Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Sontii last won the day on May 5

Sontii had the most liked content!

Community Reputation

52 Outstanding

About Sontii

 • Rank
  Enthusiast Member

Recent Profile Visitors

419 profile views
 1. Sontii

  AddOn átírása

  https://www.curseforge.com/wow/addons/nameplatecooldowns ? Nem tudom erre gondoltál-e de nekem egész jól viselkedik.
 2. Sontii

  Pvp heal

  Hát sok konkrétumot nem írtál, de 2 dpssel jobban kell figyelni mint heal dps párossal. Én pár éve felvettem pár perc részletet a játékomból és úgy kértem tanácsot. Jobb nem lettem, de nem a válaszokon múlott
 3. + az első beszerzések között legyen egy UPS is. Egy táp árába kerül. Egyébként nekem a GPU-m halt meg a vihar alatt ami egy Amd 290 referencia kártya volt. Jó minőségű tápom van és UPS is van a cuccok elé kötve. Viszont a koaxot nem tudom védeni. Elképzelhető, hogy bejött rajta valami túlfesz ami bement a TV-be és ott károkozás nélkül átment HDMI-n a GPU-ba amit már tönkrevágott? Vagy EMP-re hiperérzékeny kártyát fogtam ki, vagy csupán véletlen egybeesés lehet?
 4. Hol szoktatok még hirdetni ahol a vanilla nem volt?
 5. Immár mutatja a RATED BG queue-t is. Későbbiekben talán opcionálisan jelez ha rated BG team joinolt. Letöltés: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sontme.esp.tauriqueuewatcher
 6. Yeah but other parts of it is outdated like the Arena API
 7. The apidocs wasn't updated since a while
 8. Ez a rész a legelképesztőbb Nem is értem miért van tényleg egyáltalán fórum. Maradjon egy IDE JÖHETNEK A VÁRJUK A CSODÁS WOTLK SZERVERES HOZZÁSZÓLÁSOKAT topik és viszlát.
 9. Volt róla egy facebook-os szavazás amit azóta nem találok, de emlékeim szerint elég nemzeti konzultációs lett.
 10. Mégtöbben pedig egyszűen haladnának a Legionra és nem értik mi ez a faszkodás a wotlk-val
 11. Semmi esély rá. Endotox, te gyakorlatilag kizártad a vita lehetőségét, megállapítva magadnak hogy igazad van, aztán aki nem ért veled egyet arra azt mondod hogy ugat. Egyébként is totál hülyeség a játékosok további aprózása.
 12. A működés elég tág fogalom ezt már megtanultam itt
 13. Érdeklődnék, hogy Call to Arms (bg hétvége) eventek miért indulnak és végződnek nem megfelelő időpontokban? Csütörtök(-ről péntekre) éjfélkor kellene kezdődnie és kedd reggel 6 óráig kellene tartson. Ezek szerint jelenleg AB és TP eventnek is zajlania kéne párhuzamosan, de ugye AB-t mutat a PVP fülön.
 14. Nem követem folyamatosan az összes topikot, de néhány hete volt szó egy új launcherről és annak teszteléséről. Ez már zajlik vagy még csinálgatják?
×
×
 • Create New...