Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Sontii last won the day on March 7

Sontii had the most liked content!

Community Reputation

67 Outstanding

1 Follower

About Sontii

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. Nyilván a seamless roaming nem megoldott, de engem nem is zavar. Nem szoktam a házban mászkálva skypeolni sem ssh-zni. Ekkora területet lefedni egyetlen eszközzel nem lehetne, az Ubiquiti meg hasonló cuccok meg nekem nem érik meg egyelőre ezért. A telefonomon saját appot futtatok ami menedzseli az AP-k közötti váltást, meg fix ip-k vannak beállítva. Így viszonylag gyorsan vált közöttük és feleslegesen nem is szokott oda-vissza ugrálni. Én ezt a megoldást találtam ami kíméli a pénztárcát, de nyilván jó volna egy komolyabb hálózat a későbbiekben.
 2. Én régebbi TP-Link routereket használtam erre openwrt-vel. Szétraktam a házban és a telken, így egész nagy területet lefedek. A telek pedig téglalap alakú, kb 150+ méter hosszú. Arra pedig egy irányított antenna néz. Így használtan vett routerekből + antennával sikerült megoldani kb 5ezer forintból egy jó nagy terület lefedését youtube-ozásra alkalmas sávszéllel kábelezés nélkül.
 3. Jelenleg két nagypályás coin létezik. Bitcoin és Ethereum. A top 100 altcoin-ból 90+ az Ethereum hálózatán fut. Egyre inkább úgy tűnik ez fogja átvenni az uralmat a teljes piacon. Az Ether pedig nem PoW, szóval úgy tűnik ennek a hatalmas energiaéhségnek vége lesz, vagy csökkenni fog. Azt sem hiszem, hogy az emberiség a crypto miatt halna szomjan. De ha mégis, akkor ez lehet gcinek hangzik de szeretném kivenni a részem belőle és nem csóróságban leélni a hátralévőt. Annyi minden fölösleges dologgal basszuk el az időnket, környezetünket, klímát, hogy ez az egy már pont nem szúrja a szemem. De ha igazad lesz és tényleg az a jövő, hogy csilliárdba fognak kerülni a gépalkatrészek akkor a helyzet nyertesei azok lesznek akik időben "beszálltak" ebbe.
 4. Ez a PoW már elég elavultnak számít. Az ethereum is át áll PoS-sa. Nekem ebből van a legtöbb. De ez a tárhelyen alapuló validálásos módszer sem rossz. Remélem sokan felfigyelnek rá és felhajtódik a Burst coin ára is ami ugyan ezt a módszert használja. Még pár éve bányásztam belőle
 5. He used his own spells to get there. I wouldn't call that a hack tool.
 6. Ez arról szól, hogy innen is dellát akarnak lenyúlni a kormányok. Szerintük a szabályozás = adóztatás. Kicsit vicces, hogy a biztonság szavatolását emlegetik. Inkább az fáj nekik, hogy ebből nem tudnak zsebre tenni. Az összes komolyanvehető tőzsde kér már személyitől kezdte telefonszámon át szelfiig minden adatot. Amelyikek nem, azok nem kevés kockázatot hordoznak magukkal és egyébként sem az usa-ból vagy eu-ból működnek.
 7. Most of the bots doesn't support 64bit clients.
 8. Sontii

  Az Off offolója!

  Észrevettétek már, hogy a Dungeon Finder meglehetősen furcsán működik? Kis szinteken legalábbis. Ha random instára joinolok gyakran lassabban hív be mintha specific kijelölném ugyan azokat. Ugyanakkor az is feltűnt, hogy ha specific joinolok mondjuk 5 elérhetőből 1 vagy 2 instát akkor gyakran hamarabb talál embert mintha mind az 5 elérhetőt bejelölném specific. Azt is megfigyeltem, hogy néha érdemes újra joinolni, mert van, hogy órákon át csak 3 dps-t mutat, de rejoin után gyakran máris van elérhető heal és tank is és csak 1 dps-re várunk. Azt is észrevettem, hogy ha pl tankot és dps-t jelölök egyszerre akkor lassabban hív be mintha csak tankot jelölnék. Tehát szerintem habár sokszor van megfelelő mennyiségű tank/heal és dps que-ben, hogy elindulhasson egy insta, valamiért mintha még sem formálódnának meg ezek a partyk amint lehetséges volna.
 9. Sontii

  wow machinima

  Nálam sem töltődik be lassan. De most komolyan mit zabáltok ezen annyira és miért kell megosztani másokkal, hogy épp aktuálisan milyen vicces tartalmat néztek? Miért éreztek késztetést, hogy számotokra ismeretlen embereknek küldözgessétek ezeket? Legalább fűznétek hozzá valami megjegyzést, vagy minimum a videó címét mellékeljétek. De ez így gyakorlatilag spam.
 10. Sontii

  wow machinima

  Ezt nagyon nem nevezném kultúrának. A neten egyébként is mindenféle őrületre százak, ezrek kattintanak. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy szánhat valaki órákat ezeknek az elkészítésére, más valaki meg perceket pocsékol az életéből ezek nézésére ha meghaladta agyilag a 12 éves életkort. Soha nem jött egy visszajelzés sem, csak negatív. Nem zavarna, ha valahogy lehetne ignorálni a topicot a hírfolyamból, de legjobb tudomásom szerint erre ezen a fórumon nincs lehetőség. Ezennel szeretnék új fícsört kérni a fórumra, ha lehetséges, hogy bizonyos topikokat ne rakjon bele az új tevékenységek közé
 11. Sontii

  wow machinima

  Phalanx nem gondolod, hogy ha valakit érdekelnek az ilyenek (meglepődnék) az megtalálja anélkül is, hogy te ide komment nélkül csak behajítod? Ez tipikus ugyan az mintha macskás videókat küldözgetnél az ismerőseidnek. Inkább ossz meg valami index cikket, ezeket az őrültségeket meg nézd magadban csendben és ne áruld el senkinek
 12. Szerintem a közeljövőben biztosan nem. Talán valamivel enyhülni fognak az árak miután mindenhol vége lett (ha vége lesz) a korona vírusnak, de az még sok hónap. Egyébként sem igazán értem ezt a siránkozást, hogy milyen drágák a videókártyák mikor az átlag ember a telefont 2 évente legalább cseréli + előfizetés stb, miközben PC-t az ember szerintem ennél jóval hosszabb távra vásárol. Be kell látni és el kell fogadni, a gamerkedés is egy hobbi amire költeni kell ugyanúgy mint mikor sportolni jár az ember. Főleg ha valakinek arra van igénye hogy minden új játékot full grafon játsszon. Ennek ez az ára. Lett egy olyan felhasználása a PC egyik alkatrészének ami eddig nem volt, megnőtt a kereslet, a kínálat pedig viszonylag fixnek tűnik egyelőre. Ez felhajtja az árat és ennyi. Egyébként úgy tudom ezeknek a chipeknek a gyártását 80%-ban egyetlen kínai cég fedezi. Lassan új PC vásárlása előtt állok de egyáltalán nem szúrja a szemem, hogy ennyibe kerülnek a kártyák. Jelenleg ennyit érnek és ez rövid távon nem fog változni.
 13. Sosem gondoltál még arra a 15 év alatt, hogy kipróbálod itt a pvp-t?
 14. You can clearly see the dismount "smoke" effect when he lands. Your pc didnt load the flying mount model properly. It happens.
 15. A Blizzard BUKÁSA | 1991-2020 - YouTube Szerintem tök jó kis összefoglaló. (másfél óra)
×
×
 • Create New...