Jump to content

Gbman

Player
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gbman last won the day on August 23 2018

Gbman had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About Gbman

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Nem biztos hogy elsőre jobb lenne, az se, hogy másodikra, de mivel az nyilvánvaló, hogy jelenleg ami van az szar, a változás mindenképp jót tenne hosszabb távon. Lehetne egyébként tournament realmen tesztelni, más kérdés mennyien játszanának rajta.
 2. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Hát láthatón ez a ne csináljunk semmit, mert minden így fasza hozzáállás nem működik, mert az emberek csak fogynak. A blizz meg marha rossz példa itt, nekik soha nem volt céljuk a 2v2 balance, taurin viszont csak ez lehet a cél, mert a 3v3 3* ennyi emberrel is döglött lenne. Pluszban mi zárja ki azt, hogy nerfeljenek a healereken is? Holypapra baromira ráférne, de egy bizonyos szinten a többire is, hogy ne minden meccs 10 percnél kezdődjön. Itt ne gyere azzal, hogy más comppal kell játszani, nem mindenki élvezi 2 cc között az icelance spamet.
 3. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Erre funker: Neked tényleg komoly gondjaid lehetnek, legalábbis a 60as iq, elég komoly gond. Ha gondolod segíthetek neked keresni szakembert, biztos lehet ma már ezt a figyelemhiányt, vagy értelmező képesség teljes hiányát kezelni, javítani rajta.
 4. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Nem is kell mindenben egyetértenünk, arra van a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat.
 5. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  https://tauriwow.com/armory#character-sheet.xml?r=[HU] Tauri WoW Server&n=Dødgem Ez az én karim te drága szentem XD Fogalmam sincs az a druid kinek a karija volt, én Dødgem-re neveztem át Gbman-ról áprilisba, aztán abba is hagytam az arénát még a hónap vége előtt, azóta ez a neve. Szerintem ezt VIP panelen talán lehet bizonyítani, most komolyan linkeljem? Ha nekem nem hiszed, fentebb megkérdezheted Stealthsoul kollégát, nem voltunk egymás szíve csücskei tauris korszakunkban, de ezt szerintem ő is szívesen megerősíti neked. Meg még úgy kb 50 másik ember akinek a friendlistjén vagyok, de semmi gond. A még cinkebb az egészben, hogy szerintem egész idő alatt guildtársak voltunk, ott rohadt a karim veled 1 guildben offline.:) Fárajó fogalmam sincs kinek a karija volt egyébként, ha tippelnem kéne Ösztön lehet, sok lehetőség nincs, nem sok értelmes feral volt a szerveren.
 6. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  És ez tulajdonképp mi? Csak mert se Fárajó nem vagyok, se Ori, se Arms, nem beszélve arról, hogy Arms aztán a akkora spanom, hogy tulandonképp egy meccset nem játszottam még vele. Ha tradelt szíve rajta, ellenem biztos nem. Szóval ez nem jött be barátom, de gratulálok. Legközelebb próbálkozz valami kevésbé bullshittel. Úgy osztod az észt, hogy még arról sincs fogalmad kikkel szoktam játszani. Most látom a dátumot, arról már ne is beszéljünk, hogy április végétől nem is játszottam taurin, amég júliusban nem startolt az új szezon. Hát ez valami extra nagy fail, de azért szép próbálkozás volt
 7. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Fogalmam sincs miről beszélsz, épp ezért kérlek, hogyha már engem akarsz hiteltelenné tenni, mert észérveid nincsenek, csak a hatalmas egod, akkor légyszíves avass be engem is miről beszélsz, nagyon nagyon érdekel Ugyanide légyszíves linkeld azt a rengeteg fórum posztot is amit csináltam, szeretettel várom. Szerintem azon kevesek egyike voltam, aki az elejétől kezdve azt mondta, hogy a ferallal nincsen semmi baj, pár másik 2-3 kaszt ami túl van tolva. De várom a fórum posztok linkjeit persze. Személyeskedhetsz, erőlködhetsz, de aki kicsit is ismer engem tudja mennyire szánalmas a próbálkozásod.
