Jump to content

Denial

Player
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Denial last won the day on October 10 2019

Denial had the most liked content!

Community Reputation

170 Famous

6 Followers

About Denial

 • Rank
  SQL Prof.
 • Birthday 06/18/1995

Recent Profile Visitors

4269 profile views
 1. Just skipelj dec 30-ra, a lidlös részt majd elolvasod lefekvés előtt
 2. beware, a topic elég jelentős része tényleg csak az életem. de idén téltől izgi
 3. Tekintve, hogy chris úgyis kitörli ezt az egészet mikor ide téved, túl sok felesleges effort lenne leírni. Lényeg, hogy meguntam, hogy chris módszeresen átgondolatlan döntéseket hoz, aminek többszáz/ezer player látja kárát, és ha érvelni próbálsz, válaszra se méltat, csak napokig ghostol. Megszámolni nem tudom, hogy csak januárban hány ötletet írtam ki devchannelre, egyre sem válaszolt semmit. A legutolsó csepp meg az volt, hogy NAPI minimum 4-5 ember jött fel, hogy drunk instant banolta worldről minden figyelmeztetés nélkül, mert angolul beszéltek, vagy tököm tudja már mit hirdettek. Megkérdeztem drunkot, miért csinálja ezt, leugatott, hogy ki a fasznak képzelem magam, hogy számon kérem őt. Szóltam chrisnek, hogy miért ilyenek a worldmodok, annyit válaszolt, hogy én vagyok a hülye, biztos olyan stílusban írtam drunknak. Ja meg azt, hogy worldre ne is írjanak angolok, mert tauri magyar szerver. Innentől kezdve valóban lófasz a seggébe. Úgyis kibanolják ezt a useremet is záros határidőn belül, de godx klubban ott a daniel élete topic, abban elég részletesen leírtam, mennyire szarba van nézve itt minden külsős ember. Majd valaki bevesz, ha akarod.
 4. Az a baj, hogy higiből kinézem, hogy tényleg nem tudja
 5. Kár erőlködnöd, IRC-n meg lett mondva, hogy ez egy flame topic, úgyhogy törölnek mindent. Aztán majd ha nagyon kínos lesz amiket írsz, például valahogy rájössz, hogy Kimbatt már azért nem fejleszt a TT-ben, mert hónapokon át spelleket, itemeket meg goldot addolt az ismerőseinek, banolnak is.
 6. benne van, usergrouponként ki-be kapcsolható
 7. Denial

  CANCEL WOTLK

  Már leírta az élete topicjába, hogy rossz ötlet volt, és az istennek se állna neki újra :)
 8. Denial

  CANCEL WOTLK

  Elmennének a 200 másik wotlk szerver valamelyikére. És pls ne dobálózzunk a többi szar/nem blizzlike/nincs ilyen minőség dolgokkal, a mop is blizzlikeként van agyon dicsérve, és meg lehet nézni, hány embert érdekel.
 9. haliho daniel, atnevezned https://community.tauriwow.com/index.php?/topic/1806/&tab=comments#comment-28167 -t japan kultura fonalra? koszi elore is

 10. It should be working after the next restart
 11. Minőségi fórum adminpanel

  delete children wtf.png

 12. Denial

  Fejlesztés

  Jah amúgy én is láttam eredetin falon átsétáló npc-t, szóval kurva anyjukat, hogy kifizetek havi sokezret, és így elrontják az immersiont
 13. Denial

  Wotlk? Ez igen!

  ftfy Nincs javaslat az op-ban, szóval zárom
×
×
 • Create New...