Jump to content

Prophet

Player
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Prophet

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. or sneak in a 0.1x XP multiplier to keep people at bay from progressing into unfinished areas
 2. I think that's on your end, i finished the DK starting area with no issues twice this week on both Tauri and Evermoon.
 3. ha túlfeszültség ellen akarsz védekezni akkor inkább végy egy stabilizátort ami kifejezetten erre volt feltalálva én személyszerint a tápra nem bíznám ezt a dolgot
 4. WotLK valszeg korai 2021 tájékán, Legion pedig ~18 hónap múlva. (igen igen ez wotlk thread, de nem izgat)
 5. >see some cool tmog on teammate >want to click inspect >hand slips and click vote kick >vote kick successful
 6. Képzeljétek magatokat Arzes helyébe amikor meglátja ezt a postot (ha értene magyarul)
 7. Na ahogyan észrevttem ez a thread egyben egy kívánságmüsor is, akkor én is leírnám ide azt hogy nekem hiányzik a Cataclysm. Dungeonok meg raidek (kivéve DW) annyira faszák voltak. Meg a class balance is 9/10 Tetszett az a DK bug is ami bentvolt kb 1 hétig, már nem emlékszem a nevére de azt csinálta hogy a runic powert átalakította HP-ra, de ha 0-ra csökkent a RP akkor nem kapcsolt ki. Fun times.
 8. Because to me, OP seems to be intelligent enough to be able to navigate on the forum, and he voiced several times what other international players think of Tauri, so I would assume that this time he's addressing the core population of the server regarding this matter, who are coincidentally hungarian. Then, after a while, a hungarian addresses another hungarian about the subject at hand, in hungarian, on the hungarian subsection of the forum, which means OP reached his goal, which was raising the awareness of the hungarian population of this matter.
 9. Szerintem majd meglátjuk mit hoz a Legion, addig a pandák tovább táplálják a szervert. Erõsen kétlem hogy addig összeomlana teljesen a jelenlegi helyzetben. Na de ha majd nem javul a helyzet Legionnel sem, akkor már jogos a paranoia. És õszintén ez teljesen várható volt, mivel sokak szerint ez a kieg egy vicc (engem is beleértve). Felhúztam azthiszem 4 karit 90-re, a hányinger nem múlt el azután sem. @Lyfial That's perfectly normal during sleep/work hours. The numbers weren't much different during those hours when the server was running on Cata/WotlK either.
 10. De nem értem, hogyha WotLK-ben volt minimum 3k/3k player és Dalaran olyan volt mint egy hangyavár, akkor most hogyan lehetetlen az hogy elbírjon a szerver 2k-t egy realmon összesen?
 11. Prophet

  MAGYAR realm

  Ez még csak a kezdet, az lesz a fasza amikor nõ a nem magyar, se angol nyelven beszélõk száma. "alguem br?" "türk varmi?" "no ingles"
 12. Prophet

  pleading

  Legion actually fixed pvp to some degree, it's only ruined to those who actually liked the dumpsterfire that pvp was since vanilla.
 13. Ez a gond látod, hogy egy mod egy no-lifer kéne legyen aki mindenkit egyformán utál és így nem tesz kivételeket mert nem lehet vele barátkozni. Plusz pont ha undead lock mainje.
 14. Prophet

  Tauri team !

  de kijelentették már hogy mit terveznek pontosan? lesznek WoD lore questek? zónák? csak azt olvasom minding hogy kihagyják, de azt nemtudom hogyan fogják kihagyni, és én erre lennék kíváncsi
×
×
 • Create New...