Jump to content

Just

Player
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Just last won the day on July 19 2020

Just had the most liked content!

Reputation

23 Good

About Just

 • Rank
  Enthusiast
  Enthusiast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köszönöm zen mester Phalanx, hogy megáldott a napi bölcsességével, tudom hogy a szövegértés nem az erőssége, de inkább az ön királyságában nem lennék retri pala.
 2. Attól, hogy még törölve lesz a kommentem nem lesz kevésbé igazam, de leírhatom szofisztikáltabban is hogy egyre SZA*ABB a tauri játékos állomány. Lehet én vagyok a boomer, de "bezzeg az én időmben", még próbáltak az emberek jobbak lenni a játékban. Fele annyi erőforrásunk nem volt, mint ma nektek. Ezernyi guide van macrokra, bindekre, addonokra, classokra. Mit meg nem adtam volna annó, ha léteztek volna ilyenek. Nektek az öletekbe van dobva minden csak magasról tesztek rá. A ti zoomer generációtok figyelmét már semmi nem tudja lekötni 2-3 percnél tovább. A lényeg, hogy legyen minden és azonnal jöjjön egy személyre szabott "easy mode" felirattal ellátott transzparensen pár "savetauri" "legyenwotlk" hesteggel együtt és majd királyság lesz. Bezzeg a spelljeitek és passive talentek elolvasása már túl nagy feladat lenne, ha meg lekéne fordítani esetleg az már több a soknál. Szerencsére a nálatok jobb játékosok fikázása és "bugger"-nek titulálása megy. A fórumra írt baromságok összehordása, pve és pvp realm jelentésének komplett hiánya, de még a dupla realm felvetése is megy. Bárcsak az a fránya bonyolult gémpléj is így menne, lehet nyugodtabb szívvvel tudnék invelni 25ös HC GDKP-ra, úgy hogy lassan egy éve bent van Siege of Orgrimmar. De sebaj majd Naxx 25 menni fog mindenkinek. Hesteg reggeli gondolatok, hesteg maradj pozitív. Legyetek jók jobbak ha tudtok!
 3. Az a tény, hogy erre tényleg egy pollt csináltatok elég kicsi péniszre utal. Amúgy remélem nagyon fog tetszeni a szerver majd annak a 800 embernek, akiknek a fele nem fogja egymást érteni. Hála istennek chris rájött hogy a "ledaráljuk 1 hónap alatt" kijelentése kissé felelőtlen volt, így remélem nem kell tartanunk a FRESH cata és mop szerverektől és 2 és fél év múlva bejön legion.
 4. Szeretnék hogy a maradék értelmes playerbase is átmenjen már meglévő wtlk szerverre "gyakorolni" a nagy tauri releaseig. Aki meg szeretne esetleg lineárisan haladni, ahogy az eddigi több mint 10 évben történt, azt pedig várja tárt karokkal eredeti. Csak nehogy véletlenül 2 szék közé essen a szerver, ha egyik se jön be
 5. Sosem lesz már esélyünk tauri server first killre ilyen versenyben
 6. Just

