Jump to content

Madcuzbad

Player
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Madcuzbad last won the day on October 10 2018

Madcuzbad had the most liked content!

Community Reputation

30 Popular

2 Followers

About Madcuzbad

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Madcuzbad

  Teljes lista

  nem tom , nem azé, nem kötekedésből mondom de legalább egy 3. helyet csak megérdemelt volna ez vagy most nemtom ez 25 alapján van nézve, vagy esetleg vegyes, csak mert az enyém 10es, ha az számít valamit.
 2. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Én személy szerint akkor olyan negyedjére ( ha beleszámolom azt is, hogy discordon is hozzászóltam 1x ehhez ) szeretném kijelenteni, hogy jó ötletnek tartom, sőt tovább gondolva az egészet, személy szerint alig várom hogy bekerüljön. Szerintem a wodos communitynek ( előre bocsánat ha megsértenék valakit az arányokkal ) olyan durván 50%-a támogatná ezt, 40-a semleges, és szerintem kb 10%-a ellenezné a dolgot. Mint PVE player írom ezt, ha a PVP-sek pedig úgy gondolják, hogy feljavulna a helyzet azon a téren is, akkor nem tudom mire várunk még.
 3. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  15x amig ki nem megy az rf Taurin es Wodon is. ( csak otlet ) Edit: persze ha wodot ertetted az instant 90es realm alatt.
 4. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  En regebben is emlitettem, most is mondom, en orulnek az instant 90 Wodnak kezdo geares vendorral, csak a "pvp szerverkent hirdessuk" dolgot hagynam ki az egeszbol, persze aztan azt sem banom annyira, csak nem akarnam hogy a pve rovasara menjen. Az, hogy legyen meg egy uj realm a masik ezer melle foleg ilyen tervekkel amiket szinte Wodon is kivitelezni lehetne, az meg szerintem egy folosleges lepes lenne.
 5. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Koszi taget @Avaren. Reszemrol es meg nagyon sok ember reszerol nagyon is oke es tamogatott a dolog, legalabb is az alapjan amikor a mop progresses topicban szo esett errol, azthiszem Milan emlitette, akkor csillant fel a szemem es kezdtem el forszírozni a dolgot es probaltam like formajaban a sajat kommentemen szemleltetni chrisnek, hogy hany embernek tetszik a dolog a wodon. Hogy oszinte legyek ott nem nagyon volt vele utana foglalkozva, de ha erdekel @Chris keresd vissza nem sok oldalt kell vissza menni, talan 2t-3t. Szoval reszemrol nagyon orulnek az egesznek ( meg persze szamban hozza veheted azt a kb 20 embert aki ott reagalt a kommentemre, ha viszonyitasilag ez segit a dontesben ), viszont a 3. opciot kicsit meg tema alatt hagynam, szerintem az xzone mar eros lenne, kisse tulzas, akkor mar tenyleg folosleges lenne a 3 kulon szero, de nem vetnem el teljesen a dolgot, csak azt mondom hogy az xraid, xchannel valtozas is eleg lesz kezdesnek felmerni, hogy az xzone is jo iranyba sulhet el azok utan, vagy ez mar azert sok.
