Jump to content

Tauri User!

Player
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Tauri User!

 • Rank
  Valuable Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lesz 2 naaaagyon nagyon max 3 guild, aki komolyan veszi majd, és szán rá időt. Nagy verseny lesz :DDDDDDDDDDDD
 2. Na Zsa tryhard.. Bedcsojsz behúzott egy Best Timeot.
 3. Igen, ha én is hajnal 5től raidelnék, pont így néznék ki.
 4. Tyüüü, azért Stream videokban hallatszik, hogy Insani picit elszállt xDD (Vajon reset nélkül is ekkora pélótok lenne ?:O) . Azéé gratulálok. Emlékszem amikor Reunited ptrezett és elvitték az RF.et mekkora szapulás ment (ott éltetek, begyakorolt bossokat egyszerü leütni stb). Flame on me, blyat!
 5. Srácok, nem érzitek hogy ez már gáz? Máshol (mindenhol szinte) ennyi idő alatt egy egész contentet lezavarnak, nem hogy egy szaros pach-et. Ígérgetitek itt, hog ekkor meg akkor, itt van április vége, aztán nem hogy ToT de mág szaros CM sincs benn, szégyen.. Én elhiszem, hogy kevesen vagytok, de könyörgöm legyen már valami látszata is annak, hogy dolgoztok is valamit és nem csak a seggeteken ültök... És akkor csodálkoztok, hogy kihalóban van a zserver, hogy minden épp eszű játékos el húz innen... Ja és gondolom ptr lesz elször ami megint csak 2-3honap, hát nááááájsz.... Történjen már valami!!!!!!
 6. Már tényleg kezdhetnének valamit ezzel a fostaligával... egy CM megírásához azért nemhiszem hogy majd egy év kell... Berakják egy honap múlva kb, és full bugos lesz (szokás szerint), nájsz dzsáb!
 7. Nade kérem, a kemény munka mellett kell a kikapcsolódás, oh wait.. where is the hard work? Ui.. értem én hogy kell a kikapcsolódás, de lassan egy éve farmidőszakban van ez a fos... ideje lenne valamit bedobni mert ez már eléggé tré.
 8. Azt értem hogy a 2szar összeolvadása után kibasszák a hugyot a guildből, de a naaagy és hatalmaaaas Lnd meegint lealacsonyodik arra a szintre, hogy ilyen kaliberü playereket vesznek fel Vagy megint csak taxot elemezni ment át ? Hmm érdekes lenne, de nem meglepő. Edit.. lehet mostanra már csak annyi a feltétel a bekerüléshez, hogy nolife player legyél heti 40óra raid idővel.
 9. Erről kérdezd a Teamwork-öt xD. Empressssz bugról n is beszélve
 10. Btw. Van guild aki ugy farmolja Ambert, hogy napi 5-6x leüti , ugyan azzal a karival xDDDDD
 11. @Avaren áá tesó 3éve érettségiztem, azóta tényleg leépültem
 12. Az ilyen guildeknek szerintem van fixen egy team, akik csak a bugok keresésére nevelkedtek. Question..challenger instákat mikor szándékozzátok már berakni?
 13. Amánál nem nehéz jobbat tolni, deee hát nincs legedáááárija mit vártok pllls, anélkül jóhogy a felét tolja, mint a legás mage. Ahogy nézrm még 3-4 hónap és meglesz nekik a hun3!!!
 14. Két kezi munka a taurin a sok Gdkp után ? Oooh boiiiiiz el vagy varázsolva, wotlk óta (a napi 3-4gdkpbol osszeszedett 100-200k gold fejenként) nem végzett senki "kétkezi munkát".
 15. Btw : nem kötelező black ah-n vásárolni.. az csak egy plussz, ha ennyire oda vagy, hogy jujj kevés a gold, költsd arra, ami létfontosságú. Anyway még mindig több milla kibugolt gold kering a szerveren.
×
×
 • Create New...