Jump to content

duckheadhorse

Player
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

duckheadhorse last won the day on November 23 2018

duckheadhorse had the most liked content!

Community Reputation

34 Popular

About duckheadhorse

 • Rank
  Zen Master Member

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. Olyanok hiába pattognak, mint a Ferrari, ahol a Haas használja a tavalyi autót, a Red Bull se magyarázzon, ahol a már Alpha Tauri is velük van szorosabb kapcsolatban, és még sorolhatnám... Amúgy nagyon erősnek tűnik elsőre a McLaren is, remélem ott lesznek már az elején..
 2. DW mountért visszamentem, de eredetin én se tolom már (se máshol), de nem alkotok véleményt valamiről úgy, hogy csak videókat láttam róla. Arról, hogy Phalanx-hoz máshogy nem lehet szólni (már csak ingerből se), azt saját magának köszönheti.
 3. Kurva sok közöd lehetett az eredetihez, néztél róla videókat vagy mi? :DDD Fogyatékos.
 4. Mr. Tutti Frutti Grande Machina Vettel ismét alkotott, Hamilton se volt ma a helyzet magaslatán... Sainz 4. egyenlőre, Gasly, Verstappen nagyon jó futamot mentek, Albont sajnálom
 5. Terveztem, hogy BfA végére visszanézek, ha normális lesz az új kieg maradok, hát, azt hiszem inkább nem WoW-ozok többet. Diablo 4 igéretesebbnek tűnik.
 6. El Camino - A Breaking Bad Movie Nincs mit mondani. 10/10
 7. Szerintem teljesen jó. Én is használom, F1 2019, Forza Horizon 4, ezekkel játszogatok vele, de én nem vezetékesbe használom, mert kaptam hozzá azt az adaptert. Fogásra szerintem az egyik legjobb, a Switch Pro Controllere ilyen még. Fociról fogalmam sincs, azzal nem szoktam játszani.
 8. 2021-ig én már nem várnék komolyabb erőfölény borulást, hiába tűnik most jobbnak a Ferrari. McLaren - Mercedes lehet megint érdekes.
 9. Unalmas szar volt, a Ferrarinak grat az 1-2-höz, az utolsó SC-re elég lett volna egy VSC is. Merci szokás szerint benézte.
 10. https://streamable.com/zzjd6
 11. Én egy Dell Alienware AW988-at vettem, ehhez adtak adaptert, tökéletesen működik / jól szól.
×
×
 • Create New...