Jump to content

Tarko

Player
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tarko last won the day on February 5

Tarko had the most liked content!

Community Reputation

37 Popular

About Tarko

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. Tarko

  Az Off offolója!

  Az más dolog, hogy késznek ítélnek valamit annak jónak is kell lennie, nem csak működni. Jelenleg csak bekurglizzák a dolgokat hemzsegnek a hibáktól a dolgok ha működik is. Majd tesztelés közben fogja magát megmutatni a hiba.
 2. Meglehet okosan venni 23-25k körül csak ne forinttal fizess.
 3. Csak a roming nem még oldott, ha látja a másik jelet ami gyenge de nem kapcsolódik át baszhatod a több routhert. Ha apkat használ valaki illik is őket levezerelni. Tp linknél csak az ai mesh van de az okádék. A switcheik nem vezérlik az apkat. Illetve ha 2 ember használja a WiFi bridge-et a YouTube is sokat fog bufferelni mert ofdma hiánya miatt folyamat másik eszközt fog kkszolgalni + a bridge...
 4. Vegyél síma ac-sat ilyen árba. Mivel úgysem használod ki az OFDMA-t sem a 256-1024QAM-et szal kurvára nem fogod észre venni. Am ilyen árban a xiaomi ax 3600-as a legerősebb routher, de csak wifin. Tp -link meg netto átbaszás minden soho eszközben. Eladják a routhereiket 2,5 és 10Gb-es csatlakozóval de a chipset max 1Gb/s-et tud ás még a mocskosdrága 200k-s asztali routhereik is. Nem beszélve a switch-ekről... Kibaszott átbaszás az egész cég. /Khmmm Khmmm kibaszott telekom + 2Gbpses net 1Gbps-es otn-el és rámondja a telekomos mérnök hogy tudja a sávmaxot 2,6Gpbs-et mikor gyári adatok szerint is csak max 998Mbps-et tud a kurva chipset./
 5. Tarko

  Az Off offolója!

  Iszonyat nagy fotelhuszárok lettünk emberek, mi nem bírnánk azt amit 1-2ember a megélhetésért tesz, de mutogatni rájuk azt tudunk.
 6. Tarko

  Az Off offolója!

  A szánalmas az, hogy azért titkolják mert munka nélkül nem tudják eltartani magukat. Én szerencsés vagyok, de aki folyamat éppen, hogy megél nem mehet táppénzre én nem ítélem el. Amennyiben elemegy vagy kirugják vagy lofasz pénzt nem kap és mehet az utcára. Nem mindenki él olyan jól mit mi akik ráérünk itt eszmét cserélni, a legtöbben éppen megélnek covid nélkül is, nem elég a pofátlanul nagy infláció 12%+ amit az MNB meg KSH közöl baromság abban az oled tv ára is benne van, sokaknak éppen ételre se nincs pénze őt nem érdekli, hogy egyre olcsóbb a tv. Kurvára nem fair, hogy mi kényelemben otthol ülve megmondjuk a frankót, valakire aki képzelheted mit élhet át mikor lábon alig tud maradni de dolgoznia kell kovidosan és sírva meséli el min megy át, szédül köhög levegőt nem kap 3-4szer esik össze munkába és dolgozik mert megkell élnie valamiből. Embertelen min mennek át emberek milliói csak nálunk de semmi segítséget nem kap. Kurvára nem kell ám mutogatni rájuk, én is ilyentől kaptam el, ültem itthol here vere de aki életben alig marad de dolgozik velük mi van?
 7. Tarko

  Az Off offolója!

  Csak mondom nálunk a fél falu beteg sorba viszi a mentő kórházba a kínai szutyokkal oltott embereket. Sokan inkább titkolják, hogy betegek, nem hiába...
 8. Ez csak egy tipp volt. Amolyan tipikus hiba. Mióta ez a faszom vesa sync ami maga a free sync meg az olcsó gsync bele lett integrálva a driverekbe sok vga display porton eldobja a jelet.
 9. Never ever AMD vga Sok vga ha hdmi-t használsz és freesyncet akár erőltetni egyszerűen elfeketedik d3d-ben. (geforce refresshel és megy tovább normálisan az AMD meghal) borderless full screen megoldás.
 10. Egy lock és dk melett valóban kell necro tényleg.
 11. Am nagyon nem néztem changelogot, csak most rákukkantottam. De kérd meg higit írjon neked modort, még támogatnám is valamilyen módon pénzel is.
 12. "core 3.3.5: Icecrown Citadel - Alliance intro: Done - Trash leading to Lord Marrowgar: Done - Lord Marrowgar: 80%" Mintha olvasnák forumot.
 13. Nekem úgy rémlett nem lehet, ez olyan mintha belossolod a targetet de nem szakad.
 14. Fő szervernek úgyis annyi, szerinted legiont majd össze fogják tudni rakni értékelhető időben? Meg a szerver sem indul el rendesen szerintem. Egy legiont min 3év mire elfogadhatóan összzeraknak és content még semmi nem lesz, max a spellek abyk world objectek átvezetők 20%a ránézésre megy. A legion akkora falat, hogy nem fogják tudni megrágni, erre merek is fogadni. Egyszerűen ha egy uldu ennyi ideig készült és így is van bőven hiba benne(de a core dolgokban is, mikor flareben az összes lock háttal csatolt ys-en etc. - > azért ők a példa mert csak az ő videojukra néztem rá, retailon 1-2 húzásért rendesen kiraktak volna pihenni), akkor majd össze tudják rakni azt a komplex kuldetes/zoneing/phaseing rendszereket 1-2év alatt... Régi wotlk mikor évekig icc volt a mostani soo semmi nem lesz, és még jó legiont sem fogunk kapni. Jobb ha azért ezt az emberek lassan elfogadják. Kevesen vannak a legion meg már bazi komplex. Mop egy egyszerű vaskarika ahoz képest és 1-1 raid évekbe telt release-elni.
 15. Valóban uldu inkább, de lassan már icc-n is kellene gondolkozni, hogy vállalható tempó legyen.
×
×
 • Create New...