Jump to content

Jackcarver

Moderator
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Jackcarver last won the day on August 23

Jackcarver had the most liked content!

Community Reputation

105 Famous

2 Followers

About Jackcarver

 • Rank
  Rare Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jackcarver

  Wod realm jövője

  Én már nem tudom de azt érzem, hogy MoP-al bajok vannak silány az end game. Valahogy timeless isle-től reméltem én csodát ami elégé elmaradt kis geares karikkal csinálni bármit timelessen csak szopás ha pedig main karival mész oda akkor meg nincs rajta semmi ami kéne. Valamint hiába van utolsó content valahogy mégsem változott semmi. Az meg legion milyen lesz jó kérdés ami videókat láttam meg még streamek azokon úgy nézett ki, hogy a content sok esetben a repu meg a WQ-k amiket lehet csinálni az raid loggingon kívül nem tudom milyen volt a legion pvp de szerintem ahhoz, hogy a wod realm újra releváns legyen pvp-re van szükség amit akarnak is az emberek még egy picit reménykedek, hogy prideful majd bevonz embereket pvp-be mivel jól néznek a settek megéri kiszedni.
 2. Jackcarver

  Breaking a circle

  https://www.pcgamer.com/world-of-warcraft-climbs-back-to-more-than-ten-million-subscribers/ ?????????? Amúgy meg BfA új mély pontot ért el mivel rengeteg hibát követett el blizzard. És mivel nem közli a blizz már a subokat így más dolgokból vannak becsülve a player számok amik valahol 1 és 3milla között voltak. MAU reportok szerint amiket a earning callokban tesznek közé a befektetők számára.
 3. Jackcarver

  Breaking a circle

  XD Mielőtt kijött classic pont, hogy BfA-val kb legjobb becslések szerint is alig játszottak aktívan ~1-2 millióan. Classic meg duplázta a user számokat.
 4. Jackcarver

  Question regarding the two realms

  Hi Here is the link: Evermoon <-> Tauri
 5. Jackcarver

  Migration/Global Chat

  There is a cross realm global chat called xlfg so ingame just type /join xlfg the channel is mostly for searching ppl for cross realm related activities like raid finder/pvp/etc.
 6. Jackcarver

  Breaking a circle

  4Chan leakek alapján is ez következik annyi, hogy ott még úgy írták, hogy a frakciók megszűnnek teljesen.
 7. Na valamiért nem engedett írni a tag után. Majd ingame keress meg nap közben és átnézem a world chat logot és megbeszéljük. Ingame: Cebrindra/Lamindra/Parathien/Jackcarver
 8. @Keepersen
 9. World chat helyettesíti a LFG channel-t ami volt WoTLK-ba ami ugye globális volt viszont meg lett szüntetve mert második Trade channelnek használták és lett belőle a moderált world tauri/hordába. (Evermoonon persze megint más a helyzet mert eleve nem world hanem a global a moderált ott.)
 10. Amit írtam az csak Tauri-Horda world chatre vonatkozik. Tauri-Alliban alapvetően Drunk szabályai az érvényesek. Wodon meg őszintén nem tudom de tippre crawen-t érdemes keresni ha wodon world chaten van valami.
 11. Általában van whisp-ben egy figyelmeztetés az első kick után majd ha folytatod a tevékenységet akkor ban. Amit az folytat, hogy whispben írhatsz moderátorra és megbeszélitek és abban az esetben ha még egyszer szabályt szegsz akkor újra ban de ezúttal nem kerül levételre.
 12. Pont az ilyenek miatt lett szigorítva hordában a world chat mert mindenki csak állandóan megpróbálta kijátszani a szabályokat. Szigorúan tilos: karakter/item/proff/kredit/gold csere/eladás/vétel bármilyen formája. Valamint tilos spammelni ami annyit tesz, hogy legalább 3 percet kell várj mielőtt újra beírod ugyan azt a szöveget vagy az elmúlt 3 percben beírt hozzá hasonló szöveget.
 13. Jackcarver

  is this legit pvp?

  Yeah bleeds ignore armor as they should.
 14. Jackcarver

  is this legit pvp?

  Nah, i agree with this RNG is so shitty on small scale that you would be 100% certain it just doesn't work at all. Sadly no one is able to pinpoint the source of the issue.
 15. Jackcarver

  is this legit pvp?

  But somewhat it's true pvp would require a complete revamp to make it enjoyable since the blizzlike mop experience is not good enough.
×