Jump to content

panzergodx

Player
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

panzergodx last won the day on January 21

panzergodx had the most liked content!

Community Reputation

79 Outstanding

About panzergodx

 • Rank
  Enthusiast Member
 • Birthday 02/20/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ezt screeneljuk le és 2 kieg múlva egy hasonló vitában hagyjuk csak úgy ott
 2. Te is kaphatnál egyet
 3. te rohadt balfasz geci, ÉN NEM TUDOM NÉLKÜLÖZNI A CÉGET és nem fordítva, el kell döntenem hogy vigyázok másokra vagy saját magamat kezdem el egzisztenciális csőd közelébe sodorni, egyszerű me or them felállás, kurva nagy kényelembe élhetsz ha egyszerűen ennyi nem megy át
 4. Azért titkolják el az emberek mert ez az egyetlen tetves geci ország ahol ha elmész tappenzre (=nem dolgozol), akkor egyszerűen véged. Totál egyedül tartok fennt autot, lakást meg úgy mindent is, mi az anyámat csinálok ha kapok egy 7-es kódú tappenz papírt /amire úgy tudom még az EP se fizet mert nem kereső képtelenség / azt 2 hétre 50, nagyon max 60%ot fizetnek ki mert hát ügye csak karantén volt ¯\_(ツ)_/¯ 1 hete sajog minden létező ízületem, taknyos vagyok meg úgy az összes megfazos tünetem megvan de kurvára nem engedhetem meg azt a luxust hogy leteszteltetem magam azt itthon fetrengtek 2 hétig. És akkor most képzeld magad egy tanár helyébe a megalázo fizetésével aki sehogy nem tudja bebizonyitani hogy valamelyik gyerektől kapta el és jogosult legyen 100% tappenzre... Na vajon miért nem akarja teszteltetni magát meg titkolja el... /frustration off
 5. L-o-l Ezért a 3 sorért jobbis hogy elengeded ha nem akarod nevetségessé tenni magad, de azért komolyan remélem hogy semmiféle károsodást nem szenvedett a nagymagyar lelked mert hungarian shit eaternek neveztek egy játékában, egy olyan ember akiről az életben nem fogsz többet hallani.
 6. Jaj valaki linkelje be azt amikor dmg hackelnek tocba, wallhackelnek ulduarba, limpes wintradel stb
 7. Én egy ilyen szálnak örültem volna
 8. láttad te már mi történik ha origin valaki elkezd ciril betüzni vagy lolba ha valaki lengyelül kezd el beszélni, min 5 ember repül rá egyszerre "omygod a scrub from vodkaland" vagy "fucking polak", szvsz egy online játék chatjébe EGY-EGY ilyen beszólást nagyon butthurt etnikai abuzusnak nevezni, nem kell felvenni, túl kell lépni rajta (nyilván van egy határ amit át lehet lépni ezzel is de kétlem hogy emberünk bgje 500 karakternyi magyar ellenes sértegetésből áll)
 9. Ha beirod a 15 fős international bgre hogy "gyerünk srácok tekerjük el stablest" erre ugyan mit vársz, mi a faszt fognak vissza írni? Amúgy bgn meg crossrealmen vagy ahol ha valami mondandód van a teamhez úgy kell makogni hogy a kínai is megértse. Ezen a nagymagyar törzsi elven meg lépjünk már túl mert kurvára past millennium és rohadt ciki 2k21ben.
 10. Látja a linkről a szalag címet és kivétel nélkül mind vakamelyik konteód clickbaitje amit már megnyitni sincs kedve az embernek nem hogy elolvasni (szeretek én is indexet olvasni de amiket ide dobalsz az az a kategória amin tudomás vétel nélkül tovább görgetek)
 11. ha arra gondolsz hogy veled miért nem akar senki érdemben kommunikálni/vitatkozni, az valószínűleg azért van mert teljesen értelmetlen illetve vannak fontosabb dolgok amivel lehet agysejtet dolgoztatni (gondoltam írok ide valamit ne kelljen úgy érezned magad mint azoknak a pasiknak akik magukkal beszélgetnek a crushuk messengerében )
 12. eddig az volt a baj hogy belepofáznak olyan emberek akik nem játszanak itt vagy nem érdekli őket, most már az is baj ha ugyanezek nem ugatnak hanem oda emoteolnak csak valamit, igaz hogy 6 éve itthagytam már ezt a shitshowt de azért bazdmeg hagy röhögjek már azon ahogy veszekedtek a semmin
 13. Hej hej mi lesz a burning crusade realmel? Mekkora nOszTAlgIA lEnNe
 14. Szerintem én + aki 10 vagy több éve követi a szerver eseményeit, ennek a szónak még az előtagját sem sikerült soha felfedezni egy megmozdulásban sem. Jobbára inkább csak azt, hogy mindenki azt csinál amihez éppen kedve van: a main realm content fejlesztése helyett másik kiegészítőnek csinál realmet, egyáltalán nem aktuálisan égető bugokkal foglalkozik, heroes of the stormozik vagy diablozik. Amíg ez hobbi szinten van felfogva és nem rendes munkaként, komoly deadlineokkal és szervezéssel addig kár akármelyik playernek is energiát fektetnie akármibe (ami max újabb 10 év múlva fog megtérülni)
×
×
 • Create New...