Ugrás a tartalomra

Amaterasu

Játékos
 • Tartalomszám

  69
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

Népszerűségi pontszám

-1 Kedvezőtlen

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Gyakori Látogató

Legutóbbi profil látogatók

A "legújabb látogatók" blokk tiltva van és nem jelenik meg a felhasználók számára

 1. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Valószínűleg, mivel az én nevem Amaterásu, nem pedig Amaterasu
 2. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Ez éppenséggel nem én vagyok :'D
 3. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Végül is életemben nem beszéltem veled de egysejtű vagyok Imádom ezt a fajta mentalitást, bár soha sem képviseltél mást itt a fórumon kedves "Jesus". Nem is vagyok különösebben kíváncsi az összeszűkült látókörű buta gondolkodásmódodra de azért leírom még egyszer ide neked is, hogy csak azért hagytuk itt a taurit anno, mert hiába jelentettük a bugokat, hiába mentünk ircre kérni, hogy fixeljék ez nyomós ideig nem történt meg. A sok idő alatt amit végig játszottunk taurin végig ez ment, könyörgés, igénytelen munkák kiadása és bughalmazok. Fair verseny sosem volt, mindig bugos volt minden, akik előbb tették be a lábukat az instába fix után azok vitték az RF-et, vagy éppen akik végigtesztelték 300+ pullal a bossokat PTR-en. Nekünk ez már nem nyújtott élményt, ez van, tudomásul kell venni és tisztelni a döntésünket. Nem én döntöttem egyedül, hanem együtt tettük meg ezt. Lehet minket bárminek hívni, buggereknek stb.. A 3 év alatt összeségében pozitív bugot amit kihasználtunk az csak a Sha-val való MSV buff volt, más guildekkel ellentétben nem bugoltunk mindent le amit csak lehetett. Sőt nem is engedtem bugolni guildes raiden semmit ha kérték is a srácok, hogy bugoljuk le mert más is úgy csinálja. Mindig az volt a válaszom, hogy ez nem az a guild és normálisan fogjuk ütni. Belelátásod a dolgokba, emberismereted nincs, nem is volt, nem is lesz. Ennek ellenére össze-vissza beszélsz itt minden hülyeséget. Kicsit unalmas már.
 4. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Próbáltam taurira visszajönni, lett volna kedvem a jelenlegi contenthez, de szomorúan észre vettem, hogy már nincs is 25 ös team a szerveren egyáltalán és teljességgel lehetetlen kialakítani egyet.
 5. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Nem tudok róla, hogy ez így lett volna, bár mindenki azt gondol amit szeretne, egyszerűen a nézeteink és az élményfaktorunk nem egyezett a guilddel, másra számítottam amikor oda mentem más morálra jobb játékélményre, de sajnos ez nem volt meg. A guild újra létrehozásával kapcsolatban, néha néha benyomom a TGF makrót, ez nem azt jelenti, hogy feltétlen most akarok TGF-elni. Nem egy hard progress guild lesz a dolog, hanem csak szimplán az élményért és a jó közösségért fog létezni, aztán kitudja mit hoz a jövő. Én nem akarok és nem is fogok már részt venni az egymás szapulásában, nem látom értelmét és nem is ad semmi értéket a dolog.
 6. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Nem vagyok fővezér..
 7. Amaterasu

  MoP Guild Progress Topic

  Még nemtudom, 25ösözni szeretnénk..
 8. Amaterasu

  MoP Guild Progress Topic

  @Lore Kár, hogy sehol nincs szürke logom, de geci unalmas vagy már ezzel a szánalmas szarakodásoddal
 9. Amaterasu

  MoP Guild Progress Topic

  Itt mindenki használt már ki bugot, szerintem ez a kérdés már túl van tárgyalva, de ha nem akkor ez van. Sokáig szenvedtünk valamivel ami üthetetlen volt önhibán kívül, az az idő ami elment arra, hogy az üthetetlen boss-t tryoltuk, visszajött azzal, hogy kihasználtuk egy olyan lehetőséget amit nem lett volna szabad, ennek ellenére nem kellett volna ezt tennünk, aláírom. A kép mosolyt csalt az arcomra, köszi Asgaard.
 10. Amaterasu

  MoP Guild Progress Topic

  Visszatérünk
 11. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Ahogy elnézem sok a kétszínű patkány is itt :\
 12. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Örölük, hogy még mindig rólam témáztok, mekkora fontos ember vagyok :'D autisták
 13. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Hát, hiába vártok sajnos :'D
 14. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Alapjáraton engem csak az zavar, hogy Ama néven kreáltatok 1 topicot, full feleslegesen, nemtudtok minket elengedni sajnos :'(
 15. Amaterasu

  Amaterasu retail progress

  Én még mindig örülök neki, hogy velünk foglalkoztok, nézitek a streamünket, ezt tárgyaljátok, amíg nem érzitek magatokat teljesen szánalmasnak csináljátok nyugodtan ! Avaren, kiváncsian várnám mit produkálnál eredetin.. =)
×