 6. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Rendben akkor migráció nem lesz, remélem nem én vagyok az egyik aki miatt nem lesz, nem ez volt feltétlen a célom. Egyik kommentemben se lehurrogni szerettem volna, és kivinni az erdőbe és agyonlőni az ötletet, ahogy mások magát a Wodot akarták ilyennek alávetni. Ez komment szedi össze talán a legjobban, és ennek is az utolsó sorai, hogy nekem és még sok ismerősömnek milyen véleménye volt a migrálásról, főleg a "legutolsó lehetőségnek szeretném a migrációt" rész a közös. @Chris @Higi @Avaren Ha már ez a téma akkor, legalább is egy ideig, lezárásra került, a Wod instant 90 + kezdő gear combot is ellehet felejteni? Vagy esetleg abból még lehet valami? Azért kérdezem mert szerintem aki jelenleg ott van a szerveren kicsit sem fogja magát emiatt zavartatni szerintem. A Taurisokat végképp nem fogja érdekelni, persze ha feltudják dolgozni azt a tényt, hogy fél órás kari is mehet velük szembe bg-n vagy arénán, vagy ahogy olvasom, és hallom innen-onnan, maradhatnak tovább ők is több órás q-kba. Szerintem semmi rossz nem történne ebből senkinek, sőt ha jól sül el, talán többen is lesznek a szerveren. Engem nem érdekel már hogy PVE vagy PVP player, ha arról van szó, hogy lehet új emberek is beérkeznének a szerverre ezzel a dologgal. Ui: Még mindig szívesen olvasom azokat a kommenteket akik nem értenek egyet ezzel vagy mással, csak ne olyan személy legyen, aki a családommal együtt végezne ki, mert mertem ideírni valami szerinte nagyon nagy hülyeséget.
 7. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Sikerült megragadnod az előző kommentem lényegét úgy látom. Én nem szeretnék Tauri vs Wod versengésre alkalmas érveket felhozni neked, ahogy nézem túl könnyű lenne fogást találni rajtad ezzel kapcsolatban az alulinformáltságodnak köszönhetően sajnos.
 8. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Én tényleg nem értem páran mit éreznek itt, nagyon szép dolog tényleg mindenkitől hogy ennyien foglalkoznak a Wod vagy a Tauri jövőjének ügyével, de aki leírja azt hogy a Wod így meg úgy fog behalni nem sokára, az neharagudjatok már meg a kérdésért, de mit érez? A wod behalt réges régen, ez egy nézőpont, de van az a nézőpont is, miszerint nagyjából már 2 éve mondogatják ezt a szerverre és még mindig feltud mutatni arányaiban ugyanannyi értelmes PVP és PVE playert is egyaránt, mint mondjuk egy Tauri. Szóval ezeket a random "ha nem lesz kitalálva valami, akkor a Wod behal, vagy maga a Tauri is" felszólalásokat hagyjuk már el könyörgöm, szerintem ezzel offoljuk szét a topicot. Most is csak azt tudom mondani, ha lesz migrálás, migrálok, mert más opcióm úgy se lesz, vagy afkolhatok egyedül wodon pár pvp player melett, ( az hogy emiatt az egész szerót itt hagyjam, az erős túlzás, gondolom páran itt ezt is kinézik jó sok wodosból, hát nem tudom ezt a jelenleg aktívan ott játszóak közül ki lépné meg korrekt migrálási feltételek melett, de szerintem kb senki ), ha meg más lesz a döntés, azt is becsülettel elviselem majd, de annak örülnék ha nem ezt a temető hangulatú "úgy is behal a picsába" szöveget kéne olvasni, ezzel többet ártunk, mint segítünk. Pontosan itt arra gondolok, hogy az, hogy legyen migrálás ne azzal legyen már indokolva, hogy úgy is befog halni Wod, ezé' legyen má' migrálás me' mé' ne. Aki csak ennyit tud felhozni az ötlet melett és semmi mást, az nem nagyon látja át a teljes helyzetet sajnos. Sajnálom de több embernél is ezt a gondolatmenetet látom vagy láttam körvonalazódni. Én tényleg nem taszulok attól a végsőkig hogy Taurin játszak, csak azért játszom Wod-on mert szeretem azt a szerót saját maga adottságai miatt, és nem azért szeretnék Taurin játszani, mert páran eldöntötték hogy a Wod "úgy is befog halni" , szóval ne ezért legyen migráció, hanem mert még millió előny is származhat belőle, maximum azért.
