Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Amaterasu

Felhasználók
 • Tartalomszám

  45
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

Közösségi népszerűséged

-12 Rossz

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Tag
 1. MoP GUILD HC Progress

  @Tauri User! Nemtom te mi a faszomról beszélsz meg hogy honnan a rákból szürted ezt ki, de a videók azért nincsenek még fent mert eredetizés melett nem igazán van idő megcsinálni őket, van még 4 vágatlan boss amit megkell csinálni videóra, majd amikor a kedvünk úgy tartja meglesz csinálva. Addig is meg nemtom mi a fasznak kell szarságokat terjeszteni. Oké, hogy az evermoonos RF MSV-s volt, de nemtudom azt honnan szoptad ki, hogy mi hogy ütjük a bosst. ( Ha meg tudsz ilyen nemű bugról, akkor rakd fel bugtrackerre, hogy legyen fixelve te nyomor. )
 2. MoP GUILD HC Progress

  @Tauri User! 1 20 perces videó megvágása meg feltöltése időt igényel, főleg, hogy még van maradék 4 boss ami nemlett feltöltve. Mellesleg, pont most nem izgat ez a videó kérdés.
 3. MoP GUILD HC Progress

  @Tauri User! Nemtom mit élsz át, de ha néznél armoryt látnád, hogy eddig 3 sha 25 HC killünk van =)
 4. MoP GUILD HC Progress

  Én leszarom az RF-et. 25 HC-zunk. Autisták kedvéért már leírtam, hogy miért nem készült videó. Nem fogom még1x és itt le is zártam.
 5. MoP GUILD HC Progress

  Azt áruljátok el, hogy miből gondoljátok azt, hogy mi lebugoltuk a bosst. De tényleg. Kurva sok try ment bele, nemvolt 100%-os kill, ezt aláírom, de a szándékos bugolástól messze ált a dolog azért. Ha megnézzük a videótokat kedves Assguard, akkor lehet látni, hogy amikor meghalt a lightos ember az addok egy helybe szotyiztak fél évet, ez alatt már shotolták volna a raideteket -> ergo lófasz RF-etek nem lett volna. Szóval ezek után belehet fogni most már, meg a köpködést is abba lehet hagyni. Én kurvára 1 rossz szót nem szóltam, neked/nektek de az szánalmas volt, hogy repotoltok valamit, aztán hopp gyorsan aznap este elmentek és véletlen RF-lesz a közel sem 100%-os bossból. Eddig nemzavart de most már akkor én is akadékoskodok nektek, hogy menjetek a faszomba, hogy vagytok ilyen nolife élettelenek, hogy Szombaton este, hardtryoltok bugos bossra RF-et. Nekünk vasárnap este mindig is raidünk volt, most se volt másképp, Szerdán letudtunk 9 HC-t HoF+ToES-t aztán Vasárnap leütöttük Sha-t meg MSV-t. Nem azért mentünk oda, hogy bugoljunk. Mellesleg én megírtam Chrisnek, hogy a mi killünk sem volt 100%-ban beleköthetetlen, szóval ha gondolják vegyék el a 2 killt aztán legyen újból RF rá. Elegem van már a sok köpködő patkányból akik azt sem tudják mi hol hány méter. Aztán random feltételezések miatt, "mert mi nem vettünk videót" már megy a köpködés.. Azért nemvolt videó mert eddig a waterspout 25 HC-n azonnal wipeoltatott és nem gondoltam, hogy 4. pullra lemegy a boss azonnal.
 6. MoP GUILD HC Progress

  Asgaard, már nemazért de a Vasárnap nálunk mindig is raid nap volt. Idk miről beszélsz.. és kajakra befoghatnád a pofád, mert a mi killünk kb ugyan az volt mint a tiétek.
 7. MoP GUILD HC Progress

  Egyébként gratuláltam az RF-etekhez, és nemvolt semmi bántó dolog abban a commentben. Csak te már megint kötözködsz feleslegesen.
 8. MoP GUILD HC Progress

  Én majd felmutatom a normális 25 HC killt, amikor végre belesz scriptelve 100%-os blizzlike állapotban.
 9. MoP GUILD HC Progress

  Te amúgy fogyatékos vagy? @Asgaard Nem azt mondtam, hogy lebugoltuk, hanem azt hogy nem 100%-os a rákos boss. Tanulj meg olvasni. Nektek se ment volna le, ha az kifordul normálisan. Videóból nézve. szal pls shut up.
 10. MoP GUILD HC Progress

  Majd ha minőségien működik a boss, lesz persze. Addig nem találtuk értelmét videót venni.
 11. MoP GUILD HC Progress

  Sha 25 HC killed, United Nations
 12. MoP GUILD HC Progress

  Tsulong killed nálunk is.
 13. MoP GUILD HC Progress

  Grat, pár perccel előbb lement nekünk :'D
 14. MoP GUILD HC Progress

  United Nations Empress 25 HC killed.
 15. MoP GUILD HC Progress

  Sajnos 25 HC-n több teljesítmény valamint raid DPS kell mint 10esre, ha egy kicsit utána is néznél ahelyett, hogy random idehányod a szarságaidat akkor magadtol is rájöhetnél.
×