Jump to content

Zajosprücsök

Player
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zajosprücsök last won the day on January 5 2018

Zajosprücsök had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Zajosprücsök

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amikor a Tauri Launcherből elindítom a játékot, azon belül is a WOTLK-t, akkor minden indításnál elvesznek a grafikai beállítások, felbontás, grafika, windowed mode ésatöbbi. Ha a Taurira jelentkezek be MoP-ra, akkor ez nem fordul elő, csak a WOTLK-n. Mi lehet a baj? Tapasztalt valaki hasonlót? Cache és WTF mappa volt már törölve, hátha, de nem segített. A launcher szerint a legfrissebb verzió van fent.
 2. Függetlenül attól mi a véleményetek Nessajról én szoktam nézni YouTube-on. Vannak dolgok amiket promóz is, ezeket megszoktam nézni mik azok, ilyenek a játékok is. Elég nagy bázisa van, mostanába wowozni se nagyon látom, max BFA-n baromkodik, de egy videót amiben a Tauriról beszél szerintem szívesen csinálna. Tökmindegy, hogy kivel milyen a kapcsolata. Nem az most a lényeg, hogy ki csinálja a videót, hanem hogy minél több emberhez eljusson kicsiktől a nagyokig.
 3. Lehetne egy 3 napos trial karaktert létrehozni. Lvl90, epic PvP set, ez csak 3 napig élne, ezen karaktereken csak BG-zni, arena skirmishelni lehetne, hogy a pvp orientált játékosok is kapjanak a szerverre. Lehet most azért nincsenek mert nincs kimondottan PVP szerver. Ez csak 3 napig élne, rated bg-t és ranked arenat nem lehetne vele nyomni, utána törlődne a karakter az accountról. Lehetne ezután egy olyan fül a weboldalon hogy ajánlanád-e a szervert ismerőseidnek, Igen--> emberek meghívása emailen keresztül, vagy megosztás twitteren, facebookon, tinderen tökmindegy. Igazából eredetin is ez van,20-as szintig. Aki által ember került a szerverre és a meghívott ember eléri a 85-ös szintet kap egy 85-ös boostot. Kell vele dolgozni, de ötleteket vártatok...
 4. Viccek kívül, én megnézném a munkahelyetek, hogy hogyan dolgoztok, egy kódot hogyan írtok. Miként gondozzátok a szervert. Lehetne ilyen nyílt nap, vagy sorsolhatnátok embereket, akiknek egy délelőtt folyamán ilyen kis bemutatót tarthatnátok a munkátokról. Tök rendben van, amit elmondtatok mindannyian, de pl egy személyemben engem nem ismerő személy persze, hogy nem hinné el nekem, hogy amúgy mennyit dolgozok, mert nem látja. Írtatok, hogy sok esetben mi nem is vesszük észre, amiket csináltok, mert nem feltétlenül észrevehető, mégis a szerver életéhez elengedhetetlen. (természetesen rajtatok áll most a dolog, de azért óvatosan)
 5. A követelmények maximum abban változhatnak, hogy az előző content más raidet takar, illetve folyamatosan nő az ilvl követelmény. Ha wotlk-ba levolt írva, hogy ne legyél retardált, most sem kérnek mesterdiplomát... Átlagos tgf van meghirdetve, bár így hogy csökken a játékosok száma, így tényleg úgy gondolja az ember, hogy nőnek az elvárások, de ez csak a playerszám csökkenése miatt lehet. Amúgy ritka nehéz egy progress guildbe nem autistákat szerezni, mikor a szerveren egy bizonyos rétegen kívül csak azok maradtak.
 6. Örülj, hogy csak kibannol.. vihetne Kőbányára esti sétára is. Arrafelé azt mondják szopás az élet.
 7. Én tudom is, hogy pontosan hol lakik, mikor dolgozik, mit eszik stb... Én is megfizethető vagyok, csak jelzem.
 8. Reál lifeban találkozni lehet veled? És Privát lifeban? Vagy Lidl lifeban? Akkora gyökér vagy, hogy nagy esőzéskor a föld felett is fogod a talajt.
 9. Mindenki máshogy áll hozzá a játékhoz. Engem még LFR is vonzott, próbáltam questelni, minél többet megtudni a kiegről stb. Engem még LFR is vonzott, hát még a mythic +, akinek nincs ideje progresselni HC-n avagy Mythicen, az nem is fogja úgy felfogni a játék menetét, hogy neki jó legyen. Egyébként szerintem Legion fényévekkel jobb mint WoD volt, de üti MoPot is szerintem. Mopba nekem csak ToT-tól tetszett a játék, de persze, aki nem találja meg azt az irányvonalat amerre elakar indulni, az nyugodtan moroghat, hogy az egész egy vicc. Sajnos időt kell szánni rá, ez van.
 10. Ez a topic senkinek sem szól. Vagy ha mégis, akkor az az üzenete, hogy mindenki bekaphatja a lőcsöst, aki az Insane után üti le a bosst. Mert ez megy.
 11. Nem is akarok olyan guild tagja lenni, lenni amelyik abban mér egy embert, hogy mekkora DPS-t tol, meg mennyire van belebuzulva a játékba. Az agy - márpedig minden topguild (2?) megköveteli - inkább mellékes már a szerveren. Másrészt meg szerintem a PTR lényege a teszt (elvileg), mivel tesztelni mennek fel az emberek, csak az, hogy mit megy fel tesztelni az ember, nem mindegy. Miért ne lehetne begyakorolni egy adott bosst egy teszt szerveren? Mitől lesz így más egy leütött boss liveon, ha az ember gyakorolta, vagy sem? Aki nem PTR-en tesztel, hanem utána olvas a bossnak, videózik róla, órák hosszat, az is egy gyakorlás. Az meg hogy kinek mennyit ér egy leütött boss saját maga dönti el. Ha valakinek az életének meghatározó pillanatai közé tartozik egy privát szerveren RF-et ütni, hát lelke rajta, és lezárni meg azért kellene, mert ez sem szól már semmi másról csak arról, hogy ki akarja jobban bemagyarázni a másiknak, hogy márpedig neki nagyobb a pélója..
 12. Ki a picsát érdekel amúgy, hogy kinek mennyi try volt benne? Ahogy telt az idő, várható volt, hogy az emberek elkezdenek gearelődni, és ha nekik így sikerült leütni, mivan akkor? semmi... faszméregetés megy állandóan.. A teszt szerveren meg nem kötelező a bugokat reportolni. Ez a hátránya a teszt szervernek. Ha be is megy 10 ember, belever a bossba 15 try-t és lemegy, semmi nem garantálja, hogy amikor bekerül livera akkor ugyanúgy működik, mint PTR-en, ahol alapból szar.
 13. Ráment az Insane Sinestrára is, Seez előző nap ajvékolt TS-en, hogy ezt meg azt fel kell hívni, mert másnap reggel rakják be Sinestrát, hogy tud-e jönni.
 14. Szerintem igazad van. Egyébként meg nem kötelező reportolni sem, hiszen nincs megmondva meg ellenőrizve, hogy aki fent van reportol is vagy sem. Ha elérhető, és van rá 10 ember, akkor nem mind a 10-nek a teszt lesz a fontos, hanem hogy leüssék, ha van hátránya a tesztszervernek, szerintem ez az. Gerinc kérdése a dolog. Majd szóljatok, ha találkoztok olyan játékossal, akinek van.
×
×
 • Create New...