Jump to content

panzergodx

Player
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

panzergodx last won the day on January 21

panzergodx had the most liked content!

Community Reputation

78 Outstanding

About panzergodx

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 02/20/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaj valaki linkelje be azt amikor dmg hackelnek tocba, wallhackelnek ulduarba, limpes wintradel stb
 2. Én egy ilyen szálnak örültem volna
 3. láttad te már mi történik ha origin valaki elkezd ciril betüzni vagy lolba ha valaki lengyelül kezd el beszélni, min 5 ember repül rá egyszerre "omygod a scrub from vodkaland" vagy "fucking polak", szvsz egy online játék chatjébe EGY-EGY ilyen beszólást nagyon butthurt etnikai abuzusnak nevezni, nem kell felvenni, túl kell lépni rajta (nyilván van egy határ amit át lehet lépni ezzel is de kétlem hogy emberünk bgje 500 karakternyi magyar ellenes sértegetésből áll)
 4. Ha beirod a 15 fős international bgre hogy "gyerünk srácok tekerjük el stablest" erre ugyan mit vársz, mi a faszt fognak vissza írni? Amúgy bgn meg crossrealmen vagy ahol ha valami mondandód van a teamhez úgy kell makogni hogy a kínai is megértse. Ezen a nagymagyar törzsi elven meg lépjünk már túl mert kurvára past millennium és rohadt ciki 2k21ben.
 5. Látja a linkről a szalag címet és kivétel nélkül mind vakamelyik konteód clickbaitje amit már megnyitni sincs kedve az embernek nem hogy elolvasni (szeretek én is indexet olvasni de amiket ide dobalsz az az a kategória amin tudomás vétel nélkül tovább görgetek)
 6. ha arra gondolsz hogy veled miért nem akar senki érdemben kommunikálni/vitatkozni, az valószínűleg azért van mert teljesen értelmetlen illetve vannak fontosabb dolgok amivel lehet agysejtet dolgoztatni (gondoltam írok ide valamit ne kelljen úgy érezned magad mint azoknak a pasiknak akik magukkal beszélgetnek a crushuk messengerében )
 7. eddig az volt a baj hogy belepofáznak olyan emberek akik nem játszanak itt vagy nem érdekli őket, most már az is baj ha ugyanezek nem ugatnak hanem oda emoteolnak csak valamit, igaz hogy 6 éve itthagytam már ezt a shitshowt de azért bazdmeg hagy röhögjek már azon ahogy veszekedtek a semmin
 8. Hej hej mi lesz a burning crusade realmel? Mekkora nOszTAlgIA lEnNe
 9. Szerintem én + aki 10 vagy több éve követi a szerver eseményeit, ennek a szónak még az előtagját sem sikerült soha felfedezni egy megmozdulásban sem. Jobbára inkább csak azt, hogy mindenki azt csinál amihez éppen kedve van: a main realm content fejlesztése helyett másik kiegészítőnek csinál realmet, egyáltalán nem aktuálisan égető bugokkal foglalkozik, heroes of the stormozik vagy diablozik. Amíg ez hobbi szinten van felfogva és nem rendes munkaként, komoly deadlineokkal és szervezéssel addig kár akármelyik playernek is energiát fektetnie akármibe (ami max újabb 10 év múlva fog megtérülni)
 10. It is like, if a homeless person begs for money and I'm just ignoring him and walk away, someone would say that I commited a crime with my action. Think about it again and you will realize this makes no fucking sense.
 11. miért kell kék itemekért whiningolni?
 12. Hadd idézzem, e-e-ehm... "a tauri wotlk nosztalgiához ez is hozzátartozik"
 13. A színvonal megtartása érdekében inkább nem kéne ilyen topicokat nyitni egy kék item miatt
×
×
 • Create New...