Ugrás a tartalomra

duckheadhorse

Játékos
 • Tartalomszám

  175
 • Csatlakozott

 • Utoljára online

 • Nyertes napok

  6

duckheadhorse ekkor volt utoljára a nap nyertese: Június 5

duckheadhorse által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Népszerűségi pontszám

24

Névjegy

 • Rang
  Megvilágosodott Tag

Legutóbbi profil látogatók

323 profil megtekintés
 1. duckheadhorse

  Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Nyehe, same here...
 2. duckheadhorse

  Az Off offolója!

  Ezeket az Index-es faszságokat mikor unod meg linkelgetni? Hatalmas hírértékkel bír az a fosrakás, de tényleg... Mentsd el könyvjelzőbe, a kutya se kíváncsi rá (de legfőképp az indexre nem)
 3. duckheadhorse

  Filmes topic

  Kellemes, pozitív csalódás lett a Venom, viszont ja, ezt feliratosan is meg kell nézni, bár nem volt most tragikus a magyar szinkron sem.
 4. duckheadhorse

  Forma-1

  Ferrari <-> Taktika
 5. duckheadhorse

  Filmes topic

  kérem kérem kérem kérem
 6. duckheadhorse

  Beszélgetés más játékokról

  Megvettem az Ultimate Editiont PC-re, és én se bántam meg! A három picit jobban tetszett, itt a seggnyalást meg a pofázást, ahogy írod is, nagyon túltolták, a háromban még elviselhető volt.
 7. duckheadhorse

  Forma-1

  Vitatható győzelem volt Hamiltonnak, Bottas végig jobb munkát végzett a hétvégén, viszont bajnokság szempontjából szükséges volt... Sajnálom azért.
 8. duckheadhorse

  Beszélgetés más játékokról

  rip in pieces Telltale Games
 9. duckheadhorse

  Forma-1

  Sajnos minden egyes szavaddal egyetértek, főleg a simán elengedős résszel... Nagyon rossz irányba tart így ez a "sport", remélhetőleg innentől már csak felfele...
 10. duckheadhorse

  Beszélgetés más játékokról

  Na, Forza Horizon 4 demó kipróbálva, ez még jobb is lett, mint a 3 volt. Gyönyörű, izgalmas, és nagyon jó élmény vele játszani. Sokkal jobban fut most a demó, mint 1 héttel ezelőtt kb. a 3. része a sorozatnak (1080p60fps, i7 4790, 16gb ram, gtx1070, ssd-ről futtatva). Első napos vétel lesz... Vagy már most..
 11. duckheadhorse

  Forma-1

  Ismét egy dögunalom verseny, ismét egy Ferrari eltaktikázás, az egész "sportot" tönkrevágja ez a gumispórolós hülyeség, senki nem mer előzni, senki nem meri jobban nyomni, 1 kiállás mindenütt (már akinél...), és elporoszkálnak egymás mögött, vonatoznak.. Marha izgalmas, mondhatom. Mindemellett már 40 pont Hamilton előnye, ezt nehéz lesz visszahozni... #LH44 Pedig meg van az autóban a potenciál a Ferrari részéről, csak se a taktika, se a pilóták nem állnak össze valahogy...
 12. duckheadhorse

  Forma-1

  Itt és Monaco-ban erős a Red Bull, nem meglepő... Vettel kocsija lehet nem volt 100%-os, a tegnapi falhoz vágás után. Hamilton hatalmas kört rakott össze, szépen lassan kicsúszik a Ferrari kezei közül a VB cím.
 13. duckheadhorse

  Beszélgetés más játékokról

  Nálam is instant vétel lesz, sokszor hangoztattam már, de az Underground 2 óta a Horizon 3 volt az első autós játék, amit tiszta szívemből imádni tudtam. Valamit olyat összeraktak vele, amit még soha nem tapasztaltam. Engem kilóra megvettek vele. Kinéz a 4-nél az Ultimate Edition...
 14. duckheadhorse

  Beszélgetés más játékokról

  Állást már a FH3 demója se mentette, itt se fogja. Én még nem néztem rá, de már le van szedve... Na majd holnap!
 15. duckheadhorse

  World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Kivették he-he.
×