  Insane

  Elsősorban HC képes tankok jelentkezését várjuk hesteg milán hesteg enfúziós bankrabló
 7. De mindent elmond, hogy az ember a guildjével napokon keresztül tryol egy amúgy üthetetlen bosst, hogy hátha talál valami bugot amivel beakad a boss és nem használja az abilityjeit normálisan. Nevetséges és szomorú az egész egyszerre...
 8. Nem szokásom semmilyen vitában vagy szardobálásban részt venni a fórumon, (vannak páran a guildünkből, akik ezt amúgy is megteszik) de úgy érzem ami sok az sok. Az Insane azért lett jó progress guild, mert az emberek egy picit komolyabban veszik a játékot. Nem kevés időt és energiát fektettek a játékba, és a szerveren való "progresselésbe" és egy jó hangulatú társaság kialakításába. Minden negatív BUG és üthetetlen endboss ellenére tartottuk magunkat ahhoz, hogy nem fogunk pozitív BUG-okat keresni. Reportoltunk mindent amit észleltünk. Persze ezeket sokszor hetekkel-hónapokkal később javítottak. Mivel mindenki tudja, hogy ez egy tört szerver és a fejlesztő csapatnak nincs annyi kapacitása, hogy (normálisan megírjon és leteszteljen egy főbosst OMEGALUL) a class specifikus bugokról meg inkább ne is beszéljünk. A tesztelésről meg annyit, hogy ha kiszúrnák egy teszter csapatnak a szemét némi kredittel, akkor nem így kerülnének be a contentek live-ra. De mikor már elkapkodva kiírtátok a release-t, mi a guilden belül tudtuk már, hogy ooooohhh shiiiet ez is felejthetetlen "progress" lesz. És így is lett. Felejthetetlen módon köpitek ilyenkor szembe egy normális keretek között "progresselni" vágyó guildet (köszi Aithne), ami hát valljuk be nincs túl sok a szerveren. Nem kell azon így csodálkozni senkinek sem, hogy tartósabb ideig miért nem maradnak PLAYEREK meg GUILDEK a szerveren. Ezeken a külföldi bohócokon meg egyszerűen nem tudod eldönteni hogy sírj vagy nevess. 2000 fős tört szerveren szarrá exploitolt meg bugos bossokra verik a nyálukat, amiket be is vallanak. Utána meg ha videót kérsz tőlük a "versenyre" való tekintettel nem hajlandóak benyújtani azt. Nem mintha nem 5 évvel ezelőtti kontentről lenne szó. Teljesen abszurd és nevetséges az egész... ... És ezzel is csak a szerveren játszó tisztességes emberek kedvét veszitek el, ha szó nélkül hagyjátok... További jó "progresselést" minden guildnek. Sziasztok!
 9. Chris most ha jól éreztem nem adtál az embereknek resit a fatiguet hagytad ahol volt és az "op" karakterekről levettél minden nerfet ? Csak lekepeltem az elmúlt napokban 3 karakteremmel és máris écet kaptam. Hunter DK Warrior nagyon legit lett így, és még csak 2s-re néztem be. Gondolom 3s-en openerből menne ki a világ összes defcd-je aztán 30 másodpercen belül meghalna amit egy warrior hunter üt/lő. Azt gondolná az ember, hogy ha valamit elrontottunk a múltban és átrágjuk azt a következő nekifutásra el lehet kerülni, de úgy látszik ezt a seasont is úgy kell elkezdeni mint az első malevet. Köszönjük szépen jó lesz ez így. Legalább a pve content nagy része jól működik... Ez a pvp klasszikus szavakkal élve marad az "ASZTA HE" kategóriában.
 10. kezd megint érdekes lenni a topic
 11. na jó látom sikerült kisírni egyest-mást, akkor kezdeményezném hogy warriorról is vegyük le a felére (5%-ra) a nerfet.
 12. @Stefz hidd el nem mi vagyunk azok az emberek akik nem tudnánk bármilyen class ellen játszani (vagy megtanulni valami ellen játszani) és hidd el irc-n se verem soha a nyálam egy lose után, nerfel vagy a saját classom buffolásával kapcsolatban. Chris szerintem valami Isteni sugallat hatására, azért nyitotta ezt a topicot hogy megosszuk a véleményünket néhány kétségesen erős classal kapcsolatban, aminek szerintem már rég itt volt az ideje. Elég régóta játszok és pvp-zek a szerveren, hogy legyen valid véleményem és rálátásom kiszűrni az "op" classokat, és láss csodát nem kellett szólnom egy TT tagnak sem, hogy az álatalam is erősnek vélt classokat lenerfeljék.
 13. @StefzNEM NEM és NEM a TT a custom nerfekkel elérte, hogy egy WMX comp ne tudjon egy warriort def stanceben shield wall alatt, a healeren egy blank cs-vel megölni 60-70% hpról, szerintem ez igencsak nagy haladás. Persze az átlag tauri playerről sok igazságot elmondtál az overlapekkel kapcsolatban, de mikor egy jó pvp player felismeri és átlátja a helyzetet majd a megfelelő defcd használata sem elég és overlapel az feltételezhetően azért van, mert egyszerűen túl nagy a damage valaminek és az nerfre szorul. Mindezekhez hozzájárul a patch és gear különbség, ami miatt igazán bonyolult egy amúgy is nehéz balanceot fentartani. De szerintem nem kell tovább ragozni, hogy warrioron, magen, hunteren, dkn miért van nerf így 1 év játék után.
×
×
 • Create New...