Jump to content

Waycrest

Player
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Waycrest last won the day on April 15

Waycrest had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

About Waycrest

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wtmalex a gonosz. Vagy van egy nála is gonoszabb ikertesója?
 2. Mennyiszer kiosztottam már itt fórumon a Tauri Teamet és még itt vagyok. Le se tiltottak. Ami azt jelenti hogy basznak a szerverre. Halott az egész.
 3. De mi a faszomkor lesz már itt Legion? Hagyjuk már a mellébeszélést basszus! Pofázik itt mindenki hogy miért jó, de az igazság az hogy leszarjuk miért jó. Az érdekel hogy mikor jön már ki!!! Nem igaz hogy 4 kieggel le van maradva ez a retek szerver és ennyi idő se volt elég hogy megcsinálják... A pofám leszakad... Bezzeg a 200 000 éves WotLK fejlesztése az megy és kiírják hogy megnyílit Ulduar mintha az valami új dolog lenne :'D Hát szánalmas!
 4. Jaaaa nekem valahogy a gametime meg a subscription egy és ugyan az volt fejben XD
 5. https://www.wowhead.com/news/changes-to-purchasable-game-time-options-30-90-180-day-options-removed-321568 Mostantól nincs 30 napos gametime csak 60 napos 10 000Ft ért. Szal ha az embernek van egy szabad hónapja és nem több akkor is 10 000-et kell fizetni. Vagy ha épp csak ki szeretné próbálni az új kontentet akkor is 2 hónapon keresztül kell játszania vele még akkor is ha az nem tetszik neki, hisz kifizette. Eléggé patkány a blizz véleményem szerint. De ez a tört szervereknek csak jó.
 6. Hol? Ki ugatott hogy Legion helyett kell? Csak járt a szájuk hogy kell WotLK de senki se mondta soha hogy az Legion helyett kell. Egy ilyen posztot se láttam. Csak akartak egy WotLK szerót is, ennyi. Menjenek Warmanere akkor, ott örök kőkorszak van! Ide meg szépen dobják be a Legiont. És kurvára haladjon vele a Tauri team. Ha van rendes munkahelyük akkor ott mondjanak fel és fejlesszék a Legiont! Azt is leszarom ha éhendöglik a családjuk, csak haladjanak! Nem kellett volna eddig baszni az emberek agyát a szar MoP-al. És nekem senki se magyarázzon. BC óta hűséges playere voltam a Taurinak de most már betelt a pohár. 2 kieget toltam már végig eredetin azóta hogy ez a fos pandaszar megy itt. Lenne egy kérdésem. Mégis mi a szarért csináljátok ezt a szervert @Aithne? A boldog játékosokért? Mert rohadtul nem vagyunk azok. A WotLK-sok is csak ideiglenesen de több embert üldöztetek már el a szeróról mint amennyinek örömet okoztatok. Nyomhatjátok a dumát hogy ,,ha nem tetszik el lehet menni" de ilyen hozzáállással ne csináljátok tovább a szervert. Szüntessétek be vagy írjátok ki hogy nem lesz több kieg és ennyi volt. Puszi-pá!
 7. Már a rohadt Legionnek kéne itt mennie RÉG! Az lenne az első nem a csicska retro WotLK ami már a könyökén jön ki az embernek. Amúgy meg a Legion se érdekel már nagyon senkit, addig húztátok az emberek agyát hogy mindenki eredetire ment. Az új dolgokra feküdjetek rá, minden más mellékes. A WotLK nem fontos meg ha elnyújtjátok legalább annál tovább tudja élvezni az aki WotLK-zni vágyik. A retkes Legion-t akarjuk! Köszi TT!
 8. Waycrest

  WoTLK MIÉRT?

  Ha nem kamuznának is jóval többen lennének ott. SW-ben ott ki se lehet látni a playerektől. Amúgy meg a player szám vonzó az új játékosoknak és szívesebben mennek oda játszani még ha tudják is hogy kamu az a brutál nagy playerszám. Tanulhatnátok ahelyett hogy lefujjozzátok őket, biztos szarul esik hogy nagyobb hipe a warmane mint a Tauri amikor ti vért izzadtok hogy ez jó szeró legyen. És igen a Tauri a legjobb minőségű szerver de a Warmanen jobb a közösség. Szarjátok le a playerszámos dolgot, egyesüljetek és kész. Többet kaszálnátok az biztos meg ott arena realmot is csinálhatnátok anélkül hogy félni kellene hogy elnéptelenedik egy másik realm. Rengeteg lehetőség lenne egy ilyen projektben. Az international és a hun realm meg hülyeség. /join hun és a hunchannelben megtalálod a magyarokat ha már totál hülye vagy az angolhoz. Meg P2W??? Ha a transmogtól meg a mountoktól erősebb leszek akkor jah P2W. @Aithne sztem nem éri meg ez a magyaros gyűlölködő hozzáállás sose vezetett még semmi jóra. Komolyan gondoljátok meg hogy egyesültök, legyen csak 1 hely ahová mennek a ,,még tört szerós" játékosok. Többen vidámabb az egész.
 9. 5 percet nem tudtok rááldozni? Jó, de a Legion legalább halad? Elkészül még valaha?
 10. Akkor azok ne transmogoljanak ennyi. Mit zavarja őket hogy bent van a funkció és én úgy nézek ki ahogy akarok? Mi közük van hozzá?
 11. A téma zárolva. A válasz ,,nem" ami nekem meg NEM elfogadható. Ahogy láttam sokan szeretnék és nem nehéz megcsinálni kb 5 perc. Már bocsánat de undorító hogy így üzemeltetnek egy szervert hogy szarnak rá mit akarnak a játékosok. Akkor mégis kinek csinálják ezt a szervert? Maguknak?
 12. Waycrest

  WoTLK MIÉRT?

  Sztem a Tauri is ilyen Warmane féle lesz hogy visszafelé fejlődnek. Akár egyesülhetnének is, mi értelme ennyi törtszerónak amikor kb majdnem mind ugyan olyan és wotlk.
 13. Waycrest

  WoTLK MIÉRT?

  Mindig van benne vmi olyan újítás ami miatt már szar lesz a régi. A WotLK-ból már annyi minden hiányzik hogy képtelen lennék rajta játszani.
 14. Waycrest

  WoTLK MIÉRT?

  Ki legionözne már? Aki még WoWozik az ki tudja már fizetni az eredetit is. Komolyan 3000Ft/hó? Nem pénz
×
×
 • Create New...