Jump to content

Surfingbirdz

Player
 • Posts

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Surfingbirdz last won the day on February 18 2019

Surfingbirdz had the most liked content!

Reputation

151 Famous

2 Followers

About Surfingbirdz

 • Rank
  Community Regular
  Community Regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha én vok a baloldali és axelito a jobboldali, akkor hogy lettem én a 2.?
 2. The source of the problem is that pve gear is about 50-55 ilvl higher than the current pvp gear. The base resi is set to the malevolent season value outdoors which was supposed to be balanced for ~491 ilvl. Its not horrible if you are in pvp gear with about ~496 ilvl, but you just simply 1shot someone in ~550 pve gear with metagem + trinket procs even without pvp power. If they increased the base resi value you would be basically unable to kill anyone in pvp gear but pve people wont 1shot you either. I dont see this as a solution, what could probably solve the issue is to close this arena season, let pvp players get 522 gear from arenas which maybe could be balanced around the same base resi value with pvp power as 550 pve gear without pvp power. You also need to find a balanced base resi value for these ilvl and set it to that ourdoors.
 3. Lehetne alapból 1 que és dobálhatná random az embereket a teamekbe
 4. 70% baseresibe ~550 ilvlel nem csoda hogy nagyokat lősz, főleg pve metagemmel meg potival
 5. Akkor logolj fel ptrre és teszteld le a spelleket? Miért kellene bárkinek a szabadidejében elvégezni mások munkáját? Nyitott szemmel játszok a játékkal és még azt is tudom mi történik körülöttem, de attól, hogy néhány dolog ránézésre túl erős, még nem tudom fejből a dmg formulákat meg egyéb dolgokat, hogy az legit vagy nem. Nem fogok a szabadidőmben hotfixeket olvasni meg dmg formulák alapján spelleket tesztelni, hogy működik-e vagy nem, max ha valami kib*ssza a szemem akkor azt jelentem. Gyanítom más is így van a dologgal. Ha nem 500 hastel leszel a cap alatt csak 300al azzal ki vagy segítve? Nem mondanám. Egyébként meg ha olyan faszán működik minden, akkor miért játszik a catás vagy maleves ladder tetejéről majdnem minden player vagy eredetin vagy pandawowon? Hint: nem azért mert a bfa vagy a pandawow olyan jó lenne. Ja igen a maradék meg inkább pvezik vagy abbahagyta a játékot, mert annyira élvezhető a pvp taurin. Megint sikerült nem azt csinálni amit a playerek szerettek volna, vagy lett volna értelme és megint bárkinek van bármilyen ötlete az vagy le van szólva vagy le van szarva. Még jó, hogy lett egy CM, aki helyett még mindig a nórikával kell vitatkozni fórumon.
 6. Most komolyan 4 itemlvltől várjátok a megváltást? Az lenne az első lépés a pvp balance elérésében, hogy 550 ilvlre scalelnek az itemek, amire a patch is készült, meg amire be lett állítva a base resi értéke. Ez után meg kellene keresni a maradék class bugot, mert a nyakam rátenném, hogy még mindig van. Aztán utána már csak annyira lenne szar az egész mennyire retailen is volt azon a patchen. 4 itemlevel az ég világon semmit nem fog változtatni, csak nyugodtan hátradőlhettek, hogy na mi megtettük amit meglehetett. 4 itemlevel az kb +100 mainstat meg +200 secondary, attól nem hogy erősebb nemleszel -80% dmg reduba meg sem fogod látni, hogy egyáltalán ott van. Tippek ha valami hasznosat is szeretnétek csinálni: -Season end időpont kiválasztása -Új season(nem még1 tyrannical hanem a következő)(még akkor is ha nem blizzlike, mert ott később jött, de hát ugye a scalelés meg egy két dolog ugyanúgy nem blizzlike) -550 ilvl scale következő seasontől -522 pvp ilvl mellé lehetne növelni valami éretelmes mennyiségűre a base resit worldben is nem csak arénában (mert a ctf pve geares emberek 550 itemlvlben 1hitelnek akárkit is) -Pve gear scaleljen 540 ilvlre arénában (ha jól tudom eredetin is így volt(?))(ha nem akkor viselkedjen úgy a pve gear mint retailen) -Ha valamelyik class még 550 ilvlben is kiemelkedően erősnek tűnik nem ártana átnézni a spelljeit meg a passivejait, nincs e valami rosszul megírva, vagy nem stackel-e össze valami aminek nem kellene, ha már ennyire foglalkoztat titeket a pvp balance, akkor nem a playerektől kellene elvárni, hogy majd megkeresik mitől szar az egész Esetleg ha valaki nagyon ráér gondolkozhatna rajta, hogy lehetne népszerűsíteni a pvpt, hogy játszon is valaki néha, ha már sikerült elérni a hatalmas balanceot. Volt erre régebben egy topic, ahol volt 1-2 értelmes ötlet a sok flamelés között. Pl. wod pvp realm (confirmed?) megnyitása mellé rendezni egy 3v3 tournamentet és ezt az egészet promózni hátha jönne néhány paraszt és nem 6an arénáznának a szerveren. Ja és a minősíthetetlen mmr rendszert (bár nagyon blizzlike, hogy minden változtatással csak romlik a helyzet) valahogy megjavíthatnátok.
