Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Amaterasu

Felhasználók
 • Tartalomszám

  64
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

Közösségi népszerűséged

-2 Kedvezőtlen

1 Követő

Névjegy

 • Rang
  Gyakori Látogató
 1. Amaterasu retail progress

  Nem vagyok fővezér..
 2. MoP Guild Progress Topic

  Még nemtudom, 25ösözni szeretnénk..
 3. MoP Guild Progress Topic

  @Lore Kár, hogy sehol nincs szürke logom, de geci unalmas vagy már ezzel a szánalmas szarakodásoddal
 4. MoP Guild Progress Topic

  Itt mindenki használt már ki bugot, szerintem ez a kérdés már túl van tárgyalva, de ha nem akkor ez van. Sokáig szenvedtünk valamivel ami üthetetlen volt önhibán kívül, az az idő ami elment arra, hogy az üthetetlen boss-t tryoltuk, visszajött azzal, hogy kihasználtuk egy olyan lehetőséget amit nem lett volna szabad, ennek ellenére nem kellett volna ezt tennünk, aláírom. A kép mosolyt csalt az arcomra, köszi Asgaard.
 5. MoP Guild Progress Topic

  Visszatérünk
 6. Amaterasu retail progress

  Ahogy elnézem sok a kétszínű patkány is itt :\
 7. Amaterasu retail progress

  Örölük, hogy még mindig rólam témáztok, mekkora fontos ember vagyok :'D autisták
 8. Amaterasu retail progress

  Hát, hiába vártok sajnos :'D
 9. Amaterasu retail progress

  Alapjáraton engem csak az zavar, hogy Ama néven kreáltatok 1 topicot, full feleslegesen, nemtudtok minket elengedni sajnos :'(
 10. Amaterasu retail progress

  Én még mindig örülök neki, hogy velünk foglalkoztok, nézitek a streamünket, ezt tárgyaljátok, amíg nem érzitek magatokat teljesen szánalmasnak csináljátok nyugodtan ! Avaren, kiváncsian várnám mit produkálnál eredetin.. =)
 11. Amaterasu retail progress

  Neki megvolt a 2 bis legendary te autista, nekem még nincs is olyan logom ahol megvolt a 2
 12. Amaterasu retail progress

  Annak a 970es guild masternek most esett ki 2 hónap után a bis legendary, te lelki nyomoronc, mellesleg mit számít az ilvl gear amikor bis trinket sehol nincs, mellesleg firen játszok ami alapból a leg legendary orientáltabb class. Mellesleg meg lehet nézni a logjaimat, amiket MÉG bis legendary nélkül csináltam mult héten, így is 85+ az overall teljesítményem. Úgy hogy 2 hónapja játszok bis lega nélkül, szóval nemtudom mi a faszról beszélsz mégis, amit meg itt csináltok, hogy külön névre szóló topicot kapok ezen a hulladék fórumon, az alapból szánalmas 50+ ember? Mutasd már meg, hol melyik guildben kérlek?! 30 main tag van jelenleg amiből 10+ 2 hete jött a guildbe és még hc-t se láttak nemhogy mythicet. Fasszopó autisták vagytok mindannyian, fogalmatlan debil kutyák akinek elképzelése sincs a dolgokról csak köpködtök.
×