Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Leo

Felhasználók
 • Tartalomszám

  24
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  3

Leo ekkor volt utoljára a nap nyertese: November 20

Leo által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

15

Névjegy

 • Rang
  Újonc
 1. MoP GUILD HC Progress

  dat binds
 2. MoP GUILD HC Progress

  Hát igen. WotLK-ban már az első fatális hibáért kickelhetted a playert, mert minimum 2 másik várta az invet a helyére. (Azok a jó Ulduarok .. :D) Pörgött a TGF és még volt valamiféle színvonal is a játékosok között. Most meg..? Ha feltud járni minden raidre (és ezen szempontból megbízható), akkor inkább megtanítod játszani. Elbassza a stackelést, DPS kurvul és berobbantja a windbomb-ot, Contrsuct kezelését meg inkább hagyjuk. Nem baj, hogy több hete cleareli 25HC-n HoF-ot, de némelyik boss nevét még ma sem tudja. A fiatalabb korosztály mintha teljesen eltünt volna. A kis homronzavaros pubertások inkább másba kezdenek bele, amit jól is tesznek. Random HC raidet meg kb. nem tudsz összehozni. Max. csöves mogut. Vallja a fél szerver, hogy 3 HC exp megvan, de mikor ledarálod a taktikát, akkor derül ki, hogy azt is buggal ütötték és fingja sincs miről beszélünk.
 3. MoP GUILD HC Progress

  @Tranes Nincs rá definíció.
 4. MoP GUILD HC Progress

  Csak elfelejtettem ide írni
 5. MoP GUILD HC Progress

  Dream Paragon - Heart of Fear 25HC 6/6
 6. Legendary Cloak Questline

  Próbáltam kisírni a topictulajt, mert nem tudom szerkeszteni a témát.
 7. MoP GUILD HC Progress

  Dream Paragon - HoF25HC 4/6
 8. Death Knight probléma

  Hi Próbáld ki a Loremaster addont. Valamit valószínűleg kihagytál/ elhagytál.
 9. Sorozat ajánló

  Yo' Sok minden elhangzott. Olvasgattam itt a kommenteket. Megosztom a személyes sorozat-listám egy részét. Ezeket a sorozatokat az első pár rész után elvetésre kerültek nálam, de az unalom miatt tovább folytattam. A legtöbb esetben kellemes csalódás ért. Gotham The Flash Black Sails The 100 Empire The Big Bang Theory Breaking Bad Szeretném kiemelni a Gotham-et és a Black Sails-t. A sorozat hangulata nagyon áttud jönni. Ha nem láttam volna ezeket a sorozatokat, ezekkel kezdeném.
 10. MoP GUILD HC Progress

