Jump to content

Hevi

Player
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hevi last won the day on May 21 2019

Hevi had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hevi

 • Rank
  Newbie
 1. Hevi

  Legion kakarter boost

  Azért annyira nem lesz hú de rossz fejlődni Draenoron, meg legionben sem, Pandariaban is az első karakterek, zöld cuccokkal, 1xes szorzón ki kell questelni a fél zónát hogy 85ről 90 legyél. A WQkhoz egyébként is ki kell questelni a zónákat. A grindolás mindig része volt a WoWnak (és úgy általában minden mmorpgnek), teljesen mindegy, hogy resistance geart farmolsz, reput, emblemet, vagy artifact powert.
 2. Hevi

  Legion kakarter boost

  Mondjuk nagyban felgyorsítaná a dolgokat, ha a WoDos Zónák csak később kerülnének be, pl. Egy Khadgar állhatna OG/SWben, és idősík-zavarra hivatkozva egy questtel instant 100+minimális (first raid lfr?) gearrel továbbküldene Legionba. Nyilván 90es szintről. Ugyanakkor az semennyire sem Blizz like, de egész tűrhetően meg lehetne írni. Mondjuk nem tudom mennyi scriptet igénybe vevő quest van, de valószínűleg WoDban is nagyrészt kill/loot/use gameobject/Area trigger jellegűek. Azok pedig egyszerű(bb) en megírhatóak. De ha ez nem így van, nyugodtan javítsatok ki.
 3. Hevi

  Chris élete kibeszélő

  Erre az Off Offjában válaszoltam.
 4. Hevi

  Az Off offolója!

  Chris élete topicból: @Vapid: ...vesz magának 200%potit/geart az ingame shopban Hát igen, eléggé szomorú hogy a Gaming iparág gyakorlatilag 90%át olyan játékok uralják, amikben a microtransaction a minden. Ilyen szempontból legalább a WoW valamilyen szinten tartja magát, nem veheted meg a full TF BiS Geart lvl 1es karakterre. AZ hogy WoW token->Gold és BoE gear az egy dolog, volt, van, lesz valós pénzes kereskedés, ha akarják, ha nem. De van egy (eléggé képlékeny) határ, hol megy át a "fizess a kényelemért" a "fizess azért, hogy egyáltalán kompetitív módon játszhass az egyébként már kifizetett játékkal"-ba. És akkor még a Lootbox rendszerekről nem is esett szó, ami meg nettó szerencsejáték, persze "garantált" nyereménnyel, ami viszont nem biztos, hogy arányban áll a ráköltött pénzzel. Ilyen szempontból még a D3 valamikori RMAH-ja is jobb volt, ott legalább tudtad, mit vettél. És persze meg lehet nézni, mit tett a játékkal. És igazat adok neked, valóban a legnagyobb pénzeket az Ázsiaiak adják ki mikrotranzakciókra.
 5. Hevi

  Az Off offolója!

  https://preview.redd.it/vu8c0mu5j7o01.png?width=500&auto=webp&s=d496428bdc0ac45f5a2dbce662173dddf05cb204
 6. Hevi

  Classic wow

  I think the target audience of classic wow does not really align with the players who play tauri&evermoon. Maybe 50/100 players. Classic is mainly based on the popularity of the late Nostalrius private server, and those players dont really like expansions. Tauri also has an unpopulated Vanilla realm with no development ATM, due to close to 0 population.
 7. Hevi

  Az Off offolója!

  Ez a mai világban kb mindennel így van, amíg nem emelgeted a felügyeleti szervet addig kemények, aztán meg már mindenre hajlandóak, hogy ne legyen náluk vizsgálat. És ez így is lesz, amíg a fókusz a konkrétan számosítható gazdasági mutatók növelésén lesz (garanciális cseréket úgy is lehet csökkenteni, hogy egyszerűen nem fogadják el), a nem vagy nem konkrétan számosíthatóak helyett. (vásárlói elégedettség)
 8. Hevi

  Chris élete kibeszélő

  Off Woddal az a baj hogy egy csomó új rendszer van benne, viszont content alig, nem beszélve arról hogy casual szinten érvényesülni lehet farmville-el (garrison), amit a mai napig nem tudok elképzelni, ki állt oda és mondta azt hogy ez egy jó ötlet. A fiatalok attention span rövidülése egyébként nagy probléma nyugaton (és nem annyira nyugaton is, pl Magyarországon), oktatás területén például. Egyszerűen lehetetlen a kisebb gyerekeket 15-20 percnél hosszabb időre lekötni, mert megunja akkor is, ha látványos és egyszerűen elmagyarázható. A keleti neveltetésnek része az, hogy megtanulja a gyerek, hogy nem addig kell valamit csinálni, ameddig neki kedve van, nem csoda hogy grindban legjobbak. ON
 9. Hevi

  World of Warcraft: Classic

  Gameplay és class design: egyet kell értsek. 8/16 debuff limit 40főre omegalul. Ebből a szempontból *szerintem* egyértelműen Wotlk volt a legjobb, és ide azt is beleértem hogy a raideken nem volt akkora class stackelés mint pl. Most, nagyjából minden class reprezentálva volt a raideken, több talenten is. (Ugyanitt wtb wotlk realm release estimation) A gyaloglás 40ig nem is lett volna gáz ha az aktuális blizz dev gárda nem gondolta volna úgy, hogy jó ötlet egész azerothon átívelő quest láncokat csinálni, ha már mountod van alapon. A rogue az szinte minden kiegben megöl ha nem trinketeled/immunityzod a cc openerjét, de legalábbis igencsak meghúzza a hpdat. A clown gear nem volt akkora gáz, gm/rl szempontból, ránézésre megmondtad egy karakterről, hogy milyen szintű gearben van. Ennek ellenére szerintem a transmog egy nagyon jó dolog. Hype:igen, de azért nem a 90%a, inkább 70-75.
 10. Hevi

  World of Warcraft: Classic

  ^ez Szerintem a blizzard rájött, hogy a régebbi kiegeket elég sokan játsszák privátokon, hogy megérje nekik Legacy szervereket csinálni.
×