Jump to content

Jackcarver

Moderator
 • Content Count

  694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jackcarver last won the day on November 2 2019

Jackcarver had the most liked content!

Community Reputation

113 Famous

2 Followers

About Jackcarver

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha szeretnéd írj egy privát üzenetett benne karakter név és realm-el és megnézem nem-e történt valami.
 2. Szia. Ha a héten szedted a Secreteket is akkor azokból a bossokból már nem esik Runestone az adott héten amin már voltál Secretért. Esetleg még meglehet próbálni abandon és újra felvenni a meglévő quest itemjeid megmaradnak.
 3. Evermoonon nem a "world" van használatban hanem a "global" chat.
 4. Szia. Az egy world chat mute. Egy world chat moderátora írj rá és beszéld meg vele. (World chat moderátort onnan ismered meg, hogy belépsz world chatre majd megnyomod az O-t és a chat fülnél rámész a world-re és a fent levő emberek közt keresel olyat akinek a neve előtt van egy kis korona ikon.)
 5. Bár nem annyira PC de ti milyen TV-t ajánlanátok egy konyhába? Tönkre ment a régi aztán keressünk egy újat 40k alatti árban fontos, hogy legyen koax bemenet rajta. Már tárgytalan.
 6. Hello, With 5.4.8 two buff were introduced Gaze of the Black Prince and Heart of the Valorous these two are rotating buffs. Meaning for 2 weeks everyone gets one then for next 2 weeks everyone gets the other one.
 7. Meglepő módon sokan nem szeretnek altozni. Nem is hibáztatom őket minden új kieg egyre ellenszenvesebb altokkal szemben.
 8. @Kerül MoP-n az emberek egy elég nagy része elérte amit elakart legyen az akár raid finder garrosh kill vagy mi egymás. Most ha lesz 1 extra wotlk szerver én azt tudom elképzelni, hogy ide oda fognak ugrálni az emberek attól függően, hogy hol tudnak csinálni valamit. Mert ugye aki már most úgy játszik mop-t, hogy szerdán feloggol letolja soo-t valami diffen majd a hét hátralevő részében fel se megy annak egy extra wotlk még jól is jön.
 9. They do get it for free ever since the end of tyrannical pvp season and most of the time for the better. Since before this change players from WoD realm just joined BGs right after they hit lvl 90 and had something like ~400 or lower ilvl gear. You can read about this more here: https://tauriwow.com/news/554 and here
 10. I am not a mac expert but hope out Mac guide helps with your issue.
 11. Hello. We already have those for each realm. Here is a picture on how can you access them.
 12. Jackcarver

  Legion

  Elég sok munkát kell belefektetni azért az a jövőre azt lehet mondani bőven benne van a lehetőségekben tekintve, hogy mennyi mindent kell megcsinálni. Időpontot jelenleg még senki nem tud mondani.
 13. I believe this has been brought up many many times before. (The idea of merging the servers.) It's not an easy task there are technical difficulties that would need some sort of policy on how to solve it. Also there are people who like the current system. The whole idea needs a lot more discussion from all sides. So i somewhat looked over the most recent threads that have anything to do with realms. I will try to bring them up but keep in mind some of them already have opposing "ideas".
 14. 2x is much better for private server scene in my opinion. Tauri realm used to be 2x in wrath expansion, i never really understood why it was changed to 1x.
×
×
 • Create New...