Jump to content

Milan

Player
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Posts posted by Milan

 1. Amúgy mi a baj a külföldiekkel (no memes) ? Eddigi tapasztalataim szerint sokkal kellemesebb velük játszani/beszélgetni mint a mopos magyar játékosállomány többségével. 

  • Like 1
 2. 3 órája, Phalanx írta:

  Jó, de te a legionos world questekről sem hallottál még. Ha ilyen emberek tesztelgetik a helyi legiont, igen sok melója lesz azoknak, akik rászánják majd magukat a valódi nyilvános ptr-re.

  Ez ma nem az a nap. Pontosan tudod, hogy rajtad kívül (gondolom te sem, csak jó poén akart lenni, de ne ma) senki nem vette komolyan, mikor azt írtam, hogy Legion-ben nincsenek world questek, ha jól emlékszem, pont egy olyan ember kifigurázása volt a cél, aki a mopos "grind" miatt jajdokolt éppen. 

 3. 11 órája, Waycrest írta:

   Az emberek többsége rühelli az SL-t. Ennyi. Szarabb mint a Bfa. Pandánál azért jobb de a többi kiegnél nem. Jah meg a soulbind? Az is mi a fasz már? Meg a retkes covenant abilityk határoznak meg mindent. 

  Ennél a résznél azért körbenéztem a szobámban. Kíváncsi voltam, hol vannak a kandikamerák, mert eskü kiköptem a levesem. 

  Ui: ezen vélemények után szerintem sokan kíváncsiak lennénk egy rio/wcl/checkpvp linkre, mert rohadjak meg, de ilyet még nem hallottam

  • Like 1
  • LUL 1
 4. 13 perce, Phalanx írta:

  Hibás a logikád, mert csak a vagy-vagy helyzetet engedi, kizárva az és lehetőségét.  Ha jó a játék, akkor legfeljebb egy mosoly erélyéig fogja foglalkoztatni a többséget,  ha valaki pénz áldoz arra. hogy egy rózsaszín nagyfülű elefánt hátán szárnyalhasson a fellegekben....

  Engem ez pont egy mosoly erejéig foglalkoztat, sőt az ismerőseim nagyrészét is. Én is olvasok mérges kommenteket az interneten, de még szerintem senki nem hozta fel nekem, hogy frusztrálja az ingame shop, senkit nem érdekel. Elhiszem, hogy téged - és a barátidat ( :) ) -  nagyon zavar a megvehető repülő egér, sajnálom. 

 5. 11 perce, Kazó írta:

  Most kb. pont az ellen oldalt írtad le, én azt várnám, hogy mitől jó, te azt, hogy mitől rossz:D Mondjuk a story része ha ennyire bejön, áldásom rá, nem mondom, hogy engem sosem izgatott, de az nálam csak a körítés része. Lehet, hogy kukacoskodó vagyok, vagy örök elégedetlen, vagy csak irreálisak az elvárásaim egy 15 éves játék felé, de ha Mawba nem is kell lemenned (nem muszáj), Thorgast meg 30 perc egy héten, akkor valójában mit is újítottak BFAhoz képest? Mert, hogy ezek voltak a gigantikus featureök amikkel beharangozták a kiegetO.o Ja meg a conduitok, de az nagyjából az artifact/azerite/corruption rendszer mostani megfelelője nem? Nem ugyanaz, de abba a kategóriába esik (az aktuális "most ez ilyen olyan szupererőket kapsz, aztán következő kiegben se híre se hamva"). Mi az, amivel ténylegesen halad előre a játék és nem csak időszakosan adódik hozzá, hogy 2 éve múlva felszívódjon (itt a hagyományos értelemben vett tényleges, új featureökre gondolok):S

  Csak a necrolord rogue covenant ability miatt éri meg megvenni.

  Viccet félretéve, mint ahogy az előbb is leírtam, nem mondtam, hogy jó, azt sem, hogy megéri megvenni, az újítások tulajdonképpen a régi rendszerek átnevezése, viszont valamiért nekem fun. Egyébként valószínű, hogy tényleg csak elfogult vagyok a kieggel kapcsolatban, hiszen ha haverokkal együtt játszol, sokkal kevésbé érdekel, hogy milyen is a játék.

  Nem feltétlenül a rosszat akartam leírni, inkább azt, hogy az a rossz nem is annyira rossz, mint amennyire sokan beharangozzák.

  • Putin Approves 1
 6. Félreértések elkerülése végett, nem akarok blizzard white knight-nak tűnni, lehet, hogy pár embernek úgy jött le, amit írtam, csak szimplán nem szeretem, mikor bemondják, hogy "szar a játék", viszont azt nem tudják megmondani, hogy mik az aktuális problémák a játékmenettel. A kedvencem, hogy a legtöbb ilyen megmondóember mindig pont az, aki 28 éve törtszerveren játszik, és mindig utálja a következő kiegeket, pedig sosem próbálta őket. Nem Phalanx, ne vedd magadra, nem csak rád gondolok (legfőképpen discordos arcokra). Elég visszagondolnom tauri Cataclysm-re, ismerek jópár olyan embert, aki minden utána következő dolgot szidott, mintha az élete múlna rajta, most meg keresztbesz*pná magát Legion-ért.

  • Like 1
×
×
 • Create New...