Ugrás a tartalomra

Milan

Játékos
 • Tartalomszám

  209
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

 • Nyertes napok

  10

Milan ekkor volt utoljára a nap nyertese: Szeptember 28

Milan által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Népszerűségi pontszám

68 Kiemelkedő

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Zen Mester Tag

Legutóbbi profil látogatók

436 profil megtekintés
 1. Milan

  Arena: how do you deal with a unholy DK in as a healer

  The only thing you can dispel as a druid is soul reaper, only spend mana on dispelling it, when you feel like you'd drop to below 35%, since it does execute damage from that point. Use trinket wisely, don't sit through asphyxiate if you're not sure about being fine, as he might surprise you with a DR pet stun. Once he used kick, you can easily clone him or bait his ams with a clone, once ams is down, you pretty much just kite him with nature's grasp and constant shapeshifting. Eventually he'll need to waste all his runes on chains/icy touch. Another key is not to facetank gargoyle. You can clone that pet too if it's already on dr on other targets. Rotate ironbark with his setups as well. If you're interested in any special situations, leave a comment here, however, I really doubt DKs should be any kind of threat for resto druid teams. Also it's only fair if I mention that I haven't played on the server for like 3 months now, maybe there is some kind of bug or classes might work a bit differently in terms of raw dmg/healing. Ps: only use your blink if the dk's grip is on cd, and wait some more seconds with blinking away from him once he used grip, as he might cast it a second time via the pvp set bonus.
 2. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Dehát azt mondta, hogy átvizsgálja. LUULULULULULULULUL
 3. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  De gondolom nem a kultúra az oka.
 4. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Ez ugye most csak egy vicc? Most őszintén.... Kit érdekel az a +1 useless race meg a szar földjük? Ugyan már. A nagy része, aki abbahagyja, azért teszi, mert elege van az egészből. Elege van abból, hogy tizenx hétig ütöd a raidet, aztán utána újratanulod a bossokat, mer' egy random k*csög kitalálja, hogy "aznemúgyvót", és hasonlók. Elege van abból, hogy 8ezer évet vár az új contentre, és ez mégcsak 5.2. Elege van abból, hogy tulajdonképpen a heti x raiden kívül nem csinál semmit, mert nem tábortűz körül ülő virággyűjtögető. Elege van abból, hogy a pvp szar, amin már lehet változtattak, csak addigra 5-6 kompetens pvp player maradt a szerveren, mindenki másnak több esze volt. Őszintén szólva Jack, nem hiszek abban, hogy a legion a tauri felvirágozását hozná. Sőt... Nem akarok vészmadárkodni, de ha csak magamból indulok ki, akkor előbb-utóbb úgysem kell sietni a kontenttel, sőt elég lesz a leveling questeket berakni. Sajnálom amúgy a szervert, nekem is a szívem csücske volt, de ez van. (Tudom-tudom, evermoon növekszik és hasonlók... :))
 5. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Egyrészt nem hiszem, hogy a random raideken akárki is használ guild bankot, tekintve, hogy ezeknek többsége csak sima normal max. pár hc-val. Másrészt pedig, ha jól látható helyre kibiggyesztitek (pl főoldal, nem forumposzt), hogy bekerült ez a funkció ezzel a hiányossággal, akkor mindenki úgy készül előtte, hogy kiveszi, ami kell neki és kész (a leaderek kiveszik előtte a flasket, potit, kaját stb). A crash-sel kapcsolatban: ez maximum a guildes raideknek lehet kicsit több szívás, kicsit több downtime. Aki eleve pvpzik és crashel az xrealm, az nem fog elkezdeni raidre invelni. A random raideknél meg szerintem sokkal jobban bevállalható az, hogy közben vagy 1 cr dc, mint az, hogy egyáltalán el sem tud indulni. Edit: nem tudom, megoldható-e, hogy ha csak azono realmról vannak a raidben, akkor ne kerüljön át cr-re. Ehhez a részéhez nem értek, nem tudom kivitelezhető-e, de így lenne a legjobb megoldás imo.
 6. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  A minap felmentem egy pár órára keresni valamilyen hirdetést, mert kedvem lett volna egyet pugraidelni, de semmit nem kaptam el trade chaten. Olyan kérdésem/javaslatom lenne (ha az első már megvalósult, akkor sry), hogy nem megoldhato-e a realmok közötti közös channel, illetve raidelés? Tudom, hogy eredetin sem lehet mythic raidelni realmok között, viszont hc-zni és normozni igen. Ha próbálsz raidet szervezni guilden kívül normális időben, de a 15 jelentkező whispelő 70%-a offos trágya, akkor sajnos nem tud elindulni a group. Hátha valamit változtatna a helyzeten, ha esetleg tudnánk raidelni realmok közt (akár woddal, akár evermoonnal). Hátha meghozná az emberek kedvét, ha ettől talán jobban felpörögnének a pugok/hirdetések. Tudom, hogy ingyen migrálható a karakter evermoon és tauri között, de gondoljatok bele, hogy pl van 1 player, aki alapból a baráti társasággal, guilddel, előre megszervezett csapattal szokott a heti id-ken raidelni, de valami okból x héten adott időben nem ér rá. Mi az első gondolata? Be kéne pótolni random raiddel. Namármost kétlem, hogy ez evermoonom vagy wodon pl. lehetséges, ha taurin is nagyon-nagyon körülményes, pedig itt többszörös a populáció a többi realmhoz képest. Véleményem szerint van elég ember, aki így gondolkodik, és sokat segítene a helyzetükön az xchannel, illetve az xraiding.
 7. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  @Jackcarver
 8. Milan

  World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Hááát... elméletileg vonatkozik rá, gyakorlatilag semmi változást nem tapasztaltunk kb. a buff felkerülése előtti és utáni lootok között. Érdekesen működik, az biztos.
 9. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  *TRIGGERED* kinda true tho... FeelsBadMan
 10. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Tfw telo van nalad es nem tudsz bfazni ezert olvasod a forumot. Btw aki @Jackcarvert memeli, annak remelem holnapra letorik a nagylabujjan a köröm.
 11. Milan

  Unalmas

  Unalmaaaaaaaaaaaaaaas. Op amugy retarded?
 12. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Tegnap este is raideltünk egyébként. Igen, páran megvettük bfa-t, ennek ellenére tiszteletben tartjuk azokat, akik a guildben nem vették meg és szeretnének taurin raidelni, így nyilván nem hagyjuk őket szarban. Valószínűleg shrineban afkolni, questelni, meg ilyen hülyeségek miatt nem fogok/fogunk feljárni taurira, de mindig lesz bennünk annyi, hogy raideltetjük az embereinket, akik esetleg itt szeretnének raidelni.
 13. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  RIP my life LUL
 14. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  kussolj már te tard
 15. Milan

  MoP Guild Progress Topic

  Kiterdekel csak ki kell rugfosni a szemuket
×