Jump to content

Lore

Player
 • Posts

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Lore last won the day on August 8

Lore had the most liked content!

Reputation

54 Outstanding

About Lore

 • Rank
  Rising Star
  Rising Star

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lore

  Forma-1

  Inkább azt próbálták meg kideríteni, hogy miért volt nagyobb a rés (szándékos v sérülés) Ezen kívül a Red Bull tett még egy panaszt, hogy a Mercik hátsó szárnya megint hajlik, szóval abból is lehet hogy lesz még valami. Viszont ezen a hétvégén Hamilton brutálisan gyorsabb mindenkinél, úgyhogy a futamon szerintem a dobogóig fog mászni majd. Edit: Viszont Maxnak már csak minden futamon 2.-ként kell célba érnie, hogy ő legyen a világbajnok, ha ma maga mögött tudja tartani Hamiltont (ami nem lesz egyszerű, de hát azért Hamikának ott lesz előtte Alonso meg a 2 McLaren hogy feltartsák picit )
 2. Lore

  Forma-1

  Szerintem ebből a tegnapiból a Red Bull kihozott mindent, nem nagyon lehetett Bottast megelőzni. Viszont ami szerintem sokkal érdekesebb, hogy a Mercinél nagyon is nyilvánvaló jelek vannak arra, hogy nem igazán tudják kezelni a nyomást, amit a Red Bull rájuktesz. Rengeteg a stratégiai, taktikai hiba, és csak Silverstonenak és Bakunak köszönhetik hogy Max nem 45 ponttal vezet a bajnokságban. Ettől függetlenül nagyon nagyon szoros végjátékot sejtek, talán végre izgalmas lesz Abu-Dhabi Emellett a Ferrari tegnap végre úgy nézett ki mint egy csapat, Sainz nagyon jól ment, szegény Charlesnek pedig nem volt szerencséje. Ricciardo futamgyőzelem után megint totál homály, Tsunoda ügyesen védekezett Hamilton ellen, Max pedig nem egy tequilára fogja meghívni Checot Mexikóban.
 3. Lore

  Forma-1

  Ha minden igaz, akkor az Ausztrál GP helyett lesz egy Katari majd, egy olyan (főként MotoGP) pályán ahol megint csak nincs egyetlen rendes lassú kanyar se, úgyhogy gondolom a verseny is kurva izgalmas lesz majd, arról nem is beszélve hogy csináltak így az év végére egy brazil-katar-szaudi-abu dhabi quadraheadert, amiért a csapatok szerintem lázadni fognak
 4. Lore

  Forma-1

  Verstappen a mediumon ment 1:50es köröket mikor a többiek éppen hogy 2:10 alatt voltak, pls
 5. Lore

  Forma-1

  Hát Max kicsit megkocogtatta a buksiját vasárnap
 6. Lore

  Forma-1

  ja, így elég valószínű h Sochiban cserélnek motort. Reálisnak tartom, hogy kapott Max büntetést, viszont azt hozzátenném hogy én Hamiltonnak is adtam volna valamit, mert ebben mindketten vastagon benne voltak (bár Hamilton az első körben elvette egy ugyan ilyen helyzetben...) Ezeket a hurka-kerékvetőket meg takarítsa már el az FIA, mert életveszélyesek.
 7. Lore

  Forma-1

  Közben Russellt is bejelentette hivatalosan a Merci, akkor már csak 2 ülés kérdéses 2022-re.
 8. Lore

  Forma-1

  Szerintem Russell nem fog megijedni a Mercitől, egész életében erre várt. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogják alárendelni Hamiltonnak, vagy esetleg hagyni fogják őket versenyezni.
 9. Lore

  Forma-1

  Mondjuk sok függ attól is, hogy a hátralevő 10 versenyből mennyi lesz megtartva (COTA, Brazília és Mexikó is igen durván bukás-esélyes a helyi covid-helyzet miatt), szóval lehet a végére egy Sochi-double-header meg egy dupla Yas Marinával fejezzük be az évet (kill me pls). Max szerintem meg tudja nyerni, eddig nem nagyon remegett a keze, nem emlékszem tőle nagy hibára (mint Hamilton kicsúszása volt Imolában)
 10. Lore

  Forma-1

  nem is baj, szegény faszira ma is feltették a bohócorrot meg a piros parókát, úgy hogy senki más még a közelükben sem lett volna hogy elvigye a leggyorsabb kört... ettől független elég meh volt ez a verseny, Perez visszajött szépen de mondjuk ha nem baszná el folyamat az időmérőket talán nem a 17. helyről kéne indulnia a mezőny talán leggyorsabb autójával Gasly nagyot ment, sajnáltam hogy nem ő lett a DOTD.
 11. Lore

  Forma-1

  pedig elvileg vasárnap esni fog Hollandiában is
 12. Lore

  Forma-1

  én (szerencsére talán) már csak félhomályban emlékszem Palikra, még igen fiatal voltam akkor mikor ő volt a kommentátor, meg kb 10 évig nem is követtem az F1et Aztán láttam Max első versenyét Barcelonában, és azóta nagyjából végig követtem mi történt
 13. Lore

  Forma-1

  nemtom, streamen a sky sports kommentárja rosszabb volt, alapból se győzik hamilton faszát a szájukba venni, meg úgy overall minden brit pilótáét, de a mai nap már nekem is sok volt... ahhoz képest nem aludtam be az m4 streamjén, hogy gyakorlatilag 15:20 és 18:17 között semmi sem történt
 14. Lore

  Forma-1

  legalább pontokat osztottak érte, meg jót szórakoztam Wéberéken a 4 óra downtime alatt.
 15. Lore

  Forma-1

  Ahhoz képest hogy Max és Russell is még 25 alatt vannak, egész jól tudták ők is, mondjuk Max arcán látszott a megkönnyebbülés mikor eszébe jutott Nelson Piquet
×
×
 • Create New...