 7. Ha vannak barátaid / normális guilded bőven raid képes lehetsz 1 hét alatt, ha nem is full hcra, de néhány hcs raidre bőven. Ha aktívan raidelsz 2 hónap alatt nagyjából ctf állapot közelébe kerülsz, nyilván nem full tfben, de azért ami kell nagyjából kiesik ennyi idő alatt. Ha ennyi idő alatt 0ról túrod a legendary qchaint még metagemed se lesz, nem hogy cloakod és ez szerintem elég nagy probléma. A 3000 valor ugyanúgy fölösleges, mint a 6000 valor. Semmire nem jó az egész, csak az emberek idejét húzod vele. A mopos legendary nem egy kiváltság, hanem egy kötelező szopás, amit mindenképpen meg kell csinálnod ha pvezni szeretnél. Nyilván main karakterrel nem probléma, mert minden contentben kiszeded az oda tervezett részt, de ha most szeretnél elkezdeni altal játszani és a 0ról kiszedni az egészet az indokolatlanul sokáig tart.Pont az ilyen helyzetekre van kitalálva a catch-up system, ami nyilvánvalóan nem lett hatékony ebben az esetben. A bg-s quest meg ugyanúgy fölösleges és nem oda való, de legalább nem kell heteket várnod rá, hogy megtudd csinálni.
 8. A legnagyobb baj a legendary questel van, hogy félév mire kitúrod a kloákát, meg am 490el nem fognak elvinni sehova. Jó nyilván ha van jó pve guilded nem nagy kaland felgearelni egy altot, de a legendary questre ráférne valami catchup system szerintem.
 9. Nóris/Phalanxos/Asgaardos boxzsák/darts tábla kell a merch shopba, EZ best seller
 10. Hát ha most ez world pvpre vonatkozik arra csak 1 megoldás van: szedd ki a pve geart. 70% base resi worldben meg az 1 milliós pve burstök elég jól illenek egymáshoz. Gyakorlatilag fullproccal úgy kettéfejelsz akármit, hogy a defcdjét nincs ideje eltolni az embernek. Ha arénára vonatkozik akkor 550 ilvl scalel szerintem játszható lenne a 2s is, de shpriest meta nem hiszem hogy lesz belátható időn belül tauri 2sen. (Mivel legionben is melee meta volt 2sen)
 11. Nagyjából 150szer jött már elő a téma, hogy x y class spelljei nem jók 1v1re meg 2v2re, de ezen a tauri meg az a néhány fejlesztő semmit nem fog tudni változtatni. Volt már rá példa, hogy kapott az shpriest 10 v 12% dmg increase custom buffot ugyanúgy szarok voltak a spelljei 2v2re és ugyanúgy nem tudtál megölni egy olyan embert aki tudja nagyjából, hogy melyik gombja mire való.Én is shpriest main vagyok és én sem játszok 2v2-t mert nem hiányzik az idegbaj, de az ész nélkül buffolgatásból hosszútávon semmi jó nem származna. Ha 1 silence + devo comboval leölnél valakit, lehet, hogy neked sokkal jobb lenne a játék, de balancenak ezt nem nevezném. Amivel lehetne segíteni az shpriesten (bár már ezt is kifejtettem korábban) az az 550 ilvlre scalelés 540 helyett. Miért lenne ez jó? -14873 hastecap 540 scaleléssel nem, viszont 550 scaleléssel összehozható -Több stat, nagyobb intet adó trinketproccok -> nagyobb burst ugyanakkora pvp resire -> jobban elfogy a paraszt hpja egy cc chain alatt (és nagyobb pressuret csinálnak a dotjaid is) Jó lenne-e ettől az shpriest 2v2re? Nem, mert ugyanúgy nem jók rá a spelljei mint most, de valamennyivel játszhatóbb lenne. Ha nem akarsz idegbajt kapni attól, hogy elver a tolatós warrior, mert cdre nyomja minden gombját akkor specelj át holyra és keress magad mellé egy huntert vagy maget. 3v3mon sokkal inkább játszható az shpriest, 550 scalingel még jobb lenne szerintem, bár top tiernek ott sem nevezném. Kevés a defcd, kevés az instant cc, de azért ott van Alca példája, hogy aki nagyon akar az tud vele játszani.
 12. wtb nóri élete angol verzióban
 13. @Chris Az egész rendszerből ki kellene venni azt, hogy különböző raten különböző legyen a max rating amit kaphatsz/levonhat, mert csak probléma van belőle, ehelyett kellene megcsinálni, hogy az mmred winstreaknél jobban nőjön loss streaknél jobban csökkenjen mint a personal ratinged és hogy az mmr is beleszámolódjon abba, hogy mennyi ratinget kapsz/veszítesz. Valahol már kifejtettem bővebben btw
×
×
 • Create New...