Jump to content

Brahä

Player
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Brahä

 1. Sziasztok!

  Felmerült egy kérdés társaság szinten, így indítok egy igényfelmérést szavazás formájában, abból kifolyólag, hogy a jelenlegi solo aréna opciót felválthatná az 1v1 aréna.

  Lássuk be a jelenlegi solo aréna teljesen kuka sajnos, mert nem játszák az eberek... Bár akkor is játszhatatlan volt amikor volt que, mert dps karival que-ba voltal 10-15 percet mire ahhoz az 1-1 healerhez bekerültél aki játszott. Semmi garancia nincs rá, hogy ezt többen játszanák, de akinek van kedve alapból solozni annak nem teljesen esélytelen, hogy össze-össze hívja valakivel.

  Szerintem simán beleférne ez az újragondolás / átalakítás, mert a jelenleginél csakis jobb lehet. Persze alig várom, hogy leugassanak azok az emberek kik közelében sincsenek a jelenlegi aréna season-nnek nevezett vicchez. Ebben a kérdésben a "Blizzlike" hű nyáladzó csatlósai kíméljenek meg (mert látni, hogy a többi topic kapcsán mi megy... kekw), hiszen bent van az opció csak kicsit alakítani kéne.

  (Legyél olyan kedves, hogy csak akkor írsz ehhez a topichoz, ha érdemileg hozzá tudsz szólni, senki nem kíváncsi a 2-3 oldalon tartó állatsághoz.)

  Köszi szépen,

  Hubi

×
×
 • Create New...