Jump to content

Waycrest

Player
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Waycrest last won the day on July 3

Waycrest had the most liked content!

Reputation

12 Neutral

About Waycrest

 • Rank
  Contributor
  Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Én meg tudom érteni Sztem tök egyértelmű. Toxikus szar emberek fujjojják le azokat akik változást akarnak és nem halad semmire a szerver. Akik ilyeneket írnak azok attól még szeretik a szerót és nem akarják hogy az eddigi erőfeszítésük (karik, achik, stb...) a levesbe menjen. Ahogy vesztik az emberek a reményt annál több ilyen poszt fog születni.
 2. Ha esetleg mégse lenne Legion akkor időben szóljatok már mert akkor kezdenék egy karit Freakz-en.
 3. Én nem játszok itt. Eléggé régóta. Panda elején játszottunk aztán ott hagytuk mert a lehető legszarabb kieg. Eredetin toltam a BfA-t meg az SL elejét de az utóbbi megint csak elvette a kedvem. Pár youtuberek szerint egy uccsó eléggé hosszú kieggel zárnak majd. A classic meg csak WotLK-ig megy majd.
 4. Nem oszt, nem szoroz... Igazad van. Nem is tudom minek járok még fel ide.... Talán mert a remény hal meg utoljára. De ha logikusan is nézzük a szerónak már annyi. Nincs más csak a retail.
 5. Oké ember, bocsánat! Visszaveszek mert te úgy döntöttél elolvasol egy olyan posztot ami zavar! És bocs hogy nem szeretném hogy vége legyen a szerónak! Szal ez a Tauri gyalázás valahol bók a részemről
 6. Nem ízléstelen. Nekünk itt emlékeink vannak, karaktereink amit többre tartunk mint egy retailos karit. És szétbarmoljátok a szervert. És akkor azt akarjátok bemagyarázni hogy a WotLK fejlesztése is a Legion javára ment a timewalkingok miatt. Elárulom hogy a WotLK nem csak dungeonokból áll. És ha jól tudom 0-ról újraírtátok azt a szart. Mire kész lesz a Legion már kapa lesz a szervernek és a semmiért dolgoztatok.
 7. Toltam egy haverommal a Tauri MoP-ot aki 2016-ban elhunyt. Hogy a faszomba történhetett ez ha 2017-ben jött ki. Kit akarsz te átbaszni hülye gyerek? Minimum 6 éve van itt MoP és akkor még lehet keveset is mondtam.
 8. Szívemből szólsz gyerek!
 9. Ha összeolvadnátok más szerverekkel gyorsabban haladnátok, több lenne a játékos is, még többen mennének oda stb... Minek ennyi tört szerver? 1 jó kell több realmal és nagyobb dev teammel. De úgy is csak a falnak beszél az ember hiába hogy logikus. Még az 1 főre jutó profit is több lenne szerintem.
 10. Én úgy értem hogy egyesülni kell másik szerverrel.
 11. Nagyon de. Nem kellene annyi kiegészítő zónáját újra írni mert kihagyhatóak mint pl a Warlords is. SL-ben választhatsz hogy hol fejlődsz. De megint csak mennek a retkes kurva kifogások meg szakszavakkal akarjátok hülyére venni a playereket. Ha nem tudtok haladni akkor mi a faszomért nem kértek segítséget? Alig vannak már tört szerók akkor a faszért nem egyesültök már valamelyikkel ami megmaradt és tele van playerekkel? Nagyívben basztok ti mindenre. Hova vezettek az eddigi döntéseitek? Oda hogy a faszom se játszik már Taurin! És akkor még azt hiszitek ti vagytok a királyak... Igen jól és igényesen megcsináltok egy szerót de nem csak ennyi kell a sikerhez. Sok reklám, hirdetés, youtube videók és persze ilyen döntések meghozása hogy picit megalázkodunk-e és felkeresünk más tört szerót hogy közösen alkossunk valamit. De ahogy én azt látom jobban szerettek a magyarázkodásba energiát ölni mintsem a szerverbe. Az embereknek itt múltja van és karaktereik amikkel évekig szenvedtek és megy minden a levesbe mert ti tönkre kúrjátok a szervert.
 12. Nem teljesen @Chris ugye shadowlandsben már azt a kieget játszod amelyiket szeretnéd lvl50-ig. Egy SL patchel igazából már könnyebb dolgotok lenne. Ott a Draenort telibe ki lehetne hagyni. Idővel meg megcsinálni amikor már a játszanak is a szerón. A BFA-t majd megvalósíthatnátok nagyobb patchel mert azt alá kell írni hogy SL prepatchben nagyobb volt a balance mint az egész BFA idején vagy mint most SL-ben. Emlékszem a prepatch alatt minden egyes nap szarrá arénáztuk magunk mert rendesen élvezetes volt. Meg is adta a löketet nekünk a SL-hez de az meg már csalódás volt. Bárhogyan is legyen a továbbiakban 9.0-tól már könnyebb dolgotok lesz mert nem kell végig nyomni minden kieget. De talán még összedobhatnátok egy WotLK-t is 9.0-ás patch fölött és ha értetek hozzá akkor a balance-t is össze lehetne hozni és legalább mai játéknak nézne ki a WoW és mindenki a kedvenc kiegjével tolhatná. Csak egy mellék projektnek is bevezethetnétek mint új szervert és ha bejön a dolog akkor beolvasztani a Tauriba. Addig meg senkinek nem is kellene tudnia hogy az is TT munka szal picit lehetnétek igénytelenek is. A lényeg hogy ne látszon bugosnak a szeró. Az a jó szerver ahol egy kezdő új játékos nem veszi észre hogy a játéknak nem így kellene működni. Egy ilyen szerver a régi játékosokat sem kavarná fel annyira. Ezzel nem azt mondom hogy most a Legiont hagyjátok, ez pl csak egy egyszerűbb kis mellék projekt lenne amit még a későbbiekben is fel tudtok használni ha majd ott tartunk hogy BFA vagy SL jön. (Kb 200 000 év múlva amikor a régészek megtalálják Chris megkövesedett testét amint épp az SL-en dolgozik)
 13. WoD-ig egy amolyan pre patch elő nyitás lehetetlen?
 14. Figyu már TT! Most már ezt fogjuk játszani örökre hogy 22192313321823432 évet kell majd várnunk minden kiegre? A faszomat verjem már a kurva fületekbe. Ha nem tudtok haladni a kiegekkel akkor inkább töröljétek a szervert, magas ez neketek. Nincs kedvünk reménykedni ebben a szarban. Kurva dátumot meg a főoldalon közölt infókat akarunk. Bocs hogy ilyen vulgárisan fogalmaztam de kurvára megérdemlitek mert csicska szarok vagytok. A WotLK is mire volt jó? A kutya se játszik rajta....
 15. Nem corruption volt hanem a Heart of Azeroth és úgy voltak képességeid. De azokat bármikor váltogathattad és nem voltak ennyire meghatározóak. Most meg nem mehetsz át tankból healbe mert covenantot kell váltanod ahhoz hogy passzoljon minden. Szar az egész. Hát bukás volt ezt mindenki aláírja. Rohadtul elvakultnak kell lenni ahhoz hogy valaki szeresse az SL-t.
×
×
 • Create New...