Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Denial

Felhasználók
 • Tartalomszám

  320
 • Csatlakozott

 • Utoljára megtekintve

 • Nyertes napok

  5

Denial ekkor volt utoljára a nap nyertese: Január 8

Denial által megosztott tartalmakat kedvelték a legtöbben!

Közösségi népszerűséged

44 Kiváló

2 Követő

Névjegy

 • Rang
  Star Member
 • Születésnap 1995-06-18

Legutóbbi profil látogatók

616 profil megtekintés
 1. Az Off offolója!

  Feltűnően sokat foglalkozol egy olyan oldallal amit nem is látogatsz
 2. Recruit a Friend

  Bizonyára jövő ilyenkor már mesztic kurvák seggéről szívják majd a kokaint, mert úgy megszedték magukat egy ingyenes szolgáltatásból meg egy 800 kredites mountból.
 3. Kölcsönös killfarm - büntetendő-e?

  Miben másabb mint ha bg-t hirdetnél mindkét oldalon?
 4. Recruit a Friend

  Ez csak a te véleményed ¯\_(ツ)_/¯ Nem tetszik ≠ nincs értelme
 5. black market AH sanctuary

  A fővárosban sem azért tudod kikapcsolni, mert főváros, hanem mert friendly területen van. BMAH contested területen van, az egészben az a pláne, hogy nem csak túllicitálhatnak, hanem fizikailag is meggátolhatnak abban, hogy vegyél valamit. Ez direkt ilyen.
 6. új moderátort a népnek

  Pardon? Elég lett volna annyit írnod, hogy TLDR fogalmam sincs sem arról, amiről itt szó van, sem arról, ami az irc-n megy, de whiteknight bölcsész vagyok, és valamit muszáj ideírnom. Mindenesetre a fenti megállapításaidból egy sem igaz, viszont eléggé érdekes dolgokból vonsz le következtetéseket. A topicnyitó nem hörög/visít/vergődik, csak egy troll; semmilyen jelentését nem zárták le, csak azért csinálta az egészet, hogy röhögjünk a kommenteken. (Meg mert Aithne bunkó.) Az a "klikk", amiben vagyok, éppenséggel utálja crawent, nem isteníti (btw elég jó lenne egy idézet arról, ahol én ezt teszem, mert ez így egész egyszerűen hazugság.) De azért nézzük meg, hogy azelőtt milyen moderátorokat sikerült kiválasztani bizonyára nagyszerű szempontok szerint: Neith - Itemet addolt, haverokat nem banolt akármivel reportoltad őket, Network admint kért irc-re, hogy olyan channelről is kickelhessen, ahová nem is hívta senki, meg in general bunkó volt mindenkivel. Csiksz - Csiksz Sámi - Ban ha sokat idéztél az előtted hozzászólótól vagy nem direktlinkelted a képeket Faszakocka - Össze-vissza hazudozott, kipakolta a guildjük bankját Bandi - Nem is akart mod lenni, csak nyitott a moderátor jelentkezés fórumba egy bugreportot hogy IE alatt szar a fórum Naralith - Kb 2 millió kreditet addolt magának és adott el. Frostfox - Mindent elmond róla, hogy az előző fórumon saját magát nevezi mentally challengednek az avatarjával, és a mai napig nem jött rá Aithne - Ahogy te is mondtad, mindenkivel bunkó Tényleg bocs, hogy leírom, hogy Crawen valahogy kilóg ebből a sorból. Többire meg nem is nagyon tudok mit reagálni, fogalmazhatnál valamivel koherensebben.
 7. új moderátort a népnek

  tbh volt már több olyan mibbites is aki úgy jött fel, hogy ne aithne segítsen nekik, mert lekezelő meg bunkó. Meg az is tény, hogy minden apróságért banol mind az irc-n mind ingame. Kb ugyanaz mint Neith volt régen, csak nem addolja szénné magát. De amúgy az embernek szava nem lehet, mert aki a nagy gonddal kiválasztott bandi-frostfox-faszakocka triász után itt még ésszerűséget feltételez, az nemes egyszerűséggel nem normális. Csak azért kissé elszomorító, hogy Image óta nem volt normális moderátor se irc-n se máshol. (Kivéve mondjuk Crawent, akit viszont nem a team választott, hanem a community.)
 8. Topic of the Year és Phalanx-díj, 2k17

  Hát de ott csak tolta a ratyi dumáját hogy ő valami okostojás bábmester és 10 perccel előre tudja, hogy mit fogsz csinálni. Ezzel a feljelentős/bezáratós vergődéssel szerintem messze felülmúlta a wod lfg-t.
 9. új moderátort a népnek

  You, wtmalex, crawen and -1 others reacted to this jó is, hogy ~fél éve reportolva lett
 10. új moderátort a népnek

  http://jesuisnaralith.tk
 11. Villámkérdések - Villámválaszok

  Tévedsz
 12. Topic of the Year és Phalanx-díj, 2k17

  Majd visszajön pár nap múlva, hogy bocsi, de neki van élete, és nincs ideje állandóan fórumozni, meg amúgy is leszarja az egészet, de...
 13. Mikortól várható Legion??

  Wod után
 14. Villámkérdések - Villámválaszok

  Hosszas ragelés IRC-n lehetőleg szingapúri vagy más kelet-ázsiai vpn-ről, felemlegetve, hogy a te bugod fontosabb mint az Elwynn Lamb.
 15. Sértő név

  Idézhető idézetek
×