Jump to content

Pallesz

Player
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Pallesz last won the day on July 12 2019

Pallesz had the most liked content!

Community Reputation

154 Famous

About Pallesz

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. Olvasd vissza kérlek akkor a 3 commentem vedd észre h általánosságban beszéltem. Nem gyanusitottalak semmivel.
 2. Szó volt már róla mikor a make wod great again 192edik iterációjánál chris írta hogy az egyik lehetőség hogy megcsinálják tb módjára wodot maxlvl + vendor + custom currencynek, csak akkor ugye az egyszerübb utat választották.
 3. Konkrétan párhete lett történt hasonló gyerekkori ismerősömmel, sajnos ez mindenhol probléma.
 4. Nem értelek félre, nem mondtam hogy te fogod árulni. Nem ennél szájbarágóbban leírni mert már chris kommentje alapján tárgytalan.
 5. Maga a vip státusz meg accountra szól szóval az a rész biztos hogy ugyanaz lesz.
 6. Az egy dolog hogy nem érted miért függ össze, de attól még nem kötött beléd senki. Szimpla tény hogy ha a régi kódokat használni lehet akkor tauri áron alul árulni fogják, ami értelem szerűen rossz a szervernek.
 7. Persze már látom is ahogy próbálják az emberek eladni a tauri üvegtigrist paypallal a twitterhadseregnek aki játszani fog.
 8. Pallesz

  AddOn átírása

  Amit linkeltél gondolom az nem a 4.x-es verziók egyike ha már panda racial is benne van, egyébként valószínűleg hamarabb találsz hasonló/megegyező, biztos nem szenvednék vele.
 9. We got this a week ago, but there is no constant communication from the devs. This is about what stuff they finished merging/scripting for the new core, it doesn't necessarily include testing.
 10. Try to move to another zone and go back, sometimes zoning out stuff solves problems that relogging doesn't.
 11. Heló Az első kérdésedre egyértelmű a válasz a blizzard tos alapján semmilyen blizzard szellemi tulajdonát képező "contentet" nem használhatsz haszonszerzési céllal. Egyszerűség kedvéért vegyük példának hogy csinálsz egy wowos videót. Ahogy irták is a youtube azonnal kilövi a megtekintésekből származó bevételedet ha kiszűri a bot. A kiskapu az ha a jövedelem ami befolyik nem blizzard szellemi tulajdonnak köszönhető(árulod), hanem pl egy weboldalra teszel fel bármilyen ingyenesen megtekinthető és a weboldalon mondjuk van egy google hirdetéses bannered. bővebb info itt : https://www.blizzard.com/en-us/legal/dd76b654-f2c4-4aaa-ba49-ca3122de2376/blizzard-video-policy na szép énmeg itt körmölök
 12. Nyugi srácok nemlesz baj más szerokon is ahol egyébként 1-80 ig fejlődés közben nem találtál bugot nem lett 3hét alatt 4kból 200 player
 13. 2012 ota kérjük/tük de valszegmár azelőtt is téma volt.
 14. Koax hálózat(sőt még az optika/tartók) is ugyanúgy földelve van mint a villamos. Milyen idős a szünetmentes? Nekem ami volt az 4 év után elpuszult és onnantól kezdve csak +1 kapcsoló volt kb nemnagyon bízok bennük. Áramingadozás is megölhette a kártyát.
×
×
 • Create New...