Jump to content

Madcuzbad

Player
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Madcuzbad last won the day on October 2 2020

Madcuzbad had the most liked content!

Reputation

40 Popular

1 Follower

About Madcuzbad

 • Rank
  Enthusiast
  Enthusiast

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. Ez azt is jelenti hogy teljes mértékben esélytelen hogy valaha megcsinálnátok? Csak azért kérdezem mert ha jól hallottam, rebornról anno volt ilyen opció, most ez a helyzet mitől különb? Nem számonkérés, csak kérdezem, ha nincs rá idő mert legiont csináljátok, vagy tudom is én, akkor adja Isten, csak szerintem azért nem ártana ez sem, mert elnézve taurin is a népességet manapság, lehet az a 2-3 + guild is jó volna ha ott játszhatna. Ja és mielőtt bárki véreres szemgolyókkal nekem esne, hogy csak a saját érdekeimet nézem és dögöljek már meg a faszomba az önző elvárásaimmal, leszarom hogy hogy lesz, csak egy kérdés volt, ha nem úgy lesz ahogy nekem tetszik, akkor maradok, bár ezt már írtam, csak félek hogy vki kihív 1 duelre, és nem akarok trashtalkolni ( most ).
 2. That's why i said that, if u have the same opinion about the players there, then just leave it and dont act like u care about them. But ye i know u like hungarian community, but my only problem was, u were always stalking me and when u found something strange, u werent like, lets ask him what the hell he is doing ( or report him ), no lets just start a conversation about him and his whole server on discord en chat or hu chat i dont even care, but the most impolite way on a general chat, atleast continue it in private chat or something which is less disgusting. Anyway I dont want to argue, this topic is not here for talking about this, so Axel have a nice day, and next time just try to report me in private to a gm like might happen or talk about me and my server in whisper or in private with clowns like Damne or with other evermoon memebois. ohh and ofc it stands like the whole server is about who can exploit and abuse more with changing sets and etc, but if u havent ever changed a set before pulling on any of your chars before pulling, i kneel before you then u are a legend. also, i share this, its very good for those who want to stay on wod, but want to raid very often which is impossible there rn.
 3. I got the point what you are saying dear friends from abroad, but i must translate something from hungarian to english what i wrote before, you didnt translate it i guess, but merging the 2 servers and let wod players play on tauri that is not a thing which will make bread cost more money for you all on evermoon or tauri, just finally wod players can enjoy a server with bigger population. Nothing offensive from my side here, but im sharing that it doesnt affect you at all. Also Dear Axelito, sorry for mentioning it here, but can u just leave a topic which is about Wod with that type of seriousness of yours, after saying things like this and many more, i mean idc about memeing or not, but tauri discord en chat fits u better as a platform, so u can discuss these type of msgs there instead with hungarian clowns like Damne. ( dont get me wrong if u can add something useful, welcome here, but if uve got the same opinion about the server what i can imagine, then cya )
 4. Ha pl ezzel nem lennének lusták foglalkozni, ( nem ítélkezni akarok, csak tipp hogy nincs idő ilyesmire annyira) és tényleg kivitelezhető lenne, achistól, guildestől átjönni, annyi goldomat vehetik el a taurisok, meg annyi itememet amennyit akarnak ha a tmogjaim megmaradnak, köszi
