Jump to content

Pallesz

Player
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Pallesz last won the day on April 25

Pallesz had the most liked content!

Community Reputation

124 Famous

About Pallesz

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Pallesz

  MoP Files from the launcher

  It should be a normal p2p download, but you can check the internet usage in the windows task manager.
 2. Pallesz

  Classic wow

  The vanilla realm was not advertised it just started from nowhere to be a "hobby project" so the no development part has nothing to do with the population. It was not intended to be a main realm.
 3. Pallesz

  World of Warcraft: Classic

  Hülyék lennének azt mondani hogy nem fogják a két legnépszerűbb kiegészítőt kiadni egyébként.
 4. Pallesz

  World of Warcraft: Classic

  Nehéz lehetett rájönni miután a Nostalrius szerver főnökei besétáltak a blizzardhoz 200k+ főt számláló petícióval hogy legyen(5000+ A4 oldal). Igazából ez a blizzardnak jó üzlet, minimális ráfordítással tudnak egy elég nagy játékosbázist szerezni. Az meg már confirmed votl ha jól emléskzem hogy aki fizeti a normál havidíjat az tudni fog játszani a játék mind a kettő verziójával. A játékot kétlem hogy kiadják dobozosan úja, a megcélzott emberek 99%-a rendelkezik már vagy digitális változattal vagymég a régi cds-el.
 5. Pallesz

  Community Manager

  Gyönyörű kombinált flamet láthattunk Avarentől! a közönség nembír betelni vele
 6. Pallesz

  Wotlk? Ez igen!

  legionre és bfara írtam ha nem lett volna egyértelmű.
 7. Pallesz

  Wotlk? Ez igen!

  joleszmajd napiquestelni 3 órát hogy egyáltalán olyan szinten legyen a karaktered hogy tudj raidelni. (raidelés= hc és afölött a többit nem nagyon lehet annak nevezni)
 8. -ingyen játszhattok a szarotokkal - megszegitek a szabályokat -megbüntettek és jöttök anyázni -ahelyett hogy elfogadnátok jöttök ilyen kamu szar indokkal lázítani a népet -mindenki más köcsög meg lenéz és ti magyaráztok a színvonalról, meghogy wodot lenézek(amit egyébként minden megnyílvánulással "képviseltek" am meg midenki bugol, nemkell lebukni és nemfog fájni senkinek se...
 9. Pallesz

  Vendorok

  Mondjuk ettől függetlenül ha már nincs ideje senkinek összedobni 1 vendort akkor legalább a wodos proff vendorokat átlehetett volna már copyzni.
 10. Pallesz

  Vendorok

  Nem tervezték. Amikor szoltak páran h kellene akkor jack mondta h lesz, de 100% h senki se foglalkozik most vele. Szóval a mikor az elég reménytelen kérdés.
 11. Pallesz

  Community Manager

  Mert nem kerestek erre a posztra senkit, a tag szimplán jelentkezett magától.
 12. Pallesz

  Bug that makes dungeons unplayable for casters.

  Hit rating changes the miss chance, and it has nothing to do with resist MoP,and the chace is calculated by lvl diference according to ghostcrawler. This stuff don't happen at higher lvls. Could you be more specific and write what class/spells resisting on wich mobs?
 13. Pallesz

  Javítás kibeszélő

  Wotlk szerver release Karácsonyra várható. Valamelyikre.
 14. Pallesz

  Minden alkalommal el kell fogadni!

  a, Futtasd a wowot rendszergazdaként, fogadd el a feltételeket úgy aztán lépj ki és ezután normálisnak kell lennie mindig. Ha rendszerparticióra van telepítve a wow akkor szokott ez előfordulni. b, WoW/WTF/config.wtf fájlba ezt a két sort beszúrod és elmented SET readTOS "1" SET readEULA "1"
×