Jump to content

Sontii

Thread Owner
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Sontii last won the day on March 7

Sontii had the most liked content!

Community Reputation

71 Outstanding

1 Follower

About Sontii

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Sontii

  32-bit client

  Why would you use the x86 client instead of the x64 if your pc supports it?
 2. https://taurio.site/search/weakaura/mop/mage Have a look at this. I'm not sure if they are useful or not.
 3. Ez a hülye kommentről kommentre egyre gázabbnak tűnik. Megölték 2x azt ahelyett, hogy visszafutna vagy invelné a nemlétező haverjait hogy revansot vegyenek, idejön fórumra posztolni arról, hogy változtassanak meg egy szervert a kedvéért amin gyakorlatilag nem is játszik és nem is fog. Egyszerűen csak nevetséges. Ha anno PVE szerveren kezdtem volna a wowot pve-zve valószínűleg 2 évet nem játszottam volna mielőtt megunom a francba. Az ilyen maradjon csak evermoonon a többi punci között ahelyett, hogy a saját akaratát próbálja ráerőszakolni a másikra. 1 perc figyelmet nem érdemel a pali.
 4. Worst idea I've ever read on the forums. They shouldn't merge wod with any of the existing realms. It's just pointless. Only feature thats needed on wod is just an instant lvlup npc. That's only 1 player not the whole community.
 5. Sontii

  wow machinima

  Annyira fura ez az érdeklődés vagy hobbi vagy bárakármi is legyen ez, hogy nem is tudom mire vélni. Főleg az ide posztolgatásuk. Nem szokásom más ízlése vagy érdelődése felett ítélkezni de ez minden határon túlmegy xd
 6. Akik wodon játszanak nem véletlenül játszanak ott. Nekik már nincs kedvük questelgetni meg repuzgatni meg proffokra farmolni miegyéb. Ők azt akarják, hogy belogolnak és már mehet is az eksön. Ők nem azért játszanak mert olyan élvezetes nekik a karakterhúzás meg a kalandozgatás. Nyilván nincs statisztikám de van egy nagyon erős a gyanúm, hogy wodon azok a playerek játszanak akik már 10+ éve wowoznak, nem balfaszok hanem tudják mi fán terem a játék. Ez azthiszem az aréna laddereken is tökéletesen látszik. Hagy ne mutassam be, hogy ez az mmorpg sok másikkal ellentétben nem a levelingben merül ki, hanem akkor kezdődik a játék miután meglépted a maxot. Ők/mi, egyszerűen nem akarunk karaktert húzni hanem megcsinálni a karaktert, belogolni és menni a dolgunkra. Itt szó sincs már arról, hogy unalom meg ilyenek. Mi max abba ununk bele, hogy nincs meghallgatva a szavunk, nincs a véleményünkre adva, megtűrt kisebbségként vagyunk számontartva.
 7. Kinek? Hát aki wodon játszik azoknak. Nem kéne új realmet indítani csak a kezdőhelyekre berakni egy npc-t amin kiválasztod hogy 60/70/90-re akarsz-e ugrani egyből. Minimum ennyi, meg esetleg egy max pvp gear vendor. Nem hiszem, hogy olyan bevételkiesést jelentene a karakter adás-vételből vagy lvl boostból elmaradó haszon hogy belerokkanjon a cég. Ellenben sokkal élhetőbb hely lehetne. Hidd el aki tizenéve wowozik és nem az az élvezet neki hogy még mindig csodálja a faszán működő questeket annak az a pár nap is kedvét szegheti amit az értelmetlen karakterhúzással tölt. Nyilván aki már elment azt ez nem hozza vissza de az egy másik történet.
 8. Phalanx ha nem tudsz értelmeset vagy legalább konstruktívat hozzászólni, egyszerűen ne szólj hozzá.
 9. Én adnám. Azzal nem feltétlen értek egyet, hogy ez a pve gearekre is vonatkozzon. Én élvezem a lassú gearügyi fejlődést ami a pve-t illeti. Taurin pve-zek, wodon pvp-zek. Viszont mikor pvp-hez van kedvem, a tököm kivan azzal, hogy a karaktert fel kell húzni 90-ig manuálisan, majd mehetek a fostos gearemmel szivatni magamat és másokat arénán/bg-n. Nyilván anyagi megfontolások állnak a dolog hátterében, hogy a wod egy fél-pvp szerver maradt. Sacc 16 éve wowozok, ki vagyok égve mint a cigicsikk, de mégis nagyobb kedvel kezdenék bele egy új karakterbe és mennék arénára vagy bg-re, ha tudnám, hogy előtte nem kell heteket szívnom. Szerintem van még ezzel így jónéhány öreg player.
 10. Nem az a lényeg a játék pvp vagy pve részével játszanak-e többen. Engem csak az zavar, hogy a vitából, vagy a beleszólási lehetőségéből csípőből kizárod a playerek egyik részét.
 11. Szépen leírtad a playerek felét. Ilyen erőből a pve-sek meg akik a nagyjából jól működő questeken hüledeznek balfasz igénytelen noobok. Mit sem számít, hogy még ennyi év mop után is tele a játék meg kasztok bugokkal, a mobok útvonalválasztása meg kész röhej. Lényeg, hogy a harminchatodik alt karid is fel tudja szedni a növényt a földről majd leadni az npc-nek, maxlvl-ig ámulni, hogy milyen jók a questek, aztán meg is állt a játék. Mehet a következő kari. Sokmindenre rá lehetne ezt verni. Lényeg, hogy az a tökéletes életmód amit te csinálsz. Jó érzés neked az emberek felének odaszólni?
 12. Sontii

  Weak Auras for mage

  https://taurio.site/search/weakaura/mop/mage Have a look at them. Im not sure if they are useful or not.
 13. A wodot nem megmenteni kell, hanem a már évek óta könyörgött változtatásokat eszközölni. A wod köszöni jól van, csak az általános playerszám csökkenésből az is megkapja a saját részét. Legfőképpen az instant 90-re gondoltam az előbbivel, de hogy miért nem vezetik be, az már-már üzleti titok.
 14. Egyelőre semmi. Még bika piac van. Sok volt a negatív hír mostanában (elon barátunk). De azért tetszik az a kárörvendő mosolygás lol
 15. Nyilván a seamless roaming nem megoldott, de engem nem is zavar. Nem szoktam a házban mászkálva skypeolni sem ssh-zni. Ekkora területet lefedni egyetlen eszközzel nem lehetne, az Ubiquiti meg hasonló cuccok meg nekem nem érik meg egyelőre ezért. A telefonomon saját appot futtatok ami menedzseli az AP-k közötti váltást, meg fix ip-k vannak beállítva. Így viszonylag gyorsan vált közöttük és feleslegesen nem is szokott oda-vissza ugrálni. Én ezt a megoldást találtam ami kíméli a pénztárcát, de nyilván jó volna egy komolyabb hálózat a későbbiekben.
×
×
 • Create New...