Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

deepsany

Felhasználók
 • Tartalomszám

  275
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  6

deepsany ekkor volt utoljára a nap nyertese: November 26 2017

deepsany által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

49 Kiváló

Névjegy

 • Rang
  Zen Mester Tag

Legutóbbi profil látogatók

284 profil megtekintés
 1. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  A casualok is unják 1 évig ütni a raidet, mégha nem is ütik végig.
 2. Kérdések a fórum működéséről

  Ha arra gondolsz, hogy sokan dislike-olnak téged, az semmilyen szabályzatba nem ütközik, azért van a like system implementálva, hogy ezt megtehessék. Az, hogy több commented nem tetszik nekik, nem flood, az csak fórum "hiba", összes tevékenység között nem kéne megjelennie. Ha viszont arra, hogy valaki egy képet rak a commentbe, ami kifejezi azt, amit írna, és nem floodol, akkor semmi gond nincs vele.
 3. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Egyrészt ha akarják, nem kerül át egy darab se, másrészt, ha átkerül, a wodosoktól olcsóbban tudják majd megvenni, mind a vendortól, ezáltal csökkenteni tudnak az áraikon.
 4. Elmélkedés a Warriors of Darkness realmről

  Több gold->több fizetőképes ember->nagyobb kereslet. Több áru->nagyobb kínálat. Csak megnőne a forgalom és csökkennének az árak, átlag Pistike jól járna vele. Megfelelő szűréssel simán megoldható, hogy ne okozzon károkat.(az se okozott, amikor CR-en megmaradt a 2x-es szorzó és boldog-boldogtalan ott nyitott ládákat)
 5. Az Off offolója!

  Azert nem csak a fidesz tett azert, hogy kimentek, elottuk is kemenyen dolgoztak erte, csak a fidesznel ert be a vetes. Kemeny munka volt, de kozosen sikerult. All hail 3. magyar koztarsasag
 6. Hearthstone

  6 perc queue Glass Knightért 10 packból Genn Greymane
 7. MoP Guild Progress Topic

  Azért egy szintet tartsatok már plz, ennyire hitvány playert max a gdkp szemétlerakó topicban van értelme említeni.
 8. Az Off offolója!

  A Kutyapárt sose mondta, hogy visszalép. Több szavazatot nyert volna az ellenzék, ha az MSZP és a DK lép vissza mindenhol. Csak ahoz nem a NER támaszainak kéne lenniük.
 9. Általános PC HelpDesk

  i5 8600k jó áron van.
 10. MoP Guild Progress Topic

  Triggered
 11. Az Off offolója!

  Abban egyertétek, hogy ha külhoni magyaroknak megvonják a szavazati jogát, az x éve kivándoroltaknak is kéne, mert gyakorlatilag ugyanannyi információjuk van az ország helyzetéről, viszont én szolidaritásból mindkettőnek megtartanám a szavazati jogát. Ha ez nincs asszimilálódni fognak, ezzel a nemzethez való tartozásukat erősítjük meg. Ahoz, hogy ne a Fideszre szavazzanak, az kell, hogy ne csak a Fidesz és a Jobbik támogassa őket(bár az utóbbi támogatása számukra nem volt nagyon észrevehető). Az MSZP riogatott 2004-ben a 24 millió románozással(Fletó), a DK a szavazati joguk eltörlése mellett kampányolt. A többi párt észrevehetetlen volt számukra(vidéken a hazaiak számára is). BTW minden MSZP-re és DK-ra adott szavazat a következmény nélküliségre adott szavazat volt. Idén a baloldal újra elő tudta hozni a 2010 előtti polgárháborút, amit a Fidesz már megnyert 2010-ben, és bármikor meg tud nyerni. Süllyedjenek el a gecibe, akkor a Fidesz leváltható lesz.(IMO polgári Magyarország az ellenszere, amit irónikus módon ők képviseltek).
 12. Az Off offolója!

  Azokkal nem lehet leváltani a NER-t, akik részt vettek a spontán privatizációban, felelősek a 2006-os rendőrterrorért és költségvetést hamisítottak. Ők az alapjai a NER-nek. Most csak újrajátszottuk kicsiben a polgárháborút, amit megnyert a Fidesz 2010-ben.
 13. Az Off offolója!

  Jaj hagyjuk már a hattyúhalálát, ha kimegy valaki úgyse emiatt fog történni, unalmas minden választás után ezt hallgatni. Ami az igazán szomorú, hogy a teljes NER-nek 4/5-e van.
 14. Az Off offolója!

  Remelem 22-ig osszeomlik vegre az mszp es a dk.
 15. Az Off offolója!

  Annyira pvp orientált, hogy az RF-ek fele allis volt. Ez orbitális faszság, az aggresszió nem egyezik meg az önkritika hiányával. A WoW csapatjáték, ha PvP-ben nem csapatként játszotok, kiszoptok. Amikor még taurin farmoltam a bg wineket, mindig azért vesztett a horda, mert szervezetlenebb volt(kivéve a 3 high heavensöst/bg). Alliban azért van több pvp-s, mert aki komolyan pvp-zni akar, az, ha a class engedi, humannal játszik. Nem a frakcióból következik a beállítottság, hanem a beállítottságból a fajválasztás.
×