Jump to content

PiciMessenthial

Player
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PiciMessenthial last won the day on March 11

PiciMessenthial had the most liked content!

Community Reputation

20 Good

About PiciMessenthial

 • Rank
  Frequent Member
 • Birthday 09/04/1991

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Boyz, kis help kéne a következő laptopom kiválasztásához. Olyan 200k-250k lenne rá a keretösszeg (max 300k de ott már tudjon nokedlit szaggatni ha úgy van), ebből az elérhető legjobb, legstabilabb érdekelne. Tudom már egyre nehezebb ilyet kérni, pláne hosszabb távra tervezni de ha a következő 7-8 évet kibírja ez is (különösebb szervizelés nélkül) akkor már jó lehet. Magához a laptophoz ragaszkodnék a kényelmi szempontok miatt. Igazából a mostani kb meglévő játékaimat tolnám vele dota , wow , total war, bármi ami körökre osztott. Nem kell a max graf csak egy szép (közepes) stabil megbízható teljesítmény. A mostani asus x75v-met meg meghagynám ilyen multimédiás, kecskepornós gépnek. Arra még jó.
 2. Amúgy vicces ez az angol nyelv dolog. Most kint vagyok Svédországban munka kapcsán másik tizenpár emberrel és csak én tudok angolul Itt meg minden svéd kb perfekt angol ( de legalább annak érződik ) , és a bevándorlók zöme is aki itt van ((egy 2 éve legalább)) így vagy úgy de beszéli az angolt. Jó lehet ez másnak nem szembeötlő de én elég rég jártam külföldön. Pedig borzasztóan le vagyok maradva kifejezésben,szóhasználatban mert gyakorlatilag (középfokú) nyelvvizsga óta nem beszéltem angolul 10 percnél többet. Az meg hogy olvasok angolul könyvet, nézek kínai japán mesét felirattal , meg sorozatokat/filmeket szintén igazából csak a passzív nyelvtudásom növekszik ezerrel. Attól persze nem kell davidkyo-nak tartania , hogy elveszem a munkáját. Meg van egy svéd műszakvezető, akinek tök jó érthető mondatokat szoktam mondani angolul, de rothadjak meg mindig visszakérdez mit mondok mert ő nem érti >.> Mindenhol máshol a munkahelyen , utcán , boltban megértik elsőre amit mondok de ő nem. Fun fact crawen posztjához: majdnem 2 hete vagyok itt kint , de papírpénzt vagy érmét még nem láttam.
 3. https://store.steampowered.com/newshub/app/203160/view/1837971881154064097 Ingyenesen beszerezhető a Tomb Raider 2013 és a Lara Croft and the Temple of Osiris Steamen , egészen márc 23 éjfélig.
 4. Személyes kedvenc Arthas Menethil mint koronaherceg.
 5. Én toltam most vele, nekem nagyon tetszik eddig. Mondjuk elég nagy a szórás mennyi idő alatt talál meccset, valamikor 1-2másodperc de nem ritka hogy 2 szer is újra kell indítani a keresést (normal pvp). Érződik , hogy a Magic alapján lett elkészítve , mechanika szempontól egyelőre 1-2 dolgot még szokni kell. Majd szeretnék egy Fiorát, viccesnek tűnik - Ha már másik kártyajáték és off, akkor szeretném ha 1perces néma csenddel emlékeznénk a Duelystre
 6. https://store.steampowered.com/app/44350/GRID_2/ Ingyen elérhető. Bár valszeg volt már, mert nekem a könyvtáramban van (külön autós játékért meg nem szokásom fizetni).
 7. Szerintem pont a befejezés lett jó, hozza a Trónok Harcás hangulatot. Ennél érzem azt , hogy ez a végpont lett megadva Martin által, a maradékot meg kitöltötték a rendezők/producerek.
 8. Ezekkel nagyjából én is egyetértek plusz még:
 9. Még 1 nap szabit s kivettem hétfőre , hogy nyugodtan tudjam nézni majd hajnalban
×
×
 • Create New...