Jump to content

weebn___a

Player
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About weebn___a

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

19 profile views
 1. weebn___a

  WG Balance

  Ez már 1 hónappal ezelőtt is, a tenacity buff bevezetése után egyből látható volt hogy nem jó. Akkor azt mondták a számok kiegyenlítettek... Eltelt 1 hónap azóta, most mik a számok @Aithne?
 2. Az általad írt statisztika biztos igaz, viszotn nem releváns. Kérlek kicsit mélyebben ásd bele magad, hogy a buff óta mik is az eredmények. Ahogy mondtam szerda óta nem volt wg győzelme allynak emberi időben (értsd.: 16:00-22:00 között, amikor a playerbase jelentős része játszik. Az hogy tegnap hajnal kettőkor valami csoda folytán nyert egyet ally szerintem irreleváns). És ha egy ilyen statisztikát tudsz megnézni és esetleg reprezentáli nekünk itt, ami azt mutatja hogy a helyzet kiegyenlített és fair akkor elfogadom hogy minden rendben. Viszont a mai nap folyamán se nyert még ally. Reggel 8-tól mostanáig illetve ez igaz a tegnapi napra is. Tudom mert fent voltam mindkét nap. Illetvee a fent leírt main idősávban szerdától számítva sem. Véleményem szerint a jelenlegi rendszer nem kiegyenlített, nem fair és kezdeni kell vele valamit...
 3. Jelenleg wg allysként játszhatatlan és felesleges joinolni, ami még tovább rontja az arányt. Arról nem is beszélve, hogy ténylegesen voa-t nem tudtam menni a héten, mert soha nem volt miénk wg, amikor ráértem volna (meg akkor se volt amikor nem értem rá egyébként de az mellékes). A helyzettel mielőbb kezdeni kellene valamit.
 4. Mennyivel könnyebb lett volna elnidítani szorzóval a szervert. Nem lenne rinya. Nem kérdezgetnék naponta 20x hogy lehet e játszani. A playerszám is magasabb lenne ez 100%, de nem. Megint a jó opciót sikerült választani a TT-nek mint mindig.
×
×
 • Create New...