Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/20/21 in all areas

 1. 3 points
 2. 2 points
  Wotlk után minden kiegészítőnél mondogatják az emberek hogy a következő lesz az utolsó. Nincsen semmi alapja. A további kiegészítők sorsát az dönti el hogy a játék nyereséges-e a cég számára.
 3. 1 point
  Pedig most van nyitva az ablak, most van értelme
 4. 1 point
  Ha nem érzed itt jól magad, menj. Senki nem kényszerít rá, hogy itt játssz és, ahogy nekem tűnik, megkeserítsd a saját jó emlékeidet. Ha nem hiszed el, hogy a fejlesztői csapat a legjobb igyekezetével dolgozik Legionön, és a döntéseit úgy hozza, ahogy reméli, hogy a fejlesztők és a playerek érdekei között a legjobb egyensúlyt megtalálja, akkor neked talán csak a flamelés marad, azzal pedig egy dolgot biztos nem fogsz: hozzájárulni a szerver sikeréhez.
 5. 1 point
  Ráférne az emberre megint egy év szájkosár.
 6. 1 point
  Nyugalom ember, nem 1x meglett indokolva a wotlk létrejötte. Sokszor ekézem őket énis de ez így felesleges és tényleg vegyél vissza a stílusból mert zavaró.
 7. 1 point
  Eleve ennek a honor npc-nek többórás respawnja kéne, hogy legyen, tehát a létezése magában exploit, nem egy legit módja a honorfarmnak, csak annak idején nem lettek rendesen kireasearchölve. Lehetne berakni valamiféle gearelődés-könnyítést, de én mondjuk preferálnám, ha másként lenne megoldva.
 8. 1 point
  A MoP timeline valahogy így volt: 2016.szeptember - PVE contentből elérhető már Wandering Isle kezdő és Theramore's Fall scenario PTR 2016.október - 2. - PTR teszthullám 2016.novemberében bekerült a PTR -re két új aréna 2016.dec.23 - Mop launcher 2017.február - 4. teszthullám (Ez megtalálható a twitteren/facebook -on) Ha most +-1 hónap miat vergődsz itt akkor gratulálok. (Szerk: 2016 meg nem 6éve volt.) XDXDXDXD
 9. 1 point
  when is legion coming out
 10. 1 point
  Azt is azért írták be hogy lecsendesítsék a tömegeket, ha megnézed a development streamet jelenleg is meg a scriptelés.......ulduarra xt-re......warmanes videó alapján.......... Ahogy a meme is mutatja:
 11. 0 points
  Nemrég allottam egy pletykát miszerint shadowlands után valszeg nem lesz több kieg, classicot meg elviszik wotlk-ig és ott megállnak. Emellett még a Kaliforniai Blizzard-fiaskó is komolynak tűnik. Tud valaki valamit ennek a pletykának az alapjairól?
 12. 0 points
  Részletkérdés, ennél még az is jelentősebb gond, hogy lesz e itt még élő ember a botokon kívül, hogy ne csak a helyben toborzott csövesekre keljen alapozni.
 13. 0 points
  Miért ne hasonlítana, ugyanaz a játék. PvP balance sose volt, viszont az is elmondható hogy minden class játszható highraten, csak ezt törtön 100 aktív játékossal soha nem fogják reprodukálni. Aki akar hacsak rövidtávon is talál minőségi contentet a játékban, de hosszútávon főleg régi játékosoknak unalmas már a játék. Jó lenne ha kialakulna egy új iparági standard az mmoknál, mert a jelenleg minden kint lévő vagy béta játék több sebből vérzik.
 14. 0 points
  Nekem teljesen mindegy lenne amúgy hogy mi lenne a storyja a következő patchnek, csak legyen normálisan megcsinálva, legyen benne kreativitás raidek téren, pvpbe meg ne legyen valami ultra broken a másik pedig használhatatlan szar. Most hogy jobban belegondolok retail hasonlít a taurira lol (no offense)
 15. 0 points
  chad falanksz destroying blizzard with facts and logic
 16. 0 points
  A Blizzard már a második hulladék kieget szállítja zsinórban, ergo kifogytak a normális ötletekből. A vezetés viselkedése a legrosszabb törtszervereket idézi, avagy a lényeg, hogy lehúzzunk titeket, kaptok amit kaptok, mivel mi tudjuk mi kell nektek, a tardok sírását meg lesz*rjuk. Jól elásták magukat, csoda kellene, hogy kimásszanak a gödörből. A sebzett vadra meg ugrik a közösségi média , mert a gyűlölet az jó, és több a bevétel is ha több a néző.
 17. 0 points
  Sziasztok! Level 6 troll karakterrel nem tudok tovább fejlődni mivel nem tudom megcsinálni a Young and vicious questet. A probléma az, hogy mikor rápattan a karakter a raptorra, nem lehet sehogy se irányítani és csak körbe körbe fut. Nem biztos, hogy bug, lehetséges hogy csak én nem értem mit kellene tenni, de a videók amikben megcsinálják azt mutatják, hogy miután elkapták a raptort az irányítható. Köszönöm előre is a segítséget!
 18. 0 points
  Üdv Tauri Team! Tegnap visszaállítottam a karakterem. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni a korábbi, szerveren való magaviseletemért. Rossz életvitelemből adódott, és odafigyelek rá, hogy ne történjenek újabb rágalmazások részemről. Túlgiccses/Roland
 19. 0 points
  @Waycrest 1, Érdekes logika, biztosan lenne elég ember aki az elérhető információk alapján többféle logikus következtetést is le tudd vonni. 2, Eredeti meg nagyobb bajban van, egyre szivárognak a hírek, hogy a Blizzard a Shadowlands után már csak a classic vonalat viszi tovább
 20. 0 points
  Nem oszt, nem szoroz... Igazad van. Nem is tudom minek járok még fel ide.... Talán mert a remény hal meg utoljára. De ha logikusan is nézzük a szerónak már annyi. Nincs más csak a retail.
