Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Sontii last won the day on November 16 2020

Sontii had the most liked content!

Community Reputation

59 Outstanding

1 Follower

About Sontii

 • Rank
  Experienced Member

Recent Profile Visitors

533 profile views
 1. Sontii

  Az Off offolója!

  Valójában az volna hírértékű ha egyszer nem esne egy évig.
 2. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy egységes ingyenes fullos gearhez juthasson minden realmon minden játékos. Az Evermoon a legrosszabb dolog ami a PVP-vel történhetett. Kifejezetten a BG-kre gondolok. Még mindig az a baj, hogy rengeteg 0 geares ember joinol és szinte csak és kizárólag Evermoonról. Gyakorlatilag jelenleg a BGzés pénzérme feldobással egyenlő. Az a csapat nyer, ahol kevesebb az evermoonos 0 geares. 2-3 ilyen semmirekellő még a BG indulása előtt is gyakran leavelés sorozatot tud csinálni. Fullos 2-3-4 partyban joinoló ember pedig bizonyos BG-ket gyakorlatilag végig tud gyalulni. Sokkal kiegyenlítettebb, hosszabb és izgalmasabb BG-k lennének a következménye, ha legalább ez idő alatt mindenki azonos feltételekkel indulhatna.
 3. Próbáld launcherből indítani a játékot vagy esetleg próbáld ki a tauris vpn-t.
 4. Running wow as admin or not shouldn't make any difference.
 5. Az, hogy ilyen sok ismerősöd hagyta abba az évek folyamán, felveti néhány érdekes teória lehetőségét is. Mindenesetre nagyon ismerkedős lehetsz
 6. xDD Nevezhetjük egyféle botnak is.
 7. Hékás! Valaki elő tudná túrni?
 8. Még egy apróság. Jó volna egy ömlesztett lista is rating intervallumok nélkül. Sokan nem arénáznak egyszerre, így minden intervallum 1-1 csapatot mutat csak. Ha futó játékot akarsz keresni eszement sokat kell kattintgatni mivel újra és újra dumálni kell az NPC-vel a frissítésért.
 9. There is a character AH so you can buy characters for credits to skip leveling if you want to.
 10. A városokban található Arena Spectator NPC-kkel lesz valami kezdve? Miért vannak bent ha nem működnek? Múlt héten 1 napig működött, aztán elkezdett bugosodni és megint ki lettek kapcsolva. Van velük terv? Ki lesz véve? Meg lesz csinálva? Kiderül a sorsuk még Legionig?
 11. Esetleg kötelező és automatikusan bekapcsoló .bg faction ha azt látni, hogy 10x többen várnak az egyik oldalon? Bár okozhat fejetlenséget, hogy nem fogják tudni az elején hol vannak. Vagy talán a parancs reklámozása és valamilyen +reward annak aki így megy be BGre? Bár nem tudom lehet-e még motiválni ilyesmivel az embereket.
 12. Sontii

  Api examples

  The api docs is incomplete and partially outdated. I never used Postman before but its probably not the best way to query an api and parse the data. I think PHP is a good start: https://pastebin.com/ugTipBTk
 13. /run InspectUnit("mouseover")
×
×
 • Create New...