Jump to content

Pallesz

Player
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Pallesz last won the day on July 12 2019

Pallesz had the most liked content!

Community Reputation

171 Famous

About Pallesz

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

722 profile views
 1. Szerintem az ajándék nyitogatos event törlésével több playert vesztett a tauri mint a 2 év content tolodással. felháborito
 2. Korábban már leírta Chris hogy a catás azeroth revamp során nagyon komolyan megnőtt a hardverigény és modern szervereknek is technikai limitációt jelent a rengeteg scriptelt npc meg event. Ez a soron következő kiegészítőkkel csak nő. Ezt szintén chrisék tudnák megmondani, de reálisabb szerintem h ha 2k ember egyszerre jelentkezne be az szépen meg is ölné a "loginszervert". A szerver limitnél ha sorbanállás van akkor csak úgy enged be ha valaki kilogol/dcz.
 3. A limitnek valószínűleg ahhoz van köze h hány embert bír el a szerver amiről fut.
 4. Pallesz

  Warrior aréna

  LK volt a legjobb kieg
 5. Egy elnök se fog 3 generációnyi embert átnevelni 4 év alatt hogy ne viselkedjenek állat módjára.
 6. Pallesz

  Warrior aréna

  Helo blizárd forum kikéne balanszolni a 12éves játékotokat
 7. 1080p monitorhoz 1660ti kihajt mindent, b550 lap(gigabyte lapon 8 hatso usb,de gondolom ez standard minden vendornál) + ryzen 5 3600 egy jo ár/érték arányú cpu ehhez 500as táp bőven elég, többi meg már rajtad áll h miből mennyit és hogyan.
 8. I think you can fix it by moving outside the cave and go back again(changing zones/phasing)
 9. Hali Probálj felrakni egy régebbi vidkari drivert. Ha jól vettem ki erre hajaz a problémád: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/224299/black-screen-flickering-black-horizontal-lines/ (igen láttam h régi)
 10. Pallesz

  WoTLK MIÉRT?

  Szia P2W mert az ingame megszerezhető itemeket pl. Shadowmourne megtudod venni az itemshopban pénzért.(haj ól emlékszem egy időben csak onnan tudtad most idk) A playerszám részben igazad van, nem mintha összehasonlítható lenne egy 10enéves international szeró egy sokáig "ismeretlen" hun szerverrel. A szerverek egyesülése meg abszólút nem így működik, ezeket általában vállalkozások üzemeltetik akiknek rohadtul nem hiányzik hogy egy másik külföldi céggel közösködjenek. Pénzügy-erőforrások-tervek hogy csak pár alapvető problémát említsek.
 11. Én nemtudok olvasni vagy itt tényleg wodos karik "áthelyezhetőségéről" volt szó nem pedig merge-ről?
 12. Chris ez a megoldás annyit jelentene hogy eladják a karit wodon és majd az új tulaj transfereli ingyen. (azt hogy ez probléma-e döntsétek el ti, lényegében egy szintre hozzátok a funserver karik árát a taurisokkal)
 13. Amikor a tápról kap áramot a gép úgy működik, hogy kis része tölti az akkumulátort, ami így folyamatos kisütés alatt van(ezért csökken is az élettartama), a bejövő áram többi része pedig működteti a gépet. Akár menet közben ki is veheted az akkumulátort a gép folyamatosan működni fog tovább. Nyugodtan lehet használni aksi nélkül. Igazából ha nincs gyakran aksiról használva akkor az aksinak egészségesebb is ha pár hetente van csak bedugva a gépbe.
×
×
 • Create New...