Jump to content

Pallesz

Player
 • Posts

  782
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Pallesz

 1. Maybe try the wotlk server too, prob not enough players to meet one.
 2. - Nemkell account sharelni(bannable) aztán nincs ilyen gond. - Csinálsz egy új emailt, átírod az accountodon az emailt/jelszót meg talán régen sms autentikátor is volt, gondolom ez ma is megy, nincs az az isten h ellopják az accod.
 3. Pallesz

  fix pvp

  Had an idea like that back in 2013, you can guess...
 4. Nem nagyon érdekel hogy szerinted mi a túlzás, a 21. században 1mp google keresés kiadja neked a tényeket.(persze a 10k nem mind a wow részleg, de a nagyságrend volt a lényeg nem a pontos számok) Azt is kétlem hogy átlátod mennyi munkával jár az amit csinálnak, adatbázis, script írás, szerver üzemeltetés meg azt hogy két három embernek emellett nem fog beleférni az idejébe hogy olvasgassa a random fórum kommenteket, pláne úgy hogy feljön ide egy két gyökér azt úgy nyilvánul meg hogy irl fizetős helyekről is szó-nélkül kibasznák. Előző commentemben egyébként ezt is akartam példának hozni hogy már csak ezért sem tudod összehasonlítani őket mert teljesen más munkakör. Akik a community feedbackel foglalkoznak még csak köszönő viszonyban sincsenek a játék kódolásával, a level designal vagy bármilyen új tartalom készítésével. Ha valamit össze akarsz hasonlítani akkor a battle net forumot/wowhead commenteket/ redditet, tudod evvel, ugyanolyan agyhalottak írogatnak ott is, bár a nagy számok miatt kicsit jobb a helyzet.
 5. Nem hiszem hogy bármilyen spektrumon is fair lenne összehasonlítani az Activision - Blizzardot a Taurival. Tekintve hogy ingyen játszol és itt nincs 10ezer alkalmazott akit munkára lehetne fogni. Hozzáállásuk meg olyan amilyen, az ő cégük/hobbijuk, azt csinálnak vele amit akarnak.
 6. Eredetis problémák. -Szándékosan hibás rendszerekkel húzzák az emberek idejét. - Pay to Win szarságok a playerbase kb 4 részre oszlik, booster, vevő(bálna), casual aki lfren wipefestel, balfasz tryhard aki egész contentben szív az eredményeiért ahelyett hogy várna 2 hónapot aztán venne boostot forintból és ugyanott tartana. -Szar lore Az hogy ez neked itt taurin mitől ismerős úgy hogy itt is kb npc szinten játszol igazából elég nagy rejtély.
 7. Ja hát erre már nem válaszolnék..
 8. Ezzel az egyetlen probléma csak az hogy a helyet nem bulizta ki senki, a fejlesztők összedolgoztak korábban már többször is egy másik külföldi privát szerverrel és a közös munka után forrt ki ez az egész migrálás meg külön szerver. Ez mindenki számára friss hír volt mikor bejelentették de az egyik legpozitívabb dolog volt ami az utóbbi 10? évben történt a szerverrel, valószínűleg enélkül már nem is lenne. Innentől kezdve az egész gondolatmeneted borul.
 9. Az evermoonosok mögött bujkáló, a taurit tönkretenni akaró maffia nevében közlöm hogy győztél phalanx feladjuk. Túl vastag az alufoliacsákód nem találunk rést a pajzson ami megvédi a törtszerverek becsületét. Amúgy is unalmas már belenézni minden reggel a tükörbe és azt látni hogy egy sznob vagyok. Egyetlen motivációnk az volt, hogy irigyek voltunk a sikereidre, valóban nem minden ősmagyar honfi mondhatja el magáról hogy minden nehézség és kihívás ellenére heti rendszerességgel belinkel egy sub 90iq clickbait index cikket. Abból is látszik hogy nagyon effektív vagy, nem pazarolsz energiát arra hogy írj valamilyen véleményt, ha úgysem olvassa el senki meg ha véletlen el is olvasnák a sok éves munkád miatt kerülik hogy hozzád szóljanak mert abból úgyis csak világfájdalom és lesajnálás következik.
