Jump to content

Moonbeast

Moonbeast
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Moonbeast last won the day on July 14

Moonbeast had the most liked content!

Community Reputation

33 Popular

4 Followers

About Moonbeast

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1128 profile views
 1. Ja, elvileg nem lehetne realm first grand master lvl19-en, szerintem. Classicban is pl. artisan traineléséhez level 35 kellett, grand masterhez lvl55 kéne gathering és lvl65 crafting profokhoz, hacsak nem változott ez valamikor még LK alatt.
 2. https://tauriwow.com/files/terms_and_conditions.pdf
 3. I've been playing on and off on tauri realms since 2010 (though I've barely played since MoP came out). If I were to play on a private server, I'd only ever play on Tauri, and I'm sure a lot of people are in the same boat, especially hungarians.
 4. Miért lenne csak dísznek? Nem üres, hanem csak a saját topicjaidat látod ott.
 5. https://community.tauriwow.com/index.php?/forum/16/
 6. A drágábbik, erősebb cpu van benne és dedikált videókártya, utóbbi jóval erősebb mint az olcsóbb gépben levő integrált gpu.
 7. Ha jól értelmeztem és "PCX I5 N3525 9400F/GTX1650 számítógép" és "PCX Ryzen A1569 3400G/Vega 11 számítógép" között próbálsz választani, nem igazán értem a kérdést. Ez a két gép nincs egy kategóriában, teljesítményben és árban sem.
 8. Há' nem tudom milyen raw formátumú filmeket szoktál nézni ahol ez probléma lehet, egy 20 gigás, 2 órás filmhez <3mb/s olvasási sebesség kell, egy modern 5400-as is tud szerintem 100 felett. Edit: Ahol valószínűleg tényleg akadályozna valamennyire, az mondjuk film letöltéskor (ha van rá megfelelő net) vagy mozgatáskor lehetne.
 9. Film/zene/dokumentumokhoz kétlem, hogy érezhetően lassabb egy 5400-as hdd, nekem (ugyan 7200-assal) gyakorlatilag instant elindul 1-1 film. Max. akkor érezhetően lassú ilyesmihez, ha le van állva és fel kell pörögnie, de ilyen helyzetben a 7200-as sem lesz jobb. Ha pl. játék is van rajta, akkor tényleg van érdemleges különbség.
 10. It's very different, in both positive and negative aspects. Not hard to understand either, unless you're willfully ignorant.
 11. I can see where both sides are coming from, and I can sympathize with both. That said, world pvp feels nostalgic to me, even when taking the negatives into account.
 12. There is no point "deleting" those realms because the cost of keeping them is close to zero compared to the more populated realms.
 13. Moonbeast

  Font

  If you mean the tooltip text, I think it's Open Sans.
×
×
 • Create New...