  Dream Paragon - ToES25 HC 3/4
 11. MoP GUILD HC Progress

  Sorry a késői reakcióért. @Tauri User! Nem kell bemutatni Asgaardot, Catában itt volt nálunk egy jó ideig. Szeret ércelődni x). Igazából amit mond, az jogos. A stílusával viszont vannak bajok. Reportolhatnék én is, de jelenleg tényleg nincs arra időm, hogy megírjak igényesen egy bugreportot, aztán telibelegyen fosva az egész. Asgaard - ahogy eddig láttam - sok időt beleöl a bugreportok megírásába. Nyílván a szívén viseli a Tauri szerver jövöjét, amivel pedig semmi bajom! @Asgaard Sok bugot jelentettem a fejlesztők felé, amikor volt időm rá. Pl.: Taurin copyzni tudtad bármelyik karid ugyanarra az accountra, void-storage bug, rengeteg xp-bug stb. Nehogy azt hidd, hogy vertem a pélóm egész nap és élveztem a mások által tesztelt dolgokat. Jelenleg, ha raididőn kívül van időm online lenni, akkor nem szaros bugreportokat fogok írkálni. Ennyi az egész. Te csináld nyugodtan amit eddig, de ne vergődj, hogy mások nem 0-24-ben a bugokkal foglalkozik. Az, hogy voltak/vannak olyan bugok HoF10HC-n, amik miatt +1óra volt a raidtime, nem jelent semmit. 'Ha mások letudták ütni, akkor mi is' alapon nem nagyon foglalkoztunk a bugreportokkal. Gondolok itt Garalon 33% alatti forgására, vagy Tayak Useen Strike+Tempest Slash combójára, ahol a tornádó azelött is ellökött, hogy kiért volna a 'helyére'. Megszeretném említeni a pre-patch Sinestra immo achi esetét. Ekkor is hasonló volt a szitu, kevés időm volt és 1-2 raid helyett a bugreportokkal foglalkoztam inkább. (Nem érdekelt, hogy pre-patch.) Úgy is megkaptad az acsit, hogy elwipeoltál. Annyi volt a lényeg, hogy az utolsó pullnál halál nélkül kellett leütni a bosst. Nos, hallottuk, hogy 2 guild - akiket nem neveznék meg - 1-2 teammel is leütötte ezen módszerrel, s ezáltal nagyon-de-nagyon sok goldot húztak ki a zsebünkből (mivel a nagy pangások közepette már ezt is boostoltuk). Jelentettem az esetet (a guildet és résztvevőit nem!) és bizonyítékot kértek rá. Nekünk pont kivolt írva az akkori Raid2-nek a Sinestra immo achi try, így felajánlottam, hogy leviszek akkor egy teamet tesztelni, felvesszük vidire és elküldjük. A videóban látható volt, hogy direkt elwipeoltunk, éledtünk, rebuff és uccu neki. Halál és hiba nélkül lement, de nem villant az achi. Felmentem irc-re, ahol azt a választ kaptam, hogy " hát bocsi, hogy elbasztuk az időtöket, de már másnap javítva lett, mert jelentette más is, csak elfelejtettünk szólni". U.I.: A Tauri bugok nélkül rohadt egyhangú lenne. Kis túlzással mindig improvizálni kell, mert hétről-hétre más taktika kell az adott bossokra az aktuális bugoktól függően.
 12. MoP GUILD HC Progress

  Ha lesz időm, előkeresem és feltöltöm a ToES try-okról a videókat. Protectors: Első bosson pl. a minion kezelhetősége, amikor az utolsó boss él. Az add legtöbbször immune volt mindenre, viszont volt amelyiket csak lassítani avagy csak ölni lehetett. Mellesleg érdekes irányba is indult el párszor. Az add a legkisebb HP-val rendelkező boss felé kezd csatangolni ugye. Volt olyan, hogy az add először elindult középre, majd éles irányváltással jött ki oldalra, az egyetlen élő bosshoz. Ha nem lett elkurva a stackelés és az insta bejárata felé kezded kirakni az expel corruptiont, akkor meghal az utolsó boss, mielőtt baj lehetne belőle. Tsulong: Valahol olvastam, hogy pl. a DK AMS alatt is felkéne raknia a Shadow breath debuffot, csak a dmg-et kellene levédenie. Pont emiatt, hogy ne lehessen egytankozni. Day fázis alatt az addok látszólag más-más targetre kasztolják a boltot, mégis egy target kapta az összeset. Sun Breath - Terror spawn timer is elvolt csúszva. Utóbbi 2 try-ról try-ra változott, mint Garalon 10HC-s forgásának jelenléte 33% alatt. Lei Shi: Itt az addokkal van a gond. Spawn után instant elindultak és kishotolták a rugónkat/warrinkat (akik 0 threat-et jegyeztek az addokba). Ha nem protect elött 1-2 seccel kezdtük lerakni a ringet/trappet/dnd-t stb. valakit megölt, ha nem reagálta le instant mi folyik.
 13. MoP GUILD HC Progress

  Most komolyan? Ha valaki ideír, abba belekötsz?
 14. MoP GUILD HC Progress

  Dream Paragon - Protectors of Endless, Tsulong & Lei Shi 10HC killed.
 15. MoP GUILD HC Progress

  Az a lényeg törekednek rá.
×