 9. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Tudom hogy ellenérveket kértél, de engem épp a minap gondolkodtatott el, hogy mi lenne ha nem lenne migrálás, csak a wod instant 90 kezdő pvp settel dolog valósulna meg. Továbbgondolva az egészet szerintem mindenképp jót tenne ez az egész a pvpseknek, és talán valamivel gyaparodna a szerver népessége, ez pedig a pveseknek sem tenne rosszat, hátha többen a pve felé is elkezdenének kacsingatni. Az pedig hogy valaki instant 90ről kezdhetne el egyből pvpzni, vagy akár RHCzni és onnan pvezni ( jó, lehet hogy túl részrehajló vagyok, de csak bizakodom ), az igazán csalogató, hivogató jellegel bír, én azt mondom ha van erre igény, probáljuk meg. Természetesen én is szívesen elolvasom az ellenvetéseket, meg hogy ez miért nem lenne még sem jó, stb, de szerintem ebből sok rossz nem származhat, csak valamilyen szinten pozitív dolgok.
 10. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Emiatt egyébként nem tudom ki sírt a wodosok közül az utóbbi nagyjából fél évben, csak mert tudtommal az a pár klán aki most még él ott, megtanult abból élni ami van, és többé kevésbé jól bírják.
 11. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  @Avaren Ha ez segít, név szerint én még róluk tudok, akiket érdekelné a szerver jövője és aktív wodos PVE klánok fontosabb tagjai: Darkinfernus - GM ( Dark before Dawn ) Nephthys - GM ( Crøwd Cøntrøll ) Nagyfaterbá - GM ( Forgotten Society ) Gondolom ők elhoznának magukkal még pár klántársukat is. Rajtuk kívül van még 4 klán vagy csapat akiket annyira nem ismerek, a Forgotten Society raid 3 csapata, akik közül szintén tuti eljönnének páran, a ThëNightRaid, akik ilyen normozgató klán tudtommal, de ők is egy korrekt létszámú csapat, szóval az ő véleményük is ugyanúgy számít, aztán alliban van még az S.W.R.C. nevű klán, akikről szintén nem tudok semmit, csak azt hogy aktívak. Van még a Rage of Divinity, akik még vannak páran, de nem tudom hogy ők mit ütnek, bár szerintem ez most lényegtelen, pveznek, azt tudom. Remélem senkit nem hagytam ki, akiket esetleg igen, azoktól elnézést, nyugodtan ki lehet kérni, hogy igen, itt vagyunk mi is, legyünk minnél többen.
 12. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  @Avaren Én két kommentemben is leírtam, leírom még egyszer, hogy szívesen benne lennék egy ilyenben, ha ezen múlik a végső döntés, vagy valami komolyabb eredmény.
 13. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  @hehe ecksdee Valamelyest igazad van, de ez az exwodos bizony a Taurinak, mint realmnek, is jót akar ezekkel a dolgokkal, és ezért tryhardol, ami becsülendő, és nem biztos hogy végül eredménytelen lesz.
 14. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  @Avaren Értem, hát remélem a soraimból kivehető volt, hogy ennyivel egyáltalán semmi problémám nem lenne, az meg valószínűleg igaz, hogy a szavazásból ez lenne, az utolsó sorodat pedig értékelem, és megfogadom, köszönöm.
 15. Madcuzbad

