Jump to content

Milan

Player
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Milan last won the day on February 6

Milan had the most liked content!

Community Reputation

177 Famous

2 Followers

About Milan

 • Rank
  Star Member
 • Birthday 09/06/1997

Recent Profile Visitors

1151 profile views
 1. I'm not degrading OP's ability to navigate on the forum. The reasoning: "but duuuuuh, it's under Magyar Közösség" has been brought up by a hungarian speaking individual when they asked him earlier why he typed hungarian comments to OP's english thread.
 2. 2 things I'd like to mention regarding hungarian dumbfucks and realm merge We see a post that's clearly written in english (even though it's not opened under 'english community'), why on earth would anyone reply in hungarian? I feel like that's the main issue with the merge, so if that's how the staff decides, it should probably be done with some separate global/world channels for english/hungarian speaking players. Also, as Asgaard mentioned, merging the realms should be done at least for Legion for obvious reasons... Most guilds being inactive wouldn't change after a potential realm merge, since most of the guilds have already stopped raiding because of the realms being fully progressed, and I am sure not a single one of them (I mean the guilds we see on Ieavemylife's picture) would come back and start recruiting players.
 3. Milan

  MAGYAR realm

  Javasolnék egy lengyel realmet is, mert felettébb offenzív, hogy egyik realm global/world csatornáján sem tudunk egymásnak kurwa-t spamolni a barátaimmal.
 4. Milan

  Fejlesztés

  Szerintem nincs baj ezzel a 'kínai izével', nem is nagyon érződik 'kínainak', és meg kell védjem mopot, mivel a raidek kifejezetten jók és a pvp is. Ha utánanézel, ezt nagyon sokan gondolják ugyanígy. Itt nem is ezzel van baj, egyszerűen unalmas az egész. Kb ~3 éve van bent, minden raidet végig ütöttem mopban, és SoO-t várom a raidek közül a legkevésbé eddig annak ellenére, hogy tudom, hogy az egyik legjobb raid a játékban. Szimplán azért mennek el az emberek, mert beleunnak... Nem a keleti hülyeségbe, hanem magába a classokba es a kiegbe, talán a játékba is. Nekem pl. most jött el a pont, hogy jó lenne az új kieg, ám mégcsak most tartunk egy olyan időszak előtt mopban, mint ami wotlk vége volt (nagyon hosszú). Ez elég szarul hangzik és a kezdeti hype után valszeg többen lemorzsolódnak. Lehet az egész túl személyesnek hangzik, de higgyétek el, sokan vannak ezzel így. Egyébként ezután a pár év mop után egyet kell értsek Daniellel, talán többet ért volna a hamarabbi legion főként eredetihez való felzárkózás és elsők közti legion szerver tekintetében.
 5. Milan

  World Chat

  Csak ne nézzetek oda.
 6. Milan

  World Chat

  Téged meg úgyis annak tartanak, hogy nem csinálod.
 7. Ilyene emlékszem s10-ből, de tudtommal sosem lett eljátszva.
 8. Mikor, ha szabad kérdeznem? Ilyenre nem emlékszem.
 9. MICSODA SZENVEDÉSEK LEHETNEK BÉGÉN, TEÚRISTEN!!!!
 10. Milan

  PvE Bugcsokor

  Szia, bocsi, de nagyrészét nem tudom reprodukálni. Amit meg igen, azt blizzard 'haxxolta', szóval ők a szarok, nem én.
 11. Milan

  Teljes lista

  Nevessünk együtt a veszteseken! Hahahahahhahahahahahahahahhhheheheh
 12. Milan

  Community Manager

  Legalább nem kellene néznem shrine előtt asgaardot.
×
×
 • Create New...