Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Posts

  290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Sontii last won the day on December 3

Sontii had the most liked content!

Reputation

82 Outstanding

About Sontii

 • Rank
  Rising Star
  Rising Star

Recent Profile Visitors

890 profile views
 1. Sok éve tapasztalom, hogy Priest-el ha nagyon kicentizem mikor pusztulnék meg és nyomok egy GS-t magamra akkor úgy halok meg, hogy a GS buff rajtam van. Miből fakad ez, lehetne kezdeni vele valamit? Esetleg ha latency probléma akkor legalább 'visszamenőlegesen' vissza tehetne az élők sorába vagy valami, mert amúgy baromi idegesítő :D
 2. Sontii

  Mop bugok

  Szerintem segítene ha belinkelnéd ide és elmondanád milyen működést vársz. Ki lehetne vesézni. Időnként fel-fel tűnik a fórumon @Ay-wod aki azért sejti mi fán terem a Druid, lehet tudna mondani valamit. De persze senki nyakába nem akarok varrni semmi melót Egyébként ne lepődj meg, voltak bugok amik javítására éveket kellett várni és valószínűleg még vannak és lesznek is. Bár az érem másik oldala, hogy volt bug ami nagyon sokáig bent volt, report sem volt róla és Chris első szóra javította ~10 perc alatt.
 3. Jó azért 6-7 számjegyű összeget elkérni ilyen droid scriptelésért sem valós. Kíváncsi volnék azért mennyi az annyi, de attól tartok nem véletlenül nincs elég ember. Egyszerűen ki az aki ezt az agyzsibbasztó melót csinálná annyi pénzért amennyit ki tudnak fizetni? Oh wait!
 4. Neviccelj ember, mi értéke van itt a karinak? Mindenki csak vegetál. Se kereskedelem, se progress, semmi nincs itt. Nem a MOP-al van baj, hanem azzal, hogy MIÓTA van. Amúgy annyira kerestek embert, hogy lehet, hogy a gogli 1 darab elavult álláshirdetést hoz fel hozzátok a profession.hu-ról? Azért ha annyira nagyon keresnétek a rabszolgát munkaerőt csak-csak bele lehetne futni egy hirdetésbe nem? Vagy ingyen gondoltátok jószívűségből?
 5. Annyit tennék hozzá, hogy nem kell félni az SSD-től hosszabb távon sem. Kizárólag 1 helyen úgysem tárolsz olyat ami igazán fájna ha elveszne (családi fényképek), meg az esetedben nem is erről van szó. Napi használatban vannak 120 gigás SSD-im olcsótól prémiumig, nincs is fiatalabb mint 5 éves. Van ami több mint 7-8 éves és sem sebességben sem méretben semmi egyéb módon nem károsodtak. Még csak arra sem figyelek, hogy 10%+ szabad terület legyen rajtuk. Van amin 1 giga szabad hely van évek óta és Windows fut róla, anno WoW, Photoshop, különböző IDE-k, böngészőletöltések miegyéb. És ezek még csak TLC-sek, aminél már gondolom van újabb technológia. Szóval szerintem még masszív használat mellett is bőven lehet számolni 10 évvel ameddig a régebbiek bírják. Az újabbak, nagyobb méretűek nyilván tovább. Halt már meg valakinek SSD-je?
 6. Ne viccelj @Phalanx. Triggerelni akarsz? Kivel vagyok én jóban közülük? 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor kontaktáltam velük összesen. Van akit valamennyire csípek, van akit nem, de senkinek nem vagyok a pajtása. Azóta meg egyébként konkrétan ha 1 ingame ismerősöm játszik akkor lehet sokat mondtam. Pedig azért akadtak. Az Androidos appot is addig csináltam míg hasznát vettem. Pöcsöm az egészbe.
 7. Szerintem egyértelmű, hogy te ebbe a kommentbe több energiát fektettél mint a TT a játékosok megtartására az évek folyamán. Szerintem felesleges bármi építő dologgal előhozakodni. Én inkább azon filózgatnék, hogy vajon miért? Miért nem azzal foglalkoznak/tak amire igény volna? Inkompetencia? Forráshiány? Leszaromság? Egyéni érdekek?
 8. Engem ezek a cosmetic / acsis dolgok sosem érdekeltek. Sem ingame sem máshol. Egy dolgot kivéve. Ha olyan karakterrel játszom ami staffot tud hordani akkor azt fog, mégpedig erre transmogolva
 9. Pedig eskü visszanéztem pár óránként alakul-e valami izgalom, de így kicsit lassú lesz
 10. És nem azért nevetünk mert olyan jó a humorod
 11. Te teljesen hülyének nézel minket? Szerintem nem csak én olvastam a törölt kommentet, és semmilyen szerver nem volt nevesítve de főleg nem hirdetve. Még csak arra sem buzdított, hogy húzzunk át oda (ahova nem tudjuk hova).
 12. Van sejtésem, de valamiért erősen korrelál az ott látható adat a stat.html-el együtt Biztosan egyre ügyesebb a könyvelőjük.
 13. Pár éve már követem céginfón a bevételeket. Hát (nagyon) nem felfelé tendál az amit ott látni No nembaj, hátha durran akkorát a Legion 1-2-3-4 év múlva, hogy nem hintik be sóval a telepet.
 14. A tiédre céloztam. Bár nem épp a legszofisztikáltabban fejezed ki magad (nem rónám fel, révén tisztában vagyok a csalódottságoddal és mérget mernék rá venni törölve lesz ezek után a topik is) de sajnos igazad van. Rettenet sok időt beleöltem a karaktereimbe, nem kevés IRL havert is hoztam ide akik mégtöbbeket hoztak de jelen állapotában egy kalap ...-t nem ér a szerver pvp szempontjából. Elsődlegesen az apátia miatt elmenekült playerek miatt másrészt meg az évek óta bent lévő bugok által. Persze ha most kezdi valaki a wow-ot vagy magát az mmo műfajt ismerkedésnek nem rossz, de ez már régen nem az a szerver ami 6-10 éve volt. Bárcsak történne BÁRMI.
 15. Miért törlitek a kommentet ha az nem a ti szátok íze szerint íródott? Osszatok ki warn-t, vagy szóljatok rá, vagy töröljétek a regjét, vagy írjátok át a hozzászólását eltűntetve a problémás részt, de ez a megsem történté nyilvánítás a legcinkebb ahogyan el tudtok járni. Nos kedves Rock84, ezekután sejtheted mi a jelenlegi helyzet a PVP-t illetően.
×
×
 • Create New...