Jump to content

Pallesz

Player
 • Posts

  798
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Pallesz last won the day on August 12

Pallesz had the most liked content!

Reputation

188 Famous

About Pallesz

 • Rank
  Experienced
  Experienced

Recent Profile Visitors

895 profile views
 1. Not that I wanted to stay on wrath realms back there, but the implementation was bad too. People played that expansion for 5 years and icc content was pretty long. Imo most people that wanted to play wotlk wanted fresh not just "copy your 6.3k gs bis geared char to a dead realm to do the same sht that you did for the last 2 years". + the mass exodus of players that stopped playing altogether. (I'm not writing this to justify another dead realm, just wanted to share my opinion.)
 2. Look at combatlog and you can see what hit you and for how much
 3. Arra írtam, hogy kár accszintű hk/acsi összeadásával kínlódni, mert úgysem lesz jó..
 4. Nem akarok semminek az elrontója lenni de nem sok értelmét látom a HK nézegetésnek amikor ki/be logolásnál újra hozzáadódott a karin eredetileg lévő hk mennyiség a karakterhez azt 2p alatt kiszedted a 250k hks acsit. (Köpködés előtt én jogyerek voltam nekem nincs meg, de kitudja hány embernél van fals adat. Ráadásul ez csak egy a sok lehetőség közül ami elszállhatott az évek alatt)
 5. Pallesz

  Camera problem

  check your action bar there is a macro that does spin your screen without stopping on imput, maybe someone who knows your account trolled you
 6. 2022-es kalendárba már bennevan a tauri vértanúk ünnepe munkaszüneti nap. Himnusz után phalanx 36 db lvl 40es altjának kibannolására emlékezünk meg. Utolsó szavaik alapján a strongboxokban rejlik a megoldás a Moderátor Maffia leleplezésére. Tartsatok ki!
 7. Chris igazából aztirta hogy ostoba faszságokat irsz állandóan. azt tényleg nem említette hogy ne boldogulna. perfekt érvelés rá hivatkozni, emelem fóliacsákóm előtted
 8. Engem a weboldalak nyomkövető kúkijainak elfogadása stimulál leginkább.
 9. Pallesz

  Mop bugok

  Videóban minden egyes target switchnél egy új ripet castol ki a 2. targetre hogy az első targetes ripet újra extendelni tudja ami alapból dps- lenne energy szempontból, a dotclip miatt éri meg mivel a dot a teljes extended duration alatt is az első apply szerinti statjaid alapján sebez(trinketproccok stb) Wodtól kivették a dotclip mechanikát h liveban frissüljön minden dot. A pandemic része nemtudom változott e később. gondolom igen (fun detected)
 10. Javaslom h phalanx kapjon egy közösségi media szakértői rangot, rengeteg forumozonak van facebookja és nem ártana ha valaki végre felnyitná a szemüket pár index cikk belinkelésével.
 11. c, fel se fogod hogy mit irt de azért itt írod rá a megoldásokat
 12. küldjed az smst 30ft / "á" betű sokkal filingesebb
 13. Alternativának hoznám: https://www.alza.hu/corsair-flash-voyager-gt-1tb-d5887414.htm Ha a torrentezés abban merül ki h évente párszor jön megy 100 giga és nem seedservert üzemeltetsz akkor nem okoz a pendriveoknak sem az a read/write mennyiség.(ssdtől sem kell félni egyébként hamarabb kihalnak benne a csippek minthogy elérd az r/w kapacitását, 20 év múlva meg leszmajd másfajta tároló) Hangtalan és gyorsabb mind a kettő.
 14. Nyugodtan telelehet rakni a gyártók már figyelnek erre hogy nem felhasználható terület van benne gyárilag.
×
×
 • Create New...