Jump to content

Daniel

Administrator
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Daniel last won the day on April 26

Daniel had the most liked content!

Community Reputation

161 Famous

6 Followers

About Daniel

 • Rank
  SQL Prof.
 • Birthday 06/18/1995

Recent Profile Visitors

3391 profile views
 1. Daniel

  Wotlk? Ez igen!

  ftfy Nincs javaslat az op-ban, szóval zárom
 2. Sztem is én vagyok az egyetlen jó moderátor
 3. Daniel

  Vendorok

  Alaris glyph vendorokat be lehetne rakni, csak meglehetősen kevés szabadidőm van, és nem tudom megírni a spawnt olyanra, hogy ne csak be legyenek hányva. De ha valaki megírja SQL-ben szépre, berakom.
 4. Daniel

  Community Manager

  Tbh egyet kell értenem Phalanxszal, ezeket a kérdéseket fel lehet tenni IRC-n is bármelyik hétköznap, viszonylag rövid időn belül azt fogja válaszolni Chris, amit tíz éve is: nincs konkrét határidő, amikor valami már fix, azt úgyis kiírjuk a weboldalra, addig meg felesleges kérdezősködni, mert csak olyan "jövő hét legion ptr ha minden igaz" szintű válaszok lesznek belőle, mint március végén valamikor. CM is csak annyit tud csinálni, hogy cizelláltabban megfogalmazza azt, hogy "nem tudom bazmeg, nem tudunk százfelé szakadni".
 5. Daniel

  Wotlk? Ez igen!

  szóval te bfa kleinssel akarsz wotlk-zni? tauri battle kedveli ezt
 6. Daniel

  Forma-1

  http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-minden-veget-er-egyszer-szujo-zoltan-bucsuzik-a-nezoktol-2699759 Csak a Palik ne jöjjön vissza pls
 7. Daniel

  Heirlooms

  No
 8. Daniel

  Tauri allyance vs horde 2.0

  Nem vagy tehetséges játékos, az a helyzet
 9. Daniel

  Javítás kibeszélő

  Én örülök, hogy valaki végre foglalkozik az apróságokkal is
 10. Daniel

  Új channelek discordra

  Most ebből a szempontból teljesen irreleváns, hogy létre lett-e hozva, az alapelképzelés az volt, nem, mert minek. Egyébként az újrastruktúrálás, ha jól látom, annyiból állt, hogy max 2 channel lejjebb lett mozgatva. Azt nem annyira értem, hogy ez milyen változást okozott az univerzumban, ami révén már nem volt probléma, hogy van wotlk ptr channel, de őszintén szólva egyébként is nehezemre esik követni azt a gondolatmenetet, amiben egyszer túl sok csatorna van, egyszer meg el lehet gondolkodni új német/francia/ujgur/etc csatornákon. Szóval ez így tök jól néz ki leírva, csak semmi konzisztencia nincs benne.
 11. Daniel

  Új channelek discordra

  Én nem mondtam, hogy vegyük el tőlük a lehetőséget, csak próbáltam rámutatni arra az érdekes ellentmondásra, hogy mennyire fájt hozzáadni két plusz channelt, a lengyel meg - az ezek szerint evidens problémák ellenére - meg lett csinálva, mert igény volt rá. Szóval #SupportForeignPlayers, de #FuckWotlkTesters.
 12. Daniel

  Evermoon Cross-realm

  Nem vesszük ki
 13. Daniel

  Új channelek discordra

  Nem, pontosan az volt a kérdésem, hogy ha nincs lengyel moderátorunk, ergo fingunk sincs arról, hogy miről beszélnek azon a chaten, ki mit ad el, mit bugol, akkor miért hoztuk létre? Tudtommal épp elég dolog nincs megcsinálva az elég jelentős igény ellenére sem pont azért, mert nincs rá erőforrás. Az, hogy hűbelebalázs módra csinálunk egy channelt, aminek a tartalmát képtelenek vagyunk ellenőrizni, kifejezetten voluntarista, és semmilyen szempontból sem felkészültséget vagy átgondoltságot tükröző lépés.
×