Jump to content

Mod

Player
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mod

 • Rank
  Rookie
  Rookie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hello,gyors kérdés , Ulduar nerf jön jövő héten ?
 2. Gyors kérdés, a júniusi midsummer festive a wotlk szerveren 232-es itemeket fog majd dobni? (fingercross )
 3. Sziasztok. Elöljáróban annyit szeretnék kérdezni a játékos közönségtől hogy általános ez a szerencsétlen dropp rate ami a szerveren van vagy csak szerény csapatomat tiszteli meg. Mióta nyitva áll Ulduar folyamatosan heti szinten ütve van 25-ösön. Nem akarok arra kitérni hogy a fragment nem esik, mert "mázli" faktor, és 3hét alatt egy sem esett ( 30boss 0fragment). Az jobban érdekelne hogy mi ez a félelmetes agis mail loot tenger amiben fürdik a szerver? Nem látok lassan vadászt mert mind 3hét alatt ctfben volt jóformán. Yoggsaron daggerja 3 hónap alatt egyszer pottyant, vezaxxxból a flare még Nem esett, cloth loot az utóbbi 4hétben 2volt. Hodir hc staff és Auriaya kardja még a sok hónap alatt egyszer sem esett.
 4. Sziasztok. Megérkezett ulduar , új itemek , nagyobb itemlevel. Mint kiderült a napi heroic insták és ulduar10 emblemje is maradt valor. Mivel heti egyszer tudsz jó esetben ulduar 25-ön résztvenni elég nehézkes emblem of conquestet gyűjteni. Számításaim szerint egy item 6 hét is lehet ami kivehető. Egyre kissebb, de annál erősebb közösségünket meglehetne valahogy lepni azzal hogy tudjunk conquestet szerezni? Gondolok itt akár arra hogy ulduarban 10-ben essen, esetleg a napi hc azt adjon avagy valorbol tudjunk venni 2:1 arányban váltani. Nagyon sokan örülnének tudomásom szerint. Remélem nem talál süket fülekre a topicom és lesz valami alternatív megoldás. Köszönöm .
 5. Mikor vált át Crystallsongon a napi heroic valorrol->conquestre? Köszi a választ
 6. Köszönöm válaszod. Van esetleg erről lista hogy milyen itemeket lehet kihúzni? Illetve a wotlk szerver nem választható, ez befolyásol valamit hogy ott aktív az ember?
 7. Ez a kvíz játék ad összesen 170 pontot. Egy tabard kerül 400-ba. Mi a pontos lényege egy ilyen kicsiny ajándéknak? Vagy van valami pet/mount nyeremény is?
 8. Mod

  Content

  Sziasztok. Lehet érdeklődni, tudni valamit arról hogy a következő content mikor várható? Karácsony elég messze még tudom.
×
×
 • Create New...