Jump to content

deepsany

Player
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

deepsany last won the day on June 7 2019

deepsany had the most liked content!

Community Reputation

105 Famous

About deepsany

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

1593 profile views
 1. 30% xp nerf és befejezett dustwallow marsh a különbség
 2. Alig van kötelező content, és nem nagyon basztak el semmit. Torghast elején unalmas, amikor kezd nehezebb lenni, akkor egész fun tud lenni a hülye buildekkel(retri palával bubi/lay debuff alatt dmg buff, consecben meghalt mob után dmg buff). Tauri WotLK hypeblockoló volt nekem, de eddig kellemes meglepetés. Covenantok egyedi contentet nyújtanak, pl. venthyrnél ünnepséget csinálsz, necrolordok abominationt építenek, egyik se kötelező és az achikat elnézve elég sok dolgot lehet velük csinálni(még elején vagyunk nagyon). Altozni normálisan lehet, nem kötelező mindent kiquestelni, mint BFA-ban, hanem covenant választással tudsz kezdeni. Ha másik covenantot választassz, akkor egy kis változatosságot nyújt quest chainjük és az extra szarjaik. Mondjuk ennek a kiegnek kötelező jónak lennie, vagy nagyon nagy bajban lesz a WoW.
 3. Azért erre lehetett számítani. Nem véletlen lett ilyen a RWF bejelentés:
 4. Methodnál még volt egy-két embernek botránya, de főleg Josh miatt történt
 5. https://investor.activision.com/node/33796/pdf PogChamp 10 éve Cataclysm launchkor volt kb. 12 millió előfizető WoW is back bois
 6. WoD max akkor éri meg, ha egy év alatt le tudják darálni, annyira kevés a content benne. Viszont több, mint egy év megcsinálni.
 7. Akkor miért nyitsz topicot, hogy nem lehet farmolni?
 8. Egy szar videóban ugyanaz a vélemény hangzott el, ami az enyém, tehát igazam van.
 9. deepsany

  Content

  Ulduart nem fejezik be, amíg nem jön ki a Shadowlands és a sniffert nem tudják frissíteni. Ptr-en már tesztelhető a raid fele.
 10. deepsany

  chat

  Azzal, hogy mást hírdetsz, megkerülöd a spamszűrőt, teljesen jogos volt.
 11. deepsany

  Transmog

  Ha berakod ICC-t egyből, fél év után nincs értelme játszani a szerveren.
 12. Múltkor egy 13 éves töltött fel valami fejlődős videót az egyik facebook csoportba
 13. https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2020/nov/03/us-election-2020-live-results-donald-trump-joe-biden-who-won-presidential-republican-democrat Ha hozza Pennsylvaniát, Észak-Karolinát, Georgiát és Alaskát, akkor elég Nevada.
 14. Nevadában 7600 szavazattal vezet Biden, és várhatóan több, mint félmillió szavazatot számolnak meg, ha azt behúzza Trump, nyert.
×
×
 • Create New...