Jump to content

Executor Clolarion

Player
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Executor Clolarion last won the day on March 6 2018

Executor Clolarion had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Executor Clolarion

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

775 profile views
 1. https://index.hu/24ora/?word=1&pepe=1&tol=1999-01-01&ig=2018-04-03&s=Milyen+idő+lesz+a+választás+napján tessék itt va.... oh wait hszeinek felét így farmolta az offolóba Btw,: https://444.hu/kereses?q=Milyen+idő+lesz+a+választás+napján
 2. Ha wodon ütöm Kaelthast akkor nagyobb az esélye hogy esik Ashes of Alar?
 3. Kinek, és hova kell írnom ha egy olyan nevet szeretnék felszabadíttatni, akinek a gazdája már feltehetőleg évek óta nem lépett be?
 4. Hogy a rákba tudtál felszabadulni a fórumra??
 5. Well, akkor ez esetben remélem nem javítják ki
 6. Ha most lett fixelve akkor valami még is el volt baszva :DD
 7. Bármikor vissza lehet menni (oda lehet repülni/karakter kezdőhelyre rakás), bármikor meg lehet szerezni a Death Gate-et vagy a Runeforging-ot és bármikor el lehet menni ugyanúgy. Nem, nem leszel hated semmivel. Minden úgy működik ahogy működnie kell. (btw nem szopatásból írtam ezt az egészet, ha valami emiatt a trükk miatt szarul működne akkor nyílván nem javasolnám másoknak)
 8. Épp most kezdtél egy friss DK-t de nincs kedved végigcsinálni a kezdőzónában lévő questline-t már huszadjára? Szeretnél inkább máshol fejlődni? Szerencsére van megoldás: 1. Csatlakoz random dungeon finder-re (akár már lvl55-ösen!) 2. Ha behívott rohanj neki mindennek, és ölesd meg magad! 3. Release spirit, majd a Spirit Healernél élesztesd fel magad (gyorsan eltelik az a 10 perc nyugi) 4. És kész is! Kint vagy, szabad vagy, és mivel dk vagy ezért az összes flight master fel van derítve számodra, így megcélozhatod azt amelyik a legközelebb van ahhoz a temetőhöz amiben éledtél. 5. Irány a főváros (SW/OG), és repülés közben le is fog járni a Resurrection Sickness. (Ne felejts el HS-t beállítani!) (Nevezhetnénk ezt "kibugolásnak", de nem az mert a játék-mechanikák teljesen tisztán lehetőséget adnak erre.)
 9. Persze, minden bizonnyal bughalmazzal szeretnének játszani és szeretnének fizetni is azért hogy egyáltalán tudjanak fejlődni, ugyanis a küldik nem működnek. Nyílván ez csábítja el játékosok tömegeit a Tauriról ¯\_(ツ)_/¯
 10. https://worldofwarcraft.com/en-us/news/21342575/changes-to-recruit-a-friend-now-live
 11. Vicces, évekig ment a sírás hogy "legyen raf", meg "milyen jó ötlet lenne, rengeteg játékost a szerverhez csábítana" stb, most meg néhány "már minden karim 90-es" itt veri a faszát mintha konkrétan baj lenne hogy egyáltalán megcsinálták végre ezt a rendszert.
 12. Nem blizzlike ====> krisztián így se úgy se fogja megcsinálni
×
×
 • Create New...