Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/11/19 in all areas

 1. 1 point
  [21:23:41] <Marci> Tauri: Online (1134) | Evermoon: Online (881) | WoD: Online (257) | PTR: Online (19) | Mrgl: Online (10) | Összesen: 2301 SOO > Legion
 2. 1 point
  70-en 5k acsi? Pls egy guide-ot is írj akkor hozzá. Inkább egy tauris battle pass kéne.
 3. 1 point
  Nem nem kell folyékony nitro és sima liba megeszi. Direkt írtam hogy 2 sávos duál tapellatas egyszerre 2 dolgozik és váltogatja.(ez a legstabilabb)
 4. 1 point
  Lehet hogy szarkasztikusan írtad de valszeg így van. Szerintem soha senkit itt nem érdekelt ez a kínai-japán stílusú kiegészítő és sokan rinyáltak hogy nem akarnak évekig szenvedni Taurin ezzel. Mégis ők behozták mondván hogy nem akarnak egyetlen kiegészítőt se kihagyni erre most úgy döntöttek hogy ki fogják a Warlordsot. Meg mit értünk el a moppal? Elment több mint 2000 player de jött helyette 200 kínai akinek megcsodálhatjuk a hieroglifákból álló nevüket. És azt is el lehetne fogadni hogy aki már több mint 10 éve tolja ezt a játékot az ad a külsőségekre, meg pár új dologra. Még ha nem is hagyunk ki kieget azt is lehetne nagyobb patchen csinálni. De hát lehet izgatóbb a csökkenő playerszámra cibálni a répát mint tenni valamit. Vagy lehülyézni itt fórumon azokat akik szeretnének valami újat aztán meg menni eredetizni
 5. 0 points
  I seemed to get dc'd from Evermoon, but when i try to log back in , it gets stuck at ''Connected'' , and does not show my characters, help!
 6. 0 points
 7. 0 points
 8. 0 points
  A minap elmentem dolgozni. Hazaérve láttam, hogy nincs meg a lakás és kapu kulcsom.. Mitévő legyek, gondoltam én. Bemásztam a kapun és jobb ötlet híján betörtem az ablakot, ahol bemászva sikerült bejutnom a lakásba. Üsse kő, gondoltam. Másnap hívom az üvegest meg akkor már a kapun és a bejárati ajtón is ki kellene cserélni a zárat. Csöngetnek. Megjött a lakatos. Kimászom az ablakon és mit látok? A kulcs belülről benne van a kapuban. Mivel zár már nem kell, most baszhatok ki kb 20ezret az ablakra.
 9. 0 points
  Jól kihalt ez a topic, hahó @Avaren ébresztő, frissíteni kéne a nyító posztot. Ahogy nézem KP-nak márt csak Garrosh kell.
 10. 0 points
  To make the life of heavy character traders easier, we have a special flair called "Validated User". Only few players will receive this rank, as it removes the four day cooldown on character transfer between two accounts. This is a position of trust, so full knowledge of the server rules, especially those related to trading, is expected, and violations of them are punished more harshly if the offender is a validated user. In exchange for this ease in character trading, we absolutely expect you to, at all times, trade honestly and cleanly. Failure to uphold means (permanent) loss of your rank, or in severe cases, your account. Other eligibility criteria are: - Your account being at least two years old - Not having been banned in the past year - Well above average character trade volume If you meet these criteria, and would like to request this rank, all you have to do is write an e-mail to validate@tauri.hu with the following info: - Your account name - The date of your registration (can be seen in the Personal Data menu) - Your character trade volume so far - Future expected trade count/month - Why you'd like to be a Validated User Evaluation of applications can take up to one week. You have to request the rank from the e-mail address belonging to the account you'd like validated. After being granted the rank, you'll see a yellow star next to your account name in the Personal Data menu.
 11. 0 points
  Új Dell Alienware m15 gamer laptop eladó 700 000 Ft 15.6" FHD, Core i7-8750H (6 magos, 4.1 GHz) 8GB, 1 TB SSHD, nVidia RTX 2060 6GB, Windows 10, ezüst színű. Bolti ára 870.000 Ft-tól.
 12. 0 points
  Gasly - Albon csere.
 13. 0 points
  kell nektek még hs-ezni
 14. 0 points
  Mi a büdös isten fasza már ez a temérdek mech hunter, a rákos kurva anyja dögölne meg mindnek amelyik ezt nyomja
 15. -1 points
  Sziasztok! Javaslatom lenne az egyre népszerűtlenebb működéssel kapcsolatban. Hogyan tehetnénk élvezetesebbé a játékot és mindenki számára vonzóbbá? Újonnan kezdett karktereknél, legyenek ajándékok acsipont limitenként. A szerver nagy hátránya, hogy kevés az utánpótlás kis karakterekből, a playerek NEM játszanak, csak írkálnak baromságokat letol egy két bg t és unalmassá válik az egész játék. Ezért kell nektek némi életet bevinni, kedvet értelmet adni pluszba (!) a játékba mert nektek is a JÁTÉKIDŐ számít! Tegyük fel kezdenek új karaktert, 1000 acsipontnál kapjon a kis karakter ajándékot pl 1000 goldot. Kicsiknél ez nagyon jól jön! Később 3000 nél kapjon egy mountot és companiont .. azért 3000 acsit összeszedni, ehhez már kell némi játékidő! És csak ez számít a játék idő! 5000 acsi pontnál kapjon egy 70 es kék alap settet meg 3000 goldot - ez 70 nél nem rossz! Továbbiakban 5000 acsipontnál RANDOM item járna fly mount és egy transmog sett. 5000 acsihoz instázni kell rendesen. 10 000 acsipont után járjon egy kék alap sett, választhatóan 90 es pvp vagy pve + 5000 gold companion - random ritka recik, és még amit akartok. Na már most, 10 000 acsihoz azért már kell játékidő, honoráljátok. Így egyre többen kezdenének kiskarikba több online gamer lenne, és a sok playerszám még többet vonzana be! Ez tény! Tudom, hogy a tauri eredeticentrikus, csakhogy soha nem lesz a trabantból BMW! Még akor sem ha autó a neve mindkettőnek. Elkell dönteni mi számít jobban a több playerszám, vagy egy olyan eszméhez ragaszkodni amit soha nem lehet valóra váltani? Ez csak javaslat volt, ha egy uj realmot letennétek 3x szorzóra ezekkel a lehetőségekkel csak próba képen, szerintem lenne meglepetés Remélem segíthettem és adtam némi útmutatás milyen területen lenne érdemes változtatni azt hogy hogyan a ti dolgotok én csak pédaként hoztam fel némi eshetőséget. További szép napot!
×