Jump to content

abjoco

Player
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

abjoco last won the day on August 29

abjoco had the most liked content!

Community Reputation

46 Popular

About abjoco

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. My bad, az feltételeztem láttál benne valami jót, amiért nem tartod átlag alattinak.
 2. Kérlek taníts meg arra, hogyan lehet egy játékos képességét a fenti 3 sor alapján felmérni. Rendkívül örülnék, ha ez nekem is menne.
 3. abjoco

  Spell prices

  .xprate 1 I can guarantee you that in 5-10 levels you will have enough gold to train your level appropriate spells
 4. abjoco

  Hearthstone

  Nem tudom hányan játszanak vele, de pl twitchen a népszerűsége egyértelműen lejjebb ment. Pl krippnél pár éve simán volt 50k+ ember kieg releasenél, most 15k. Számomra battlegroundson kívül halott a játék
 5. Legalább 1 évig biztosan, de én a helyedben 2022 nyara előtt nem számítanék rá.
 6. Mivel capelsz valort, csak hc scenario?
 7. Nem tudom fennáll-e még, korábban talán ez volt az oka: https://community.tauriwow.com/index.php?/topic/10/&do=findComment&comment=3410
 8. As far as I know, a fresh realm won't be released before legion launch. But for unknown reasons they plan to do it after legion.
 9. abjoco

  Hearthstone

  Én az elmúlt pár hónapban szinte kizárólag battlegroundsoztam, valahogy a constructednek nem tudok nekiállni. Azt láttam hogy van új ranked system, ennek lett valami értelmes hozadéka?
 10. Miért van az, hogy ha én Aithnét keresem, akkor velem mindig normálisan beszél? Lehet hogy azért, mert nem dobálom szarral, és értelmesen beszélek vele én is? Szerintem ő az egyetlen TT tag, aki egyszerre ért a játékhoz (fejlesztői szemmel) ÉS hajlandó szóba állni veled, ha ráírsz dc-n/irc-n. De neem, inkább Fredet tanácsait hallgassuk.. mélyre süllyedtünk a topicban..
 11. Wotlk status update when?
 12. abjoco

  Hearthstone

  https://hearthstone.gamepedia.com/Duplatransmogrifier De a végére kevés volt, a turn4 ott már túl késő sajnos
 13. abjoco

  Hearthstone

  Meghoztad a kedvem hozzá, mentem pár kört most hétvégén. A vége tényleg teljesen esélytelennek tűnik akármilyen spelles anomaly mellett. 8. boss után így nézett ki a deckem, ebben benne van a mana cost felezős passzív is, szóval turn4-től rakok rangnarosokat. Khadgar nem ment le ezzel sem, ezután pedig már nem próbálkoztam. Kb úgy tűnik hogy valami nagyon BrokeBack kombót kell összeszedned, másképp a végén elvérzel.
 14. abjoco

  Hearthstone

  Nem emlékszem már mi volt abban a quarterben, de abban az adventureben a "2 kártyát játszhatsz egy körben, de fele annyiba kerülnek" treasure kb instant win volt. Amikor felajánlotta azt, mindig végigmentem a quarteren. Beléptem megnézni, nekem lockkal lett meg anno. Meg érdemes lehet csinálni anomalyval is, gyakran az is segít.
×
×
 • Create New...