 8. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Látom érvek hiányában jön a támadás. Mondjuk ez most felkeltette a figyelmem, mert dodger, noob, szar, fogyatékos, low, béna szar, köcsög, faszfej, minden voltam már, wintrader még nem, ez nekem is új. Avass be légyszíves, mert erről még nem tudtam XDD Vicces hogy neked akik próbálnak ötletelni "Megmondó marhák", miközben 1 konstruktív ötleted nincs azon kívül, hogy szerinted minden "jóvanazúgy". A meta shiftet meg kénytelen lesz a törtszerver végrehajtani, ha nem akarja lassan lehúzni a rolót, de ezt megvalósítani nem az én feladatom, és nem is a tiéd.
 9. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  A probléma az, hogy felsőbbrendűségi téveszméid vannak. És a kurva nagy egod nem engedi hogy felfogd, miről van szó. Igen, bakfitty ironizált, lázad a semmi ellen, mert szerinte nem kellene terhelni a fejlesztőket, ennek ellenére felfogta miről beszél itt több ember, veled ellentétben akinek továbbra fingja sincs, mi az a meta shift. Tökmindegy egyetért-e vele, de legalább felfogta. Te meg körülírtad, de most se érted.
 10. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Lehet, hogy funkerrel karöltve valamit kellene kezdenetek a felfogó képességetekkel, miközben 0-24 a queben afkoltok. Amit leírtál, konkrétan pontosan ez lenne a lényege az egésznek, amit többen kifejtettünk, hogy 3 éven át ne ugyan az a 3-4 kaszt legyen a fotm szar, hanem változzon időszakosan, folyamatosan. Ahogy látom, még bakfittynek is leesett miről van szó, pedig ez nagy szó.
 11. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  A custom nerfek hol zárják ki az instant 90et? Az egy nagyon jó ötlet új embereket bevonzani. De azokat itt is kellene ám valahogyan tartani. Amúgy meg nem várunk el semmit, mint mondtam párszor, ötletelünk, mivel lehetne kicsit életképesebb a szerver. Hogy a fejlesztőknek mire van idejük meg energiájuk, az meg aztán végképp baromira nem a mi dolgunk és problémánk (bocsánat kedves fejlesztők), nekik áll leginkább érdekükben életben tartani ezt a szervert, úgyhogy hadd ne kelljen már azon a usernek aggódni, hogy du 4 vagy 6-kor megy haza a fejlesztő. A private szerver communits téveszmédre nem akarok érdemben reagálni, felesleges.
 12. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Nehéz életed lenne mérnökként vagy fejlesztőként ha a megrendelők/felhasználók jeleznének feléd egy problémát, és az ötleteken kívül, tőlük várnád a pontos leírást, betűről betűre, hogyan kellene azt megoldanod. Nem tudom eldönteni, hogy te most a fejlesztőket nézed hülyének a tauri teamben, és csinálsz úgy mintha nem tudnának gondolkodni csak programozó robotok lennének, vagy csak a tapasztalatlanság beszél belőled, mikor azt gondolod, mindent a felhasználóknak kellene a fejlesztő szájába rágni. Ami itt a játékosoktól elvárhatók az az ötletek, és a visszajelzések.
 13. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Ennél rosszabb megoldás nem is lehetne, hogy ezt játékos írja le. Mi adhatunk max visszajelzéseket, de onnan hogy a játékosok kezdik el megmondani mire hány % nerf kerüljön jönne el a totális káosz. Nem, ez a fejlesztők dolga. Aztán utána meg kell hallgatni a visszajelzéseket, és az alapján ha szükséges változtatni. Abban azért értsünk egyet, hogy nem véletlen döglődik már a 2v2 is, és változás nélkül halálra van ítélve.
 14. Gbman

  Tauri szerverek jövője

  Nem a játékosok dolga, hogy az üzemeltetők és fejlesztők szájába adja szóról szóra, spellről spellre, mit kell nerfelni/boostolni. Nem mi osztjuk a feladatokat, nem is a mi dolgunk. Itt ötletelés zajlik, ahogy látom, még nem tűnt fel.
×