 21. 0 points
  Sziasztok, cata óta játszom taurin, töretlen kedvvel joinolok bg-kre. A régi társaság elkopott ugyan, de jó látni, hogy vannak még mások is a régi arcok közül. Az öröm általában nem tart sokáig, sajnos a bg-kre joinolók egy része zöld itemekben lép a harcmezőkre, akik többségében evermoon-on fejlődtek. Én is játszom ott, tudom, hogy hamar kész egy 90-es kari, nem mindenki húz szakmát, és nincs elég gold egy alap pvp setre AHból (a cloth set még hagyján, de a leather vagy mail set horribilis áron megy). Valamiért kevesen farmolják a honor eliteket Krasarangban, legalábbis hordásként nem szoktam ott tömeget látni. Beszélgettem már everes újoncokkal, néhányan azt sem tudják, hogy van ilyen módja a honor farmolásnak. Javaslat: Talán jobban elterjedne a híre, és nagyobb kedvvel farmolnák ki a kezdő geart az eliteknél, ha az item mondjuk 2x annyi honort adna (evermoonon persze).
 22. 0 points
 23. 0 points
  Nem húzná ki a hely egy évig, ha az általam hagyott űrt, lojális, de alapvetően balf*sz egyének próbálnák kitölteni, akiknek csak azon jár az esze, hogy megvédjék lojalitásuk tárgyát és magukat, attól függetlenül. milyen hatása van a helyre. Akkor még nem beszéltünk azok felpörgéséről akik csak a balhé miatt járnak ide...
 24. 0 points
  Engedjétek már el a wotlk-t! Nagy késést okozott, de már nem oszt, nem szoroz...
 25. 0 points
  Oké ember, bocsánat! Visszaveszek mert te úgy döntöttél elolvasol egy olyan posztot ami zavar! És bocs hogy nem szeretném hogy vége legyen a szerónak! Szal ez a Tauri gyalázás valahol bók a részemről
 26. 0 points
  A pozíció okozza, a private szerveres modoknál a Gollam szokott eluralkodni a fejükön, miközben próbálnak komolynak látszani. De így is előtör újra és újra, amíg ki nem törik a saját nyakukat. Edit: Láttam és meg is tapasztaltam első kézből, ezért is nem vágyom ilyen kétes dicsőségre.
 27. 0 points
  Én általános iskola 6. osztályában(90-es évek eleje nagyon más világ volt) bagóztam néhány hétig, de nem fogott meg. Azóta is röhögök a porzó tüdejű hülyéken.
 28. 0 points
  My Grandfather smoked his whole life. I was about 10 years old when my mother said to him, 'If you ever want to see your grandchildren graduate, you have to stop immediately.'. Tears welled up in his eyes when he realized what exactly was at stake. He gave it up immediately. Three years later he died of lung cancer. It was really sad and destroyed me. My mother said to me- 'Don't ever smoke. Please don't put your family through what your Grandfather put us through." I agreed. At 28, I have never touched a cigarette. I must say, I feel a very slight sense of regret for never having done it, because your post gave me cancer anyway.
 29. 0 points
  Have you ever heard the story of Tseric The Wise? I thought not. It’s not a story Activision-Blizzard would tell you. It’s a Vanilla WoW legend. Tseric was a Community Manager of the World of Warcraft forums, so powerful and so wise he could use reason to influence the toxic forum kids to create positivity… He had such a knowledge of human nature that he could even keep the ones he cared about from losing their tempers. The Community Manager position is a pathway to many abilities some consider to be unnatural. He became so powerful… the only thing he was afraid of was losing his power, which eventually, of course, he did. Unfortunately, he taught his players everything he knew, then his community flame baited him. Ironic. He could save others from enraging, but not himself.
 30. 0 points
  Én jelenleg csak ülök a háttérben, popcornt majszolgatva és legbelül reménykedve hogy nem fajul Tseric-é ez a beszélgetés
 31. 0 points
  2017.04.13 - Tauri Realm First lvl90 2017.08.02 - MSV Realm First 2017 eleje volt pre-mop. (Lvl85 és mop talentek/abilityk...stb)
 32. 0 points
  Azon ne csodálkozz,, a jelenlegi helyzet mindenki fejére kihat valamilyen szinten. Ráadásul ez még semmi, közeledik az ősz, és sokkal több ráérő ember fog itt toporogni, önmagát és másokat stresszelve közben...
 33. 0 points
  Szívemből szólsz gyerek!
 34. -1 points
  Toltam egy haverommal a Tauri MoP-ot aki 2016-ban elhunyt. Hogy a faszomba történhetett ez ha 2017-ben jött ki. Kit akarsz te átbaszni hülye gyerek? Minimum 6 éve van itt MoP és akkor még lehet keveset is mondtam.
 35. -2 points
  Nem ízléstelen. Nekünk itt emlékeink vannak, karaktereink amit többre tartunk mint egy retailos karit. És szétbarmoljátok a szervert. És akkor azt akarjátok bemagyarázni hogy a WotLK fejlesztése is a Legion javára ment a timewalkingok miatt. Elárulom hogy a WotLK nem csak dungeonokból áll. És ha jól tudom 0-ról újraírtátok azt a szart. Mire kész lesz a Legion már kapa lesz a szervernek és a semmiért dolgoztatok.
×
×
 • Create New...