Jump to content

Plausz

Player
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Plausz last won the day on September 19 2018

Plausz had the most liked content!

Community Reputation

45 Popular

2 Followers

About Plausz

 • Rank
  Newbie
 • Birthday March 18

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Hey! Hűh hát sok minden történt itt míg nem voltam a nyáron meló miatt. Amint látom már hír beérkezett tényleg nem folytatjuk a Tauris "progresst". Hogy minden félreértést elkerüljünk nem amiatt jutottam/jutottunk erre mert annyira bugos szar lenne a szerver. Fenntartom mai napig azt az álláspontom, hogy a Tauri az egyik legjobb scriptelt privát szerver, de sajnos nincs meg a kapacitásuk hozzá (mint ahogy azt Chris már jó párszor elmondta), hogy megfelelő sebességgel javítsanak és fejlesszenek. Az az álláspontom, hogy nagyon jó volt itt játszani míg tizenévesek voltunk és nem volt pénzünk eredetire, de mivel mindenki dolgozó felnőtt azt a havi 3-4 ezer forintot sokkal rosszabb helyre is el lehet költeni. Továbbá hozzátenném, hogy én még mai napig a társaság miatt szeretek játszani és mivel jó páran ott voltak már eredetin és eszük ágában sem volt visszatérni Taurira nem volt nehéz a döntés, hogy mit kell tenni. 2 nappal azután, hogy eldöntöttük beindítjuk a klánt Ragnán már 20+ fővel állunk (ez az amit jelenlegi játékosbázis melett minőségi playerekkel nem lehet taurin megcsinálni sajnos) és hamarosan tudunk rendesen setupot is összerakni és raidelni HC-n (ha úgy alakul a dolog akkor heti 2-3 raidnappal mythicen is ha emglesz a gearje a csapatnak). Sok sikert kívánok mindenkinek a folytatáshoz. Sajnos nem hiszem, hogy valaha a magyar játékosbázis lesz még akkora a Taurin, hogy több klán legyen versenyben egy-egy RF-ért, de az Evermoon még akár sokra is viheti! Ha esetleg valaki szívesen csatlakozni szeretne hozzánk Ragnán megtalál a klánnév adott! Üdv, Plausz U.I: Grat mindenkinek a killekhez
 2. Jelenleg épp Romániában kocsikazok a hegyek között a következő fesztivál helyszín felé. Szeptember elejétől leszek elérhető újra. Addig keep calm and drink pálinka.
 3. Nem tudom ki hogy van vele, de ha pálinkát osztanatok a tesztelesert én tuti sok időt töltenék vele
 4. Igen az a terv. Aztán majd kiderül, mennyi embernek maradt még kedve és energiája játszani. Remélhetőleg nem csappan meg nagyon a létszám az aránylag hosszú farm miatt. Továbbá szerintem sokan vissza is térnek játszani ToT-ra (véleményem szerint az egyik legjobb raid tier amit valaha alkotott a blizzard [Ulduar után]). Ha esetleg valamiből hiány lesz úgyis írok majd ki TGF-et, de szerencsére jó páran elég rugalmasak vagyunk és akármikor tudunk rerollolni a klán igényihez igazodva.
 5. Hey! Hébe hóba ide azért fel szoktam még nézni, hogy mi a helyzet. Igen ToT-ig szüneteltetjük a raidelést. Jelenleg se időnk se energiánk farmolni a (már amúgy is rommá farmolt) contentet. Ha jön CM akkor némi élet várható, valamint ha kerül majd be új tartalom PTR-re (amint kész van ToT), tervek között szerepel, hogy tesztelgetésre összeszedek teamet (ha időm engedi).
 6. CM ha jön oda még hébe-hóba felnézünk majd páran, de ToT bejelentéséig nem igazán látjuk értelmét az aktív raidelésnek.
 7. Az a baj, hogy az a heti 2,5 óra is sok amit jelenleg HoF+ToES-ben eltöltök még klántársakkal is, nem hogy a random népnek magyarázzak taxot meg szenvedjek velük. Akkor már inkább HotS-ozok helyette. Edit: Másik meg, hogy annyira nincs értelme már a GDKP-nak, hogy fáj. Az emberek 90%-a eljön potért meg acsiért és ha még esne is neki valami azért se lenne hajlandó még 5k goldot se kiadni mert csóró.
 8. Szerencsére vannak érdeklődők bőven a héten már boostolt is volt
 9. Over gear pls. Teljesen átérzem a dolgot. Jöhetne már valami kihívás lassan. De addig is Pandemonium HoF + ToES 25 HC boostért érdeklődni nálam itt privátban, weblapon vagy ingame Plausz vagy Jádenwágen karaktereknél! Ha már kihívás nincs legalább goldot keressünk! u.i: weblap: http://pandemonium.enjin.com
 10. Másik meg, hogy szerintem hónapok óta az összes raidünk streamelve is van, hogy ha valaki fogást keres nézheti minden héten szerdán kb. 19.45től.
 11. @Kuahga neked egy tálca sör lesz. Majd facen írom hová kérem
 12. Ajjaj. Hazaér az ember 1,5 hét után és fogad itt egy komment áradat. Már hiányzott. Ugyan itt a Pandemonium szerdánként 19.30 körüli kezdettel maximum 23.00 órai befejezéssel HoF+ToES 25HC-t árul hetente 1-2 embernek adott talentjére kieső összes loottal együtt. További infók nálam privátban itt fórumon. Vagy in game Plausz vagy Jádenwágen karaktereknél!
 13. Én is szoktam sokat oroszul meg ukránul, de csak szóban
 14. Magyarul már nem is jó káromkodni oroszul jobban esik?
 15. Elvileg már topictulaj vagy. @crawen pls dobj majd jogot nekem meg @Avaren-nek ha megoldható! Köszi ^^
×
×
 • Create New...