 5. Egyébként ismerve a saját időmet is amit rászántam drága wodunkra, mi baj lenne azzal ha Ava vagy bárki hasznot akarna húzni olyan szinten ebből, hogy a megdöglött karakterével szeretne játszani egy aktívabb szerón és átmenteni oda azt, amibe beleölt x időt, és még abba is, hogy esetleg nagy bátran hasznot húzzon belőle, még évente 1x elbassza az idejét ezekre a topicokra is amiknek semmi értelme, nem feltétlen miatta. Bár most hogy Chris igy reagálgat, ez egy tök jó dolog, meg hogy lesz foglalkozva a témával, amit viszont nem értek, hogy ha lenne egy kellően elfogadható feltételhalmaz, akkor végül is melyik wodos ne húzna hasznot ebből az egészből. Pl nekem is vannak olyan feltételeim amik ha életbe lépnének, biztos nagy hasznot húznék az egészből a saját szemszögemből nézve, mert játszhatnék a szeretett karakteremmel, amibe belebasztam csomó időt, elnézve jelenleg a szervert, majdnem hogy hiába, és legalább játszhatnék vele egy olyan szerón ahol van population, és nem érzem hiába valónak azt az időt amit beleöltem a karakterbe, konkrétan ha nem lenne cross realm és teljesen le lenne választva wod a többi szerverről, kb 1 éve értelme nem lenne az egésznek, Soo release után fél évvel, vagy talán kevesebb mint fél évvel végigkísértem nagyon sok guild vergődését egészen addig amíg leálltak, próbáltam segíteni és kihúzni az idejüket, pótolni, vagy pótoltatni pár embert, de végül szart sem ért. Szóval egy szó mint száz, szerintem húzzon olyan hasznot belőle az aki akar és amilyet akar, ha nem kredit vagy forint persze, de ezeken kívül pont leszarom, ha nekem ettől nem lesz kevesebb, és szerintem egyik tauris playernek sem lesz semmivel sem drágább a kenyér a péknél, ha 1 nagyon régi player, aki nagyon aktív volt, olyan dolgokat és átvihetne, amit igazán megérdemelne ennyi idő után ( mint pl guildje, kieső achijai, szétfarmolt profja, és minnél több itemje amit még fair meghagyni, goldot egyébként én személy szerint leszarom de az is lehetne azért viszonylag reális ) gondoljon bele pár aktívabb wodos helyzetébe aki akar, és értse meg, aki meg nem képes, az szerintem hagyja a faszomba ezt a topicot, meg témát és tegye össze a két kezét, hogy ne legyen tauriból is az mint wodból mire bejön legion, bár kitudja egy semmiből jött legion release mennyi playert hozna vissza, még akár Wodra is.
 6. wodon 1 legenda, ha van akinek nem is, hagyjátok nyugodni a legendákat békében. Vannak akik az unokájuknak fogják mesélni hogy "A cocák élete nem csak játék és mese, hallottál már a gonoszról? A csúf kopasz Garroshról?" Also, @Chris, van valami esély arra hogy teljes guildeket hozzanak át az emberek, csak mert úgy biztos vagy 3-4 guilddel gyarapodna a Tauri, igaz nem valami nagyokkal, de azért na. Tudom, tudom esélytelen kb, de muszáj volt megkérdeznem, van akinek nem csak a karaktere fontos, hanem a guildje is, ezt meglehet érteni talán :S.
 7. :((((((((((((((((((((((((((((((((((( mék vót ark? mék bántott? waz még1x bántod arkim, kettétörlek. Szerintem egyébként, és ezt most komolyan mondom, aki nyitotta a topicot, az az Ava beszélje meg Chrissel, úgy is viszonylag semleges, reális és elfogadható feltételeket szab, ez meg itt úgy sem lesz értelmesen megbeszélve, de szerintem erre már páran rájöttek. Amíg pedig nem arról vitatkoztok hogy wodot hogyan vigyétek ki az erdőbe és lőjétek fejbe( old but gold ), én nem fogok nagyon beleszólni. Azzal kapcsolatban meg hogy átmigráljak 1 egész guildet taurira esélytelen kampányolnom itt, kutyát nem fogja érdekelni, meg sztem Christ se, pedig lenne 3-4 arc aki egész guildet áthozna, ha lehetne ilyet. Azzal sem vagyok tisztában, hogy ez egy kis extra erőfeszítés után kivitelezhető-e vagy sem, bár valszeg lényegtelen.
