Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarko last won the day on August 17 2019

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

26 Good

About Tarko

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  @ChrisCsak kérdés grap-el nem lehet listaztatni majd egyszerűen az értéket összehasonlítani mop-al ha azonos akkor megadni neki h nem alapértelmezett vagy akárminek nevezitek el. Lemehetne automatikusan a teljes db-n és azonossagot keres nem különbséget mert h mi a mop tudjátok. De lehet félre értettem a problémát.
 2. Tarko

  Felesleges külön realmek

  BFA egy rakás szar már bocsánat. Szart nem ér, legionban is sok volt a farmolás de azt 1-1 questel letudtad de ami bfa-ban van egy rossz vicc
 3. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Az alaplap mennyiben eladó? Easy to repair...
 4. Tarko

  Beszélgetés más játékokról

  Last of Us, Uncharted stb minden sony exclusive
 5. Tarko

  World of Warcraft: Shadowlands

  Csak nem lett Lich Bitch így megint valami istengyilkolás lesz...
 6. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  M2es ssd az pcie4-es? Ha igen sokszor pcie lane-eket vesz el a sata vagy másik pcie csatiktol. Kellene tudni az alaplap típusát. Amúgy általában 1-4es csatlakozók maradnak aktívak m2 használata esetén de nem törvény szerű.
 7. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Sok Tab +tauri wow akkor a 16gb ajánlott. 8is elég lenne ha végre lenne egy böngésző a világon ami nem zabálja fel a ramot a semmire. A tauris wow nekem 1-1,5Gbal többet evett mopon mint retail legion(igaz elég feszes beállításokat használok ryzen miatt) . Amúgy 1060 már bőségesen elég wowhoz. Ha tudsz kiadni 2060asra pénzt tovább lesz benne potenciál. Laptopnal és min 1060al nem a vga miatt fog lagolni elsőnek hanem a merevlemez sebessége miatt. Ha van lehetőséged mindenféle kepp ssd-vél felszerelést vagy kérj bele, sokat segít laposon. Ui. sry de új telefon megint a billentyűzet szavai nem voltak elmentve és sok helyen hülyeségnek néz ki a ragozas stb.
 8. Tarko

  Forma-1

  Hát vegyes érzéseim vannak. De nem az eredmény miatt ezt szerencse hozta nekik és kihasználták a mercik. Leginkább a jó dolog ha kb ugyanilyen közel lesz a 2 csapat egymáshoz jövőre akár egy izgalmas évet is láthatunk. De sok a ha. Lec meg a következő élmenő verstapennel együtt van egy norris még. A jövőben ha közelebb lesznek a csapatok látunk megint majd egy erős mezőnyt nem 1-2 szereplős versenyeket. Vettel meg minden csak nem oké 4tizedet kap konstans időmérőn az a pilóta aki a legjobbak között volt egy körön a saját mezőnyében. Egy másodéves kisfiútól hozzá képest.
 9. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Úgylegyen. Nekem ezzel a márkával volt rossz tapasztalatom, igaz olcsóbb kategória volt és raidben. Matrica azért ne maradjon rajta
 10. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Enye higi reklamert kaptok pénzt? Amúgy az a táp mi? De komolyan 550es tr4 mellé? XD Nem hiába fagynak ki a szerverek A 2700xemet 750essel megy.
 11. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Ottholról is dolgoznak sokat. Vagyis christ higit jayd-et tudom, a töbiek is gondolom.
 12. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Hát be lehet, de ahoz gondolom irodába sem kell menni nekik. Többen is dolgoznak ottholról is.
 13. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Megyek lomizni ami nektek szemét másnak kincs.
 14. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  ÉS a komolyaon vagy a szerveren van a lényeg? Bár nem gondolom, hogy ők az irodába tartanák az eléggé hülyeség lenne. Gondolom bentvan pesten egy központba.
 15. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Ha zárolt összeg elvileg a bank igyis úgyis leveszi de akár bankon keresztül is lehet próbálkozni, de az mégtöbb idő. És a bank értesíti a visszaélést (nem tudom Mastercard vagy paypal de a szervezetnek). Onnantól kártérítést is kerhetsz. De valóban annyira kis összeg, hogy nem éri meg csak várni.
×