Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarko last won the day on August 17 2019

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

26 Good

About Tarko

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nagyon az elején volt még, de arra emlékszem, hogy minden "megfogta", de legalábbis jelzett. Lehet, hogy az miatt amit írsz. Konkrét malwerebyte-ot használtam annó. (még előtte te magyaráztad, valakinek, h avast milyen szar és ezzel nézze meg, megnéztem én is és megtetszett, mert bazira kicsi energiát pazarolt, akkor a kis gépemen fontos volt) De utána kíváncsiságból megnéztem all in engine-el, akkor annyit mondtatok rá, hogy majd megfog oldódni.
 2. Anno Mop elején a malwerebyte-os és a defender is kioffolta. Nem mellesleg mikor az összes engine-el le lett futtatva minden vírusnak érzékelte. Más kérdés mekkora volt a reakció; karantén, törlés vagy csak figyelmeztetés. Tehát mind szar csak a luncherben nem volt olyan dolog ami kiváltotta. Tudom sokáig rágtam a fületek érte, mert rohadt idegesítő volt, nem gamebreak csak idegesítő.
 3. Csak néha felneztem, elmentem egy lfrre 2honapja de nekem felssm tűnt. Igaz nem is követem csak fórumon a mi a szitu. De ha mergelve voltak és nincs 1000 player azért az eléggé vészjósló.
 4. Volt atlantissal merge? Wat? Eskü nem látszik.
 5. Valóban nem fixeltem, de hogy is van ki írva? "Természetesen ha teljes klienst töltötök le (egyszerre kb. 23 GB adat), az garantáltan jó lesz, nem fog kidobálni mindig ugyanabban a zónában." "és megoldja ha valahonnan letöltitek a TELJES klienst" Ez még mindig felveti bennem a problémát. Teljes klienst töltöttem le anno mégis kidob.
 6. Figyu ti kliensetek. Meg a kérdés, ez előtt miért volt jó így egy év távlatából miért nem? Ezt most azért magyarázd meg... Csak szerver oldalon változott valami nem nálam. Meg ha tömeges probléma akkor is az embernél a hiba nem lett volna célszerűbb leirni, hogy valamit mokoltatok innentől máshogy kell. Nem a player a hibás. De most csak rá akartam világítani milyen szar is a hozzá állásod a dolgokhoz. De a kliens a szar ha eddig jó volt érted. Nem könnyebb elismerni, hogy nálatok szerver oldalon volt változás amit ért az ember, hanem azt mondod az eddig működő kliensre, hogy szar(ami tőletek lett letöltve és nem minimal)
 7. Ki a rák nézi tauri oldalt ezt most felteszem kérdésként. Am nem minimal kliens mert luncherben volt anno letöltve.
 8. Hát én mondom felnézek a szerverre. Akármilyen crossrealm-re dob be disconnect... utána meg sír a game nem tudja streamelni a gamefileokat 5x error mikor kibassza a karit cr-ről már megint jó... Szóval az a CR újraírás nem biztos hogy humbuk... (8x2x4,5GHz cpu 16gb 3899MHz ram és m.2es ssd-ről futtatva a játék fél órát gondolkozik, mire egy bg-re vagy instába be enged, amint bentvagy error...) Ui portál használat után is error ha 2 földrész közt mozogsz Biztso gyenge a gépem
 9. @ChrisCsak kérdés grap-el nem lehet listaztatni majd egyszerűen az értéket összehasonlítani mop-al ha azonos akkor megadni neki h nem alapértelmezett vagy akárminek nevezitek el. Lemehetne automatikusan a teljes db-n és azonossagot keres nem különbséget mert h mi a mop tudjátok. De lehet félre értettem a problémát.
 10. BFA egy rakás szar már bocsánat. Szart nem ér, legionban is sok volt a farmolás de azt 1-1 questel letudtad de ami bfa-ban van egy rossz vicc
 11. Az alaplap mennyiben eladó? Easy to repair...
 12. Last of Us, Uncharted stb minden sony exclusive
 13. Csak nem lett Lich Bitch így megint valami istengyilkolás lesz...
 14. M2es ssd az pcie4-es? Ha igen sokszor pcie lane-eket vesz el a sata vagy másik pcie csatiktol. Kellene tudni az alaplap típusát. Amúgy általában 1-4es csatlakozók maradnak aktívak m2 használata esetén de nem törvény szerű.
 15. Sok Tab +tauri wow akkor a 16gb ajánlott. 8is elég lenne ha végre lenne egy böngésző a világon ami nem zabálja fel a ramot a semmire. A tauris wow nekem 1-1,5Gbal többet evett mopon mint retail legion(igaz elég feszes beállításokat használok ryzen miatt) . Amúgy 1060 már bőségesen elég wowhoz. Ha tudsz kiadni 2060asra pénzt tovább lesz benne potenciál. Laptopnal és min 1060al nem a vga miatt fog lagolni elsőnek hanem a merevlemez sebessége miatt. Ha van lehetőséged mindenféle kepp ssd-vél felszerelést vagy kérj bele, sokat segít laposon. Ui. sry de új telefon megint a billentyűzet szavai nem voltak elmentve és sok helyen hülyeségnek néz ki a ragozas stb.
×
×
 • Create New...