Jump to content

Hevi

Player
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hevi last won the day on May 21 2019

Hevi had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Hevi

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hevi

  Tauri launcher

  -deactivate peer-to-peer -Close launcher -open the folder you've installed launcher into, and right click mop's folder -uncheck read only -apply/ok -launch launcher again Have a nice day!
 2. Az évben release verzióra semmiképp ne számíts, egyéni (valóságot nem feltétlenül tükröző) becslésem (inkább reménykedésem) valamikor 2021 vége felé.
 3. Vip panel->Karakter áthelyezés Ami szükséges hozzá: Vip account (mindkettő), 800 kredit. A küldő kezdeményezi a tranzakciót, a fogadó pedig elfogadja. Ellenérték lehet kredit vagy másik karakter.
 4. Zoomerek nem fognak semmilyen WoWal sem játszani, hanem mennek a CS:GO/Apex/Fortnite/FreeRootkit(Valorant) vonalra.
 5. You have to use the actual username (Not e-mail) and password you have registered on the tauriwow website. Logging in through launcher is not implemented yet.
 6. Hevi

  Community

  A napokban voltam olyan rf SoOban, ahol vagy 4-5 ember át afkolta a fightot (17-18k dpsek...) mégis lement és nem lett kickelve senki. Crawenn azért 470ben 100k dpst tartani lehet, csak nem mindegy milyen class/specel. Tekintve hogy valószínűleg nem igazán ideális gearrol van szó.
 7. Hi! I'm not from development, but i think i can answer your questions. Tauri is historically a PTE server (Progressing Through Expansions). This means, when legion hits, Tauri, Evermoon and most likely WoD too, will change to legion servers, and your characters and all you've earned on them (including low level alts, too) will be "transferred" there. So don't worry, you won't lose anything. Have great time and much fun in here!
 8. Hevi

  Tankolás

  Nem vagyok pro tank, de pár dolgot le tudok írni. Sajnos ez nem egy olyan dolog, amit le lehet írni egy az egyben, gyakorolni kell. A Vengeance egy mechanika a játékban, ami növeli az attack powered a be kapott (csökkentés előtti) sebzés ~1,5%ával, maximum a max HP-d ig. (példa: Nazgrim HCn van egy execute nevezetű tanksebzés, 3millió fizikális sebzés, ebből neked +45000 apd lesz. Ez a mechanika teljesen passzív, segít aggrot tartani, valamint bizonyos képességeid erejét is növeli (például prot warriornal a shield barrier, ami az attack powereddel arányos absorbot rak magadra). A gear tekintetében: a legfontosabb 7,5% hit és 15% expertise megszerzése, ez garantálja, hogy a bossok ne tudják kikerulni az uteseid (nagyon fontos a rage termelés miatt), utána avoidance, tehát dodge/parry. Magas gear szinteknél (575+) érdemes a critical strike felé menni, több rage és dps (a tank dps elég meghatározó end contentben a sok Vengeance miatt) A képességek tekintetében érdemes felfedezni egy kicsit a karaktered, de adok néhány támpontot. A taunt az taunt, az hogy mikor kell tauntolni, boss függő. Trashen jó eséllyel nem kell, vagy rajtad lesznek vagy a másik tankon. Alapvető mechanika: termelj minél több raget, majd használd el shield blockra vagy shield barrierre. Hogy melyikre, az sok mindentől függ: ha sok add üt egyszerre erős autoattackal, akkor lehet őket blockolni->shield block. Ha spellt vagy olyan ütést kell levedeni, ami nem blockolhato, akkor shield barrier. Trashen a thunder clapet érdemes aggro tartás céljából használni cdre, valamint a demoralizing shoutot használni, hogy kisebbet ussenek rád. Tankként is illik figyelni a szakításokra, warrival kisebb arzenálod van rá (pummel, distrupting shout, shockwave, storm bolt). És mint mindent, gyakorolni, gyakorolni és még többet gyakorolni. Ismerd meg a karaktered. Bindelj be minél több képességet, használj macrocat, ha kell. Ha a raid leader mondja a crites bannert, tudd, hogy a skull bannerről van szó, ha nem mondja, akkor is figyeld hogy hány warri van és melyik mikor nyomja, ha nincs lent és burstolni kell akkor tedd is le. (Nagy segítség ebben az exorsus raid tools raid cooldowns része.) Ez csak pár példa.
 9. Yes, that's normal for a tanking spec. Do you have heirlooms? They work pretty weird, when you level up, they forget their old stats and gain new.
 10. @Chris Wotlk tesztelés is egyszerűbb lenne egyébként, ha: -Lenne instant 80/current content item vendor, proffboost. -Solo buff -Bezárnátok t7 felett minden instát, hogy ne azt reportolják hogy ICC hajó bugos, amikor Naxx még kész sincs. (Hogyan jutottak el odáig? O.o)Illetve a vendorokat se ártana offolni Dalából. @crawen de lesz olyan class aki one-shotol, csak még nem jöttem rá mitől, addig nem akartam reportolni, de Libram of Discordra gyanakszom és arra hogy nem 235+ damage hanem 235x. TBH olyan kort élünk ahol elvárják az emberek hogy kapjanak valamit, de csak kevesen tennének bele. (Tauri még mindig ingyenes és P2W shop nélküli). Ezt a kevés embert nem kéne szívatni.
 11. Open your Wowfolder/WTF/Config.wtf file with Notebook (make it non readonly first if needed) The first 2 lines should be this: SET realmlist "hu.logon.tauri.hu" SET patchlist ignore Save, and make it readonly. Then start your client as administrator, with _Wow-64.exe. Use your account name (not e-mail) to log in. If needed, add an exception for WoW in your firewall program.
 12. http://mop-shoot.tauri.hu/?spell=605 From the roof?
 13. A Timewalking jogos, habár én úgy tudtam classic Timewalking nincs, csak TBCtől kezdve(raid is csak BT és uldu) , azért csodálkoztam pl AQ40en. (Mondjuk érdekes lenne (és abszolút nem Blizzlike) ha minden contentet lehetne Timewalkingolni...) A Burning Blade sikertelenségéhez szerintem az is hozzájárult, hogy lehetett CTF karikat klónozni, míg ha fresh szerver indult volna T7től, akkor lehet többen maradtak volna. De ezt már sosem tudjuk meg.
 14. Anno domini valamikor volt egy szavazás, elég sokan (x*10^2) jelezték hogy jó lenne, de azóta lehet jópáran feladták a várakozást. Viszont egyvalamit nem értek: Miért a vanilla/BC contentet kell scriptelni, amikor még igen erős class spell bugok vannak? (Mielőtt átirányítanátok a bug trackerre, jelentve van. Rögtön az első oldalon.)
 15. Hevi

  Az Off offolója!

  Van. Pár idős/immungyenge belehal, az erős immunrendszerűek nagy része túléli, az illetékes elvtársat pedig kitüntetik a jól végzett munkájáért. #kadar2020
×
×
 • Create New...