Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sontii last won the day on March 24

Sontii had the most liked content!

Community Reputation

37 Popular

About Sontii

 • Rank
  Valuable Member

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. Te hogy kerültél ide, ha nem tudsz "emailozgatni"?
 2. Na akkor még egy nekifutás. Felkerült Google Play-be. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sontme.esp.tauriqueuewatcher Ha lesz értelme bővítem 3v3-al stb.
 3. Sontii

  Vote

  Istenem... mi ez a hely xDDD
 4. Hova lejjebb? Kommunikáció szintjén a szerver magára maradt.
 5. Olaj volna a tűzre. Nincs mit mondaniuk. Az előző témát is lezárták. Ha sokat rendetlenkedtek ezt is lefogják. Ezt az apátiát már nem lehet jól kommunikálni, úgyhogy nem kommunikálnak.
 6. Előbb vagy utóbb úgyis mergelniük kell. A kérdés mikor látják ezt be. Egyelőre úgyfest később, mint annak ideje lenne. Gondolom arra alapoznak, hogy majd a 778. wotlk szerver újraindulásának hatására tódulni, ÖMLENI fognak az emberek a szerverre.
 7. Volt anno Beast (így hívták?) aki elvállalt valamiféle kapcsolattartó szerepet. Az elején ment is az ígérgetés, ő úgy tűnt tényleg nyaggatja őket. Aztán RL elfoglaltságai lettek és eltűnt. Na meg ugye ismerjük a TT-t, képzeljük hogy csak úgy ömlöttek felé az információk, nem győzött válogatni mit osszon meg velünk...Ha már így belebonyolódtunk kezdésnek kipattintanám Aithnét. 10 éve játszom itt és bár nem beszélek vele napi szinten azt látom, hogy hogyan kezeli az embereket. De ne pattintsátok ki, csak tiltsátok le ircről, fórumról és rakjátok be bugokat javítani vagy valami. De hát nyilván ezt is csak ő fogja látni közülük, mert ugye Chris inkább nem írja a saját életének naplóját sem minthogy ide kéne böffentsem valamit. Daniel mondta valamelyik topikban, hogy hát fel kell menni ircre és ott megbeszélni vele. A villanyszámlát ne fizessük ki esetleg helyettetek?
 8. Have you tried exiting the client and reopening it? It happens to me sometimes and it solves it. If it doesn't help check your config.wtf for the realmlist.
 9. Mehet a kód githubra!
 10. Olyan csodálatos, hogy Chris meg Aithne mindig megtalálják azokat a tömegeket akik azt a választ adják amit szeretnének. Lassan másról sem fog szólni az egész fórum mintsem, hogy hetekig könyörögnek a játékosok valamiért amit nem fognak megkapni. Szavazást meg nem fognak indítani, mert akkor 1) elismernék hogy gáz van 2) nem lehetne tovább kifogásokat keresni, meg kéne csinálni. Azon meg had nevessek csak, hogy lemásoltok egy fél ökoszisztémát de valami GUIDra vagy mire nem találtok megoldást. Lol. Megint addig agyalgattok a policyn hogy akit érdekelne ez az egész itt fogja hagyni a francba az egészet mert nem haladunk semerre. Ja de a wotlk felé. Vissza.
 11. Ne hallgassatok a vészmadarakra, minden a legnagyobb rendben! Te is jobban tennéd ha megülnél a seggeden és várnád a wotlk-t Reméljük abból is lesz külön pve meg pvp (xd) meg ilyen szorzós meg olyan szorzós realm
 12. A pvpsek nem azért hisztiznek, mert valakinek könnyebb dolga van vele szemben, hanem, azért mert nagyon nagyon nagyon sokáig szartak a fejükre (van ezzel kapcsolatban nem 1 meg nem 2 topik). Hallottunk csomó érvet az összevonás mellett, 1-2-t még ellene is. És csak telnek a napok, hetek, hónapok és arra nem méltatnak, hogy ideböfögjenek egy annyit, hogy felejtős. Megvallom őszintén kezd szórakoztatni a helyzet. A playerek kézzel lábbal kapálóznak, hogy olyan legyen a szerver amin szívesen játszanának, de nem, a tauri akkor is a víz alatt akar maradni.
 13. Sajnos ki kell mondjam a nyilvánvalót, valószínűleg te húzod le a csapatod :'D Egy 10 fős bg-t egyetlen ember el tud vinni a hátán, detto el is tudja baszni. Pártízezer bg és szakembör leszel Ne add fel, utolsókból lesznek az elsők!
 14. Úgytűnik ezen a csodálatos szerveren csak én olvastam el a szabályzatot, meg talán aki írta. Talán. Továbbá nem azt kértem, hogy instant legyen javítva, én csak leírtam a hibajelenséget. Erre Aithne egyből mentegetőzött. Kértek onnan is logot?
×
×
 • Create New...