 8. Szerintem engedd el, majd eldöntik hogy legyen, aztán vagy átmegy aki akar vagy nem, ironizálva se lehet idejönni mert akkor azért vagy normie, ha meg komolyan leírod mi lehetne és hogyan, akkor téged memelnek meg, meg csicska vagy. Legyen annyi goldja mindenkinek, meg szarja mindenkinek, ahogy a taurin játszó playerek eldöntik, úgy is az ő szerójukra kerülnek a karik és úgy is alig van szó pár karakterről vagy játékosról, komolyan írtam és a legkevesebb sértődés sincs bennem, csak leszarom, ha olyan döntés lesz ami esetleg nem tetszik, akkor maradok az instant 90 szerón, ami egyébként már lehetne a wod tavaly soo eleje óta.
 9. khm, mivel nem nagyon, ezért írtam ezt, ami az egyetlen véleményem a témával kapcsolatban ami nem ironikus, szóval remélem ezzel kihúzza a szeró legionig jó állapotban, viszont mint wodos remélem azért 1-2 döntésről az a maroknyi wodos player aki még játszik a szerón meg lesz kérdezve hogy esetleg van-e valami kivetni valója a dolgokkal kapcsolatban, hogy lehetne másképp, stb. Személy szerint én sem játszom annyit hogy nagyon belepofázhassak, viszont van 1-2 player akiről tudok hogy szívesen hozzászólna, szóval ha ők is beleszólhatnának az nem ártana.
 10. Viccet félretéve, ha ebben látjátok a megoldást, kívánom a legjobbakat. Nehogy az legyen mint másfél éve hogy a csicska wodos miatt nem lett merge ,mert tiltakozott, ráadásul ezzel még a taurinak is ártott!!44!4!44!!
 11. nem tom , nem azé, nem kötekedésből mondom de legalább egy 3. helyet csak megérdemelt volna ez vagy most nemtom ez 25 alapján van nézve, vagy esetleg vegyes, csak mert az enyém 10es, ha az számít valamit.
 12. Én személy szerint akkor olyan negyedjére ( ha beleszámolom azt is, hogy discordon is hozzászóltam 1x ehhez ) szeretném kijelenteni, hogy jó ötletnek tartom, sőt tovább gondolva az egészet, személy szerint alig várom hogy bekerüljön. Szerintem a wodos communitynek ( előre bocsánat ha megsértenék valakit az arányokkal ) olyan durván 50%-a támogatná ezt, 40-a semleges, és szerintem kb 10%-a ellenezné a dolgot. Mint PVE player írom ezt, ha a PVP-sek pedig úgy gondolják, hogy feljavulna a helyzet azon a téren is, akkor nem tudom mire várunk még.
 13. 15x amig ki nem megy az rf Taurin es Wodon is. ( csak otlet ) Edit: persze ha wodot ertetted az instant 90es realm alatt.
 14. En regebben is emlitettem, most is mondom, en orulnek az instant 90 Wodnak kezdo geares vendorral, csak a "pvp szerverkent hirdessuk" dolgot hagynam ki az egeszbol, persze aztan azt sem banom annyira, csak nem akarnam hogy a pve rovasara menjen. Az, hogy legyen meg egy uj realm a masik ezer melle foleg ilyen tervekkel amiket szinte Wodon is kivitelezni lehetne, az meg szerintem egy folosleges lepes lenne.
 15. Koszi taget @Avaren. Reszemrol es meg nagyon sok ember reszerol nagyon is oke es tamogatott a dolog, legalabb is az alapjan amikor a mop progresses topicban szo esett errol, azthiszem Milan emlitette, akkor csillant fel a szemem es kezdtem el forszírozni a dolgot es probaltam like formajaban a sajat kommentemen szemleltetni chrisnek, hogy hany embernek tetszik a dolog a wodon. Hogy oszinte legyek ott nem nagyon volt vele utana foglalkozva, de ha erdekel @Chris keresd vissza nem sok oldalt kell vissza menni, talan 2t-3t. Szoval reszemrol nagyon orulnek az egesznek ( meg persze szamban hozza veheted azt a kb 20 embert aki ott reagalt a kommentemre, ha viszonyitasilag ez segit a dontesben ), viszont a 3. opciot kicsit meg tema alatt hagynam, szerintem az xzone mar eros lenne, kisse tulzas, akkor mar tenyleg folosleges lenne a 3 kulon szero, de nem vetnem el teljesen a dolgot, csak azt mondom hogy az xraid, xchannel valtozas is eleg lesz kezdesnek felmerni, hogy az xzone is jo iranyba sulhet el azok utan, vagy ez mar azert sok.
×
×
 • Create New...