Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tarko last won the day on February 5

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

35 Popular

About Tarko

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

825 profile views
 1. Egy lock és dk melett valóban kell necro tényleg.
 2. Am nagyon nem néztem changelogot, csak most rákukkantottam. De kérd meg higit írjon neked modort, még támogatnám is valamilyen módon pénzel is.
 3. "core 3.3.5: Icecrown Citadel - Alliance intro: Done - Trash leading to Lord Marrowgar: Done - Lord Marrowgar: 80%" Mintha olvasnák forumot.
 4. Nekem úgy rémlett nem lehet, ez olyan mintha belossolod a targetet de nem szakad.
 5. Fő szervernek úgyis annyi, szerinted legiont majd össze fogják tudni rakni értékelhető időben? Meg a szerver sem indul el rendesen szerintem. Egy legiont min 3év mire elfogadhatóan összzeraknak és content még semmi nem lesz, max a spellek abyk world objectek átvezetők 20%a ránézésre megy. A legion akkora falat, hogy nem fogják tudni megrágni, erre merek is fogadni. Egyszerűen ha egy uldu ennyi ideig készült és így is van bőven hiba benne(de a core dolgokban is, mikor flareben az összes lock háttal csatolt ys-en etc. - > azért ők a példa mert csak az ő videojukra néztem rá, retailon 1-2 húzásért rendesen kiraktak volna pihenni), akkor majd össze tudják rakni azt a komplex kuldetes/zoneing/phaseing rendszereket 1-2év alatt... Régi wotlk mikor évekig icc volt a mostani soo semmi nem lesz, és még jó legiont sem fogunk kapni. Jobb ha azért ezt az emberek lassan elfogadják. Kevesen vannak a legion meg már bazi komplex. Mop egy egyszerű vaskarika ahoz képest és 1-1 raid évekbe telt release-elni.
 6. Valóban uldu inkább, de lassan már icc-n is kellene gondolkozni, hogy vállalható tempó legyen.
 7. Am toc hogy áll? Illene elkezdeni, hogy egy 33perces content ne megint fél év legyen, mire elkészül.
 8. Wotlk realmnek a kontent lassúsága a halála. Nax 1hónapig sem volt fun, uldu max 2-2,5hónap de tovább készül mint ami van benne tartalom. És ez taurin így van tovább készül mint ami tartalom van benne. Teljesen mind1 milyen kieget nézünk, tauri "halála" a lassúság.
 9. Ha fun szerver miért akarsz komolyan pvpzni rajta? Miért fontos a ctf gear? Gear nélkül is lehet funolni. (Nekem amúgy Mind1 csak áttetsző egy kicsit)
 10. Mert nem 1 áramkör az 5v és a 12v ezekben a szar fsp-kben(coolermaster és más "nagy" gyártók is olcsó kategóriás szarokat vásárolják, nem ők tervezik)? License-elt flower szar. Egyszerűen nincs külön tekercs mosfet etc csak egyszerű egyeniranyitas. Ha 1ik ág ingadozik a másik is. Olcsó húsnak híg a leve. A tapegység amin nem szabad spórolni.
 11. Tehát akkor tőled le is lehet nullázni a karaktereket értem. De amúgy meg vergődsz mint ponty a szatyorban tesó. Nagyon durva amit előadsz. Legtöbb ember teljesen nyugodtan írja a dolgokat te meg minden szart személyes sértésnek veszel kb. Ami teljes mértékben mutatja, hogy igenis téged érdekel ezek közül minden a legjobban. Igen te fizess 2400at minimum a free full lvles kari eladásért igen mennyi is a karakterboost nem tudom de legyen pont annyi a migrált karakter átjelyezés accountok között. És embert nem érdekli, h mennyi karaktert húztál taurin amíg nem tauris karakter a téma szerintem. Az is lehet, hogy rák wodon proffot húzni nem mondja senki, hogy nem.
 12. Ebben igazad van, de ah-hoz messze több gold kell mint vendorhoz.
 13. Megértem, hogy a Hardcore wod arcoknak fáj a proff redu, a gold elvétele. Csak azok akik farmoltak érte azok mellé berakni fullon a free karikat prof szint repu minden szinten nem fair. Nem érdekel a dolog tőlem minden 1-1be átlehetne rakni mert csak idő a különbség, skill semmihez nagyon nem kell amik fel annak sorolva. De mivel evermoon és tauri közt van átjárás evermoonra átpasszolva a karikat fullon mindennel 0befektetett idővel nem fair az esetleges új játékosokkal szemben. Vagy akár a régebiekkel sem, nem mellesleg feketekereskedelem melegágya lenne a dolog a huf/euró tradeknek meglehetősen megágyazna. Viszont a "gazdaságban" a kari árakat megint lenyomná. Lassan mint a gold mint a kredit értéktelen. Ha most free fullos karik is megjelennek akkor a kari áthelyezés árát is megkellene emelni 2400-ra, hogy ne fika összeg essen ki a kereskedésből. Tudom nagy összeget írtam de akik 300-400k és több krediten ülnek mégsem kottyan a dolog. Vagy %os értéket meghatározni kredit trade-re.
 14. 50k goldcap még viccnek is rossz 5k max. Plusz profok redukált szint mittom 300as úgyis előtte a szopás csak. Így a szopás része kikerülve de mégis kell valamit tenni érte. Azért wodrol ne legyen olyan merge h a proffokat maxon hadja, azért wod csak olyan mintha kb npc adná a szintet.
 15. 2000ft-ért? Nem nyultál mellé. Megfogja köszönni hosszú távon az erősebb hardware.
×
×
 • Create New...