Jump to content

Pallesz

Player
 • Content Count

  739
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Pallesz last won the day on July 12 2019

Pallesz had the most liked content!

Community Reputation

171 Famous

About Pallesz

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. https://gyazo.com/2427d623720c3c5dbd5fef11ba6586bd The blue coins represtent the vote credit in the dropdown menu at your account name in the tauriwow website.
 2. Én szeretném javasolni hogy minden átmásolt kariért fizessenek forintal chrisék a tulajnak így megspórolva a hirdetési időt. Igen quality feature lenne mindenki számára akinek ez fontos.
 3. Griefing az egyébként ha személyesen a te játékodat lehetetleníti el, követ minden megyébe, temetőben farmol írogat. Kb ilyesmiért kapnak bannt eredetin max ha utánaolvasol. Az a szíve joga hgoy beáll STV-be és megöljön minden szembejövőt.
 4. Pallesz

  új kieg

  közel jövőben: 0
 5. Kedves Játékosok! Ugylátom sokaknak gondot okoz a szemétből megélés így közkívánatra: Kedden Ankatet the Old kingdom 5hc GDKP-ra invelek! A kieső BOE itemek ára elárverezés után bekerül a POTba és szétlesz osztva igazságosan minden olyan játékosnak aki hozzátett a run sikeréhez. A clasodhoz érts skill legyen! Levélben küldhetö foglalo 21 copper emberiszar nevü ork wariorra.
 6. Szia, sajnos ezek nem 75ösök, a fő szepont lenne hogy az f1-f4 keyek egy oszlopban legyen az 123-al és ne legyen köztük gap.
 7. Sziasztok 75%os elrendezésű mechanikus billentyűzetet keresek magyarországi forgalmazásban, ár mind1. pl.: https://www.amazon.com/Keycool-Mechanical-Keyboard-Cherry-Switches/dp/B07KBG9R58 https://www.aliexpress.com/item/32541262404.html
 8. Nope, fel kell healelni csorot.
 9. googleből lehet nyomtatni sablont ahol mutatja a vonalakat ahol meg lehet vágni, batár 20centis olloval balkezes létemre simán elvágtam.
 10. Az erős karakterek a harcos a paplovag és a halállovag, a többi vagy agilis vagy intelligens.
 11. Mekkora disappointment h a tori az nem a tauri akart lenni.
 12. http://forum.warmane.com/showthread.php?t=51436 angol leírás
 13. Pallesz

  Crystalsong VIP

  Hatalmas telhetetlenség egyébként cosmetic only nem kötelező, a szerver fenntartására használt adományt beszedni. Rohadjanak meg tényleg -.- Geci néha gondolkozhatnál is.
×
×
 • Create New...