Ugrás a tartalomra

Milan

Játékos
 • Tartalomszám

  278
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

 • Nyertes napok

  15

Milan ekkor volt utoljára a nap nyertese: Január 6

Milan által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Népszerűségi pontszám

144 Híres

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Zen Mester Tag
 • Születésnap 1997-09-06

Legutóbbi profil látogatók

678 profil megtekintés
 1. Milan

  PvP-scale módosítás, balance növeléséért

  Season 13: 476 (M) + 48 scale --> 524 iLvL 496 (T) + 48 scale --> 544 iLvL Season 14: 496 (T) + 26 scale --> 520 iLvL 522 (G) + 26 scale --> 548 iLvL Ez miért nem nézhetne így ki? Season 13: 476 (M) + 54 scale --> 530 iLvL -- ez egyébként amúgyis upgradelhető 496 (T) + 54 scale --> 550 iLvL Season 14: 496 (T) + 28 scale --> 522 iLvL 522 (G) + 28 scale --> 550 iLvL s15-ben nyilván nem kell a scale. Nem hiszem, hogy elveszed a progress bármiféle érzetét, tekintve, hogy egyrészt ki kell szedned a max geart, mivel anélkül nulla vagy, másrészt meg szerintem a pvp playerek progressérzete nem feltétlen az ilvl növekedésétől, vagy az új gear megszerzésétől(ami 550-re scalelve is mandatory volna) alakul ki, hanem pont attól, hogy látod a ratingedet nőni, látod magad felfelé menni a ladderen, stb. Szerintem a jelenlegi állapotnál sokkal többen preferálták volna, ha nyomattok nekik mopban x db 550es szezont az ilyen hülyeségek helyett. Szerintem csak az az elszomorító, hogy ezt valóban magyarázni kell, és pont az ilyem témák miatt kérdezgettem a másik topicban, hogy te mennyire játszol a játékkal. Aztán az is lehet, hogy alapjáraton a mop pvp trash (amit senkitől nem így hallottál, aki anno játszott), és az 550 sem megváltás semmire, de akkor legalább már azt tudjuk, hogy nem a gearben kell keresni a hibát, hanem magában a classokban.
 2. Milan

  Chris élete kibeszélő

  HAHAHHAHHAHAHAHAHHAHEEHEHEHEAHHEHEHEHEUHEU Kár, hogy nem április 1. van, pedig tényleg jó vicc. Just get friends lóóóóóóóóóóóóól
 3. Milan

  Community Manager

  A sárga a kedvenc színe. Tuti rugo méjn, rájöttünk!!!!!!!!4!
 4. Milan

  Community Manager

  Mi a kedvenc kajád?
 5. Milan

  Community Manager

  Vannak fogaid?
 6. Milan

  Community Manager

  Kikerem magamnak kedves baratom
 7. Milan

  Community Manager

  Szerintem egy kicsit félreértitek a dolgot. Nem azért kérdezgetem én pl. a "mivoltát", mert meg akarom erőszakolni vagy flamelni akarnám, akárki is lenne az. Viszont egy community managerrel egyszerűbb úgy szótérteni, ha mondjuk tudod, hogy aktív hc raider vagy aktív high rated pvp player, akkor a nézőpontodat is sokkal jobban meg tudod vele értetni, illetve, ha ezen információk birtokában vagy, akkor nyilván a mondanivalódat is úgy tálalod neki, illetve olyan mélységegbe mész a beszélgetés során. Nem az én tisztem eldönteni, de szerintem egyrészt a nagy titkolózás soha nem volt ilyenekre (jó) megoldás (csak ha tényleg van, amit muszáj eltitkolni, amit cm esetében nem hiszek), másrészt meg könnyebb volna mindenkinek. Látom, hogy ign meg hasonlók terén hajthatatlanok vagytok, ezért külön commentekben kérdésenként kell kiharcolni az infot.
 8. Milan

  Community Manager

  Esetleg azt lehet tudni, hogy mióta taurizol, vagy esetleg raidelsz-e valahol?
 9. Milan

  Community Manager

  Az tök jó, akkor biztos kialakul a közvetlen kapcsolat a communityvel.
 10. Milan

  Community Manager

  Olyan kérdésem lenne, hogy játszol-e aktívan (melyik realm stb.)? Mivel tapasztaltam, hogy a playerek elég nagy része a fórumot egyáltalán nem használja, a discordról meg nem is tud. Jó lenne, ha olyan ember lenne a cm, aki tényleg játszik a játékkal és aktív, esetleg az ingame chateken elhangzó ötletekből is tud mazsolázni.
 11. Milan

  Evermoon PvE or PvP

  Change it to pvp so i can transfer and have a blast while killing some pve n00bs for a week str8.
 12. Milan

  Atlantiss & Tauri QA

  Remélem a lockboxok számát is lekorlátoztátok, mert különben tényleg lőttek a gazdaságnak!!!!!!!!!4!!!4!!!
 13. Milan

  Chris élete kibeszélő

  Pedig amúgy 420iq lenne a TT-től Azsgardot alkalmazni devként. Gondolj bele, ha elcsesz vmit, legalább eggyel kevesebb ember vergődne miatta fórumon. WeSmart
 14. Milan

  PVP javaslataim

  Szerintem amíg l2p issuek vannak, ami kiderül a screenből, illetve alap pvp beli felfogási problémák, addig a classod elsajatításával foglalkozz elsősorban. Vannak minimális eredmények, amiket atm bármilyen classal el lehet érni, ezekre törekedj, nameg arra, hogy minél jobb legyél. Jótanácsként mondom, szerintem nem látod át annyira az egészet, hogy bele kéne folynod a pvp balanceolásába.
 15. Milan

  WoD upgrade

  eLeMeNtAl vendor btw Amúgy jelenleg wodon felhúzni egy proffot ugyanannyi idő mint taurin, csak taurin annyival könnyebb, hogy az ah keresőbe be tudod írni ami kell. Igazán nem kéne több időnek lenni mint magának a levelingnek.
×