Jump to content

duckheadhorse

Player
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

duckheadhorse last won the day on November 23 2018

duckheadhorse had the most liked content!

Community Reputation

35 Popular

About duckheadhorse

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Hát, ez gyorsan eszkalálódott
 2. Nem amiatt kapták a büntetést, hanem mert túlzott segítséget kaptak ehhez a rádióban. Ha csak annyit mondanak a két pilótának, hogy box-box, akkor nem lett volna bünti. De túlságosan belementek a részletekbe, hogy mit hogyan, és mire váltanak, ami elvileg, és ezek szerint még mindig tiltott.
 3. Még a legjobbakkal is megesik. Amúgy dícséretes, hogy összekalapálták utána az autót, meg behozta a második helyre is. Amúgy ritka unalmas egy futam volt, utólag néztem meg, 30. körig bírtam, utána végig pörgettem kb.
 4. Ferrari 10/10 ezen a futamon is
 5. Kicsit megkésve, de rohadt jó futam volt. Hamiltonnal nem tudom mi van, de kezd egyre jobban szépen szétesni, hibát hibára halmoz, túlságosan elvonja a figyelmét a kis kampánya. x) Nehogy Bottas meglepje, és megnyerje a VB-t.. Másnak úgysincs esélye. Norris dobogónak nagyon örülök, és hogy a McLaren ennyire erős volt.
 6. Végre megvalósul.. Sainz és Norris páros is nagyon jó volt, mindkét pilótát kedvelem, de nem lesz itt baj Ricciardo-val sem
 7. Olyanok hiába pattognak, mint a Ferrari, ahol a Haas használja a tavalyi autót, a Red Bull se magyarázzon, ahol a már Alpha Tauri is velük van szorosabb kapcsolatban, és még sorolhatnám... Amúgy nagyon erősnek tűnik elsőre a McLaren is, remélem ott lesznek már az elején..
 8. DW mountért visszamentem, de eredetin én se tolom már (se máshol), de nem alkotok véleményt valamiről úgy, hogy csak videókat láttam róla. Arról, hogy Phalanx-hoz máshogy nem lehet szólni (már csak ingerből se), azt saját magának köszönheti.
 9. Kurva sok közöd lehetett az eredetihez, néztél róla videókat vagy mi? :DDD Fogyatékos.
 10. Mr. Tutti Frutti Grande Machina Vettel ismét alkotott, Hamilton se volt ma a helyzet magaslatán... Sainz 4. egyenlőre, Gasly, Verstappen nagyon jó futamot mentek, Albont sajnálom
 11. Terveztem, hogy BfA végére visszanézek, ha normális lesz az új kieg maradok, hát, azt hiszem inkább nem WoW-ozok többet. Diablo 4 igéretesebbnek tűnik.
 12. El Camino - A Breaking Bad Movie Nincs mit mondani. 10/10
 13. Szerintem teljesen jó. Én is használom, F1 2019, Forza Horizon 4, ezekkel játszogatok vele, de én nem vezetékesbe használom, mert kaptam hozzá azt az adaptert. Fogásra szerintem az egyik legjobb, a Switch Pro Controllere ilyen még. Fociról fogalmam sincs, azzal nem szoktam játszani.
 14. 2021-ig én már nem várnék komolyabb erőfölény borulást, hiába tűnik most jobbnak a Ferrari. McLaren - Mercedes lehet megint érdekes.
 15. Unalmas szar volt, a Ferrarinak grat az 1-2-höz, az utolsó SC-re elég lett volna egy VSC is. Merci szokás szerint benézte.
×
×
 • Create New...