Jump to content

Jackcarver

Moderator
 • Posts

  836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jackcarver last won the day on November 2 2019

Jackcarver had the most liked content!

Reputation

127 Famous

1 Follower

About Jackcarver

 • Rank
  Mentor
  Mentor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pm me with your discord tag.
 2. No. Yes. Probably MoP and on evermoon realm.
 3. @Elfondi amúgy Alli/Horda world chat Taurin?
 4. Ja. BG-k nagyon rosszul hívnak és általában a veszítő oldal fogja és kilép aztán BG bezáródik "Not enough player"-el mert nincs annyi ember queue-ba, hogy feltöltődjön újra. Így akik nyernének kb semmit nem kapnak aztán nekik se éri meg így játszani. @Chrisszerintem is be kéne rakni az auto join feature-t viszont moppal ellentétben itt szerintem fixen auto-ra kéne rakni mindenkit mert nincs elég ember aki BG-re akar menni.
 5. hmm, hát ez tényleg nincs bent szólok Chris-nek EDIT: evermoonon/wodon megy, tauri nem indult el valamiért
 6. Alapvetően abból indultam ki, hogy lassú a aréna pont gain és az alap ötlet más privát szerverek majmolása volt, hogy heti 2x cap osztás. Viszont attól 3v3 ami halott nem lesz aktívabb ez meg mind2 bracketet segíti mert így aki eddig csak 2v2-t szedett az menne 3v3-on is 10 game-t aki meg csak 3v3-t nyomot az meg tolna 2v2-t is. Szerintem ez win-win és legegyszerűbb megoldás amit érdemes megpróbálni kezdésnek aztán ha ettől se lesz elég aktív lehet mást is rakni. Lehet inkrementálisan is javítani a pvp-t.
 7. Leginkább arra gondolok, hogy most mind1, hogy 2000 alatt vagy felett vagy ugyan akkora a rating gain/lose.
 8. A legfőbb pontom igazából, hogy kb 50 game körül szerintem elérhetné a maxot. Jelenleg 10 game is sokszor 2 óra, 50 game ha nem javul a queue lenne vagy 10 órányi szenvedés, hogy game lemegy pár p alatt aztán többet kell várni queue-ra mint amennyit arénában vagy. Ja ez tetszik. Viszont ami nekem nagyon feltünő lett @Chris itt még nincs K factoros rating számolás? Nem érzem túl jónak, hogy default 1400 ratingen 50% win ratel jelenleg a rating lefele megy annyira kevés ratinget add. Azt gondolnám, hogy olyan 1800-2000 körül kéne az legyen, hogy 50% winratel már nem lehet feljebb jutni.
 9. Legjobb 3v3 ösztönzés az lenne ha arra külön lehetne kapni egy heti aréna pont cap-t mert akkor azok akik eddig csak 2v2-t toltak úgy éreznék, hogy kéne 3v3-ba is 10 gamet tolni, hogy hatékonyabbak legyenek. De ja minden +10 extra game után valami +% a capre ami mondjuk 50 gamenél maxol ki, hogy ne endless grind legyen mert azt senki se szereti. pl.: 10 game - normál cap 20 game - normál cap + 12.5% 30 game - normál cap + 25% 40 game - normál cap + 37.5% 50 game - normál cap + 50%
 10. Miért nem kiterjeszteni, hogy ha csak 10 matchet nyom valaki akkor kapja a normál kap-t ha letolja a 20 gamet akkor meg duplát? Effektben ugyan az lenne és nem lenne zavarodottság, hogy mikor van osztás. Vagy másik megoldás lehessen 2v2-n is és 3v3-on is kapni hetente aréna pontot.
 11. Az account csere rossz ötlet azért elég szépen bannolunk mivel szabályzatban tiltott.
 12. Chris: Guild migration is not feasible unfortunately. (In a short time.) Jack: Second part of this comment is related to the typo that happened in the second original comment. (Already wrote correction there.)
×
×
 • Create New...