másrészt remélem tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy 2 kieggel előre terveznek.
 4. Lich Kinget ICC-ben
 5. Higi LK-t rakja össze wotlkhoz, gondolom belső teszt szerveren van és nem postolta a change-eket. Ha befejezte, legionözik.
 6. én csak erre tudok gondolni: https://youtu.be/k3jlviX88iw?t=6
 7. 1. az arcok, akik whispelnek, hogy annyiért nem fog senki se eladni 2. a toxic arcok, akik eldüldözik az embereket 3. te amikor retailről beszélsz, miközben fingod nincs róla
 8. Yogg-Saron fixen dob fragmentet
 9. Március végén kigyógyultam a vírusból és még mindig nem kaptam meg az immunitás igazolást
 10. Ha AP-t grindoltál, akkor fél óra volt/nap, de aki progressre grindolta, az dungeont farmolt. Ráadásul a későbbi patchekben jelentősen javítottak rajta, sima mythic progress guildben azzal, hogy letoltam az ap-s wq-kat és a heti 15-ös m+t, kb. az 5. legnagyobb artifact weapon szintem volt. Teljesen opcionális, attól, hogy a top 20 raider guildek 5 karakterrel maxolták hc héten a fegyverüket, még egyáltalán nem kötelező, és tauri szinten elég erős kétségeim vannak, hogy bárki ezt tenné. Azok meg 0-24 Maw of Soulsban voltak, utána meg 3-4 dungeont spameltek. Új content érkezésekor mindig nőtt a játékosszám pár hónapra(mai napig így van ez), a nagy zuhanást a 2 éves SoO okozta. Retailen eddig mindenkitől csak dícséretet hallottam MoP-pal kapcsolatban.
 11. Ha egy 2k gses megver, ott nem a játékkal van a baj.
×
×
 • Create New...