Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarko last won the day on August 17 2019

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

27 Good

About Tarko

 • Rank
  Master Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Milyen MAP size van beallitva? Ám akkor élsímitas/textúra szűrés etc de ez Vsync hiba tipikusan.
 2. Vsync próbálja az aktuális lod phaset igazítani. Esetleg ott keresd vagy esetleg vga beállítások közt.
 3. Direkt ezt mondtam zarlatos a lan ic leveszed onnantól bootol, majd bisban letiltod ujraindít és lám semmi baja csak a lant bukod.
 4. Legtöbb tulfesz nem a villamos hálózaton keresztül megy az eszközökbe. Legtöbbször kábel TV "koax" kábelen, ami megy a modembe routherbe majd lan kártyára. Igazából a közbenső eszközöktől függ mi veszik oda. (minosegebbi asus és mostmár giga alaplapokon is) Minden bejövő feszen van "emp"def chip ami egy baszott dióda kondenzátor kombo de hatásos, és audio és lan felöl is védenek. Persze közvetlen villám csapás esetére nincs védelem.
 5. Valószínűleg nem csak a táp sült meg tipikus hiba. A lan ic-t lekell szedni az alaplaprol és dedikált kell. Csak akkor van mákod ha WiFin volt, másként a lan is halott. Szervizben totálkart mondanak de javítható, kivéve ha olcsó szutyok tapod volt akkor kuka a gép.
 6. A player spelleknél nagyon sok javítani való lesz ha belegondolsz. Első ránézésre lehet, hogy az artif meg a player spellek mennek de ha össze engeded a kettőt már lesz fejvakarás, ezt nem rossz szándékkal mondom, lehet külön külön jók de majd ha arti passzív+talent+lega item effect összekerül a base spelekkel lesz ott kurva anyázás a részetekről is nem kevés. Ha anno a gurthalak olyan volt amilyen a mostani lega/arti effectek nagyon sok munkát fognak nektek adni.
 7. Tarko

  Ui addon

  Legjobban a whoa hasonlít rá, de ez egy teljes ui pack ami a képen van. Valami frame changer.
 8. Tuf verziót semmiféle képen elég nagy a bibi a hűtésével úgy mint minden referencia kártyának is. Min strix ha asus, de 5700at semmilyen esetben nem ajánlom ha nem akarsz szopni hosszú távon. Sok megy vissza gariba cserélik is serényen de megbízhatatlan.
 9. Na látod, csak igazam volt annál csak jobb van, és csak drágább lesz. Tehát a félelmed alaptalan lesz.
 10. Vodoo eskü annak nem lefelé hanem felfelé megy az ára.
 11. Lassan kell patren oldal taurinak
 12. Kapok 4 karira max lvl boostot bedobok valamennyit rá. XD
 13. Lehet, de akkor is ~97k 250kepest. Am meg kapsz rá 30-60%ot asszem vagy mi a rák van most.
 14. Comodonál 1év 170dolcsi (54k huf) , ha 5 évre veszed 140.
 15. Nagyon az elején volt még, de arra emlékszem, hogy minden "megfogta", de legalábbis jelzett. Lehet, hogy az miatt amit írsz. Konkrét malwerebyte-ot használtam annó. (még előtte te magyaráztad, valakinek, h avast milyen szar és ezzel nézze meg, megnéztem én is és megtetszett, mert bazira kicsi energiát pazarolt, akkor a kis gépemen fontos volt) De utána kíváncsiságból megnéztem all in engine-el, akkor annyit mondtatok rá, hogy majd megfog oldódni.
×
×
 • Create New...