Jump to content

Jackcarver

Moderator
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jackcarver last won the day on June 30

Jackcarver had the most liked content!

Community Reputation

102 Famous

2 Followers

About Jackcarver

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jackcarver

  New season

  Hello Yes as usuall arena and rated BG rating are rewarded at the end of the season. You can follow rewards based on current ratings state here.
 2. Jackcarver

  Character blocked

  Hello You can use the website unstuck function to revive the character and place it back to the starting zone.
 3. Jackcarver

  WoD after Pandaria ?

  Hello As it has been with the past 2 expansions the game client will the final version of the expansion. The server will do content based on patches.
 4. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Kapni kaptam de nem tudom, hogy lehet felhasználni. Mert alza oldalán minden cseh-ül van valamiért és nem lehet azt a részt magyarra állítani meg nincs is xbox-om.
 5. Jackcarver

  Valor points reset?

  Hello It will not reset since Blizzard also didn't reset valor when 5.4 originally came out and we are trying to be Blizzlike so we are following that.
 6. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Már megrendeltem a lapot de annyira nem hiszem, hogy lenne gond nem fogom húzni egy darabig az biztos meg nem tudom most a b450-i ami mini vagy mircro atx lap annak jobb a hűtése? Elég fura legalább is az amit olvastam az alapján a micro/mini atx kiszerelésű lapoknál írták, hogy a hűtés problémás és igen gyakorlatilag "b550" de ténylegesen csak annyit változtatnak elv, hogy raknak rá nagyobb bios chipet.
 7. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Hát "change of plans" egy másik alaplapra lesz szükségem most vontam vissza a tomahawk megrendelését mivel találtam híreket, hogy nem 100%-os a kompatibilitás az új BIOS update ellenére is és újra kifogják adni az alaplapot nagyobb BIOS ROM chippel Tomahawk MAX néven viszont nem tudni az árát meg egyáltalán, hogy mikor lesz elérhető. Így hát "asus rog strix b450-f" szeretnék még ma rendelni valaki tud olyan helyet ahol lehet kérni tőlük, hogy végezzék el rajta a BIOS updatet?
 8. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Még várok estig de akkor egyenlőre ryzen mellet a voks mivel hosszú távra lenne minimum 5-7 év.
 9. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Na viszont még mielőtt elkezdem megrendelni a dolgokat még egyet felütötte a fejemet, hogy lehet mégis jobb lenne vajon az i5-9600k. Néhány ismerősöm azt mondta nekik voltak problémáik az eddigi ryzen procikal és volt, hogy visszakellet vigyék. Szóval a kérdés lényegében ki mit hozna fel ha i5-9600k vs ryzen 5 3600-ról van szó?
 10. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Elviekben Tomahawk jó kell legyen https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/c6nikt/bios_flashback_on_msi_b450_tomahawk_ryzen_5_3600/ Srácnak sikerült a bios update legalább is nem írja, hogy lett problémája.
 11. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Hát az a "sűrű" az gyakorlatilag nulla volt egy darabig mert nem értem rá egyetem közben de amúgy havi 1x szoktam. (A kép régebbi már olyan ~1.5 éves.)
 12. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Ja lesz végül az is név szerint ez: be quiet! Shadow Rock LP 120mm (BK002) Más nagyon nem férne el így csak LP az egyetlen opció.
 13. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Az elég jó akkor ha nincs különbség amiatt, hogy kell táp is jól jön az olcsóbb ram. Viszont miközben olvastam ezt: Megcsillant a szemem, hogy mircoAtx és elkezdtem nézelődni és némileg gondban vagyok. Nem tudom elfog-e férni a régi házban az új alaplap. Mert ATX-nak atx de jelenleg egy GigaByte GA-P61-USB3-B3 van benne ami 30.5cm x 19.0cm, viszont a Tomahawk az 30.5cm × 24.4 cm. Jelenleg így néz ki a régi ház: Nekem úgy néz ki, hogy van még ott 5 cm hely de nem tudom.
 14. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Végül is akkor ja most csak 200MHz-val lassabb de 10k-val olcsóbb szóval akkor inkább veszem azt.
 15. Jackcarver

  Általános PC HelpDesk

  Nos némi gondolkodás után ebben gondolkodom jelen pillanatban: PSU - EVGA 500B 500W Bronze (100-B1-0500) CPU - Ryzen 5 3600 MB - GIGABYTE B450 AORUS M RAM - Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Régi gépből: GPU - ASUS GTX750TI-PH-2GD5 SSD - Kingston HyperX Fury 2.5" 120GB SATA 3 SHFS37A/120G HDD -Seagate ST1000DM010 Barracuda 1TB (2016) Tudom GPU gyenge jelenleg de szerintem majd jövőre váltok valami erősebbre. Ram-ból esetleg lehetne olcsóbbat picivel de nem nagyon ismerem ezt a G.SKILL márkát. Ami még találtam némi keresés után, hogy elviekben nem lehet BIOS updatet a gigabyte-nál CPU nélkül feldobni így ezt az alternatívát nézegetem most: MSI B450 TOMAHAWK támogatja a M-FLASh-t.
×