Jump to content

Pallesz

Player
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Pallesz last won the day on July 26

Pallesz had the most liked content!

Community Reputation

181 Famous

About Pallesz

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

811 profile views
 1. Miért ne hasonlítana, ugyanaz a játék. PvP balance sose volt, viszont az is elmondható hogy minden class játszható highraten, csak ezt törtön 100 aktív játékossal soha nem fogják reprodukálni. Aki akar hacsak rövidtávon is talál minőségi contentet a játékban, de hosszútávon főleg régi játékosoknak unalmas már a játék. Jó lenne ha kialakulna egy új iparági standard az mmoknál, mert a jelenleg minden kint lévő vagy béta játék több sebből vérzik.
 2. Wotlk után minden kiegészítőnél mondogatják az emberek hogy a következő lesz az utolsó. Nincsen semmi alapja. A további kiegészítők sorsát az dönti el hogy a játék nyereséges-e a cég számára.
 3. Pallesz

  Tauri kiegek

  Ráférne az emberre megint egy év szájkosár.
 4. Pallesz

  Forma-1

  Ez már szánalmas.
 5. Ha már a legion fejlesztés nem megy éppen akkor nemlehetne most wodot fejleszteni? pl karik áthelyezése taurira.
 6. So someone who runs away from a situation that is unwinable is being pathetic. Imo thats the smart thing to do. And no one is a "fan" of wpvp really, people just enjoy trolling each other. No one want to fight fair and square. The game is made that way the only solution is pve realms and warmode on late expansions.
 7. Igen felfogtam elsőre is...
 8. Neked inkább az értőolvasást kéne valahogy magadra erőltetned ha már az ufóleső harvardon ez nem fért bele a tananyagba. Csodás logikád alapján ha idejárok anyázni a fejlesztőket hogy legionben mindenki 1000res concordancel kezdjen, és ha elérem hogy úgy kerüljön be akkor én nem egy büdös paraszt voltam.(ergo nem járattam le magam) ???
 9. Azt tudod hogy ez az a srác aki fél évig anyázta a deveket hogy legyen a wotlk szeron (ami egyébként egy elavult szar és nem hajlando rajta játszani) transmog. "nemleges választ nem fogadok el" és társai. Az ember már annyiszor lejáratta magát nem lehet már komolyan venni semmit amit ír.
 10. Engem se köt le már, meg el is fogadom hogy neked mi lenne az ideális helyzet, ettől még amit írtam valós és nem flegmázásnak szántam.
 11. Ez volt az egyik felvetett ötlet pár éve a wod átalakítására, akkor ki lett jelentve, hogy biztosan nem csinálnak instant maxlvl szerót belőle, ekkor lett az a döntés hogy ingyen boost lesz a szerón 4(?) karira.
 12. Nagyon temeted itt a blizzardot phalanx jo infok lehetnek a fejedben mint kb mint az észak koreai tv adás. Csatolok egy képet hogy mennyi volt az activision-blizzard tavalyi(rekord) árbevétele forintban.(8 milliárd USD) Volt egy korábbi wowheades cikk amiben látszott hogy mennyi pénzt hoztak a játékok egyenként a legnagyobb a cod volt talán de a wow is a csúcson jár pénztermelésben. Bárki aki arról beszél hogy nem lesz több kieg mert haldoklik a játék egy idióta, többször is lenyilatkozták hogy amikor kiadnak egy kiegészítőt a háttérben már a következőn dolgoznak és az azt követő is megvan koncepció szinten. Aztsem értem hogy a párszáz fős törtökre írod hogy minden fasza a 200.000 es napi onlineos classikra meg írod hogy "egy-egy kieg rajongói jáccanak és kevés lesz az. Aki azt írja h a jelenlegi kieg grindfest volt ahol 2 hét játék után lényegében raidképes volt a karid szerintem max casual szinten játszott az összes kieggel eddig. Hameg tudsz arénázni arról ne is beszéljünk hogy mythic geart kiszeded honorból ha megvan a ratinged. Nagy playerekkel most is tudsz játszani, kedves topic alapitonk milán ott sikoltozott dcn h a thyrazzal tolja az arénát meg a ziqoék ellen.
 13. 2019 februárban volt h " legion ptrt is jövő hónap elejére tervezem" vagy ilyesmi. Gondolom azóta már jól ki lett tesztelve minden.
 14. Retail bevétele hatványosan több mint a vanilláé a microtranzakciok miatt, wowtoken - store mountok - fajváltás ezek hozzák a legtöbbet.
×
×
 • Create New...