 10. Miért ne hasonlítana, ugyanaz a játék. PvP balance sose volt, viszont az is elmondható hogy minden class játszható highraten, csak ezt törtön 100 aktív játékossal soha nem fogják reprodukálni. Aki akar hacsak rövidtávon is talál minőségi contentet a játékban, de hosszútávon főleg régi játékosoknak unalmas már a játék. Jó lenne ha kialakulna egy új iparági standard az mmoknál, mert a jelenleg minden kint lévő vagy béta játék több sebből vérzik.
 11. Wotlk után minden kiegészítőnél mondogatják az emberek hogy a következő lesz az utolsó. Nincsen semmi alapja. A további kiegészítők sorsát az dönti el hogy a játék nyereséges-e a cég számára.
 12. Ráférne az emberre megint egy év szájkosár.
 13. Ez már szánalmas.
 14. Ha már a legion fejlesztés nem megy éppen akkor nemlehetne most wodot fejleszteni? pl karik áthelyezése taurira.
 15. So someone who runs away from a situation that is unwinable is being pathetic. Imo thats the smart thing to do. And no one is a "fan" of wpvp really, people just enjoy trolling each other. No one want to fight fair and square. The game is made that way the only solution is pve realms and warmode on late expansions.
 16. Igen felfogtam elsőre is...
 17. Neked inkább az értőolvasást kéne valahogy magadra erőltetned ha már az ufóleső harvardon ez nem fért bele a tananyagba. Csodás logikád alapján ha idejárok anyázni a fejlesztőket hogy legionben mindenki 1000res concordancel kezdjen, és ha elérem hogy úgy kerüljön be akkor én nem egy büdös paraszt voltam.(ergo nem járattam le magam) ???
 18. Azt tudod hogy ez az a srác aki fél évig anyázta a deveket hogy legyen a wotlk szeron (ami egyébként egy elavult szar és nem hajlando rajta játszani) transmog. "nemleges választ nem fogadok el" és társai. Az ember már annyiszor lejáratta magát nem lehet már komolyan venni semmit amit ír.
 19. Engem se köt le már, meg el is fogadom hogy neked mi lenne az ideális helyzet, ettől még amit írtam valós és nem flegmázásnak szántam.
 20. Ez volt az egyik felvetett ötlet pár éve a wod átalakítására, akkor ki lett jelentve, hogy biztosan nem csinálnak instant maxlvl szerót belőle, ekkor lett az a döntés hogy ingyen boost lesz a szerón 4(?) karira.
 21. Nagyon temeted itt a blizzardot phalanx jo infok lehetnek a fejedben mint kb mint az észak koreai tv adás. Csatolok egy képet hogy mennyi volt az activision-blizzard tavalyi(rekord) árbevétele forintban.(8 milliárd USD) Volt egy korábbi wowheades cikk amiben látszott hogy mennyi pénzt hoztak a játékok egyenként a legnagyobb a cod volt talán de a wow is a csúcson jár pénztermelésben. Bárki aki arról beszél hogy nem lesz több kieg mert haldoklik a játék egy idióta, többször is lenyilatkozták hogy amikor kiadnak egy kiegészítőt a háttérben már a következőn dolgoznak és az azt követő is megvan koncepció szinten. Aztsem értem hogy a párszáz fős törtökre írod hogy minden fasza a 200.000 es napi onlineos classikra meg írod hogy "egy-egy kieg rajongói jáccanak és kevés lesz az. Aki azt írja h a jelenlegi kieg grindfest volt ahol 2 hét játék után lényegében raidképes volt a karid szerintem max casual szinten játszott az összes kieggel eddig. Hameg tudsz arénázni arról ne is beszéljünk hogy mythic geart kiszeded honorból ha megvan a ratinged. Nagy playerekkel most is tudsz játszani, kedves topic alapitonk milán ott sikoltozott dcn h a thyrazzal tolja az arénát meg a ziqoék ellen.
 22. 2019 februárban volt h " legion ptrt is jövő hónap elejére tervezem" vagy ilyesmi. Gondolom azóta már jól ki lett tesztelve minden.
 23. Retail bevétele hatványosan több mint a vanilláé a microtranzakciok miatt, wowtoken - store mountok - fajváltás ezek hozzák a legtöbbet.
×
×
 • Create New...