Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarko last won the day on August 17

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

26 Good

About Tarko

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarko

  Forma-1

  Hát vegyes érzéseim vannak. De nem az eredmény miatt ezt szerencse hozta nekik és kihasználták a mercik. Leginkább a jó dolog ha kb ugyanilyen közel lesz a 2 csapat egymáshoz jövőre akár egy izgalmas évet is láthatunk. De sok a ha. Lec meg a következő élmenő verstapennel együtt van egy norris még. A jövőben ha közelebb lesznek a csapatok látunk megint majd egy erős mezőnyt nem 1-2 szereplős versenyeket. Vettel meg minden csak nem oké 4tizedet kap konstans időmérőn az a pilóta aki a legjobbak között volt egy körön a saját mezőnyében. Egy másodéves kisfiútól hozzá képest.
 2. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Úgylegyen. Nekem ezzel a márkával volt rossz tapasztalatom, igaz olcsóbb kategória volt és raidben. Matrica azért ne maradjon rajta
 3. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Enye higi reklamert kaptok pénzt? Amúgy az a táp mi? De komolyan 550es tr4 mellé? XD Nem hiába fagynak ki a szerverek A 2700xemet 750essel megy.
 4. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Ottholról is dolgoznak sokat. Vagyis christ higit jayd-et tudom, a töbiek is gondolom.
 5. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Hát be lehet, de ahoz gondolom irodába sem kell menni nekik. Többen is dolgoznak ottholról is.
 6. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  Megyek lomizni ami nektek szemét másnak kincs.
 7. Tarko

  Chris élete kibeszélő

  ÉS a komolyaon vagy a szerveren van a lényeg? Bár nem gondolom, hogy ők az irodába tartanák az eléggé hülyeség lenne. Gondolom bentvan pesten egy központba.
 8. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Ha zárolt összeg elvileg a bank igyis úgyis leveszi de akár bankon keresztül is lehet próbálkozni, de az mégtöbb idő. És a bank értesíti a visszaélést (nem tudom Mastercard vagy paypal de a szervezetnek). Onnantól kártérítést is kerhetsz. De valóban annyira kis összeg, hogy nem éri meg csak várni.
 9. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Írj az üzemeltető cégnek de kártya adatot ne adj meg. És hívd fel a figyelmüket, hogy akár perre is mehetsz 2perc és visszakapod. De ez olyan összeg, hogy na mégis megeri neked szenvedni vele?
 10. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  semmilyet nem képesek az adapterek normális hangminőségre. Olyan fülest válassz amihez adnak.
 11. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Lassú a winyo, ha fps jó akkor a lod(kép elöltöltés) miatt csinál ilyet leggyakoribb hiba laptopoknal is. De valóban lehet ram ha kevés de ha van 4gb azzal nem szabadna csinálnia. Esetleg egy pendriveot megéri beállítani lapozonak (nem tudom hogy nevezi Windows de jobb click sajatgepben és valami beállítás memoriakepnek vagy lapozonak nem nemlekszem) kicsit dob rajta. Másik megoldás ha a lapozofilet teszed te magad át de az bonyolultabb. Kövi megoldás veszel ssdt, vagy ramot.
 12. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Ez tipikus háttertar hiba.
 13. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Várj ne ref modellt inkább. Ha gput hűti is egy nem gyári de a memóriát nem teljesen. De persze jobb lehet. Szeptemberre diagnosztizálták asus giga asrock msi verziókat. (kínaiak már árulják de nah) 2-3 hét és biztos kiderül addig meg az ára is realizálódik.
 14. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Nem nem kell folyékony nitro és sima liba megeszi. Direkt írtam hogy 2 sávos duál tapellatas egyszerre 2 dolgozik és váltogatja.(ez a legstabilabb)
 15. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Dx 11 vagy vulcan nélkül aszinkron vga (AMD hd7000es széria óta nvidia rtx2000es széria óta) max a cput nem hajtja ki de bottlenek nem lesz. 5700as vgat de xt-t se vegyél ref modellből, olyan szinten szar a hűtés, hogy a mem is képes 90fok fölé menni. Egy kibaszott fillért nem ér.
×