Jump to content

NULL

Player
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

NULL last won the day on April 28

NULL had the most liked content!

Reputation

-3 Poor

About NULL

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Biztos sokan tudjátok, hogy rengetek Twink játszik Wod realmon, és mivel Wodról beszélünk elég fárasztó szakmákat húzni, utánna recepteket farmolni. Napok hetek mennek el a farmolással, így szeritnem Wod realmon LvL 70es szintől elférne a Proff boost. Előre is köszi. https://tauritwink.com/news/arena-ladder-is-here#
 2. NULL

  showtooltip

  Olyan macrókat keresek mindeféle classhoz ami úgy működik, hogy pl egy macróba bele írni 2db lvl 30 as tallentet és mindig azt a showtooltipet lássam mi éppen érvényes, ugyan ez a tallenteknél, ha assa rogue avgyok akkor multishowtooltipet akarom látni, ha sub vagyok hemo showtooltipet. Ha valaki tudna segíteni kérem írjon.
 3. NULL

  CROSSWORLDCHAT

  Ez teljesen rendben van csak senki sem használja mert fogalmuk sincs hogy létezik!
 4. NULL

  CROSSWORLDCHAT

  Sziasztok! Szerintem tök jó lenne, ha lenne egy ilyen worldchat vagy globalchat ahol crossrealm minden, és úgye ezt bele is tolná a képünkbe, hogy ha szeretnénk crossrealm chatelni akkor /join blabla. Mert ez így szörnyen rossz, hogy ismerek mindenkit Wodon nem találok új társat arénára, 2,6 rog voltam valamikor és most 1,6 vagyok mert 1 hunter sem képes thugozni, ha jó ötlet jelezzétek köszi!
 5. A kevés játékos, nem egyenlő azzal hogy 1,8, on 2,5-öt kapsz és - ba mész.
 6. Sziasztok! Nem vagyok programozó, de szerintem az nem normális, hogy 2v2n 1,8mren simán kapsz 2,5mr enemyt. Persze ez nem lenne gond ha nem random szerűen vonna le 10-20 ratinget, és ez még a legkisseb probléma. én arra akartam egész Grievousban kilyukadni hogy mégis, hogyan lehet az hogy 2,3-as pap mage hogy lehet 2,3 úgy hogy 200machből mindössze 10x kapott 2k feletti mmr-el rendelkező teamot akiktől kikaptak, és miért van az hogy mi Thugcelavval 1,8 on csak 2,1+ mmr el rendelkező enemyt kapunk aki ha nagyon jó napunk van akkor nem counter csak olyan a map hogy nehogymár el tudjuk verni. Nemtudok tippeket adni, hogy hogyan lehetne ezt megoldani de biztosan van rá megoldás. Kérem javítsák.
 7. NULL

  2v2

  Szisztok! Szeretném felhozni a figyelmet a 2v2 Join rendszerre, mert marha vicces az, hogy 2 éve játszok itt taurin inkább 3 és eddig 1 kasztal tanultam meg játszani, de még mindig nem profi szinten, és azt vettem észre idő közbe hogy marha sokat cikiztek azért mert hogy miylen a ratingem 300 winbol 1,6k, meg 400 winbol 2k és mindig vettema kreditet a vipet resetekre de nem is az a léyneg hanem most kezdtem nem rég egy másik rogot (rog main vagyok) full tyr gearban 0 ratingel na most elkezdtem arénázgatnia haverommal ő egy elég skillels resto druid és ő is 0 ratingen volt na most elkezdtünk haladni felfel oylan 1,2 ig feljutottink 15 winnel kb 0 lose utanna 25 winnel kihuztuk 1,5 ig és utanná elkezdte dobálni befele a 2,5k mmr-es tagokat és a vicc az egészbe hogy 1,5 röl vissza estünk 1,3 ra mert lefarmoltak minket na most nem hiszem hogy egy kezdő playernek olyan egyszerű lenne sikereket elérni vagy megtanulni játszani mert én aki lassan 3 éve tolom és még énsem tudom élvezni azt hogy nem lehet már ratingelni sem mert a gladok lehuznak.. valahogy rendbe kéne tenni ezt a rendszert mert elég gázos ez így.. és a másik hogy úgy gondolom a wod egy pvp szerver de lassan 3 hete hirdetem hogy 2k sub lf 2s de még 1 jelentkezőt sem láttam... várom hozzászólásokban a megerősítést köszönöm!!
 8. Sziasztok! Javasolnám hogy legyen crossream chat Tauri és Wod akár Evermoon közt mert sajnos marha nehéz egy fos gépen több karival hirdetni, hogy karakter eladó, vagy aréna társat keresek.. Wodon játszok mivel nem sok időm van játszani így aréna társam sincs de wodon lehetetetlen találni társat 50 player közt és talán ez megoldaná azt a problémát is hogy 1 óránát 1 enemy van..
 9. Arénázok, és ez a szar beugrik úgy kezdődik el kezd laggolni atack közben a WoW kliens, utánna elpirosodik a kép és csak az 1-9 ig tudod nyomkodnia spelleket vagy egérrel, utánna megnyitja a chatet és amit beiroka chatbe az elküldi 80000000x és nem kapok mutet érte utanna szinte semmit nem tudok nyomni laggolok mint az állat és kidob ha mondjuk megnyitok valamit azaz bag avgy ilyesmi újra raktam már 2x de ugyan ez random szerűen csinálja reloaddal meg szokott javulni fogalmam sincs mi lehet..
×
×
 • Create New...