Jump to content

panzergodx

Player
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

panzergodx last won the day on July 16

panzergodx had the most liked content!

Community Reputation

84 Outstanding

About panzergodx

 • Rank
  Enthusiast Member
 • Birthday 02/20/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ad védettséget az is ha átestél csak erre fél évre kapsz igazolványt , áprilisban voltam beteg és egy héttel a karantén után már a postaládában volt az igazolvány. Pár napja rá hivott a háziorvos hogy nem e kell szputynik, mondom felőlem jöhet de most voltam beteg az nem baj? Ja akkor mindegy majd 3 hónap múlva térjünk vissza erre, visszhall.
 2. jólvan megvárhatom azért a fertőzés utáni 3 hónapot? nem szeretnék megdögleni az oltásba ha nem gond
 3. Most őszintén trial of crusadert farmolni jobb lesz néhány hónap múlva? Vagy végtelen artifact powert /néhány év múlva hehe/, ha ennyire nem tetszik semmi akkor el kéne gondolkozni azon hogy ez talán nem a te játékod. De nem, sírjunk inkább együtt hogy minden aspectből egy szar a játék, aztán ugyanazzal a lendülettel kattintsunk rá find group gombra. Nettó képmutatás.
 4. Hagyjuk már ezt a faszsagot xd , ez annyira szar szöveg. Két oka volt hogy gyerekkoromban nem rolloltam át eredetire, alig tudtam angolul + csóró koporsó voltam, az elsőt viszonylag gyorsan felhúztam, a második csak néhány év múltán teljesült. Aztán hello warlords of draenor, legion pre order stb. Ne adjuk már itt élő a nagy önfeláldozót h azért jatszok tört szerveren mert imádom szopatni saját magam 500 másik magyar kovács janossal és ez milyen jó. Tessék félre rakni 1 heti nyomorult cigaretta árát és meg tanulni ennyit angolul hogy hi, lfg, lfm aztán menni tovább ha már nem elég annyi amit a tauri nyújtani tud (hozzáteszem az egy halál természetes és jó dolog ha idővel változnak az ember igényei és többet akar, viszont az már ultra gáz h itt sír valaki folyamat mert egy f2p dolog nem halad és miez már)
 5. húzzunk ide még egy gyurcsány szálat is hogy fokozzuk a conteo hatást
 6. Ezt screeneljuk le és 2 kieg múlva egy hasonló vitában hagyjuk csak úgy ott
 7. Te is kaphatnál egyet
 8. te rohadt balfasz geci, ÉN NEM TUDOM NÉLKÜLÖZNI A CÉGET és nem fordítva, el kell döntenem hogy vigyázok másokra vagy saját magamat kezdem el egzisztenciális csőd közelébe sodorni, egyszerű me or them felállás, kurva nagy kényelembe élhetsz ha egyszerűen ennyi nem megy át
 9. Azért titkolják el az emberek mert ez az egyetlen tetves geci ország ahol ha elmész tappenzre (=nem dolgozol), akkor egyszerűen véged. Totál egyedül tartok fennt autot, lakást meg úgy mindent is, mi az anyámat csinálok ha kapok egy 7-es kódú tappenz papírt /amire úgy tudom még az EP se fizet mert nem kereső képtelenség / azt 2 hétre 50, nagyon max 60%ot fizetnek ki mert hát ügye csak karantén volt ¯\_(ツ)_/¯ 1 hete sajog minden létező ízületem, taknyos vagyok meg úgy az összes megfazos tünetem megvan de kurvára nem engedhetem meg azt a luxust hogy leteszteltetem magam azt itthon fetrengtek 2 hétig. És akkor most képzeld magad egy tanár helyébe a megalázo fizetésével aki sehogy nem tudja bebizonyitani hogy valamelyik gyerektől kapta el és jogosult legyen 100% tappenzre... Na vajon miért nem akarja teszteltetni magát meg titkolja el... /frustration off
 10. L-o-l Ezért a 3 sorért jobbis hogy elengeded ha nem akarod nevetségessé tenni magad, de azért komolyan remélem hogy semmiféle károsodást nem szenvedett a nagymagyar lelked mert hungarian shit eaternek neveztek egy játékában, egy olyan ember akiről az életben nem fogsz többet hallani.
 11. Jaj valaki linkelje be azt amikor dmg hackelnek tocba, wallhackelnek ulduarba, limpes wintradel stb
 12. Én egy ilyen szálnak örültem volna
 13. láttad te már mi történik ha origin valaki elkezd ciril betüzni vagy lolba ha valaki lengyelül kezd el beszélni, min 5 ember repül rá egyszerre "omygod a scrub from vodkaland" vagy "fucking polak", szvsz egy online játék chatjébe EGY-EGY ilyen beszólást nagyon butthurt etnikai abuzusnak nevezni, nem kell felvenni, túl kell lépni rajta (nyilván van egy határ amit át lehet lépni ezzel is de kétlem hogy emberünk bgje 500 karakternyi magyar ellenes sértegetésből áll)
 14. Ha beirod a 15 fős international bgre hogy "gyerünk srácok tekerjük el stablest" erre ugyan mit vársz, mi a faszt fognak vissza írni? Amúgy bgn meg crossrealmen vagy ahol ha valami mondandód van a teamhez úgy kell makogni hogy a kínai is megértse. Ezen a nagymagyar törzsi elven meg lépjünk már túl mert kurvára past millennium és rohadt ciki 2k21ben.
×
×
 • Create New...