  Tauri szerverek jövője

  Köszönöm a kérdésed, meg alapból nagyon becsülöm és értékelem azt amik sokak érdekében itt írásosan teszel a szeróért a fórumon. Én azt az egész dolgot azért szorgalmaztam, és kérdeztem körbe, mert úgy gondoltam hogy nagyon sok aktív wodos örülne annak jobban, mintsem hogy beletaszítsák őket a migrálásba ( mingyárt kifejtem mire gondolok ezalatt, amikor sokszor így fogalmazok ). Az ok ami miatt én szívesebben játszok a kevés emberkével rendelkező wodon az az, hogy én tényleg nagyon ragaszkodom azokhoz a dolgokhoz amiket elértem, és azokhoz az emberekhez akikkel elértem, és mondom ezt most úgy, hogy én nem akarom teljesen elvetni azt hogy átmigrálnék taurira, csak azt mondom, hogy az a nagyon sok megemlített dolog ami lejönne a karimból, az nekem nem felelne meg, itt most azokra a dolgokra gondolok, amikor 1-2 tauris ész nélkül megbontaná a karim ütvefúróval. Természtesen biztos lennének olyan opciók ami alapján én is belemennék, de tegyük fel nem olyanok lesznek, és ezért nem szeretnék átmenni, és még biztos lesz olyan aki szintén nem szeretne 1-2 dolog miatt, akkor ezzel csak széthúznánk még jobban a szervert, és ezt értem az alatt, hogy beletaszítsuk a wodot a migrálásba. Biztos vagyok benne, hogy még klánon belül is lennének olyanok, hogy valaki menne, valaki más meg nem. Szerintem ez a szeró teljes kiszipolyozása. Megértem hogy nincs utánpótlás és érthetetlen hogy még is miért ragaszkodom/ragaszkodunk ennyire a szeróhoz, de ha ez így jó az ott lévő klánoknak, akkor nem kéne őket megbontani szerintem ( érzésem szerint, ha annyira tarthatatlan lenne a helyzet számukra, akkor már rég maguktól mentek volna taurira, vagy sírnának ők is tömegivel a migrálásért, és az egyéb opciókért, gondolva még is csak egy picit a karijaikra is ). Tehát a válasz a kérdéseidre, hogy én azért választanám wodot még mindig, mert amíg úgy érzem még tudom pótolni azt ha valaki kiesik és megtudom oldani hogy raideljünk, még ha nehezebben is, de akkor is, nekem ez így jobb, ha már itt kezdtem el játszani, és nem azon gondolkodnék oly szívesen, hogy az átmigrált ismerőseim után csábítgassam a többit amelyik nem akar, meg persze magamat is azon gondolkodva, hogy most akkor ezt, meg azt tegyem a kukába, lehet a klános szinten megszerzett dolgaimmal együtt. Itt pedig pontosan arra térnék ki, ami a lényege a dolognak. Teljesen igazságos amit mondasz, meg is értem, de nem csak egy 14 fős guild akarja ezt, hanem az ott maradó raidképes guildek döntő többsége, legalább is szerintem, vagy ha mást nem, azt legalább, hogy értelmes migrálási feltételek legyenek klános szinten is. A lényeg pedig hogy most már az is felmerül bennem hogy az aktív, kisebb pve csapatoknak akarunk jót, vagy azoknak akik, nem megsértve ezzel senkit, kissé kevesebb időt öltek a karijukba, és most nem tudják mit kezdjenek az elnéptelenedett szerón egyedül ( teszem hozzá ilyen pve player jelenleg nem nagyon van a szerveren tudtommal ), a másik fele ennek aki szintén nem tudta mit kezdjen, és neki viszont öregebb a karija, meg a múltja itt, nekik meg nagy többségük már itt hagyta a szerót. Szóval én tényleg nem akarok megsérteni senkit, gondolom sokan visszajönnének, ha lenne ez a migrálás dolog, és átdobnák wodos régi karijukat taurira, de szerintem arról, hogy ki mit akarna szívesebben, arról itt elég kevesen vagyunk, hogy döntsünk. Esetleg lehetne valami komolyabb szavazás erről a honlapon, akit érdekel a dolog, az úgy is szavazna, akit meg nem, az meg minek szavazzon, persze ezt csak akkor ha már biztosabbak a jövőbeli alakulások. Ui: Ezt az egészet válasznak szántam, ha lesz valamilyen TS-es beszélgetés erről még, ott esetleg szívesen kiállok továbbra is a másokkal közös érdekeim melett, vagy ha valahol véglegesen szavazni, dönteni kéne dolgokról, ott is szívesen megteszem ezt, de itt többet elkeseredve, magyarázkodóan, boncolgatni az igazamat nem szeretném.
×