Jump to content

Girax

Player
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About Girax

 • Rank
  Rookie
  Rookie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Girax

  TMorph

  @Achy Minden egyes belépésnél meg kell ismételni.Minden relognál a kinézet amit morpholtál az elveszik.
 2. Girax

  TMorph

  Nincs mit,ha lesz kedvem vagy igény rá pár mob id-t leírnék ide, valamint egy leírást is tudnék készíteni egy másik témával kapcsolatosan custom patch címen.
 3. Girax

  TMorph

  Nem.Csak a saját karakteredet látod Orcnak.
 4. Girax

  TMorph

  Hogyan tudjuk megnézni a kívánt shoulder,chest,kard...stb id-t,amit karakterünkre szeretnénk mopholni? Egyszerűen felmegyünk a http://mop-shoot.tauri.hu/?items oldalra és a kiválasztunk egy kardot,chestet,shouldert..stb.Az item oldalára felmegyünk például itt van az Ashbringer:http://mop-shoot.tauri.hu/?item=13262 és a link végén található szám jelenti az item ID-jét "13262". (.item 16 13262)
 5. Girax

  TMorph

  Sziasztok! Nem tudom,hogy engedett-e a szerveren a használata,de felteszem ide.Ha nem megengedett a használata akkor nyugodtan törölhetitek ezt a topicot. Aki esetleg nem ismerné ezt a "modot" annak leírom röviden hogy mit is tud: Kicseréli a mountmodellt egy másik mountmodellre Kicseréli a jelenlegi fajmodelled egy másik fajmodellre Kicseréli a fegyvert/ruhákat egy másikra Kicseréli a nemedet Címeket(Title) ad FONTOS:-Ezeket csak te látod így más játékosok nem látják a kicserélt modelleket. -Minden relognál a modellcserét,mount...stb cserét meg kell ismételni(ajánlatos macro-t írni) -Ha kiléptél a játékból meg kell ismételni a Telepítés pontban leírt 2. lépést Parancsok: .morph (mob/npc/mount id) -átváltoztatja a karakteredet .mount (mod/npc/mount id) -átváltoztatja a mountodat .race (race id) -(1-24)a fajodat átváltoztattja egy másik fajjá (1=Human 2=Ork 3=Dwarf 4=Night Elf 5=Undead 6=Tauren 7=Gnome 8=Troll 9=Goblin 10=Blood Elf 11=Draenei 12=Fel ork) .scale (X) -karaktered magassága (1<X nagyítás) (1>X kicsinyítés) .gender -nem megváltoztatása .title (id) -(1-254) ez gondolom egyértelmű .item (1-13) (item id) -(1-13)ez az id a gear darabokat jelzi PL.: .item 3 21699 a "3" a shoulder idje a mellette lévő "21699" pedig az amivé a shouldert változtattam .help -parancsok leírása Telepítés: 1.A játék főkönyvtárába(ahol van a WoW.exe) belehelyezed a tömörített mappa tartalmát. 2.Elindítod a játékot (WoW_64.exe vagy a no_checkes 64bites exe) belépsz a karaktereddel,majd elindítod a játék főkönyvtárába helyezett tInject.exe-t.Felfog hozni egy CMD ablakot amiben tájékoztat arról minket,hogy sikeresen betöltötte a "modot".A játék chat ablakban is felfog hozni egy üzenetet "(MOP Edition) loaded" ha ez megtörtént akkor sikerült feltelepíteni és betölteni a "modot". Tulajdonképpen ennyi lett volna.Köszönöm hogy végigolvastál! TMorph.rar
×
×
 • Create New...